Последние статьи и обзоры
Новости
ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів
-
Earanak
Member
Читаю вот новость и понять не могу. Я правильно понял что на все США Микроцентр завез всего 233 штуки RTX 5090 ?
https://videocardz.com/newz/rtx-5090-lo ... ndergarten
В соседних темах чувак звонил в наши интернет магазины и спрашивал есть ли у них 5090 уже в наличии, хех...
В соседних темах чувак звонил в наши интернет магазины и спрашивал есть ли у них 5090 уже в наличии, хех...
-
block_stupid
Member
шо?
- спойлер
За такі гроші могли б хоча б 3100 символів накидати.nazar-pc: ↑ 30.01.2025 12:34 Щось дуже коротка назва моделі
-
EvhenS
Member
Налітай, розбирай.
https://www.reddit.com/r/gaming/s/Wxz8aqT0XM
https://www.reddit.com/r/gaming/s/Wxz8aqT0XM
-
Hotspur
Member
at this point graphics cards are a scam - ховрашки почали щось підозрювати
-
Bukakanga
Member
3100???
иные студийные барабанные установки стоят сильно дешевле. Вместе с тарелками, стойками, микрофонами и звуковой картой... И служит все это десятилетиями, а не пару лет до новой серии
иные студийные барабанные установки стоят сильно дешевле. Вместе с тарелками, стойками, микрофонами и звуковой картой... И служит все это десятилетиями, а не пару лет до новой серии
-
maksim2020
Member
Так а що таке Mікроцентр - шарашкіна контора з 29 магазинами? Там не пишуть, скільки завіз Best Buy (1200 магазів)?Earanak: ↑ 30.01.2025 13:38 Читаю вот новость и понять не могу. Я правильно понял что на все США Микроцентр завез всего 233 штуки RTX 5090 ?
-
Zakarul
Member
Красавчики. Определнно нравится. Приятного аппетита
Вообще как-то не очень дорого. 5я серия, красиво бы смотрелась сумма в 5000 уе за топовую версию.
Вообще как-то не очень дорого. 5я серия, красиво бы смотрелась сумма в 5000 уе за топовую версию.
-
VovaII
Member
Техпроцес не змінився, суттєвого приросту не очікувалось — звідки такі ціни? Чи це вже як ціни на одяг нового модельного ряду? — Де вони стільки "блондинок" наберуть?
-
Nutbar
Member
Випуск 4000 серії припинили. Оновлюватись з 1080Ti людям на щось треба буде рано чи пізно. Не залишають вибору.VovaII: ↑ 30.01.2025 14:51 Де вони стільки "блондинок" наберуть?
Якщо чесно, вже запарили цим штучним дефіцитом всюди. Скоро ПК буде зібрати дорожче, ніж придбати вживане простеньке авто.
-
Олег963
Member
Jager: ↑ 30.01.2025 12:53 Треба ще не забути додати податок +20% і у нас буде прив'язка до євро.
За топову 5090 від Asus захочуть 3720 євро = 162к грн
І це рекомендована ціна не враховує додаткових накруток
О це дожились а рокі 5 назад купляв авто непогане за ці гроші в гривнях
Відправлено через 13 хвилин 9 секунд:Цілком погоджуюсь думав ось зроблю апгрейд до 5080 з 3080ti і в дамках но дика ціна не великий об'єм пам'яті, мала потужності відносно 4080 і головний аргумет а воно мені треба у моєму віці ні. Крім просто хочу і можу ну не вартує того . Всім могти і хотіти головне щоб це того вартувало !capodin: ↑ 30.01.2025 12:59 Ахахах. Чуть кофиём не подавился.
В общем, пора заканчивать с этим безобразием. Навреное, не буду больше апгрейдиться (может процессор x3d), а потом приобрету мак мини для работы и приставку для игорь %) Старый я ужо
-
VolandInferno
Member
Ціна як ціна. Риночек порєшал. Чи порішає.
-
Hotspur
Member
АМД і Інтела повні магазиниNutbar: ↑ 30.01.2025 15:08Випуск 4000 серії припинили. Оновлюватись з 1080Ti людям на щось треба буде рано чи пізно. Не залишають вибору.
-
Earanak
Member
Если у вас есть инфа не с шарашкиной конторы - поделитесь, посмотрим.maksim2020: ↑ 30.01.2025 14:38Mікроцентр - шарашкіна контора з 29 магазинами? Там не пишуть, скільки завіз Best Buy (1200 магазів)?
-
Nutbar
Member
Так, але вони свої ціни коригують відповідно до зелених, вони ж не дурні, карти аж ніяк не безкоштовні. Додайте відсутність софту (бродкаст, ртх хдр в іграх і відео, длсс як не крути і т.д., кому що потрібно) і те на те й вийде.Hotspur: ↑ 30.01.2025 15:29 АМД і Інтела повні магазини
-
Hotspur
Member
1 ціни на АМД не ростутьNutbar: ↑ 30.01.2025 15:44Так, але вони свої ціни коригують відповідно до зелених, вони ж не дурні, карти аж ніяк не безкоштовні.
2 Інтел продає непоганий міддл з 12 Гб по 250 доларів
-
Enjthesilence
Member
так і ціни не збільшились, а десь і зменшились. (крім 5090) 5080 дешевша на 100$ за 4080 і має такий самий прайс, як 4080супер і на 10% більше продуктивності (так собі канєш), прохідна серія для власників 4000 і непогана для тих хто стрибає через покоління - два.VovaII: ↑ 30.01.2025 14:51 Техпроцес не змінився, суттєвого приросту не очікувалось — звідки такі ціни? Чи це вже як ціни на одяг нового модельного ряду? — Де вони стільки "блондинок" наберуть?
-
AntonyKandaurov
Member
ЛохРог астральний, для поціновувачів.
-
Nutbar
Member
З такою логікою, вони і в Нвидії не ростутьHotspur: ↑ 30.01.2025 16:00 1 ціни на АМД не ростуть
5080 швидша і дешевша за 4080. Круто? - та якось не дуже.
Так. І ціну вони зробили рівно таку, щоб конкурувати з зеленими, ні доларом нижче.Hotspur: ↑ 30.01.2025 16:00 2 Інтел продає непоганий міддл з 12 Гб по 250 доларів
-
VovaII
Member
Enjthesilence
Скоріш не погоджусь ніж погоджусь. І ось чому:
не покидає відчуття, що 5000 серія по продуктивності якось "не дотягла до плану". Наче попередні рази приріст(в процентах) був ближче до 50, або більше?
Скоріш не погоджусь ніж погоджусь. І ось чому:
не покидає відчуття, що 5000 серія по продуктивності якось "не дотягла до плану". Наче попередні рази приріст(в процентах) був ближче до 50, або більше?
-
Hotspur
Member
у хуанга немає карти з 12 Гб за 250 доларівNutbar: ↑ 30.01.2025 16:22Так. І ціну вони зробили рівно таку, щоб конкурувати з зеленими, ні доларом нижче.