S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

AFU_power: 05.02.2025 17:19Коли 3050 та 5700 стали топ картами?
ще раз кажу не пий алкоголь. 3050 та RX 5700 це різного класу карти
AFU_power
Member

45-55 плаваючих фпс на лоу та фср баланс, топ карта твердо і чітко. Яка була мідловою на старті.
Азазелло
Member

Доброго ранку всім!Потрібна порада:після того як Скіфа на териконі завербували в варту (Коршунов дав йому значок Варти) Ріхтер посилає його на лісопилку,щоб поговорити зі Шрамом.Приходжу на лісопилку,люди Шрама навкруги будинку є і кажуть що Шрам чекає Скіфа...Але вхід закритий,якщо пройтись впритул до стінки кругом лісопилки то якось закидує всередину-там Стар і ще двоє з Іскри на місці,а от Шрама нема.Виходу звідти теж нема.Вертався на кілька збережень назад-не помагає.
було в когось таке?Як вийти із ситуації?
Hotspur
Member

Азазелло: 07.02.2025 09:37Вертався на кілька збережень назад-не помагає.
не було такого. ти спіймав баг. спробуй переустановити гру з останнім патчем
Diablique
Member

Азазелло
Если есть возможность, более раннее сохранение попробуй.
AntonyKandaurov
Member

Ну навіть древня як світ та гівно мамонта 980ті кряхтить, пердить але без усіляких конфігів та модпаків із всратим фсром малює 40-50 фпс, бо має які-неякі але 6гб врами.
Ноутбучна 3050 сосе з проглотом бо 4 гб врами, і софтварний люмен ставить на коліна цей огризок хуанга.
timetron666
Member

Азазелло: 07.02.2025 09:37 Доброго ранку всім!Потрібна порада:після того як Скіфа на териконі завербували в варту (Коршунов дав йому значок Варти) Ріхтер посилає його на лісопилку,щоб поговорити зі Шрамом.Приходжу на лісопилку,люди Шрама навкруги будинку є і кажуть що Шрам чекає Скіфа...Але вхід закритий,якщо пройтись впритул до стінки кругом лісопилки то якось закидує всередину-там Стар і ще двоє з Іскри на місці,а от Шрама нема.Виходу звідти теж нема.Вертався на кілька збережень назад-не помагає.

Читав, що так баг через консоль запускають.
VovaII
Member

Азазелло
Так а його і не повинно бути. Він же появляється під час розмови. Там кат-сцена йде.
Азазелло
Member

VovaII: 07.02.2025 11:15 Азазелло
Так а його і не повинно бути. Він же появляється під час розмови. Там кат-сцена йде.
Не так,він повинен там бути.

Отправлено спустя 2 часа 53 минуты 7 секунд:
timetron666: 07.02.2025 10:29
Азазелло: 07.02.2025 09:37 Доброго ранку всім!Потрібна порада:після того як Скіфа на териконі завербували в варту (Коршунов дав йому значок Варти) Ріхтер посилає його на лісопилку,щоб поговорити зі Шрамом.Приходжу на лісопилку,люди Шрама навкруги будинку є і кажуть що Шрам чекає Скіфа...Але вхід закритий,якщо пройтись впритул до стінки кругом лісопилки то якось закидує всередину-там Стар і ще двоє з Іскри на місці,а от Шрама нема.Виходу звідти теж нема.Вертався на кілька збережень назад-не помагає.

Читав, що так баг через консоль запускають.
Ага,тільки через консоль цю сцену пройшов.Але є і плюс-тепер знаю що таке консоль і як нею користуватись :)
Торба лиха
Junior

Пройшов гру . Завалив стрілка :gigi:
По сюжету було пару глюків , завантажив сохранку норм . Будемо чекати якісь доповнення :)
Дякую за гру :beer:
Азазелло
Member

Торба лиха: 08.02.2025 17:40 Пройшов гру . Завалив стрілка :gigi:
По сюжету було пару глюків , завантажив сохранку норм . Будемо чекати якісь доповнення :)
Бро,попробуй інші кінцівки...Зіграй на стороні Стрілка наприклад.
Торба лиха
Junior

Азазелло: 08.02.2025 17:51
Бро,попробуй інші кінцівки...Зіграй на стороні Стрілка наприклад.
Дякую , трохи відпочину :beer:
1.1.3
Пограю в щось інше :)
Alligator
Member

Якщо дали значок то показували планшет? І інтернетах пишуть, що якщо віддати планшет полковнику то видають значок і якийсь ствол (посередній в цілому, але гарний для початку гри), мені тільки значок дали. Пішов на Лісопилку, на підході метрів за 100 голосом з титрами сказали, що Шрам мене чекає, підійшов до сірих дверей, по інерції натиснув F та почалась кат-сцена зі Шрамом. Патч 1.1.4 стіму, доречі перестало зжерати оперативку "в аномалію", за пару годин тільки 20 Гб використовувалось :shuffle:
shnok
Member

Тебе не учили не спойлерить?
Artem_M
Member

Було таке. Щось не спрацьовує. Там по дорозі на лісопилку має трапитись викид, потрібно його перечекати (по дорозі в лісопилку є якісь бараки, вже не пам'ятаю точно, і якісь чуваки біля них). Після викиду дійшов до лісопилки і зустрівся зі Шрамом. Якщо прийти перед викидом, то теж не міг знайти Шрама.
Hotspur
Member

Азазелло: 08.02.2025 17:51Бро,попробуй інші кінцівки...Зіграй на стороні Стрілка наприклад.
рано. в грі купа багів. краще почекати 6-12 місяців перед новим проходженням. мене на ростку з усіма патчами таки викидує через витік пам'яті :lol:. Сталкер заповнює 32 Гб RAM і вилітає :D

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Alligator: 08.02.2025 20:09Якщо дали значок то показували планшет? І інтернетах пишуть, що якщо віддати планшет полковнику то видають значок і якийсь ствол
мені тільки значок дали :weep: . писали про ствол але мені його не дали :weep:
Торба лиха
Junior

Hotspur: 08.02.2025 23:46
Азазелло: 08.02.2025 17:51Бро,попробуй інші кінцівки...Зіграй на стороні Стрілка наприклад.
рано. в грі купа багів. краще почекати 6-12 місяців перед новим проходженням. мене на ростку з усіма патчами таки викидує через витік пам'яті :lol:. Сталкер заповнює 32 Гб RAM і вилітає :D

Alligator: 08.02.2025 20:09Якщо дали значок то показували планшет? І інтернетах пишуть, що якщо віддати планшет полковнику то видають значок і якийсь ствол
Так гру треба доробити .
Мені теж дали значок , але на базу варти мене так і не пустили :(
Азазелло
Member

Торба лиха: 09.02.2025 08:07
Hotspur: 08.02.2025 23:46 рано. в грі купа багів. краще почекати 6-12 місяців перед новим проходженням. мене на ростку з усіма патчами таки викидує через витік пам'яті :lol:. Сталкер заповнює 32 Гб RAM і вилітає :D

Так гру треба доробити .
Мені теж дали значок , але на базу варти мене так і не пустили :(
Та з Вартою ціла купа непоняток..В їхнього техніка взяв завдання-принести йому запчастини для костюма з Псі-захистом,за що він пообіцяв як гонорар такий костюм зробити для Скіфа.Знайшов ті запчастини,приніс а він каже,що зробить костюм як можна швидше і набере по КПК....Так я і не дочекався гонорару.прийшов сам на їхню базу-а там пусто...Кинули,короче з оплатою B-)
VovaII
Member

Alligator
Hotspur
Калаш ніхто Вам давати не буде. Після катсцени, де калаш збирали, той калаш лишається на столі і його можна забрати.

Торба лиха
Це про яку базу? Де хімзавод? Я туди приперся зразу після перетину річки, отримав завдання принести артефакт із хімвідстойників, приніс а замовник валяється, заліз туди з іншого боку, в приміщення не пускають, ще й вертухаї з вишок полювання на мене відкрили, втік і повернувся вже із жетоном — не пускають. Більше не приходив.

Азазелло
Він мав і нам костюм зробити перед вимиканням «глюків» на болотах. Але… — обійшовся без костюму, а потім «повело» в «нічаз». А там фпс впав разів в 10. — Жду патчів. А поки буду середньовічну Чехію вивчати…
Торба лиха
Junior

VovaII: 09.02.2025 10:46 Alligator
Hotspur
Калаш ніхто Вам давати не буде. Після катсцени, де калаш збирали, той калаш лишається на столі і його можна забрати.

Торба лиха
Це про яку базу? Де хімзавод? Я туди приперся зразу після перетину річки, отримав завдання принести артефакт із хімвідстойників, приніс а замовник валяється, заліз туди з іншого боку, в приміщення не пускають, ще й вертухаї з вишок полювання на мене відкрили, втік і повернувся вже із жетоном — не пускають. Більше не приходив.

Азазелло
Він мав і нам костюм зробити перед вимиканням «глюків» на болотах. Але… — обійшовся без костюму, а потім «повело» в «нічаз». А там фпс впав разів в 10. — Жду патчів. А поки буду середньовічну Чехію вивчати…
Так хімзавод, артефакт здав всьо нормально , зі старту на них працював і подонки не пустили на базу. Тому і вибрав,, іскру,, , шо на хімзавод варти хід закритий :( хоча хімзавод вигідний для рейдів на ,,дугу,,. Пробігав майже всю гру в комбезі ,,сева,,(до Прип'яті) поки не провалився в погріб перед дугою :gigi: там знайшов научний костюм з квадратною головою :)
.і да не підняв жодного топового артефакту!
Думаю шо 90%артефактів непотрібні :-/ назбирав штук 100. Піпець артефакт +3кілограми +5 кілограм :mad: :insane:
Ответить