1000 баксiв карл За китайсмарт без нiяких фiшечок стосовно конкурентiв, камери запотiвають, якiсть ПЗ
Це при умовi що в цiну поряд s24 ultra з антиблiковим склом Стiлус, 7 рокiв оновлень...
- спойлер
1000 баксiв карл За китайсмарт без нiяких фiшечок стосовно конкурентiв, камери запотiвають, якiсть ПЗ
Якщо я захочу найзручнiший я пiду куплю пiкселя восьмого за 20к буде робити теж саме але дешевше, ще й менше значно Для iграшок, фiльмiв, серфiнгу - планшет, нiщо не замiнить здоровий екранScoffer: ↑ 22.01.2025 03:13 Donate
Фішечки один знайшов
От коли візьмеш в руки обидва телефони, тоді і поговоримо. Я їх тримав одночасно і обрав хлаомі.
Если с25 на 128гб по 900 евро, то ультра штуки две.Filabatya: ↑ 22.01.2025 06:18 сьогодні презентація с25ультра, через місяць буде продаж напевно. Пофіксять те що не сподобалося Скофферу і розшарування кіллер фічі яку описав Донейт надіюсь. Ціна на старті буде шо в айфона про макс, але бадси якісь топові дадуть принаймі
Через полгода навезут серяков, которые в оплату частями ты не возьмёшь, о официальные так и будут по космосу.В айфоне какие платные функции отменили?Другие учатся тоже как лохов брить.Filabatya: ↑ 22.01.2025 08:22 для чого мені та удача, ціни на самс в перші 3міс неадекват повний, спокійно би взяв через півроку, але не за місяць до виходу нового покоління. тай в оплату частинами
на рахунок платних функцій, люди побурчать і або зроблять дешевими їх або відмінять, стандартна практима маркетолохів по всьому світу як наприклад підігрів сидінь в бмв)
ніOstin: ↑ 22.01.2025 08:41А оці пікселі, які ви піарите, вони в межах моделі мають однакову камеру?
де стоїть 1" сенсорOstin: ↑ 22.01.2025 08:41Хочу зрозуміти, які моделі\виробники заточувались під камеру.
чим краще ? абсолютно нічим не гарний телефонYumaX: ↑ 22.01.2025 08:55мото 50 ультра
АКБ 4500 мАгод, e-SIM та скруглений екран. це просто х..ня якасьYumaX: ↑ 22.01.2025 08:55 Краще б взяв мото 50 ультра
Лучше в чем? а то потом окажется что имели ввиду что-то про лучшее в каком-то нюансе. Кому-то ЦП важнее кому-то камера, кому-то накопитель/память...JKrl: ↑ 22.01.2025 00:37 Ну покаж мне телефон лучше чем пиксель 7 про за 16к
Поиграться можно почти на любом аппарате установив гуглкамеру У гугла не столько сами камеры хорошие, сколько софт для работы с камерой. Склейка из нескольких кадров дает результат.Ostin: ↑ 22.01.2025 08:41 Також, якщо взяти якийсь старий піксель виключно погратись заради камери - з якої моделі варто починати дивитись?
От якщо поставити такий запит: екран від 5 до 6.2, з пристойною камерою і не айфон (бо треба андроїд) - то які варіанти? В тому числі б\в.
Я більш з цікавості поки що. Хочу зрозуміти, які моделі\виробники заточувались під камеру.
Саме погратись, а не стабільно користуватись всім функціоналом камери при будь яких оновленнях. Зазвичай це погратись може виглядати як такі обговорення на Reddit: Обговорення в стилі "так це відома проблема, під рутом став ще оцей пакет для фіксу" або "спробуй оці 100500 версій може допоможе".Alexsandr: ↑ 22.01.2025 10:37 Поиграться можно почти на любом аппарате установив гуглкамеру У гугла не столько сами камеры хорошие, сколько софт для работы с камерой. Склейка из нескольких кадров дает результат.
От и все. Великий конкретист сливается одним простым движением.Alexsandr: ↑ 22.01.2025 10:37Лучше в чем? а то потом окажется что имели ввиду что-то про лучшее в каком-то нюансе. Кому-то ЦП важнее кому-то камера, кому-то накопитель/память...JKrl: ↑ 22.01.2025 00:37 Ну покаж мне телефон лучше чем пиксель 7 про за 16к
с ходу предложу realme GT Neo6 рассмотреть (не без минусов), Xiaomi 12 Pro и т.п.
Не пофіксять самсунг вперто буде робити цеглину. S25 ультра буде не виключення...Filabatya: ↑ 22.01.2025 06:18 сьогодні презентація с25ультра, через місяць буде продаж напевно. Пофіксять те що не сподобалося Скофферу і розшарування кіллер фічі яку описав Донейт надіюсь. Ціна на старті буде шо в айфона про макс, але бадси якісь топові дадуть принаймі
Алгоритми ті самі ще починаючи з другого пікселю (на скільки помятаю)... Їх там допилюють постійно але в цілому нічого не змінилося, гугл просто років на 6-8 зробив це раніше стосовно конкурентів. І фоткають саме вони...Ostin: ↑ 22.01.2025 08:41 А оці пікселі, які ви піарите, вони в межах моделі мають однакову камеру?
Наприклад, 7а, 7, 7 про - камера буде різна? Моделі а сильно поступаються версії про?
Також, якщо взяти якийсь старий піксель виключно погратись заради камери - з якої моделі варто починати дивитись?
От якщо поставити такий запит: екран від 5 до 6.2, з пристойною камерою і не айфон (бо треба андроїд) - то які варіанти? В тому числі б\в.
Я більш з цікавості поки що. Хочу зрозуміти, які моделі\виробники заточувались під камеру.
Reinmar: ↑ 22.01.2025 12:23 Ostin
не бери ці пікселі, це гікофон для не таких,як всі. Я взяв у руки - і не зрозумів пристрою, що воно таке, відчувається, як щось за 15к. А ще і кажуть, якщо треба буде заміна екрана наприклад - так будеш чекати місяць і вартість буде дорожче, ніж будь який інший...