AMD випустила драйвер Adrenalin Edition 25.2.1 з підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

0kie: 12.02.2025 13:17 Не рассказывай сказки реальным пользователям "красных" карт.
Дома два ПК на 5000-й и 6000-й версиях карт, оба ПК под управлением "богомерзкой" Windows 11 Pro 24H2 и оба ПК чувствуют себя превосходно. :-P
Реальний користувач "червоних" відеокарт, процесорів, оперативки (так, амд колись випускала і таке лайно) десь так року з 2017.
Я тобі стільки можу розказати про "ідеальних" амд, шо ти офігієш. Кажеш у тебе вдома 5000 серія? Як тобі чорні екрани смерті через поламані драйвера? Пофіксили вже? Бо я на релізі взяв rx5700 і продав через пів року майнерам, бо грати на ній було неможливо. Пам'ятаю увімкнений Freesync десь на 90% гарантував вильоти в чорний екран.
І шо, бсодів просто так не бачив ніколи?
І шо, як тобі жор електрики в пару кіловат і температури під 85°С?
О, а пам'ятаєш як перші кілька поколінь райзенів взагалі не вміли з пам'яттю працювати? Бо я пам'ятаю. Був у мене райзен 2700. Він навіть не стартував з пам'яттю на частоті вище 3000. Хоча сама пам'ять була 3400 чи 3600. А якщо йому поставити чотири плашки пам'яті, то він обгижував себе і грузився відразу в бсод, якщо частота оперативки була вище за 2400.
Взяв тут собі 7500F на новий рік за 120 баксів. TDP 65W. Поставив на нього башню за 200W. Сталкер 2 коли рендерить свої шейдери, то розігріває камінь до 75°С. І це з андервольтом і курво оптимайзером в біосі. У мене тут ще є один комп зі стареньким e5 2667v2, в якого tdp 130W. Так цей зеон з таким самим кулером вище 60 ніколи не прогрівався.
Ну шо, тепер твоя черга, "реальний" :laugh:
0kie
Member

AlmstHappySndwch
Навалял кучу. Молодец.
На картах 5700xt и 6800xt проблем нет. Вообще. Жор в пределах нормативов от производителя - какие "пару киловатт"? Температуры по хотспоту не выше 85, что нормально для этих карт.
Процессоров АМД никогда не было и не будет, поэтому понятия не имею о "курвах" и прочих недоразумениях этой платформы.
Короче, иди проспись... ;)
AlmstHappySndwch
Junior

0kie
Що і потрібно було довести, "реальний" :lol:
Vladys77
Junior

block_stupid: 12.02.2025 11:45 Kanjo

AMD поламала драйвери та саму софтінку адреналін і другий місяць ніяк не пофіксить.
А я думаю якого хріна в мене ігри стабільно раз на день вилітають.

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
0kie: 20.02.2025 00:22 AlmstHappySndwch

Процессоров АМД никогда не было и не будет,
Тобто як збанкрутує Intel ви процесори Qualcomm купуватимете?

Ну і логічно, доя чого купувати найкращі процесори, коли є процесори Intel :laugh:

Відправлено через 19 хвилин 34 секунди:
AlmstHappySndwch: 19.02.2025 21:04
Взяв тут собі 7500F на новий рік за 120 баксів. TDP 65W. Поставив на нього башню за 200W. Сталкер 2 коли рендерить свої шейдери, то розігріває камінь до 75°С. І це з андервольтом і курво оптимайзером в біосі. У мене тут ще є один комп зі стареньким e5 2667v2, в якого tdp 130W. Так цей зеон з таким самим кулером вище 60 ніколи не прогрівався.
Ну шо, тепер твоя черга, "реальний" :laugh:
А ти нові процесори Intel бачив, які якщо зняти обмеження споживають по 300 Вт?

Ти б ще згадав, що процесори в калькуляторах в 90-х роках минулого століття взагалі не грілися навіть без пасивного охолодження :lol:

Зараз до любого топового процесора рекомендується рідинне охолодження. Бо продуктивність має рости, а фізику ніхто ще не відміняв.

В мене були процесори AMD, коли більшість коментаторів тут ще не народилась :D . І нічого, нормально всі працювали.

А був процесор Intel, який тикі да, на топовому чіпсеті Intel відмовлявся працювати з пам'ятаю нв частоті вище 1600МГц, хоча пам'ять підтримувала 2400МГц. Перебрав різні планки різних виробників, в тому числі знайшов планки пам'яті, які офіційно на сайті виробника материнських плат значились як протестовані саме з цією моделлю. І ніфіга. Пам'ять або працювала на мінімальних частотах, або ПК зависав чи перевантажувався.

Про Сталкер 2 і курву. З рідинним охолодженням і курвою R7 5700x3d без підіння продуктивності гріється в іграх від 53 до 58°. В Сталкері з курвою взагалі було 51-53°.
Ответить