Генеральний директор Epic Games підтвердив, що Alan Wake 2 ніколи не вийде в Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Я не побачив відповіді категоричності. Там написано, що зараз (поки що) такого наміру немає. Дослівно -- "Вона не йде в Стім".
Alex646
Member

CrypteX: 27.01.2025 10:34 Одна из лучших реклам эпик стора для компаний и разработчиков :D
спойлер
During the meeting, the company disclosed the sales figures for Alan Wake 2, revealing that the sequel has sold 1.8 million copies since its release on October 27 last year and still has not recouped its production costs.
Це проблема виключно епіків, бо вони заплатили за ексклюзивність. Розробники вже свое отримали.
stakanctl
Member

lamer: 27.01.2025 12:30 Я не побачив відповіді категоричності. Там написано, що зараз (поки що) такого наміру немає. Дослівно -- "Вона не йде в Стім".
Там четко и "дословно" написано, что она не выйдет в стиме. Отставить копиум.
IronWithin
Member

Гра то насправді посередня, як і той же контрол, є сильні сторони як от візуал, але сюжет і геймплей це якийсь сюр, як на мене то краще взяти усі ремейки обителі зла(2,3,4)
Не вийде в стім, ну і фіг з ним, мені епік більше не подобається чим подобається, але краще нехай в нього вбухують гроші видоєні з фортнайт чим яхти купують.
XpertVision
Member

Та яка глобально різниця в стім воно вийшло чи не в стім? В чергове переконуюсь, що фанбої стіма дикі токсики, готові піратити гру лише за те, що на їх улюбленому звалищі не вийшло, а в сусідньому сміттєвому баку воно є. :insane:
waryag
Member

Ну це вже клініка. Хто хоче, той пограє в ЄГС чи на консолях
Gelonyrum
Member

D_ad: 27.01.2025 09:45 PS особисто для мене було б прийнятнішим, коли б епіки зробили так само, як і ЕА і "Рокстари" - компромісно: їх ігри є в "Стім", але ці ігри все одно запускаються через їхні ж сторонні лаунчери. Коли запуск максимально спрощений та безболісний - це і не так дратує, та не викликає негативу.
Не дратує?) Не викликає негативу?) Це єдина причина чому я абсолютно ігнорую ігри цих компаній, ненавиджу стороннє сміття.
waryag
Member

D_ad: 27.01.2025 09:45PS особисто для мене було б прийнятнішим, коли б епіки зробили так само, як і ЕА і "Рокстари" - компромісно: їх ігри є в "Стім", але ці ігри все одно запускаються через їхні ж сторонні лаунчери. Коли запуск максимально спрощений та безболісний - це і не так дратує, та не викликає негативу.
І віддавати 30% з продажів. Не проблема, але це ставить хрест на перспективах ЕГС.
І ще, це привчає гравців не купляти ігри на релізі, а чекати виходу в стімі.
NUN4AG
Member

З одного боку дивлячись на фінансові "успіхи" AW2 це відповіть а-ля "Назло мамі відморожу вуха", але з іншого вони мають на це право, бо це найбільший їх ААА ексклюзив.
Якщо не залишити Alan Wake 2 ексом EGS і визнати неконкурентноспроможність перед Steam навіть в цьому випадку, то після цього можна викидати білий прапор і визнавати провал EGS...
Хоча якщо просто не помічати проблему, то вона сама по собі не зникне...
Замкнуте коло на дану мить...
OldBoyUA
Member

XpertVision: 27.01.2025 13:16 Та яка глобально різниця в стім воно вийшло чи не в стім? В чергове переконуюсь, що фанбої стіма дикі токсики, готові піратити гру лише за те, що на їх улюбленому звалищі не вийшло, а в сусідньому сміттєвому баку воно є. :insane:
Стім на данний момент дійсно найякісніший магазин , але за всіма цими картками ачівками таке враження шо люди забувають за головне, саму гру . :(
Phos4
Member

D_ad
Різниця в тому що стім це платформа яка десятиліттями заробляла відданість своєї аудиторії, а епік геймс свою аудиторію заманює дешевими трюками. Роздачі ігр це прикольно але політика ексклюзивів це брудний трюк, уяввіть якби завтра гейб сказав що зменшує маржу валв від проданої копії з 25 до 15 відсотків для ігр які на пк продаються ексклюзивно в стімі, як вважаєте скільки часу після цього проживуть всі конкуруючі лаунчери?
LordTornado
Member

Не все считают Стим лучше как платформу. Мне, например, интерфейс ЕГС нравится больше. Он лаконичнее и удобнее. Ну а меряние ачивками меня не интересует - давно из школьного возраста вышел...
Sllavko
Junior

Ні, то ні.. вийде на торентах😁
D_ad
Member

waryag: 27.01.2025 14:24
D_ad: 27.01.2025 09:45PS особисто для мене було б прийнятнішим, коли б епіки зробили так само, як і ЕА і "Рокстари" - компромісно: їх ігри є в "Стім", але ці ігри все одно запускаються через їхні ж сторонні лаунчери. Коли запуск максимально спрощений та безболісний - це і не так дратує, та не викликає негативу.
І віддавати 30% з продажів. Не проблема, але це ставить хрест на перспективах ЕГС.
І ще, це привчає гравців не купляти ігри на релізі, а чекати виходу в стімі.
Маєш рацію. Але це просто той самий компромісний варіант між поганим та дуже поганим.
Той, хто хоче пограти в новинку тут і зараз - куплять в ЕГС, кому не горить - ті все одно дочекаються релізу в Стім.

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Gelonyrum: 27.01.2025 14:06 Не дратує?) Не викликає негативу?) Це єдина причина чому я абсолютно ігнорую ігри цих компаній, ненавиджу стороннє сміття.
Ну це ти. А комусь не так критично.
Можливо інсує деяка кореляція: чим більше в тебе ОЗУ та проц, які тянуть все в пасиві не напружуючись - тим більше тобі до лампочки все це.
Інформаційної приватності в сучасному світі все одно вже майже не існує. Зайва програмка, котра інколи кусяє 300 мб ОЗП, коли в тебе її 32 000... пофіг.

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
stakanctl: 27.01.2025 10:50 Ты уже портрет Свини поставил на обои?
Я щиро йому вдячний.
VladimirV
Member

Где дешевле там и покупаю то что меня интересует, так как мне нужна игра и облачные сохранения, а не вот эти все прилипшие ачивки/достижения. Разве что статистика, чтобы вспомнить когда и сколько играл.
Абсолютно не интересно у кого какие там прибыли-убыли, какие там у них отношения между собой и так далее. Уверен, они не обеднеют.
Фанаты (а не менеджеры и работники), дерущиеся на форумах за платформы :facepalm:
Хотят продаж пусть цены дропают, часто это помогает. Ну прямо сейчас она стоит там 20 долларов в делюкс-версии, по скидке. Может поэтому "немного шуму" нужно было сделать.
D_ad
Member

_Andrik_: 27.01.2025 10:00 Максимально дибільне рішення, особливо для власників steamdeck i т.п. . Бо як немає доступу до інтернету, ті всраті лончери на дають запустити їх ігри . :tomat:
Співчуваю.

Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
Геральт: 27.01.2025 09:51
D_ad: 27.01.2025 08:39 І хіба треба нагадувати, що "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів? За таку послугу я якось переживу те, що крута гра буде запускатися не через звичну для мене прокладинку, тим паче що тут, що там, по факту володієш ти нічим.
Вони вже локалізували магазин? :popcorn:
Це ти з тих, котрим вже коли не залишається до чого доє...тися, вони такі: "а чому не українською"?

144 000 000 долларів...

Англійська мова є.

Мені норм. Я переживу. Спати не буду погано, але переживу.
waryag
Member

D_ad: 27.01.2025 15:29Маєш рацію. Але це просто той самий компромісний варіант між поганим та дуже поганим.
Той, хто хоче пограти в новинку тут і зараз - куплять в ЕГС, кому не горить - ті все одно дочекаються релізу в Стім.
Якщо релізів екзів ЕГС у стімі не буде взагалі - не дочекаються.
Компроміснний варіант у вигляді придьання на консолях епіків цілком влаштовує.
Геральт
Active Member

D_ad: 27.01.2025 15:36 Це ти з тих, котрим вже коли не залишається до чого доє...тися, вони такі: "а чому не українською"?

144 000 000 долларів...
Стільки нуликів а локалізувати "не змогла".
Але ти правий. Навіть з локалізацією мене він не зацікавить. Ака там нема і не планується.
Просто смішно читати про "підтримку" кантори яка нещасний сайт перекласти не може. Про клієнт взагалі мовчу.
Але то не тільки щодо України така неповага. Там всього <20 мов. Отже наш ринок їм не цікавий. То в чому взагалі проблема, якщо хтось ігнорить їхній магазин? :popcorn:
VladimirV
Member

Геральт
тобто ти з торента її пройшов, бо торент на українській мові? Панімаю, патріот.
D_ad
Member

Геральт: 27.01.2025 16:00 Але то не тільки щодо України така неповага. Там всього <20 мов. Отже наш ринок їм не цікавий. То в чому взагалі проблема, якщо хтось ігнорить їхній магазин? :popcorn:
Взагалі жодних проблем. Комусь не западло вміти бути вдячним, хтось перебільшує вагу прокладки-магазина, коли фактором купівлі інтелектуальної власності взагалі третіх осіб/фірм є стан цього магазину, в якому вони згідно контрактних зобов'язань просто тупо вимушені продаватися, а не те, які враження в тебе викликала сама гра. Оце трохи абсурдно, знаєш.

А так.. ні до чого тебе не агітую, упаси боже. Твій ПК - твій храм. Я тут, як і ти, просто виражаю свою думку, комусь вона може стати аргументом, комусь пустишкою - най буде.
Ответить