Последние статьи и обзоры
Новости
Вопросы, связанные с биос и прошивкой
-
Vampire2007
Member
В данной теме будем обсуждать вопросы по биосам и прошивке и связанные с этим проблемы.
-
Ron_Dallas
Junior
Доброї ночі. Маю мат. плату MSI B760 Gaming Plus WIFI. На коробці написана підтримка 12 і 13 покоління інтелу (купив минулого року). Питання - чи буде працювати вона з 14м поколінням з тим біосом який зараз там є (ще не запускав і нічого не оновлював, з понеділка закінчу саму збірку системи, поки оперативної пам'яті не маю)? Планую оновити біос відразу після запуску системи через MSI Center.
-
Dremjke
Member
Если посмотреть на офсайте, то можно увидеть, что поддержка 14th gen есть винимум с версии 7D99vH31(Beta version). Соответственно, есть смысл просто обновить на самую последнюю версию.Ron_Dallas: ↑ 20.12.2024 00:26Питання - чи буде працювати вона з 14м поколінням з тим біосом який зараз там є
-
Ron_Dallas
Junior
Я мав на увазі - мені треба буде через флешку вчитись оновлювати біос, чи я можу запустити пк нормально в вінду і з неї вже оновити біос? Бо 3 1700 сокетом тільки біос оновлювати.Dremjke: ↑ 20.12.2024 00:40 Если посмотреть на офсайте, то можно увидеть, что поддержка 14th gen есть винимум с версии 7D99vH31(Beta version). Соответственно, есть смысл просто обновить на самую последнюю версию.
-
Dremjke
Member
Пока не запустите - не проверите. Может быть, ваша плата уже из коробки поддерживает процессор, тогда и шить ничего не надо будет.Ron_Dallas: ↑ 20.12.2024 00:55Я мав на увазі - мені треба буде через флешку вчитись оновлювати біос, чи я можу запустити пк нормально в вінду і з неї вже оновити біос? Бо 3 1700 сокетом тільки біос оновлювати.
Там нечему учиться, инструкиия есть по той же ссылке. Закинуть файл на флешку, из-под UEFI запустить mflash и 2 кнопки нажать.