Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

оце вас понесло не в ту сторону)
Последний раз редактировалось Filabatya 16.03.2025 15:54, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Ijachok: 16.03.2025 11:26Тоді думаю, що можна дивитись і на ці, і на Edifier R1700BTs на Olx. Думаю, що пошукаю і ще прийду з питаннями
О, то норм, інформації достатньо
Таке до компа, щоб дивитися Ютьюб та кінчики? Ну, ну :D
Hotspur: 16.03.2025 15:37отаке цілком має право на життя
Може й так, але це не компове рішення. На кухню таке не погано, та зверху стрімер, бо різні програвачі та тюнери у ньому зараз не актуальні, а СД програвачі, якщо це побутове рішення, мінімум як мій NAD 542, то там ставлять щось типа FiiO DM13. Супер цаца. Ітого там корисного тільки підсилювач (?) та колонки (?), інше - сміття
Hotspur
Member

0kie: 16.03.2025 15:47Или такое.
ні. такоє ні

Відправлено через 45 секунд:
Filabatya: 16.03.2025 15:53 оце вас понесло не в ту сторону)
я слухав дерево JVC міні систему, дуже гарно але не бюджетно
Zero0
Member

Filabatya: 16.03.2025 14:23 шо ж він її продає якщо то така легенда за 100баксів з гаком :D

в 1700 біамп, думаю вони зроблять цей бюджетний панас! тай фазік ззаду відразу виключає їх комфортне використання на столі
Потому что звук не аудиофильский , а обычный дешёвый на массового потребителя. Красит звук, и кажется что звучат супер с басами. А в реале они могут быстро надоесть, из за своих черещчур выпяченных басов. Я такую систему знаю и слушал , на первый взгляд басы мощные и сочные , аж стены дрожат. Но если их долгое время слушать, начинает приедаться и надоедать. Потом улавливаешь, что это не натуральный звук, а продукт маркетологов для массового потребителя :gigi:
Filabatya
Member

я досі в шоці як ті мікри такий бас дають при їх розмірі, біля мене два 8дюймових лопуха по 10кг кожна колонка, я розумію чого воно басить, а там :think:
Radio Bay
Member

Filabatya: 16.03.2025 14:23шо ж він її продає якщо то така легенда за 100баксів з гаком
Може нормальні купив :D

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Filabatya: 16.03.2025 16:19я досі в шоці як ті мікри такий бас дають при їх розмірі
Правильний фазік вперед і басять вони тільки у малому полі, на що й розраховані

Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
Filabatya: 16.03.2025 14:23шо ж він її продає якщо то така легенда за 100баксів з гаком
Я б також продав :laugh:
Ліпше Едіки )

tablestikus
Member

Тест ганчіркою - це потужно!
Radio Bay
Member

tablestikus: 16.03.2025 16:40Тест ганчіркою - це потужно!
*ля, що у голові треба мати? :gigi:
Але то додав по приколу, там перший все пояснює
TSMatvey
Member

уже подумав взяти на розетці edifier mr4 за 4тис, як побачив, що вийшли mr3 із блютузом. Але якась дивина - у нас вони на одному сайті за 8тис, а на алі за 4,2тис, але чомусь немає доставки. Знаєте чого з алі не можна привезти? раніше брав інвертора, під 10 кг вийшла посилка - і привезли без проблем, а тут колоночки - і немає доставки.( а зараз знижки є на Алі, то сам Бог велів там купити, якщо в нас немає)
Hotspur
Member

TSMatvey: 20.03.2025 22:06Знаєте чого з алі не можна привезти?
там багато причин може бути
Radio Bay
Member

Hotspur: 20.03.2025 22:27там багато причин може бути
Жінка расіянка 😀
Radio Bay
Member

ADAM Audio D3V: Mighty Small But Mighty Awesome Desktop Speaker
vltk
Member

ADAM Audio D3V

Хорошо рассказывать, но если их (мониторов) чувствительность ~ 86dB и минимум их искажения даже ниже с средней точкой 82dB, как их при тихом/среднем уровне звука заставить сыграть без большой потери динамического диапазона - никак. Т.е. даже с брутальным в классе D усилением или моноблоками в классе А ватт по 50 на канал, они тихо джаз, вокал, классику играть не будут, а будут звучать как синтетическая мертвечина с маркетинговым достоинством от дяди продаватора на супер линейность. Но перейдя в ближнее поле (установив их правильно на стойки) и прицепив на аналоговые их входа очень дорогое усиление в помещении до 12 кв.м, там они возможно сыграют при "громко" на очень прилично.
Ozumat
Junior

0kie: 16.03.2025 15:47
Hotspur: 16.03.2025 15:37отаке цілком має право на життя
Или такое.
Был у меня Эдифиер 2.1 (модель уже не вспомню), у соседа был почти такой Техникс, у меня самого последние годы использовался МЦ Панасоник:
спойлер
PC final.jpg
Это всё куда лучше Эдифиера и МЦ от всяких там унылых Самсунгов, LG и прочего корейского хлама.
спойлер
Меня конечно удивляет на сколько наркомански юзать мц панас для пука и игорей, но еще больше удивляет расстановка - это че логово танкиста-подпиваса?))) Просто не пойму как за таким играть: банально нет места для нормального положения рук клавы и мыши :-/ сорри за оффтоп.
Мц для пк - это потужно (sarcasm on) :D
Radio Bay
Member

vltk: 26.03.2025 02:39но если их (мониторов) чувствительность ~ 86dB
Интересное замечание
Ozumat: 26.03.2025 03:44Мц для пк - это потужно (sarcasm on)
Вообще не вариант для комфортного сосуществовании. Лично я хочу комфорта
Хотя и покрупнее сетап можно обыграть, но никак не с блоком усилок, тюнер, сд плеер в одном флаконе и двумя гробами по бокам )))
Изображение
Сразу скажу, тут нужен саб
Filabatya
Member

круть софт.
спойлер
l-m
Member

Hotspur: 16.03.2025 15:58 я слухав дерево JVC міні систему, дуже гарно але не бюджетно
Хм, цікаво що мені теж згадалась JVC, але не міни, а скоріше мікро.
Щось типу такого - JVC EX-D11 -
Воно маленьке (хоча й довге), але при цьому грало на значно більший розмір, та навіть непогано. Ну принаймні так здавалось ~25 років тому, коли новий слухав)
Аж стало цікаво як воно зараз було)
Последний раз редактировалось l-m 27.03.2025 21:20, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

l-m: 27.03.2025 21:11Аж стало цікаво як воно зараз було)
Дуже душевно співає 😀
l-m
Member

Radio Bay: 27.03.2025 21:16
l-m: 27.03.2025 21:11Аж стало цікаво як воно зараз було)
Дуже душевно співає 😀
Кабінети з дошки вишні, дифузори з берези, замоченої у саке (того що бухають), колись японці нормально угорали навіть в музичних центрах :)
mult
Member

Підкажіть будь ласка як вивести звук з телевізора lg c1 на 48 дюймів.
В нього то і виходів толкових немає.
Є на навушники audio/HP, optical digital audio і є hdmi 2.1 один порт з earc.
Оптика так собі варіант, там не регулюється звук і по якості чув що також обмежений.
Порт з earc заняттй кабелем від тв бокса.
Я чув що найкращий звук якраз по hdmi earc.
Якщо вивести ще один кабель зі звичайного hdmi 2.1 на якийсь усілок з таким портом, то буде звук?
Немає просто такого пристрою перевірити.
І скрізь пишуть що звук передається тільки по порту hdmi earc.
Ответить