Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Евгений King: 23.11.2024 00:49Ось такий беріть, найпростіший, але не найгірший:
Це якщо стіл не впритул до стіни
Юрий Сергеевич
Junior

Евгений King: 23.11.2024 00:49 Ось такий беріть, найпростіший, але не найгірший:
а известна ширина основания,которое крепится на поверхность стола?
demguf13
Member

Парни, не хочу повторить опыт с покупкой себе 240hz монитора,когда перебрал их 4шт и каждый следующий был быстрее,пока не дошел до benq xl2546k, поэтому прошу совета в выборе 4к монитора 120-160гц до 27". Остановился сейчас на MSI MAG 274UPF но не очень верится о 0,5мс gtg. Также смотрел на ASUS ROG Strix XG27UCS и Odyssey Gaming G70B,но не нашел последнего в каталоге displayspecifications. А чекать там походу обязательно)Например, у HP OMEN 27k отклик везде указан 1мс но проверив отклик на displayspecifications, оказалось 1мс это mprt,а gtg равен 5ms, хотя даже на официальном сайте указано что gtg 1ms :insane:
Сейчас просто прогоняю все мониторы через displayspecifications и отбираю мониторы с 0,5 и 1мс, но может есть какие-то рекомендации от тех кто уже выбрал себе монитор. Возможно есть перечень самых быстрых матриц и моделей, где они используются?
Юрий Сергеевич
Junior

Radio Bay
блин красота,но палки высокие,у меня рабочее/игровое место на балконе устроено.палка тупо по высоте не влезет,мешает подоконник(

Отправлено спустя 3 минуты 33 секунды:
demguf13
да вот мы тут в некотором образе участники клуба любителей "lenovo r27-q30". есть те кто его тут хвалит,но и есть те,кто его ругает. я также как и ты перебрал более сотни моделей,отобрал для себя примерно 5 мониторов.на 1 месте тот самый леново.даже место для него подготовил на ближайшее будущее.
Radio Bay
Member

Юрий Сергеевич: 23.11.2024 02:31но палки высокие,у меня рабочее/игровое место на балконе устроено.палка тупо по высоте не влезет,мешает подоконник
Боюсь, что они все не низкие, мастерская, спилить, они ж не сварные
demguf13
Member

Юрий Сергеевич: 23.11.2024 02:31 demguf13
да вот мы тут в некотором образе участники клуба любителей "lenovo r27-q30". есть те кто его тут хвалит,но и есть те,кто его ругает. я также как и ты перебрал более сотни моделей,отобрал для себя примерно 5 мониторов.на 1 месте тот самый леново.даже место для него подготовил на ближайшее будущее.
Спасибо за совет :beer: Но я выбираю 4к. У леново есть Y32P-30 с таким разрешением,но он 32,что для меня много,да и gtg 2ms не приятно после 0,5 в текущем мониторе.
Avenger80
Member

demguf13
Скажите, а для чего 4k в такой диагонале (27 дюймов) - какой практический смысл? Самые быстрые модели, 4k, 27 дюймов - что ж у вас за система, аж интересно - для чего такие противоречивые параметры?
voyt9
Member

Юрий Сергеевич: 23.11.2024 00:42 DmytroP
а можешь на тел сделать фото засветов? в тёмной комнате чёрный фон на экране.очень интересно
Краще попросіть фото білого фону) бо з засвітами там порядок, я так думаю.
DmytroP
Junior

Евгений King: 23.11.2024 00:49
DmytroP: 23.11.2024 00:38 Хоча я б не брав ніякі кронштейни, як на мене якщо нога з ліфтом, того достатньо
Спасибо за совет,нога норм,но у меня стол не такой глубокий и хочется по дальше от глаз отодвинуть его.
snapdragon999
Member

Что сейчас есть 27 дюймов fhd ips от 165гц нормальное 8 bit (не 6 + 2frc)
Свегер
Member

snapdragon999
snapdragon999: 23.11.2024 12:12 Что сейчас есть 27 дюймов fhd ips от 165гц нормальное 8 bit (не 6 + 2frc)
Ігрові монітори 23-24 року, 27 дюймів в FHD начебто вже всі 8-ми бітні. А от із глоу і засвіченнями на IPS - тут вже як повезе, потрібно брати й перевіряти.
snapdragon999
Member

Свегер: 23.11.2024 13:34 snapdragon999
snapdragon999: 23.11.2024 12:12 Что сейчас есть 27 дюймов fhd ips от 165гц нормальное 8 bit (не 6 + 2frc)
Ігрові монітори 23-24 року, 27 дюймів в FHD начебто вже всі 8-ми бітні. А от із глоу і засвіченнями на IPS - тут вже як повезе, потрібно брати й перевіряти.
ну вот 23 року 6 bit https://www.displayspecifications.com/ru/model/cdaa363f
den55den
Member

Свегер: 23.11.2024 13:34 snapdragon999
а вот не краще на даному етапі взяти з VA матрицею, на угли обзора всерівно,
Юрий Сергеевич
Junior

фулл хд на 27д?! парни вы серьёзно? я сейчас даже за бабос не пересяду со своего 2к на фуллку.пробовал игры на фулл хд ставить,это дно. на 2к картинка прям сказка
l-m
Member

Юрий Сергеевич: 23.11.2024 14:29 на 2к картинка прям сказка
Порівняно з 4к - таке собі :)
Свегер
Member

demguf13
demguf13: 23.11.2024 02:19 Парни, не хочу повторить опыт с покупкой себе 240hz монитора,когда перебрал их 4шт и каждый следующий был быстрее,пока не дошел до benq xl2546k, поэтому прошу совета в выборе 4к монитора 120-160гц до 27". Остановился сейчас на MSI MAG 274UPF но не очень верится о 0,5мс gtg. Также смотрел на ASUS ROG Strix XG27UCS и Odyssey Gaming G70B,но не нашел последнего в каталоге displayspecifications. А чекать там походу обязательно)Например, у HP OMEN 27k отклик везде указан 1мс но проверив отклик на displayspecifications, оказалось 1мс это mprt,а gtg равен 5ms, хотя даже на официальном сайте указано что gtg 1ms :insane:
Сейчас просто прогоняю все мониторы через displayspecifications и отбираю мониторы с 0,5 и 1мс, но может есть какие-то рекомендации от тех кто уже выбрал себе монитор. Возможно есть перечень самых быстрых матриц и моделей, где они используются?
Ще такий варіант монітору з огляду, начебто, швидкий:
https://ek.ua/ua/MSI-MPG-274URF-QD.htm
https://mezha.media/en/reviews/msi-mpg- ... resh-rate/

Ось, ще є така цікава новинка, на VA матриці, але продажі ще немає

Це ось той Samsung, про який ви запитували:
https://www.displayspecifications.com/ru/model/87792ead

Як ви мабуть помітити, в 4к OLED матриць на 27 дюймів в продажі немає, тому ваш вибір, загалом буде обмежений IPS моделями, які повільніші ніж OLED, a от по ціні майже як оледи.
Можливо, вам дійсно краще розглянути 2к варіанти, ось такий наприклад:
https://ek.ua/ua/DELL-ALIENWARE-AW2725DF.htm - картинка в іграх не настільки сильно помітно відрізняється, а от прогрес в швидкості буде більшим?!
snapdragon999
Ну, тоді значить не всі :shuffle: , але більшість вказують вже 8 чи навіть 8+frc

Відправлено через 20 хвилин 18 секунд:
Юрий Сергеевич
Юрий Сергеевич: 23.11.2024 14:29 фулл хд на 27д?! парни вы серьёзно? я сейчас даже за бабос не пересяду со своего 2к на фуллку.пробовал игры на фулл хд ставить,это дно. на 2к картинка прям сказка
- тут, я так розумію, весь упор у відеокарті, яка в 2к не той профіт даватиме. Також зустрічав інформацію, що наприклад: монітор 27 дюймів з нативним в Full HD, має краще відображення ніж, якщо поставити на 2к чи 4к (в 27 дюймів) Full HD зображення
snapdragon999
Member

Юрий Сергеевич: 23.11.2024 14:29 фулл хд на 27д?! парни вы серьёзно? я сейчас даже за бабос не пересяду со своего 2к на фуллку.пробовал игры на фулл хд ставить,это дно. на 2к картинка прям сказка
То не мене, а чуваку, я ему свою карту продаю и надо монитор недорогой ещё найти чтоб 3060 тянула нормально.
Свегер
Member

Евгений King
Евгений King: 22.11.2024 00:09
Свегер: 21.11.2024 23:56 Юрий СергеевичRadio BayЕвгений King
Ось, наприклад, досить популярний Dell G2724D: на оглядах Rtings він на AUO матриці, а в нас на ринок він завозиться на TVP матриці. Наскільки вона гірша, хто зна. На коробці монітора Made in China. Хоча в основному в Dell досить якісні і добре налаштовані монітори, але для нашого регіону комплектуючі інші.
Чому так?! Важко сказати, варіантів може бути багато, можна тільки вгадувати, як воно насправді.
Конкретно цей Dell просто шляпа, от і все.
G серія Dell, це серія для геймерів, у них навіть в специфікації 8bit лише, по оглядам ніяка контрастність і яскравість, немає калібровки, він зливає навіть трирічному S2721DGF/DGA, бо S серія для дизайнерів і на ній не зхалтуриш. А на цьому G хіба лише грати та утуб дивитись, все інше - тільки якщо повезло з калібровкою по заводу, або якщо у товариша/знайомого є чим калібрувати.
У мене було 3шт S2721DGA, так їх всі три в ряд ставиш, картинка однакова, ідентична, взагалі
Монік дешевий, ТТХ смачні, але він виключно для геймерів, якість відповідна.
Ну а стосовно матриць - де дешевше запропонували, такі матриці й поставились, особливо в таку от ширпотребну модель.
Ось, ще таку цікавинку замітив! Раніше, навіть не звертав уваги, а вчора подивився на торці коробку від монітора Dell G2724D, де вказують TPV Electronics (Fujian) Co., Ltd - тепер зрозуміло, що матриця від TPV і якщо почитати дрібний шрифт, то можна дещо дізнатися навіть не відкриваючи коробку
Изображение
Тільки, на дешевих моделях не завжди щось вказують, а на дорожчих якась інфа вже є...
Ось іще декілька фото зробив з інших
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Відправлено через 22 хвилини :
snapdragon999
snapdragon999: 23.11.2024 15:38 То не мене, а чуваку, я ему свою карту продаю и надо монитор недорогой ещё найти чтоб 3060 тянула нормально.
Ось такий, як варіант, можете розглянути, начебто норм:
https://ek.ua/ua/LENOVO-LEGION-R27I-30.htm

https://www.displayspecifications.com/ru/model/60903579
heidfeld
Member

Свегер: 23.11.2024 16:19 Ось, ще таку цікавинку замітив! Раніше, навіть не звертав уваги, а вчора подивився на торці коробку від монітора Dell G2724D, де вказують TPV Electronics (Fujian) Co., Ltd - тепер зрозуміло, що матриця від TPV і якщо почитати дрібний шрифт, то можна дещо дізнатися навіть не відкриваючи коробку
ну а че. мамонтам такое нравится. Dell стригут хомяков не хуже кожанки, клеют свою лейбу на всякий китайский мусор и продают по тройному прайсу :gigi: :laugh: :lol:
Ответить