S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

mertvei: 09.01.2025 22:42Коли почав користуватися гранатами місія пройшла вот так в мене
Я теж помітив таку цікаву закономірність, що скрипти деяких квестів не відправцьовують належним чином чи взагалі не працюють, якщо не виконати певну дію типу як гранати у вас.
В мене Шрам не з'являвся після захисту Малахіту від Варти (вибрав раніше Іскру). Збереження відкатував, намагався піти в інші локації і повернутися - нічого не допомогало. Заюзав консоль для завершення квесту. І вже потім, після цього всього, добряче полазивши по форумам і в обговореннях в стімі, до мене дійшло, що скрипт квесту ламався, якщо при захисті Малахіту випадково вистрілити в дружнього NPC :gigi: А в мене була темна ніч і при кожному завантаженні попереднього збереження починався бій і я міг випадково задіти свого, бо темно і нічого не видно, а я любитель в таких заварушках сомалійською стрільбою бавитися :laugh:
Якось так.

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
0kie: 09.01.2025 16:38На двух моих компах выбивает ошибку при компиляции шейдеров.
Не впевнений, що допоможе, але можна спробувати встановити мод на пропуск компіляції.
В мене ця компіляція взагалі зникла, коли поставив мод на ue5 консоль.
mertvei
Member

Dremjke
А ще мені здається,що гра глючить,якщо занадто лазити по всіх схронах точно те саме що ,було в перших частинах.

Отправлено спустя 3 минуты 37 секунд:
Саме тому ,деяких проходять і не скаржаться ні на яких баги ,я люблю обшукувати всі схрони :rotate: :rotate: може і не прав там ,скоріше все на купу недороблено ну дуга поки самий великий був баг.

Отправлено спустя 7 минут :
_FYA_EXel
Ну в ну в бага сталкера,звинувачувати вже 13700 ще сильно ,вибач не втримався.
_FYA_EXel
Member

Dremjke: 09.01.2025 22:53
mertvei: 09.01.2025 22:42Коли почав користуватися гранатами місія пройшла вот так в мене
Я теж помітив таку цікаву закономірність, що скрипти деяких квестів не відправцьовують належним чином чи взагалі не працюють
Заюзав консоль для завершення квесту
:laugh: (может поэтому и багает).

mertvei
У меня на дуге, ни в первой, ни во второй миссии багов не было и чуваки не залипали, так что...
PS. Гранаты не юзал.
mertvei
Member

_FYA_EXel
Я не використовував консоль купив в стімі не максимальну версію,Делюкс чи я вона ,там але не думаю що від того щось залежить а вот так , багануло весіло весь час зачистити блокпост і всі стоять,а чистити точно нема кого,і Фауст не появлявся.
Dremjke
Member

_FYA_EXel: 09.01.2025 23:34 (может поэтому и багает).
Якщо ви про консоль, то вона до багів відношення не має, скоріше навпаки - допомагає їх обійти. Гра може забагуватись в будь-якому місці при будь-яких умовах. В мене 3/4 гри було без софтлоків, а далі почалося і чим ближче до фіналу, тим частіше. Тут кому як пощастить. Почитайте інтернет стосовно гри, то у людей і не таке буває в цій грі. Залізо тут ні до чого.
mertvei
Member

_FYA_EXel
Едине що я на Юпітер до того раніше ,сходив но там ящік поставив і переліз все може саме тому

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Dremjke
Вот те саме чим ближче до фіналу ,то більше балів.

Отправлено спустя 50 секунд:
Я і консолю і читами і навіть модами не користувався взагалі
Dremjke
Member

mertvei: 09.01.2025 23:56Вот те саме чим ближче до фіналу ,то більше балів.
Якщо вдається обійти баговані квести без консолі, то краще так. Консоль то вже крайній випадок.
mertvei
Member

Dremjke
Да там невідомо що ще випливе,а пограти хотілося вже не чекати пів року.
Барбарис
Member

mertvei, більшість схронів та лок обшукав, а після Дуги знов карта фіолетова і без проблем. Так що глюки не з цієї причини. І на Юпітер теж лазив.
mertvei
Member

Нпс під фінал в дверях застрягати іноді почали в міссіях під фінал.

Отправлено спустя 12 минут 38 секунд:
Але гра супер
dimon2277
Member

домучив вчора сталкера, 62 години на це пішло (і то я ще не пилисосив карту, просто іноді міг заглянути на 2-3 схрони, але з часом лут у вигляді водка-бинт-аптека почав бісити)
чого домучив бо реально починаючи з рудого лісу вже по суті біг по основному сюжету, прип'ять взагалі за 40хв десь пролетів до точки "невідворотності"
вцілому гра сподобалась, сюжет звичайний, не так аби вау, але твердий середнячок
шо не сподобалось:
- лут (блін ну реально всюди водка-бинт-аптека, іноді якась валина ціла і патронів 60, дуже сумно в цьому плані)
- крафт - трішки спірно, бо по броні зайшло, а ось зброя, особливо модулі...слабо як на мене
- ціни на крафт, йомайо у екзоскелеті потрапити в "засідку" моноліта це вже коштувало під кінець в районі 30-40к ремонту
- АІ, ну це п******, почав на 1.0, трішки апнули АІ в 1.2 чи який там патч був на 100Гб стало веселіше, але то далеко від того, що анонсували
- оптимізація, так проблемна, але не критично
- ну і баги звісно ж, самий сок це оборона Залісся, то двері зачинені і монолітовець десь сидить, то мутант десь по 1 шле свої ілюзії а самого немає, короче з консоллю "добив" той квест (багато побічних не зробив там із розряду врятувати місцевих нпс, бо тупо не давало ці квести) і думаючи що я відбив це (батя з промовою був і в радіо сказав, що Залісся знову живе) відбіг на 1км десь пішло радіо що Залісся впало :mad: :mad: :mad: . Тоді відклав гру до великого патчу і вийшло, Залісся ціле, але ні медика, ні ремонтніка немає. То спіймав баг на гроші (вище вже описував тут) тупо у торгаша (не у мандрівних, у них навпакице працювало) нічого не даючи я вже мав +2к, а то і більше місцями, залишалось тільки F спамити та мати мільйони)
Закінчив доречі за
спойлер
Стрільця, він в капсулу ліг
.

Чи буду знов проходити? Так, скоріш всього з "легкими модами" аля довший день, явно не на максимальній складності (ці снайпери та постійні гранати в твій бік курва бісить), можливо АІ підтягнуть, чи модери зроблять, ну і на зброю щось краще)
ну і обідно за ачівку про химеру, втік на болотах, а ачіви немає :weep: (чи її треба в іншому місці зустріти?)
mult
Member

dimon2277
Я наприклад в першу трилогію сталкер дуже багато награв і вони і зараз мені цікаві і чекаю повноцінних ремастерів.
Але є нюанс грав тільки з модами, бо без модів там біда, наскільки там все погано як на мене в плані геймплею по дефолту.
Аі тупі і не цікаві, луту і грошей тони буквально за пару годин гри, мутанти не несуть небезпеки.
З модами які це все більш менш регулювали гра ставала офігєнною.
Тому мабуть і тут таке буде :)
Це до речі актуально для багатьох таких ігор.
Фалоути починаючи з третього, без модів шляпа, з модами награв тисячі годин.
Скайрім, без модів шляпа, з модами теж канфетка :)
Ну і тд :)
_FYA_EXel
Member

Между прочим да, кому не нравится баллистика в игре, рекомендую мод -
спойлер
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... l/mods/658
Игрушка довольно популярна - даже если разрабы не допилят, мододелы сделают - через год и не узнаете :gigi:
vansoul
Member

подскажите, на локацию "дуга" по сюжету будет задание? или это локация чисто для самостоятельного исследования и побочных квестов?
КурткаБейн
Junior

vansoul: 10.01.2025 22:48 подскажите, на локацию "дуга" по сюжету будет задание? или это локация чисто для самостоятельного исследования и побочных квестов?
буде
У мене аналогічне питання про локацію там де градирні :) Шось вже Прип'ять маячить, а на градирні ніхто не посилав... Чи самому піти полазити
Cirax
Member

КурткаБейн: 10.01.2025 23:52
vansoul: 10.01.2025 22:48 подскажите, на локацию "дуга" по сюжету будет задание? или это локация чисто для самостоятельного исследования и побочных квестов?
буде
У мене аналогічне питання про локацію там де градирні :) Шось вже Прип'ять маячить, а на градирні ніхто не посилав... Чи самому піти полазити
Там странная гайка будет.
Торба лиха
Junior

dimon2277: 10.01.2025 08:37 домучив вчора сталкера, 62 години на це пішло (і то я ще не пилисосив карту, просто іноді міг заглянути на 2-3 схрони, але з часом лут у вигляді водка-бинт-аптека почав бісити)
чого домучив бо реально починаючи з рудого лісу вже по суті біг по основному сюжету, прип'ять взагалі за 40хв десь пролетів до точки "невідворотності"
вцілому гра сподобалась, сюжет звичайний, не так аби вау, але твердий середнячок
шо не сподобалось:
- лут (блін ну реально всюди водка-бинт-аптека, іноді якась валина ціла і патронів 60, дуже сумно в цьому плані)
- крафт - трішки спірно, бо по броні зайшло, а ось зброя, особливо модулі...слабо як на мене
- ціни на крафт, йомайо у екзоскелеті потрапити в "засідку" моноліта це вже коштувало під кінець в районі 30-40к ремонту
- АІ, ну це п******, почав на 1.0, трішки апнули АІ в 1.2 чи який там патч був на 100Гб стало веселіше, але то далеко від того, що анонсували
- оптимізація, так проблемна, але не критично
- ну і баги звісно ж, самий сок це оборона Залісся, то двері зачинені і монолітовець десь сидить, то мутант десь по 1 шле свої ілюзії а самого немає, короче з консоллю "добив" той квест (багато побічних не зробив там із розряду врятувати місцевих нпс, бо тупо не давало ці квести) і думаючи що я відбив це (батя з промовою був і в радіо сказав, що Залісся знову живе) відбіг на 1км десь пішло радіо що Залісся впало :mad: :mad: :mad: . Тоді відклав гру до великого патчу і вийшло, Залісся ціле, але ні медика, ні ремонтніка немає. То спіймав баг на гроші (вище вже описував тут) тупо у торгаша (не у мандрівних, у них навпакице працювало) нічого не даючи я вже мав +2к, а то і більше місцями, залишалось тільки F спамити та мати мільйони)
Закінчив доречі за
спойлер
Стрільця, він в капсулу ліг
.

Чи буду знов проходити? Так, скоріш всього з "легкими модами" аля довший день, явно не на максимальній складності (ці снайпери та постійні гранати в твій бік курва бісить), можливо АІ підтягнуть, чи модери зроблять, ну і на зброю щось краще)
ну і обідно за ачівку про химеру, втік на болотах, а ачіви немає :weep: (чи її треба в іншому місці зустріти?)
В схронах зброя/броня .
В схронах флешки для абгрейду броні/зброї.
:idea:
Як на мене , погано шо нема перезарядки зброї коли біжиш! :mad:
man1242
Member

Получил ответ за FSR и его дальнейшую судьбе в сталкер2
спойлер
Изображение
Кто там после покупку нового ускорителя амд собераеться ждать фср4 который "легко" можно будет интегрировать в игры с версией 3.1 :beer:
Hotspur
Member

Потестив споживання RAM - спокійно їсть 17-18 Гб
MaximusEr
Junior

Народ, в кого квести з ошийниками та Щербою завершилися без проблем- поділіться сейвом, плз.
Зламалася гра, бо використав XDKFinishQuest, а потім усі наступні міссії тільки через XStartQuest можна запустити.

Цікавить будь-який сейв між Двупаловим та зустріччю зі Стрілком.
Ответить