Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Rosberg: 30.01.2025 23:41 але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи
погуглив 165, нууу це думаю буде дорого. з пасиву я нічого не скажу, не спец. з активного дивіться - KRK Rokit 10-3 G4, я їх слухав басу там багато. але врахуйте вони великі по розміру
Radio Bay
Member

Rosberg: 30.01.2025 23:41Для прикладу маю Jamo D-165 і японський підсилювач Technics. Досить хороша акустика, але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи (у цих діапазон 55-20000Гц) і також 3-смугові. Може хтось щось слухав, мав/має
1. Бюджет
2. Може там підсилювач чи джерело змінити?
Filabatya: 30.01.2025 23:44в мене колись був M2Tech hiFace Two
Юзає конвертори народ активно. На мого цапа на i2S, хоча й по коксу є, той же Gustard U18. В мене кастомний USB вихід, для себе не цікаво, але так тема є. Повністю я її зрозуміти не можу як то працює, але працює
Rosberg
Member

Hotspur: 30.01.2025 23:54
Rosberg: 30.01.2025 23:41 але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи
погуглив 165, нууу це думаю буде дорого. з пасиву я нічого не скажу, не спец. з активного дивіться - KRK Rokit 10-3 G4, я їх слухав басу там багато. але врахуйте вони великі по розміру
Дякую. Візьму до уваги. UPD Якщо ціна за шт., а не пару, то не актуально, хоча акустика бомба і дійсно здорова.

Відправлено через 7 хвилин 1 секунду:
Radio Bay: 30.01.2025 23:55
Rosberg: 30.01.2025 23:41Для прикладу маю Jamo D-165 і японський підсилювач Technics. Досить хороша акустика, але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи (у цих діапазон 55-20000Гц) і також 3-смугові. Може хтось щось слухав, мав/має
1. Бюджет
2. Може там підсилювач чи джерело змінити?

Наразі бюджет 15-18к. Вже б усе замінив, хочеться новішого.
Последний раз редактировалось Rosberg 31.01.2025 00:23, всего редактировалось 3 раза.
voyt9
Member

Radio Bay
зараз перемикався разів 5 і все таки да, на одній і тій же пісні помітно, що по БТ хоч і aptx hd (виставив макс параметри) все одно звук трішки гірше (не такий виразний чи як пояснити), як тільки на кабель вмикаю то ніби ширша сцена. Але це чути лише якщо прям порівнювати, для повсякденного піде, хоча навіщо) щодо свистка, дивився на гілці підсилювачів що обговорювали, цікава штука, компактна принаймні, але дякую) може щось трішки краще з часом візьму
також там побачив рекомендації для прослуховування
спойлер
та
пів дня сьогодні кайфував від такої музики :super:
Filabatya
спойлер
IMG_20250131_000254.jpg
та то на фото так, до стіни +-15см(стола ще трохи відсунув ;) ), та й голосно не вмикаю, вони будуть грати аби до половини гучності. Це сьогодні тестував, то вмикав гучно, завтра вже буду розбирати, гляну що там брязкотить

Hotspur ну значно якісніше ніж було, погодься)
спойлер
IMG_20250131_000329.jpg
Radio Bay
Member

voyt9: 31.01.2025 00:11компактна принаймні, але дякую) може щось трішки краще з часом візьму
Та звісно то не варіант, то на тест подивитися, так він в мене на всяк випадок, а не продавати. Така корова, буває, й самому потрібна, з телефона щось запустити :)
Hotspur
Member

voyt9: 31.01.2025 00:11ну значно якісніше ніж було, погодься)
звичайно

Відправлено через 33 секунди:
Rosberg: 31.01.2025 00:08Наразі бюджет 15-18к. Вже б усе замінив, хочеться новішого.
з бюджетом 18к якщо в гривнях думаю все буде складно
Radio Bay
Member

Hotspur: 31.01.2025 01:14з бюджетом 18к якщо в гривнях думаю все буде складно
Здається що там не завадило б усе інше змінити, а там може і бас знайдеться, який застряв на шляху. Це не треш колонки, а от інше під питанням

Хоча якщо той Технікс SU-G700M2EES можна не міняти :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 31.01.2025 01:25Здається що там не завадило б усе інше змінити, а там може 2 бас знайдеться, який застряв на шляху. Це не треш колонки, а от інше під питанням
ну якийсь якісний усілок б у це треба шукати і знати що шукаєш, колонки нормальні але в усього є межа
Radio Bay
Member

Hotspur: 31.01.2025 01:32ну якийсь якісний усілок б у це треба шукати і знати що шукаєш, колонки нормальні але в усього є межа
Та мені теж здається, що там не у колонках річ, 55Гц для полок то норм, щось мені здається що вони басу не грають, бо ніхто не годує. Встрійка китайськими сопелями і баса там не буде ніколи. Нехай пише все, моделі, комутація, може там усі чекають Клоца )
Hotspur
Member

Radio Bay: 31.01.2025 01:41Встрійка китайськими сопелями і баса там не буде ніколи.
абсолютно точно. в нього колонки точно краще моїх
Ответить