Ну я материнку вже купив яку вказав вище, тому мені це не допоможе
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Асрок цікаво роблять, в плату вроді як вище рангом не поставили бічний викид, а в нижчу поставили
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
А шо ж ти хочеш? У залізячників у всіх так. Ось бачиш як ASUS винайшов.mult: ↑ 25.01.2025 22:20Асрок цікаво роблять, в плату вроді як вище рангом не поставили бічний викид, а в нижчу поставили
через райзер прокинешь и будешь жить себе горя не знать (единственный вопрос, а существуют ли разеры с пропускной скоростью 5.0?)xTIMKAx: ↑ 25.01.2025 13:10 Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
Ще й як спіткає, ото у ентузиаста на 60й раз вигризло, а саме тобі не пощастить і вигризе на третій.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?
Є таке слово брак, і воно може спіткати вас при будь якій покупці електроніки, але ж ви купуєте, щастить чи може дурню пишете?EvhenS: ↑ 27.01.2025 11:31Ще й як спіткає, ото у ентузиаста на 60й раз вигризло, а саме тобі не пощастить і вигризе на третій.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?
Чому якщо все буде працювати вам доведеться возитися з СЦ?daesz: ↑ 25.01.2025 21:16Записуємо в мінуси тому що в любому випадку прийдеться тратити свій час щоб посилати в сервісні центри і тд, замість того щоб купити та користуватись нормальною дошкою.IronWithin: ↑ 25.01.2025 20:07 чи записуємо в мінуси тому що «Здається»?