Відеокарти AMD Radeon RX 9070 (XT) розраховані на ціновий сегмент до $700

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Геральт: 26.02.2025 08:06 В полку прибуло. :D
ТАА можна відключити в 99% випадків. Тому оте "може бути краще, якщо..." абсолютно не релевантне. Але тут народ з дефолтним Motion Blur грає. Яке там ТАА...
Відключити ТАА щоб, що? Грати без АА? Про яку тоді якість картинки взагалі можна говорити? :facepalm:
Bukakanga
Member

не понимаю претензий к видеокартам АМД по поводу ФСР. Подчеркиваю - именно к видеокартам. Не нравится работа ФСР - включи ХеСС, благо и Интел и АМД не жлобятся и не делают свои технологии проприетарными.
fantomrulezz
Member

_Andrik_: 25.02.2025 22:35

Краще вже фейкове щось , ніж дзеркало в багнюці
спойлер
nvidia-rtx-ray-tracing-bf5-dice-2.jpg

А так реальна багнюка на фото виглядає
спойлер
98_main-v1534409403.jpg
В нефоннатів своя альтернативна реальність не лише в іграх, а ще і в реальному житті.

Ну ви зрозуміли, оскільки АМД карти в іграх не тягнуть нормально нічні відображення в калюжах, значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення :lol:
спойлер
Изображение
waryag
Member

vsx: 25.02.2025 18:57 рефы от амд никому и не нужны. Powercolor и Sapphire выпускают отличные подели по ррц.
Как минимум, компактная 9070 выгодно выделяется на фоне нереф кирпичей.
Yukon
Junior

Хтось ще очікує адекватних цін на ці карти? :lol:
спойлер
IMG_20250226_095751.jpg
Bukakanga
Member

ну, по 40к+ торгаши могут сидеть на этих видяхах годами, но это уже их проблемы
waryag
Member

Tiufin: 25.02.2025 19:35Дивна логіка. Наче ті, в кого нвідіа, ні за яких обставин не будуть купляти амд? Доля ринку- це наслідок, а не причина. Якби були ціни значно нижчі, ніж в нвідії, то купляли б добре і амд. А так, буде знов -100 баксів від реальної ціни конкурента (9700xtx або 5070).
Багато людей при покупці обирає між нвідіа та нвідіа.

Раніше АМД періодично намагалася демпінгувати, на що нвідіа відповідала пропорційним зниженням цін.

Подальший демпінг зробить карти збитковими, і у червоних ресурси закінчаться набагато швидше.
Inqizitor2022
Member

Enjthesilence: 25.02.2025 22:03там нема променів, заспокойся
Есть, софтовые, на несколько лет хватит, а пока там, где они неотключаемы - можно на минимум ставить.
Плохо, что там длсс нет.
_Andrik_
Member

fantomrulezz: 26.02.2025 09:51
_Andrik_: 25.02.2025 22:35

Краще вже фейкове щось , ніж дзеркало в багнюці
спойлер
nvidia-rtx-ray-tracing-bf5-dice-2.jpg

А так реальна багнюка на фото виглядає
спойлер
98_main-v1534409403.jpg
В нефоннатів своя альтернативна реальність не лише в іграх, а ще і в реальному житті.

Ну ви зрозуміли, оскільки АМД карти в іграх не тягнуть нормально нічні відображення в калюжах, значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення :lol:
спойлер
Изображение
Смішно , особливо коли річ про багнюку де щось проїхало , пройшла рота та відбуваються якісь дії ,ви в наводите приклад з чистою міською вулицею, брукованною ,яку полило дощиком і нічого не діє
Геральт
Member

fantomrulezz: 26.02.2025 09:51 значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення :lol:
спойлер
Изображение
Геймплей за мишу :D
А чого там тільки вода блищить? Бруківка також має бути напастована
VolandInferno
Member

Сенсу цей відеомаповмісний продукт обговорювати, воно народилось мертвим за визначенням, особливо ще й з цінами, за які це будуть парити баболюбам)
Десь може там понюхає попу 4070Ti(S) :lol:
Lekrs
Member

В наших реаліях підженуть ціни під нвідіа по продуктивності, можливо на кілька тисяч меньше.
Vlaad13
Member

Bukakanga: 26.02.2025 10:04 ну, по 40к+ торгаши могут сидеть на этих видяхах годами, но это уже их проблемы
те ж саме казали про зелених :laugh: а люди купують все одно :laugh:
а ви думали Ліза буде безкоштовно своїм фанатам карти відвантажувати?
Craft
Member

fantomrulezz
Поки деякі повзають по пруківці роздивляються калюжі, нормальні геймери ГАМАЮТЬ!
Вбивають моністрів та зомбі/нацистів :gigi: Може і приємно відображення, але в мене є трохи часу між дітьми і роботою, віддавати 2 К баксів за відяху я можу, але я їх витрачаю на сім'ю та будинок. Просто ліміт 400-500 баксів (потайки 700 :gigi: :gigi: )
А якщо серйозно, то коли нвідіа у 2025 році випускає 5070 із 12 гб (1070 мала 8 гб у 2016 році!!!). То Я куплю АМД на 16-24 гіг.
P.S. Грав на RTX4070 із DLSS та 7090 XT в друзів, то амд чіткішу картинку дає і затримки 16:8 у користь АМД, а якщо вимкнути DLSS, то фпс 42:48 у користь АМД на 4К екрані 55 дюймів OLED.
vsx
Member

Геральт: 26.02.2025 08:06 До смерті PhysX дожив, сподіваюсь, що дочекаюсь і коли зелені промені сконають в муках.
PhysX не умер, он присутствует во всех движках. Последняя версия аж в декабре вышла.
Насчет РТ, сейчас нет качественной альтернативы для отражений и если не появится то это станет де-факто стандартом в играх.
Геральт
Member

vsx: 26.02.2025 11:49 PhysX не умер, он присутствует во всех движках. Последняя версия аж в декабре вышла.
Насчет РТ, сейчас нет качественной альтернативы для отражений и если не появится то это станет де-факто стандартом в играх.
Ні. Не присутній у всіх рушіях.
Так, помер.

А може краще не треба?
(скрін дзеркала в AW2)
man1242
Member

Yukon: 26.02.2025 10:02 Хтось ще очікує адекватних цін на ці карти? :lol:
спойлер
IMG_20250226_095751.jpg
Получается угадал ценик без шансов а споров сколько было и желчи, ждем когда будут по 850$ и налетай. :super: Все же думаю стоит подождать тестов, хотя пока у зеленых с их 5070ти по 1300$ есть все шансы у красных поборотся за рыночек. :beer:
За версию на 9070хт 330ват хотят 54к грн :lol: :lol: :lol: 7900хтх щас по 47к грн :lol: :lol:
Последний раз редактировалось man1242 26.02.2025 12:28, всего редактировалось 4 раза.
VolandInferno
Member

Геральт: 26.02.2025 11:57А може краще не треба?
(скрін дзеркала в AW2)
Ну тебе вже тут так поводили писком зі всіма поясненнями стосовно віддзеркалень у дзеркалах на основі РТ і поясненнями, чому це зараз практично неможливо зробити, але ти все одно прикидаєшся...не буду казати ким. Класичний лізолюб.
Vlaad13
Member

Craft: 26.02.2025 11:47 fantomrulezz
Поки деякі повзають по пруківці роздивляються калюжі, нормальні геймери ГАМАЮТЬ!
Вбивають моністрів та зомбі/нацистів :gigi: Може і приємно відображення, але в мене є трохи часу між дітьми і роботою, віддавати 2 К баксів за відяху я можу, але я їх витрачаю на сім'ю та будинок. Просто ліміт 400-500 баксів (потайки 700 :gigi: :gigi: )
А якщо серйозно, то коли нвідіа у 2025 році випускає 5070 із 12 гб (1070 мала 8 гб у 2016 році!!!). То Я куплю АМД на 16-24 гіг.
P.S. Грав на RTX4070 із DLSS та 7090 XT в друзів, то амд чіткішу картинку дає і затримки 16:8 у користь АМД, а якщо вимкнути DLSS, то фпс 42:48 у користь АМД на 4К екрані 55 дюймів OLED.
Купуєте 4070 ти супер і не кажете скільки вона коштує :dontknow:
Ніколи не розумів людей у яких є гроші на щось нормальне але вони купують щось погане бо воно дешевше коштує :lol:
Последний раз редактировалось Vlaad13 26.02.2025 12:37, всего редактировалось 1 раз.
vsx
Member

Геральт: 26.02.2025 11:57 Ні. Не присутній у всіх рушіях.
Так, помер.

А може краще не треба?
(скрін дзеркала в AW2)
А с чего ты так решил?

С зеркалами какая-то особая проблема. На них вообще все разработчики забили :think:
Ответить