Ви помиляєтесь, соулслайк — один із найпопулярніших жанрів останнього часу. Elden Ring розійшовся тиражем у 25 мільйонів копій, а DLC додало ще 5 мільйонів. Трилогія Dark Souls продалася у 27 мільйонів. Black Myth: Wukong, має продажі понад 20 млн. Для порівняння, Spider-Man 2, який має за собою величезну підтримку бренду та масштабну рекламну кампанію, досяг 11 мільйонів копій, і це вже вважається величезним успіхом.The Last of Us Part II розійшлася тиражем близько 10 мільйонів копій, що не так вже й далеко від показника Bloodborne з його 7,5 мільйона. Але бюджет на розробку та маркетинг цих ігор навіть не можна порівняти — різниця в масштабах витрат очевидна.AFU_power: ↑ 13.12.2024 12:52 Фанатів солсів набагато менше чим фанатів звичайних ігор, тому я радше за порт другого спайдермена, а не за бладборн чи демонсолс
Последние статьи и обзоры
Новости
The Last of Us Part II Remastered вийде на PC у квітні
-
kairo
Member
-
vsx
Member
Я ее прошел ещё в августе прошлого годаurand: ↑ 13.12.2024 12:44 Так, на старті перша частина була з багами, а Ви її зараз запустіть.
-
Mishutko
Member
Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв...AFU_power: ↑ 13.12.2024 13:06Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2Skiff93: ↑ 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
-
Telcontar
Member
Ви явно не знайомі з грою, бо по сюжету таки хлопець спокусився. Та й у фіналіSkiff93: ↑ 13.12.2024 13:58 Може й гетеро, але хлопця бути з нею лише силою змусити може.
Таке у Вас оточення.
А на ПК аудиторія трошки інша, там люблять ігри з геймплеєм і без повісточки.
- спойлер
- після полону з неї зійшла більша частина м'яса і вона стала цілком жіночною.
-
vsx
Member
Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
-
Prescott
Member
2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.
Отправлено спустя 31 секунду:
Отправлено спустя 31 секунду:
Та они как шизики носятся со своими соулсами, проходу не дают.vsx: ↑ 13.12.2024 15:48Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
-
AFU_power
Member
Це така недолуга спроба пожартувати?Mishutko: ↑ 13.12.2024 15:35Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв...
Відправлено через 32 секунди:
ТСvsx: ↑ 13.12.2024 15:48альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
-
kairo
Member
Мова про черговий порт Соні.vsx: ↑ 13.12.2024 15:48 Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
-
Skiff93
Member
Перший пост прочитайvsx: ↑ 13.12.2024 15:48 Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Соні всяку хрінь на ПК портує, бо бюджети на розробку захмарні і не відбиваються взагалі.
То й Bloodborn приніс Соні більше грошей, бо коштував три копійки, а продався дуже добре.
Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
смішноMishutko: ↑ 13.12.2024 15:35Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв...AFU_power: ↑ 13.12.2024 13:06
Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2
-
vsx
Member
Я тоже надеюсь что мне понравится. От первой был без ума. Жду релиза и надеюсь в этот раз не напортачат с портом.Prescott: ↑ 13.12.2024 15:56 2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.
-
VolandInferno
Junior
Завжди хотів пограти за педовку-лєсбуху.
-
Skiff93
Member
Ну хтось приходить пограти в ігри, а сопливе кінце можна з дівчиною (лише заради вигоди) подивитись окремо без типу геймплею.Prescott: ↑ 13.12.2024 15:56 2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.
Отправлено спустя 31 секунду:Та они как шизики носятся со своими соулсами, проходу не дают.vsx: ↑ 13.12.2024 15:48Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Відправлено через 16 хвилин 41 секунду:
Продажі Bloodborn на 2022 рік 3/4 від The Last 2.AFU_power: ↑ 13.12.2024 13:06Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2Skiff93: ↑ 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
Після виходу Elden Ring вони точно ще помітно виросли, в TLOU - навряд.
Чому люди пилять емулятор Bloodborn для ПК, а не шедевру Ніла Дракманна?
Якби не серіал той взагалі про продажі можна забути було б.
Перша частина на ПК за рік і 400к не продалась, хоча вона однозначно більше любові геймерів викликає.
Bloodborn би спокійно 2+ ляма зібрав би.
Щось не так у вас з оточенням точно...
І пізнаннями в ігровій індустрії... Тим більше ПКшній
Відправлено через 28 секунд:
Ні. Взагалі.vsx: ↑ 13.12.2024 16:30Я тоже надеюсь что мне понравится. От первой был без ума. Жду релиза и надеюсь в этот раз не напортачат с портом.Prescott: ↑ 13.12.2024 15:56 2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.
-
AFU_power
Member
18млн продажів ремастера кажуть зворотнєSkiff93: ↑ 13.12.2024 16:49TLOU - навряд
-
Skiff93
Member
Це гра з PS3 для яка вийшла для цілих двох наступних поколінь консолей і була дійсно хорошим потрібним ремастером.AFU_power: ↑ 13.12.2024 16:5718млн продажів ремастера кажуть зворотнєSkiff93: ↑ 13.12.2024 16:49TLOU - навряд
На ПК там і 400 тисяч немає.
Дивні порівняння.
-
Diablique
Member
Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
-
Skiff93
Member
Ага, відразу PS5 і PS4 купи і ще телик, бо в мене древній Samsung 43" FullHD який я все одно не дивлюсь.Diablique: ↑ 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Кого це штирить так щоб думати, що заради однієї гри варто купити консоль
Тим більш не люблю грати на геймпаді, всі DS і Elden Ring на клавомиші пройшов.
Я маю на увазі, що Соні чомусь нормальні ігри (імхо) не портує, тільки свої унилі кінця.
-
kairo
Member
Бладборн на PS йде в 30 FPS. Замість того, щоб портувати гру, яку чекають мільйони гравців, портують проекти, які нікого на ПК не цікавлять. TLOU 1, шикарна гра, але продажі - 360 тис. копійDiablique: ↑ 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
-
Skiff93
Member
Хоч один адекват серед цих консолищиків знайшовся, видно мило розїло спочатку очі і вже мозок жерти починає.kairo: ↑ 13.12.2024 17:27Бладборн на PS йде в 30 FPS. Замість того, щоб портувати гру, яку чекають мільйони гравців, портують проекти, які нікого на ПК не цікавлять. TLOU 1, шикарна гра, але продажі - 360 тис. копійDiablique: ↑ 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Відправлено через 17 хвилин 1 секунду:
Про консолищиків просто жарти, якщо хтось не розуміє. Всім мир
-
AFU_power
Member
Маніпуляція.Skiff93: ↑ 13.12.2024 17:03На ПК там і 400 тисяч немає.
The Last of Us Remaster sold 18 million units, 8 million more than Part 2. The upcoming remaster of Part 2 could help bridge this gap to an extent.
-
Dremjke
Member
Почитал тред. Так и не понял, зачем споры о продажах игры. Как-то пофигу на продажи ЛЮБОЙ игры. Ластуха2 очень даже годная сони-кинцо-игра с приятной глазу картинкой, хорошей историей и адекватным геймплеем под геймпад. Проходил на PS, пройду и на ПК. Лишь бы порт на релизе не был таким же гуаном, как предыдущая часть, но то такое.