Урізана GeForce RTX 5080 побувала в тестовій лабораторії Gamers Nexus

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

daesz: 02.03.2025 18:39
GreenMile: 02.03.2025 18:35 А, ну так, аргументи в стилі "всім відомо" - це ж дуже достовірні дані і зовсім інше? :popcorn:
https://www.google.com/search?q=msi+awf ... nt=gws-wiz

Якщо напалягаєте ;)
Редіт? Це просто капець :facepalm: А знаєте, що? А давайте я зроблю те саме, але зміню одне слово у вашому запиті, до вашої уваги:
Асус
Гігабайт
Зотак

:popcorn:

А ось для приколу Сапфір :laugh: ВСЕ ГІВНО!!1111 :rotate:
Последний раз редактировалось GreenMile 02.03.2025 18:51, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

GreenMile: 02.03.2025 18:35 А, ну так, аргументи в стилі "всім відомо" - це ж дуже достовірні дані і зовсім інше? :popcorn:

Якщо напалягаєте ;)
Зараз вгадаю - той один випадок з клозетки переважає всі інші, бо черіпікінг до ваших стейтментів не аплікабл :lol:
В любому випадку - останній мій коментар стосовно цього питання, марна трата часу сперечатись із тим, хто хоче заперечити очевидний факт.
друже, але ти неправий) тейк про лайнову гарантію можна знайти про кожного представника aib, це залежить від того, як задати питання))
Последний раз редактировалось Enjthesilence 02.03.2025 18:47, всего редактировалось 1 раз.
GreenMile
Member

daesz: 02.03.2025 18:39 Зараз вгадаю - той один випадок з клозетки переважає всі інші, бо черіпікінг до ваших стейтментів не аплікабл :lol:
В любому випадку - останній мій коментар стосовно цього питання, марна трата часу сперечатись із тим, хто хоче заперечити очевидний факт.
"Очевидний факт" - о знову пішли в хід докази із серії "всім відомо". По запиту в гуглі на реддіт? Ага, продовжуйте ще, і це ще у мене черіпікінг :lol: :facepalm:
Vader
Member

AntonyKandaurov: 02.03.2025 17:23
Vader: 02.03.2025 16:51 VladimirV
В том то и дело,что 99 процентов этого брака,на словах и на почте у Стивена :lol: А в глаза эти карты почти ни кто не видел,и сказать у кого они и какой Вендор,история умалчивает.. :lol: Хотя тут есть пара,явных сторонников доказать обратное,но блин,ни как не получается..нет доказательств,кроме как основываясь на своих фантазиях.
тіп, ти прийшов в коментарі до новини, де тобі показують фаундерс 5080 в якому не вистачає ропів. ти ж кричав що навіть у блогерів немає таких карток, так ось тобі - на, дивись. тепер ти поїхав задньою що тобі треба саме с форума.
від балабола чую, як то кажуть.
А ты не знаешь как к нему эта карта попала?Ему прислали..специально для обзора ее.На обзоре у него все карты были с норм ропами,а эту спецом прислали для видео.

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
daesz: 02.03.2025 18:11 VladimirV
тут навіть якщо й станеться подібне - ніхто не признається ;)

Vader
нє, ну у мсі топовий гарантійний сервіс жи, всі ж знають, які тут справді можуть бути питання :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vader: 02.03.2025 16:46 daesz
Ну так покажи жалобу с форума на обрезанный ропс..

Отправлено спустя 42 секунды:
pelia
Дай Стивена почту,я тоже напишу,что у меня ропс порезан :lol:
спойлер
А что не так с сервисом мси?Тут дело не в сервисе-мы говорим про ропы :-P Ты ж неможешь их поломать,или выпилить сам! :lol:
Enjthesilence
Member

Vader: 02.03.2025 19:23

тіп, ти прийшов в коментарі до новини, де тобі показують фаундерс 5080 в якому не вистачає ропів. ти ж кричав що навіть у блогерів немає таких карток, так ось тобі - на, дивись. тепер ти поїхав задньою що тобі треба саме с форума.
А ты не знаешь как к нему эта карта попала?Ему прислали..специально для обзора ее.На обзоре у него все карты были с норм ропами,а эту спецом прислали для видео.

Vader
нє, ну у мсі топовий гарантійний сервіс жи, всі ж знають, які тут справді можуть бути питання :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

спойлер
А что не так с сервисом мси?Тут дело не в сервисе-мы говорим про ропы :-P Ты ж неможешь их поломать,или выпилить сам! :lol:
історія з ропами - це 100% гарантійний випадок, це дефект виробника, на заміну якого дала добро сама нвідія, я впевнений на 100% що ніхто з не "сіровозів" не стане відмовляти в гарантії гпу з нестачею ропів, та й вони будуть міняти, так само як і купляли ті карти на перепродаж.
Lorichic
Member

Vader: 02.03.2025 19:23Ему прислали..специально для обзора ее.На обзоре у него все карты были с норм ропами,а эту спецом прислали для видео.
Эти обрезки ещё можно забарыжить нормально, их реально мало, коллекционеру или блогеру милионнику, за двойной прайс :super: , мне не повезло, все ропы на месте, бизнес план провалился, а если серьёзно на выдаче в магазине были вкурсе о браке, сказали если что без проблем поменяют
Enjthesilence
Member

Vader: 02.03.2025 19:23

Vader

спойлер
ваша суперечка - ні про що. ви обидва не маєте ніякої статистики і ніколи не будете знати правди. факт існування проблеми - є, з цим ніхто не сперечається, а от стрибати від крайності до крайності, апелюючи абсолютно нічим - безглуздя. є карти в першій партії без ропів? - є. сказати, що це кожна друга карта? неможливо. проблему вирішили? - так, друга партія йде без дефекту, ба більше хто придбав кастрата спокійно її замінить, все. про що ви сперечаєтесь?
Skiff93
Member

AntonyKandaurov: 02.03.2025 17:42 Skiff93
Fermi
480 - пічка з обрізаним гпу але молодші були нормальні.
580 - вже доведений фермі до тями, 550ті взагалі бестбай але прогари в картах в фурмарці бо не було захисту по струму в чіпі.
Продуктивність на ват і долар у всіх червоних карт помітно краще.

Ну 550ti була сміттям.
6850 на 25-30% швидше і дорожче на 20 баксів (150 і 170) з майже однаковим TDP.
А ще вона у половині тогочасних ігор зливала 6770, яка на 20% дешевше і менше жерла.
На боці зелених лише незначна перевага у теселяції.
Vader
Member

AntonyKandaurov: 02.03.2025 19:59 Vader
Горить тому що ти непробивний і судиш лише зі своєї дзвонарні, але світ великий і не у кожного так гладко все як у тебе. 43 роки прожив а досі у цьому не навчився.
Так у кого проблемы то?на редите?ну так иди туда и там соболезнуй,хейть нвидию и тд.Что ты тут обсуждаешь?о чем разговор?Ты с проблемой не сталкивался,ни с одной..Так ты должен говорить,что нвидиа молодец,ибо у тебя качественный товар.Не?
По твоему,я должен сказать нвидиа лайно?ну так надо обосновать почему..А у меня,как на зло все работает четко :laugh: Вот же не повезло..
Такое ощущение,что тебя под дулом автомата,кто то заставляет покупать их продукцию,и ты вопишь! :lol:
Enjthesilence
Member

Skiff93: 02.03.2025 20:04
AntonyKandaurov: 02.03.2025 17:42 Skiff93

480 - пічка з обрізаним гпу але молодші були нормальні.
580 - вже доведений фермі до тями, 550ті взагалі бестбай але прогари в картах в фурмарці бо не було захисту по струму в чіпі.
Продуктивність на ват і долар у всіх червоних карт помітно краще.

Ну 550ti була сміттям.
6850 на 25-30% швидше і дорожче на 20 баксів (150 і 170) з майже однаковим TDP.
А ще вона у половині тогочасних ігор зливала 6770, яка на 20% дешевше і менше жерла.
На боці зелених лише незначна перевага у теселяції.
"продуктивність на ватт" ну ти от подивися споживання\фпс у всіх червоних карт перед тим як це писати? це наприклад легко перевірити, бо данні є, 4000 серія - краще за радеон в плані продуктивність\ватт, та в цілому споживання як раз таки - це сильна сторона нвідії, так не завжди, але в більшості випадків.
інше питання, як порахувати доллар\продуктивність, коли можна було придбати 4090 за 65к і за 120к? дякую за аргументовану відповідь. тому що, якщо брати сталу мсрп - там коливання від різних серій карт, а якщо брати прайс в магазинах, на це питання відповіді нема, я вже написав чому. бо порахувати долар/фпс можна за наявністю карт в магазинах в день, коли ти хочеш порівняти цей самий долар/фпс. тому що в один день ти бачиш 4090 за 65к, а через декілька місяців вже за 120к і тут узагальнення не працюватиме
Последний раз редактировалось Enjthesilence 02.03.2025 20:26, всего редактировалось 3 раза.
IronWithin
Member

Якщо напалягаєте ;)
Зараз вгадаю - той один випадок з клозетки переважає всі інші, бо черіпікінг до ваших стейтментів не аплікабл :lol:
Мужик, ну ти ж очевидно не стикався з проблемою самостійно, наговорив на сервіс(в який мені довелося звернутися, мені міняли плату ДВІЧІ підряд), привів аргументи в стилі "вбийте в гугл слово "реддіт" "гівно" та назву компанії і отримайте ... пруфи? ну це смішно, ваш оппонент хоча б не доказував зворотнього, а просто спростовував ваші слова.

P.S використовувати трансліт у 2025 щоб що? виглядаєте як школяр їй богу...
Patruletz
Member

Enjthesilence: 02.03.2025 20:07ну ти от подивися споживання карт
в якійсь темі спорили відносно того скільки жере карта ватт з включеним відосом на ютуб вроді у 2к, так от 7900хт ютуб відео на одному моніку, а на іншрму редагування документів і все таке жерла 60-70вт, 5080 в таких самих умовах 30-40вт, і комп в таких умовах працює по 7-8 годин на день. В іграх же ХТ жерла поменше за 5080 на 30-40вт
Enjthesilence
Member

Patruletz: 02.03.2025 20:26
Enjthesilence: 02.03.2025 20:07ну ти от подивися споживання карт
в якійсь темі спорили відносно того скільки жере карта ватт з включеним відосом на ютуб вроді у 2к, так от 7900хт ютуб відео на одному моніку, а на іншрму редагування документів і все таке жерла 60-70вт, 5080 в таких самих умовах 30-40вт, і комп в таких умовах працює по 7-8 годин на день. В іграх же ХТ жерла поменше за 5080 на 30-40вт
ні, в якій грі при однаковому фпс (це вже дивно тому що 7900хт не може видати стільки фпс скільки 5080) 5080 споживає більше? тому що в мене в середньому споживання без андервольта від 260 - 300вт, це ж легко перевірити, назви гру, налаштування і який фпс там видає 7900хт, я ставлю все те саме і локаю фпс на значення яке дає 7900хт і побачимо де більше, я на 100% впевнений що 5080 споживатиме менше, але готовий витратити трохи свого часу.
Yalg
Member

Patruletz: 02.03.2025 20:26в якійсь темі спорили відносно того скільки жере карта ватт з включеним відосом на ютуб вроді у 2к, так от 7900хт ютуб відео на одному моніку, а на іншрму редагування документів і все таке жерла 60-70вт, 5080 в таких самих умовах 30-40вт, і комп в таких умовах працює по 7-8 годин на день. В іграх же ХТ жерла поменше за 5080 на 30-40вт
5080 сейчас - самая энергоэффективная карта на рынке.
Самая свежая табличка https://www.techpowerup.com/review/asus ... oc/43.html

Сравнивать же видюхи от килобакса стоимостью в просмотре видео и редакте документов - это редким долбодятлом нужно быть.
С такими людьми не то что спорить, тратить время на их чтение их бреда и то вредно.
Patruletz
Member

Enjthesilence: 02.03.2025 20:28це вже дивно тому що 7900хт не може видати стільки фпс скільки 5080
форза5, екстрім, 144гц через hdmi( , різниця була до 20вт, вообще не запарювавсь відносно того скільки то все жере, просто при перших запусках дививсь і все.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Yalg: 02.03.2025 20:46 от килобакса стоимостью в просмотре видео и редакте документов - это редким долбодятлом нужно быть
горит? :laugh:
Earanak
Member

В прошлые разы когда нищуки обрыганские и бизнесмены зажиточные ругались - было ясно где кто и кто за что воюет.
Тут я как то уже и суть утратил. Кто против кого, у кого больше яйца, кого попустили. Кто прав. Ничего непонятно
:lol:
Заметил только что те кто хотел себе 5080 уже ее взяли. А кто бухтел, так и бухтят :popcorn:
Hells Angels
Member

Earanak червоні воюють проти зелених як завжди, зажали ропсів, горять/плавляться роз'єми радості повно, асрок та сапфір перейшли на 12vhpwr, будуть горіти/плавитись будуть зелені тикати пальцями. Все як завжди нічого нового, все по кругу :laugh:
Enjthesilence
Member

Patruletz: 02.03.2025 21:03
Enjthesilence: 02.03.2025 20:28це вже дивно тому що 7900хт не може видати стільки фпс скільки 5080
форза5, екстрім, 144гц через hdmi( , різниця була до 20вт, вообще не запарювавсь відносно того скільки то все жере, просто при перших запусках дививсь і все.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Yalg: 02.03.2025 20:46 от килобакса стоимостью в просмотре видео и редакте документов - это редким долбодятлом нужно быть
горит? :laugh:
вже вище скинули табличку енергоефективності, але ок.

форза 5, екстрім налаштування, який фпс, яка роздільна задтність? ти ж розумієш, щоб порівняти споживання\фпс, я повинен відворити той самий фреймрейт?
якщо коротко, дуже сумніваюсь що споживання буде більшим.
https://www.youtube.com/shorts/AIfZdlqCwl4 (дивно як ви тестували, якщо все є в інтернетах, щось при 100 вт меншому споживанню, фепсиків побільше буде у 5080, хоча це 7900хтх)
Patruletz
Member

Enjthesilence: 02.03.2025 21:10дивно як ви тестували, якщо все є в інтернетах
я не тестував, просто раз підрубив гпу-з подививсь і все, фурмарк також по приколу запускав на 3 хвилини. Мене карта влаштовує, носитись з циферками щоб комусь щось доказувати сенсу не бачу, бо мене банально будуть табличками закидувати :rotate:
Enjthesilence
Member

Patruletz: 02.03.2025 21:17
Enjthesilence: 02.03.2025 21:10дивно як ви тестували, якщо все є в інтернетах
я не тестував, просто раз підрубив гпу-з подививсь і все, фурмарк також по приколу запускав на 3 хвилини. Мене карта влаштовує, носитись з циферками щоб комусь щось доказувати сенсу не бачу, бо мене банально будуть табличками закидувати :rotate:
та ні ну я ж тобі відік відправив, зайчику. там все видно, 5080 при 260вт дає просратись 7900хтх при 350вт, тому твоя карта ще краща, не ведись на цих маніпуляторів. 5080 - зараз на ринку має топ фпс\споживання
Ответить