Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Вітаю. Є комп, там стоїть вентилятор на видув PV902512PSPF Foxconn
90мм 4 пін
я купив Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) 90мм 4 пін
але не співпадає фіксатор.
чи можу я підпиляти на конекторі вентилятора Chieftec Thermal Killer (AF-0925PWM) щоб була можливість підключити
чи не все так просто, бо на пінах є маркування і воно не співпадає
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Shpoker
Member

murzik: 07.12.2024 12:17 PV902512PSPF Foxconn
c вероятностью 99,9% распиновка совпадает со стандартной с PWM регулятором. думаю можешь.
в чифтеке ж в молекс провода идут, убедись что 12вольтовый провод на правильном месте
http://www.pavouk.org/hw/fan/4wirefanconn.png
https://i.ebayimg.com/images/g/MqEAAOSw ... -l1600.jpg
murzik
Member

Shpoker: 07.12.2024 15:02в чифтеке ж в молекс провода идут,
він буде без регулювання обертів в такомуу випадку ...
Shpoker
Member

murzik
я о том что в молексе распиновку ты точно знаешь и понять что из проводов 12в и куда оно идет в колодку вентилятора - легко и просто
murzik
Member

Shpoker
molex лише з червоним і чорним
знайшов таку картинку
спойлер
Изображение
"для деяких AMD CPU Fan" ...
Чіфтек *удаки .. треба шукати правильний вентилятор
на мамку Z400 HP в мануалі нічого цікавого не має.

на мамці 4 пін і фіксатор на всі 4. 3 піна не вставлю.
напевно комп старий специфічний
Shpoker
Member

murzik
Та какая разница какого цвета провод. Питается он от 5 вольт или от 12? Это можно понять по молексу. Если от 12 и ведет проводок в нужный пин от разьёма вентиля - пили и включай. Если нет - перепинуй под схему. Оба твои вентилятора пвм, 2 провода питание, 1 тахометр и 1 пвм. Как можно в этом заблудиться?

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
murzik: 07.12.2024 21:17на мамку Z400 HP
Есть мануал с распиновкой, что б понять что куда
_nic
Member

Як перевірити динаміки у машині ? Чую що з пасажирської довбить сильніше.Але коли прикладаю руку то наче однакова вібрація від правого та лівого динаміка...
Shpoker
Member

_nic
Сядь на задний диван по центру
waryag
Member

TSMatvey: 03.12.2024 07:14 привіт. питання по ютубу - маю список із кліпчиками, що роблять звичайні люди і які частенько видаляє ютуб, чи приховує, чи ще щось, але вони стають недоступними. І якби я бачив назву відео, то хоча б розумів, що уже зникло і знав би назву кліпу і автора. Але замість цього пише просто - "виделено/ стало приватним / недоступно". Як дізнатись, що саме стало недуступним ?
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
Навряд чи. І в історії браузеру буде лише бите посилання.
Робіть скріншоти, поки ціле.
TSMatvey
Member

waryag: 08.12.2024 11:13
TSMatvey: 03.12.2024 07:14 привіт. питання по ютубу - маю список із кліпчиками, що роблять звичайні люди і які частенько видаляє ютуб, чи приховує, чи ще щось, але вони стають недоступними. І якби я бачив назву відео, то хоча б розумів, що уже зникло і знав би назву кліпу і автора. Але замість цього пише просто - "виделено/ стало приватним / недоступно". Як дізнатись, що саме стало недуступним ?
Може є можливість витягнути список плейліста за минулий рік наприклад, можлива там прописані назви відео, або їхні ID, або ще щось, що дозволить їх ідентифікувати
Навряд чи. І в історії браузеру буде лише бите посилання.
Робіть скріншоти, поки ціле.
сволоти навіть шанса не дають зрозуміти, що саме вони видалили. Може вже з'явиться конкурент ютубу, щоб він почав хоч трошки розвиватись
waryag
Member

TSMatvey: 12.12.2024 13:45 сволоти навіть шанса не дають зрозуміти, що саме вони видалили. Може вже з'явиться конкурент ютубу, щоб він почав хоч трошки розвиватись
:lol:
З'явилися, тільки там все ще гірше.
Ответить