Последние статьи и обзоры
Новости
Чутки: Ілон Маск може стати потенційним покупцем Intel
-
Kyro
Member
Упаси боже. По состоянию на 25 год у дяди не все дома и продолжает ехать крыша.
-
GetOutTheWay
Member
Достатньо зайти в профіль, щоб переконатись що це не такvltk: ↑ 20.01.2025 13:35человек фанат Интела и Верящий
-
n6407
Member
если это правда, тогда Штеуд можно только помянуть
-
MessiaH
Member
Самое страшное что победа Трампа и такие как Маск в его окружении это не только Интел хоронить можно, хрен бы с ним, а это Украину можно хоронитьLekrs: ↑ 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
-
Lekrs
Member
Про подібне говорити зарано, від одної людини і її оточення все не залежить.MessiaH: ↑ 20.01.2025 16:17Самое страшное что победа Трампа и такие как Маск в его окружении это не только Интел хоронить можно, хрен бы с ним, а это Украину можно хоронитьLekrs: ↑ 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
-
Tailmon
Junior
А никого не смущает что у него денег столько нет, чтоб купить интел? То что его состояние оценивается в 400млрд - не означает что эти деньги у него на счету лежат, это совокупная стоимость его компаний. Для того, чтоб купить интел, ему сначала нужно продать спейсХ, твиттер и теслу.
-
Alligator
Member
Боінг? Тільки вони вже на 60 лярдів борг мали, а тепер ще не змогли астронавтів з МКС повернути.Scoffer: ↑ 20.01.2025 11:44 nazar-pc
У багатьох це у кого? Список в студію будь ласка. Останній раз перед спейсх грошей наперед на багаторічні контракти щойноствореним ноунейм конторам видавали приблизно... ніколи. З тим ще успіхом ти міг прийти і попросити лярд-інший так, для початку. Тобі дадуть? Отож-бо. І тут починають виникати деякі питання.
-
Volodya811
Member
Сподіваюсь, що Маск не викупить Інтел, адже я не хочу переходити на продукцію цинічної китайської родини (Су та Хуанга).
П.С. Можливо, це прискорить популяризацію архітектури ARM для ноутбуків та ПК. Подивимося.
П.С. Можливо, це прискорить популяризацію архітектури ARM для ноутбуків та ПК. Подивимося.
-
leif
Member
Volodya811
А чому ти користуєшся відеокартою від цинічного китайського хуанга?
-
Volodya811
Member
Я карту купив у 2019 році, коли ще край цинізму не був досягнутий.leif: ↑ 20.01.2025 17:01 Volodya811
Відправлено через 46 секунд:
Тоді ще проглядалися залишки совісті.
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
У 2020 році я майже купив збірку на 3700Х, але вчасно схаменувся і купив збірку на базі 10700К. Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани. Я мислю критично і себе поважаю.
-
leif
Member
Volodya811
Ловко)
Ловко)
-
VolandInferno
Member
Маску/Трампу твіттер був потрібен суто як пропагандистсько-агітайна платформа, і все. Яка там капіталізація, подальша доля і тп цієї платформи - там люто срать. І вона свою задачу виконала. Це чистий аналог кацапського ВК, який сидить тупо на дотаціях з бюджету і все.Rucha: ↑ 20.01.2025 11:37Почитайте що цей "непоганий менеджер" зробив з твітером:
1. Про зміни в якості платформи
2. Фінансові наслідки
-
leif
Member
Маск вєрні стєну!
-
Scoffer
Member
Боінг це все таки не ноунейм контора. З боінгом зрозуміло що питання лише в ціні і батогах. А хто такі спейсх на той час? Якась мутна контора з рівно нулем вдалих пусків ракет будь-якого класу, більш того, нулем робочих двигунів, і головним інженером, котрий ці двигуни раніше збирав в сараї для авіамоделекAlligator: ↑ 20.01.2025 16:55Боінг? Тільки вони вже на 60 лярдів борг мали, а тепер ще не змогли астронавтів з МКС повернути.
Та і сам підхід: все клепається без (аналогу) прийомки, на х86 процах компухтерних керування, тобто реально пекарня там, на с++ код пишеться замість ада/спарк, такий собі бомж-едішн всього чого можна.
Не здається тобі що надавати такій конторі бюджетні контракти наперед трішки зашкварно?
-
Rucha
Member
Тобто і Інтел йому потрібен не для процесорів?VolandInferno: ↑ 20.01.2025 17:09 Маску/Трампу твіттер був потрібен суто як пропагандистсько-агітайна платформа, і все. Яка там капіталізація, подальша доля і тп цієї платформи - там люто срать. І вона свою задачу виконала. Це чистий аналог кацапського ВК, який сидить тупо на дотаціях з бюджету і все.
-
daesz
Member
Ринкова капіталізація інтела складає ~80-85B і наголошую на слові капіталізація. Реальна його вартість нижча, думаю, у нього достатньо є щоб викупити інтел. До того ж - йому потрібні технології, заводи та інженери, а не "неефективні" менеджери.Tailmon: ↑ 20.01.2025 16:53 А никого не смущает что у него денег столько нет, чтоб купить интел? То что его состояние оценивается в 400млрд - не означает что эти деньги у него на счету лежат, это совокупная стоимость его компаний. Для того, чтоб купить интел, ему сначала нужно продать спейсХ, твиттер и теслу.
Последний раз редактировалось daesz 20.01.2025 17:46, всего редактировалось 1 раз.
-
Telcontar
Member
Оце треба в рамочкуVolodya811: ↑ 20.01.2025 17:06 Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани.
-
daesz
Member
Volodya811: ↑ 20.01.2025 17:06 Я мислю критично і себе поважаю.
Краще от це, доволі смішно коли язик у дупі інтела застрягTelcontar: ↑ 20.01.2025 17:46Оце треба в рамочкуVolodya811: ↑ 20.01.2025 17:06 Я не фанат брендів, як деякі наші форумчани.
-
Sanьka
Member
Головне хай в Амд не лізе до Лізи)))
А Інтел і так в дупі, гірше не буде. Краще не зрозуміло. А веселіше стане точно
Поназицає проци буквами Х, Y, N
А Інтел і так в дупі, гірше не буде. Краще не зрозуміло. А веселіше стане точно
Поназицає проци буквами Х, Y, N
-
VolandInferno
Member
Цікаво у вас логіка працює)Rucha: ↑ 20.01.2025 17:37Тобто і Інтел йому потрібен не для процесорів?