Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Більше, більше трешу. І поділ на частини і зневажлива конотація "мовників" і "влада все одно краде" (ніби мова і відсутність корупції то щось взагалі не поєднуване) і добрий дядько, який буде прокурорів трясти (як Сашко Білий, мабуть). Ватне бінго, практично :)

dead_rat
Ем-м...рідна українська, отже українською. Лікарю, я пройшов тест?
VolandInferno
Member

Геральт
Ти знову безпонтово злився. ;)
dead_rat
Member

Геральт: 07.02.2025 22:40 dead_rat
Ем-м...рідна українська, отже українською. Лікарю, я пройшов тест?
Скажемо так, приємно здивували

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Як на мене спілкування українською зараз це правило хорошого тону, як і знімати шапку в примішенні чи не кидати бички на вулиці.
Я згоден, що люди що залишилися на російській часто мають проросійські погляди і це не дуже дорбе.

Але тут як і з киданням бичків, ви на вулиці всім пику товкти будете за бичок? Так отож.
Геральт
Member

dead_rat
Ні, звісно. Але ж і там і там можна зробити зауваження. :beer:
SergN
Member

dead_rat: 07.02.2025 22:45Як на мене спілкування українською зараз це правило хорошого тону, як і знімати шапку в примішенні чи не кидати бички на вулиці.
:up: Правильно сказано, але багатьом не дійде. "Какая разніца"(с) до сих пір

Все ж тема про залізяку 4060/5060.
Alexx-wisa
Member

Для мене українська це про самоповагу, про гідність, про своє, про мову спілкування ЗСУ що нас захищають. А російська це мова тих що прийшли нас знищити, фізично. Пишу якраз поки в області шахеди вже не першу годину поспіль літають, і на них знову написи російською... Тому і реакція така, а іншою вона і не може бути в наших умовах.
kyon
Member

Alexx-wisa
не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
dead_rat
Member

kyon: 07.02.2025 23:19 Alexx-wisa
не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
Ну тут ти прямо харашо стрєлкі перевів на ЗСУ :laugh: погані ЗСУ, що збивають шахеди.
kyon
Member

dead_rat

я ничего не переводил, об этом воздушные силы говорят, уламки падают ничего нельзя сделать ани не могут раствориться в воздухе, я лишь констатирую факт
то что сбивают над нашими домами тоже факт который все видят
SergN
Member

kyon: 07.02.2025 23:19не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
:facepalm: З таким "феноменальним" знанням навіть своєї кацапської мови ще якісь претензії висувати суржику.

Ох і цікаво тут накинули, в результаті народ таке своє нутро показує, начебто і не було 3 років повномасштабної війни.
Геральт
Member

kyon
А знаєш, чому від тебе узкім міром тхне (незалежно від того, де зараз перебуваєш і якою язикою пишеш)? Навіть не через скабєєвщину, а через безграмотність :D
kyon
Member

SergN

раз ты меня цитируешь, просто еще раз напомню что все эти мантры про "3 роки повномасштабной войны" и "РФ напали потому что тут рузкие" адекватных людей уже не впечатляют, перечитай еще раз мой первый комментарий если не дошло в перый раз, пускай сначала перестанут красть как будто нет никакой повномасштабной войны, потом поглядим, а то у нас кому 3 роки повномасштабної війни, а кому мать родная. И тут абсолютно ничего не было сказано нового, я не знаю кто тут свое нутро показывает, иди на ютуб под любой украинский телеканал и читай комментарии, новости, смотри на улицу выходи, иногда или в окно выглядывай из марахвона

Геральт

Ну и что что тхне? Дальше что? Грамотные украинцы за 33 роки не полетели в космос, не построили флот, не наделали ракет. Гда украинская космическая программа Геральт?
спойлер
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B8%D1%8F
Внимательно прочитай, а потом мне расскажешь в деталях про то кто у нас грамотный. Я не вижу Украины среди тех 14 стран. Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
Геральт
Member

kyon: 08.02.2025 00:13 Грамотные украинцы за 33 роки не полетели в космос, не построили флот, не наделали ракет. Гда украинская космическая программа Геральт?
Ну як?! як можна так тупо палитись? Космос, ракети і флот... ще бракує дідов і "вов" :D

зі. та домен ru, може якось ішим разом
kyon
Member

Геральт

https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... ce_Station

Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
Reshacker
Junior

Русні мало того що свій overclockers перетворили в вигрібну яму так вже і сюди добрались :spy:
Геральт
Member

kyon
А кажуть не можна навчити. Можна, тільки підхід треба знайти.
А от скажи, ти вялічіє відчуваєш, коли про ту станцію діряву пишеш?
kyon
Member

Геральт

Мне хотелось узнать от чего ощущаешь величие ты.
Дырявая станция которая работает, выполняет программу, принимает космонавтов со всего мира только пещерного троглодита не впечатляет и не заставляет желать большего.
dead_rat
Member

kyon: 08.02.2025 00:33 Геральт

Мне хотелось узнать от чего ощущаешь величие ты.
Дырявая станция которая работает, выполняет программу, принимает космонавтов со всего мира только пещерного троглодита не впечатляет и не заставляет желать большего.
Краще б винайшли туалетний папір :-/
Бо він зʼявився пізніше тієї станції
kyon
Member

dead_rat

ты мне серьезно говоришь что у них нет туалетной бумаги? Серьезно?
dead_rat
Member

kyon: 08.02.2025 00:39 dead_rat

ты мне серьезно говоришь что у них нет туалетной бумаги? Серьезно?
Вчися читати.
53 года назад в СССР появилась первая туалетная бумага. 3 ноября 1969
А для пролетарієв вона стала доступна в другій половині девʼяностих. Отак і горділіся Гагаріним з брудною дупою
Ответить