Последние статьи и обзоры
Новости
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло велике оновлення 1.3
-
Shkrabaliuk
Member
Зачекаю вихід на пс5 і файно подякую за бета-тест 

-
Hotspur
Member
кожні 100 метрів була якась стрілянинаD_ad: ↑ 19.03.2025 10:23Зміна: "A-life сутички тепер в середньому будуть зустрічатися трохи рідше."
Було: бляха, та їх і так майже не було...
-
mrbaranovskiy
Junior
Та ні.. комп кожні 3 роки обновлюю. От дивлюся шо взять.Геральт: ↑ 19.03.2025 11:16Найдорожчий комп також 14 років тому брався?mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.![]()
-
Prescott
Member
Ребят, уже можно покупать? Объективно.
-
Diablique
Member
А, уже прошел, удалил, но удалил, чтобы потом, скачать уже всё с чистого листа, жду длс, особенно надеюсь на Лиманск. При прохождении были пару квестов, которые так и остались забагованные, ещё проводник с Янова так и не вернулся после исправления, но на старых сейвах, поэтому ещё в планах побегать.
-
bez5dva
Member
те, кто демонстративно отказываются проходить ее сейчас, не осознают, что к годовщине релиза это может быть две разные игры по сути, а пройти "две" такие игры вообще не взападло.denizen: ↑ 19.03.2025 09:41 на старті повністю пройшов, дуже сподобалось, так є безліч багів, але пройти не завадило.
чекаю поки зроблять як обіцяли, тоді зновую спробую.
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Вот это вы "фанат"! Я в первую часть практически не играл, так что 14 лет не ждал. Прошел на релизе в течение первых трёх патчей и кайфанул.mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.
Краши часто были в диалогах, но я потом просто наловчился сохраняться перед ними.
-
mrbaranovskiy
Junior
Hotspur: ↑ 19.03.2025 11:17блукаюMAKKACIN: ↑ 19.03.2025 09:37Чи ще блукаєте зоною?
Відправлено через 31 секунду:Вже можна грати місяць як. в мене жодного крашуmrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.
Так.. на тому тижні. Квест де треба включити установку і на вулиці хімера чекаї. І звідти просто не зміг вийти бо мінус 40 гіг оперативи і допобачення. Спробував пару разів, перезайшов в інші сейвис - один фіг . Кароч... ще рік пережити с пробую знову)
-
Kyro
Member
До 1.2 была вообще _опа аж забил играть, вылетало и чтобы запустить танцы с бубном. Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
Самое бесячее было это битые сейвы, когда оно их не на диск писало а куда-то в память и так на ровном месте 3 часа прогресса теряешь после вылета.
Сейчас более менее нормально, вылетает, но редко и сейвы не портит , до сих пор есть провалы в текстуры но это редко и я вообще не помню игр где бы такое не попадалось иногда,квестов не работающих не попадалось, по сюжету я на Ростоке только.
По мому мнению сейчас уже вполне себе продукт готовый к употреблению, но желательно иметь карту от НВ.
P.S. Gamepass версия, 1.3 патч весит 43 с мелочью гигабайта
Самое бесячее было это битые сейвы, когда оно их не на диск писало а куда-то в память и так на ровном месте 3 часа прогресса теряешь после вылета.
Сейчас более менее нормально, вылетает, но редко и сейвы не портит , до сих пор есть провалы в текстуры но это редко и я вообще не помню игр где бы такое не попадалось иногда,квестов не работающих не попадалось, по сюжету я на Ростоке только.
По мому мнению сейчас уже вполне себе продукт готовый к употреблению, но желательно иметь карту от НВ.
P.S. Gamepass версия, 1.3 патч весит 43 с мелочью гигабайта
-
mrbaranovskiy
Junior
От гівно... Думав як раз радік і брати.
-
Kyro
Member
FSR3.0 картинка просто отстой, DLSS намного лучше. Плюс в нативе 7900GRE конкурирует с 4070. У меня была 7700XT в 2k просто грусть печаль.mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 11:45 От гівно... Думав як раз радік і брати.
С 9000й АМД серией вроде все намного лучше, 9070 уже нормально так впереди 5070, если завезут FSR4 думаю совсем ок будет, но у меня уже 4070 Super.
Но на новое цены дурные.
-
Hotspur
Member
можна місяць якPrescott: ↑ 19.03.2025 11:24 Ребят, уже можно покупать? Объективно.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
не слухай клоунів. вони ту картинку не порівнювали у АМД і Нвідіаmrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 11:45 От гівно... Думав як раз радік і брати.
-
Enjthesilence
Member
якщо грав в минулі частини і тобі подобався саме геймплейний луп, а-лайф - точно ні.Prescott: ↑ 19.03.2025 11:24 Ребят, уже можно покупать? Объективно.
с2 - має лише непоганий візуал, все інше гірше за першу частину 2007 року. оптимізація також все ще далека від ідеалу, без фг грати боляче.
-
mrbaranovskiy
Junior
а-лайф - бімба. Пам'ятаю кабани мені заспавнилися тупо на голову. Після 1.2 наче краще стало. Але все одно, видно шо гра тобі просто підкидує івент.Enjthesilence: ↑ 19.03.2025 12:06якщо грав в минулі частини і тобі подобався саме геймплейний луп, а-лайф - точно ні.Prescott: ↑ 19.03.2025 11:24 Ребят, уже можно покупать? Объективно.
с2 - має лише непоганий візуал, все інше гірше за першу частину 2007 року. оптимізація також все ще далека від ідеалу, без фг грати боляче.
-
Hotspur
Member
ти зараз звичайно даси 2 скріна один АМД один Нвідіа де це видно. У людей мозок відсутній, писати такий бред...Kyro: ↑ 19.03.2025 11:43Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
Последний раз редактировалось Hotspur 19.03.2025 12:20, всего редактировалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
гра просто спавнить мобів за спиною гг, моби живуть в 100 метрів від гг. я вже не кажу про базу, типу: бінокля, пнб, репутації і тд. гра - пустишка. зрозуміло, молодій аудиторії сподобається (можливо), або тим хто не грав в перші частини, але я пам'ятаю ті ігри, ще й пройшов трилогію перед релізом с2 і найголовніше в іграх - це все ж таки геймплей і с2 деградував майже в кожному його аспекті. та ігра йде у забуття, оцінки в стимі падають, обіцяний а-лайф ніхто судячи з темпів у найближчий час не поверне, єдине що вони можуть, це довести оптимізацію до дійсно гарного рівня і дати нормальний інструментарій для модерів, все.mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 12:14а-лайф - бімба. Пам'ятаю кабани мені заспавнилися тупо на голову. Після 1.2 наче краще стало. Але все одно, видно шо гра тобі просто підкидує івент.Enjthesilence: ↑ 19.03.2025 12:06
якщо грав в минулі частини і тобі подобався саме геймплейний луп, а-лайф - точно ні.
-
Archer
Member
Мдаа менять карту на +30% производительней от прошлой, только ради длсс, сразу видно хорошего советчика...Как вьі вообще чувствуете разницу? Я когда-то после обновьі с r7 250x на rx 480 ощутил потужність, потому что r7 250x бьіла старой бюджеткой, а rx 480 новьім (2016 год) представителем мидл сегмента в целом +400% получил буста, в 2024 поменявши rx 480 на rx 7900gre я тоже получил больше 400% буста на фоне прошлой вк, но уже никакого ''вау'' не бьіло, т.к. и прошлая карта что-то да могла, но а у вас когда вк и так довольно мощная и современная и менять на +30% вьіглядит ну очень сомнительно.Kyro: ↑ 19.03.2025 11:53FSR3.0 картинка просто отстой, DLSS намного лучше. Плюс в нативе 7900GRE конкурирует с 4070. У меня была 7700XT в 2k просто грусть печаль.mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 11:45 От гівно... Думав як раз радік і брати.
С 9000й АМД серией вроде все намного лучше, 9070 уже нормально так впереди 5070, если завезут FSR4 думаю совсем ок будет, но у меня уже 4070 Super.
Но на новое цены дурные.
-
Hotspur
Member
людина фантазії пишеArcher: ↑ 19.03.2025 12:41к довольно мощная и современная и менять +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
-
Samilo
Member
MAKKACIN
Поки 36 годин
Поки 36 годин
-
Kyro
Member
Скрины надо ему чтобы DLSS3 vs FSR3 сравнить. Сказочный ... персонаж.Hotspur: ↑ 19.03.2025 12:19ти зараз звичайно даси 2 скріна один АМД один Нвідіа де це видно. У людей мозок відсутній, писати такий бред...Kyro: ↑ 19.03.2025 11:43Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
Отправлено спустя 10 минут 35 секунд:
Первая дает в среднем около 40, вторая около 60. С DLSS/FSR первая болтается в раене 60 с проседаниями. Вторая не проседает ниже 60.Archer: ↑ 19.03.2025 12:41Мдаа менять карту на +30% производительней от прошлой, только ради длсс, сразу видно хорошего советчика...Как вьі вообще чувствуете разницу? Я когда-то после обновьі с r7 250x на rx 480 ощутил потужність, потому что r7 250x бьіла старой бюджеткой, а rx 480 новьім (2016 год) представителем мидл сегмента в целом +400% получил буста, в 2024 поменявши rx 480 на rx 7900gre я тоже получил больше 400% буста на фоне прошлой вк, но уже никакого ''вау'' не бьіло, т.к. и прошлая карта что-то да могла, но а у вас когда вк и так довольно мощная и современная и менять на +30% вьіглядит ну очень сомнительно.Kyro: ↑ 19.03.2025 11:53
FSR3.0 картинка просто отстой, DLSS намного лучше. Плюс в нативе 7900GRE конкурирует с 4070. У меня была 7700XT в 2k просто грусть печаль.
Но на новое цены дурные.
Разницу в качестве FSR и DLSS отрицают или упоротые свидетели Лизы или слабоумные.
Еще знаешь люди могут себе позволить купить новое железо чтобы в хорошем качестве играть в то что хочется а не сидеть несколько лет подряд на овне мамонта играя на Low/Medium.
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Сиди дальше смотри на свое "элитное железо" пока люди в игры играют. Я в отличие от тебе звездуна в эту игру сначала на АМД с FSR поиграл и потом на NVIDIA с DLSS.Hotspur: ↑ 19.03.2025 12:43людина фантазії пишеArcher: ↑ 19.03.2025 12:41к довольно мощная и современная и менять +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
И разницу своими глазами видел.

-
Hotspur
Member
я його пройшов без жодних проблем. удаліть повністю Сталкер 2 і поставте зановоmrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 11:38Так.. на тому тижні. Квест де треба включити установку і на вулиці хімера чекаї. І звідти просто не зміг вийти бо мінус 40 гіг оперативи і допобачення. Спробував пару разів, перезайшов в інші сейвис - один фіг . Кароч... ще рік пережити с пробую знову)
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
різницю він бачив а відео і скрінів немає. позорься далі. у фанатів Нвідіа вже життя проблеми з АМДKyro: ↑ 19.03.2025 15:58И разницу своими глазами видел.