Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Tesseract: 08.02.2025 18:33Друге виглядає цікавіше через можливість регулювати поперек.
Так, в одному варіанті там поперек типу "підлаштовується", а в іншому можна вручну підрегулювати. Але в першому варіанті мені колір більше подобається:)
Tesseract: 08.02.2025 18:33Крісла можуть бути ті самі
Ну я б не сказав що такі самі, скоріше - по мотивам:)
den55den
Member

Я собі купив після мученій у звичайному кріслі з низькою спинкою в епіцентрі вот таке: https://epicentrk.ua/ua/shop/mplc-krisl ... 968cd.html , моя дупця сказала дякую, спина теж не проти була, сидів я в епіцентрі на всіх кріслах , були такі що відразу дискомфорт, а були що треба було посидіти хв 15, декілька разів не спеціально приїздив, і сидів. Домашнім моїм теж сподобалось, но це після геть поганого крісла, і я не вибагливий до рівня експерта)
leif
Member

VolandInferno: 08.02.2025 18:12На ньому вийде розвалитись з ногами на стіл, чи треба суто "сидіти"?
та вийде, чому ні. я ноги на стіл не закидав, але відхилявся повністю назад ставив ноги на підставку - все ок, думаю і на стіл закинути можна, якщо таке бажання є))
Scoffer
Member

LiquidStorm: 21.09.2024 15:15Підкажіть крісло для жиробаса 130кг, не за всі гроші світу, яке реально зроблене міцно.
Бо в каталогах пишуть і 130кг, і навіть 150кг, знаходиш якесь вживу, а там кріселко з тоненького металу, що "нога", що механізм гойдання.
Приєднуюсь до питання. Бо всі ці ергономічні і геймерські крісла для дрищів я вже зламав і треба нове, бажано більше ніж на рік-два :shuffle:
Tesseract
Member

Якщо до 135 кг, то можна взяти вживаний Aeron в C розмірі.
gen0diy
Member

Scoffer: 09.02.2025 13:03
LiquidStorm: 21.09.2024 15:15Підкажіть крісло для жиробаса 130кг, не за всі гроші світу, яке реально зроблене міцно.
Бо в каталогах пишуть і 130кг, і навіть 150кг, знаходиш якесь вживу, а там кріселко з тоненького металу, що "нога", що механізм гойдання.
Приєднуюсь до питання. Бо всі ці ергономічні і геймерські крісла для дрищів я вже зламав і треба нове, бажано більше ніж на рік-два :shuffle:
Не знаю как насчет 130+
У меня 115кг. Поехал выбирать кресло (спинка - сетка, сидушка - ткань) с лимитом максимум 15к грн в салон kreslalux.ua.
Перепробовал кучу вариантов, комфортно было в трех креслах:
1. ERGO CHAIR 2 - отказался из-за подлокотников - люфтят, дребезжат, меняют регулировку от малейшего усилия, также не очень нравится слишком объемная конструкция сзади спинки.
2. не помню названия модели, с ценой 8500грн - но там была пластиковая основа
3. модель M6-AS - под их собственной маркой kreslalux. На их сайте ее не находил, в инете нашел: https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 61017.html - ее и взял.
Ответить