Предлагаю обсудить Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер
Шикарная игра, первую 2 раза проходил, в ней сюжет просто с максимальным погружением.
Последние статьи и обзоры
Новости
Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер
-
GipeR
Member
-
kairo
Member
Це я чекаю.
-
Wahoo
Member
Всех задолбавшая шутка про... а не буду её шутить.
Первая часть была хороша, хоть и на любителя. Музыки подборка вообще космос.
Первая часть была хороша, хоть и на любителя. Музыки подборка вообще космос.
-
maxafon
Member
перша частина дуже непогана але через заскриптованих невидимих ворогів так і не пройшов до кінця
-
1234waltz
Member
Перша частина неймовірно красива, з цікавим сюжетом та шикарною музикою. Але через душність та нудність геймплею я її просто кинув на середині. Можливо колись повернусь.
-
Samilo
Member
1234waltz
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
-
Геральт
Member
Не знаю...фармив стоянки мулів по кд, тоді будував дороги і вже спокійно переміщався на байку. Після відкриття гранат стелс втрачає зміст. А вороги-люди взагалі безпорадні.
Загалом, ігролад досить примітивний. Звук/візуал гарні, але на тому й все.
Загалом, ігролад досить примітивний. Звук/візуал гарні, але на тому й все.
-
kairo
Member
Я коли грав, там вже купу доріг та мостів люди набудували.Samilo: ↑ 10.03.2025 15:39 1234waltz
-
zalizo_org
Member
Першу б пройти... чи що?...
-
vmsolver
Member
Увидев новость, тоже так подумал. Тем более она неоднократно раздавалась и скорее всего есть в библиотеке, самое время попробовать))zalizo_org: ↑ 10.03.2025 18:11Першу б пройти... чи що?
-
Tyler
Member
на фоні теперішньої стагнації ігроіндустрії повинен визнати - симулятори кур'єра Кодзіми цілком собі хороший продукт і цікавий, хоч і геймплейно слабенькі. Але індустрія, в цілому, котиться в очко
-
neo89skynet
Member
Якщо у другiй частини зроблять упор на гемплей, то будет гарна гра, першу частину пробував два рази, але щось не змiг... Гра не погана, але гемплей одноманiтний та скудний, набридає швидко.
На другу частину надiюся, що зроблять на багато цiкавiше, а нiж перша частина. Загалом чекаємо.
На другу частину надiюся, що зроблять на багато цiкавiше, а нiж перша частина. Загалом чекаємо.