Последние статьи и обзоры
Новости
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Scoffer
Member
mumu
У мене якийсь поганий досвід з антидощом. Не конкретно з цим, а взагалі. Спочатку він працює, а потім мутнішає і дуже важко змивається з лобовухи.
У мене якийсь поганий досвід з антидощом. Не конкретно з цим, а взагалі. Спочатку він працює, а потім мутнішає і дуже важко змивається з лобовухи.
-
Shpoker
Member
пока машина без подогрева зеркал была - постоянно использовал, очень спасало, особенно если по городу ночью ездить. лобаш 1 раз покрывал, прикол не понял, смылось дворниками довольно быстро. боковые стекла передние частично мазал, в районе зеркал, было хорошо, но тоже смывалось\стиралось буквально за неделюmumu: ↑ 19.12.2024 09:51антидощ хтось використовує типу turtle wax
-
sanya555
Member
Из личного опыта, лучше чем японский SOFT99 Glaco я не пробовал, это просто огонь. Если по свежаку намазан, то в дождь по трассе можно дворники не включать вообще.mumu: ↑ 19.12.2024 09:51антидощ хтось використовує
-
Max
Junior
Щоб любий антидощ тримався довго треба треба підготовлювати поверхню, чистити спеціальним абразивним засобом Soft99 Glaco Glass Compound Roll On або Meguiars G8408 Glass Polishing.
Якщо наносити на "брудне" скло то любий антидощ буде триматись не довго.
Якісні антидощі SOFT99 Ultra Glaco, Gtechniq G5. Чепераха як антидощ теж непогана враховуючи її вартість.
Якщо наносити на "брудне" скло то любий антидощ буде триматись не довго.
Якісні антидощі SOFT99 Ultra Glaco, Gtechniq G5. Чепераха як антидощ теж непогана враховуючи її вартість.
-
Scoffer
Member
- спойлер
-
Timedemo
Member
-
Scoffer
Member
Timedemo
Враховуючи що BYD - другий за масштабом в світі виробник акумуляторів то не дивно.
Європи з америками самі собі прострелили коліно з цими електричками. А сиділи б собі на бензі і в ус не дули.
Враховуючи що BYD - другий за масштабом в світі виробник акумуляторів то не дивно.
Європи з америками самі собі прострелили коліно з цими електричками. А сиділи б собі на бензі і в ус не дули.
-
IvanCh
Member
підскажіть, хочу зробити антихром на ауді.
як це робиться? і що краще?
Я правильно розумію що найшвидше і дешевше просто затянути плівкою спеціальною?
І те саме по тонуванню? є сенс? я на попередній робив дуже поммірне, мінімальне на передні вікна і трохи більше на задні.
як це робиться? і що краще?
Я правильно розумію що найшвидше і дешевше просто затянути плівкою спеціальною?
І те саме по тонуванню? є сенс? я на попередній робив дуже поммірне, мінімальне на передні вікна і трохи більше на задні.
-
Shpoker
Member
IvanCh
антихром никогда не делал (его всегда в меру было типа исключительно рамка решетки радиатора), а окна - вкруг кроме лобаша всегда 20кой самой дорогой с которой сервис работает затягивал, и вид не портит тем что разная пленка и не пузырится от нагрева заднего стекла и не затирается 10летиями, и затеняет нормально. Однажды 10кой затянул по дурости - было в дождь не комфортно =(
антихром никогда не делал (его всегда в меру было типа исключительно рамка решетки радиатора), а окна - вкруг кроме лобаша всегда 20кой самой дорогой с которой сервис работает затягивал, и вид не портит тем что разная пленка и не пузырится от нагрева заднего стекла и не затирается 10летиями, и затеняет нормально. Однажды 10кой затянул по дурости - было в дождь не комфортно =(
-
IvanCh
Member
Shpoker
але в європку так не випустять да?
але в європку так не випустять да?
-
Filabatya
Member
IvanCh
спереду прийдеться здирати особливо якщо через поляків, хром стравлюють чимось є в неті багато інфи
спереду прийдеться здирати особливо якщо через поляків, хром стравлюють чимось є в неті багато інфи
-
SergN
Member
Колись робив і думав, як же ці люди без нього їздять, адже літнє сонце мало б опікати через скло... Але ні, зараз попереду тонування немає і якогось дискомфорту не помічаю. На відміну від того, коли порівнюю зі старою машиною, на якій коли виїжджаєш задом з двору вночі в темноту, то виникає бажання приспустити бічне скло.IvanCh: ↑ 06.01.2025 14:25І те саме по тонуванню? є сенс?
-
torny
Member
IvanCh, на будь якій детейлінг студії таке зроблять. Затягнути хром в плівку, то не дорого. Головне, втримати себе, щоб всю автівку не затягнути плівкою )
-
Scoffer
Member
- Мазда змінила логотип
-
Filabatya
Member
краще б вже бетмена поставили
-
heidfeld
Member
та кому она нужна. у нас же все от китай мусора прутся.
япония же шлак делает, судя по минусам от форумчанам, когда я советую японские фирмы.
а вот китай рулит. пушка
-
The_Rusik
Member
CX-5 и МХ-5 топ у мазды.
И вообще у японцев много крутых авто.
И вообще у японцев много крутых авто.
-
fantomrulezz
Member
Було значно краще.
Ідіотська мода зараз на пласкі логотипи.
Нащо воно дізігнерам - зрозуміло, таке малювати в рази швидше, тяп-ляп і в продакшн.
Нащо воно всім іншим - незрозуміло.
-
leif
Member
дезігнер людина підневільна, він не може проштовхунти власне бачення, а якщо може, то в конторі неправильно працює структура і організовані процеси. затверджують/ставлять ТЗ/обирають напрямок дизайн language маркетологи і люди повище.fantomrulezz: ↑ 31.01.2025 11:46Нащо воно дізігнерам - зрозуміло, таке малювати в рази швидше, тяп-ляп і в продакшн.