1080 на релизе киберпанка уже была устаревшей на 2 поколения и сравнивать релиз киберпанка и релиз сталкера 2 по аналогии тогда стоит с 2080. А обычная 2080 в сталкере в нативе 2к так же умирает. Только масштабирование и спасает.Romko888: ↑ 22.11.2024 15:57Шо ти несеш за фігню? На релізі в кіберпук моя 1080 ледве дихала і вмирала в 2к на середніх (20-30 фпс було). Зараз аналогічна їй на момент виходу гри 3080 взагалі нормально тяне Сталкер в 2к, от і всеalex_dey: ↑ 22.11.2024 11:25 У багатьох гра працює нормально. Але також в багатьох вона просто не грабельна. Навіть кіберпанк був кращим на релізі. Там була купа багів, але він був грабельний. А сталкер просто дропає FPS до 5 через кілька хвилин. Такий стан релізити недопустимо. З технічної сторони гра лайно. З геймплейної сторони це той самий сталкер. Це круто. Але до геймплейної сторони неможливо доторкнутися через технічну.
Последние статьи и обзоры
Новости
Розробники обіцяють виправлення для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і новий контент
-
Fen1xz
Member
-
SKYJAKER
Member
якщо по поколіням то ви праві , а якщо по рокам виходить так: то 1080 вийшла весною 2016 року а кібербанка у грудні 2020 тобто карті 4,5 роки на той момент було, а от 3080 вийшла в жовтні здається 2020 а СТАЛКЕР 2 вийшов листопад 2024 тобто карті трохи більше 4х років тому порівняння як разFen1xz: ↑ 22.11.2024 16:151080 на релизе киберпанка уже была устаревшей на 2 поколения и сравнивать релиз киберпанка и релиз сталкера 2 по аналогии тогда стоит с 2080. А обычная 2080 в сталкере в нативе 2к так же умирает. Только масштабирование и спасает.Romko888: ↑ 22.11.2024 15:57
Шо ти несеш за фігню? На релізі в кіберпук моя 1080 ледве дихала і вмирала в 2к на середніх (20-30 фпс було). Зараз аналогічна їй на момент виходу гри 3080 взагалі нормально тяне Сталкер в 2к, от і все
-
den888
Member
12700h/16ram/3060 laptop, граю на ноуті на пресеті «посередньо» з dlss quality, 53-57 фпс, памʼять жере в 0. Іноді є фрізи. Ніяких 5 фпс не бачив, що я роблю не так? Зи виліт був один раз, награно 10 годин десь.Kashtan: ↑ 22.11.2024 14:08 Гра - непотріб. На цей момент. Акцент робився очевидно ж на патріотизмі, щоб не зробили рефаунд за цей недоробок, бо пиво в Празі безплатно не наливають іммігрантам.
GTX 1060 6Гб, 580 8ГБ, 7700К та 1600Х на FHD 30 фпс? Невже?
https://www.overclockers.ua/ua/news/sta ... uirements/
А хто тестував? Німець? А чому я впевнений що їх 4790К який 25 фпс набрав - ексцельний? Вони реально пробували запустити цю ахінею?
https://www.overclockers.ua/ua/news/sta ... enchmarks/
Ось і ще одна брехня була ексцельна
https://www.overclockers.ua/ua/news/nvi ... chornobyl/
4060Ti навіть у німця набирає 5.3 фпс, а у нвідія о чудо - 47.2 фпс. Нічогенька собі різниця так?
І на фоні цього гешефту безмежно ціннізмом віддають фрази на кшталт "Команда добре попрацювала над оптимізацією. Внесено багато виправлень у потоки рендерингу, в оптимізацію CPU і використання оперативної пам'яті. Основною метою команди було бажання представити гру зі стабільною продуктивністю протягом усього ігрового часу" звідси.
https://www.overclockers.ua/ua/news/gam ... 29/135987/
І нарешті вишенька на торті - стосовно "неупереджених еспертів". Так, я про представників другої найдревнішої професії.
https://www.overclockers.ua/ua/news/gam ... 17/135898/
Невже ні в кого нічого ні разу не багнулось, не вилетіло, не почало жерти оперативну та відеопам'ять? Чи вони далі 20 хвилин ніхто не грав? Ніхто, ні разу, нічого подібного не згадав. Всі смачно описували геймплей.
Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Коли вітер в лісу, блискавки, зривається чи дощ чи шо. гра виглядає дуже класно. І це на «посередньо», ото я уявляю на ультрах …є звісно єрунда, коли десь на горище якоїсь халупи заліз, видно шо соломою накидали з текстур 20 річної давнини, монстрів можна було б красивіше зробити, але взагалом добре. Про моди згоден, це очкоMqM: ↑ 22.11.2024 15:31Вас в одному місці зомбують, як блін можна не помічати різницю? Чи вам кольорова гамма - це і є вся графіка?OmiHal: ↑ 22.11.2024 13:09
Если так размышлять,что это всё тот же Сталкер то напрашивается вопрос,а зачем он нужен тот же если есть старый да ещё и с кучаей модов которые по уровню графики как 2 часть?.![]()
В модах немає й приблизно такої деталізації, таких великих лайтмап, мовчу про якість динамічного освітлення, та й текстури теж відстають. А о ці квадратні дерева в модах ще за кілометр помітні, але ні, будуть унікуми це порівнювати з графою Сталкера 2 і казати, що це краще![]()
Мод де вся одна локація це мільйон полігонів, а в Сталкері 2 напевно лише персонаж 50-100к полігонів маєОдне лише звалище техніки та транспорту в Сталкер 2 напевно вже по кількості полігонів, як десяток локацій в модах на перший Сталкер
![]()
-
OmiHal
Junior
Пахнет каким-то нездоровым псевдо патриотизмом с надетыми розовыми очками и полным отсутсвием понимания слова графика,а не детализация.Мне хоть 1млрд полиговнов на батоне,но то,что она выглядит как игра с графикой 2014 года это её не оправдывает.И ктсати,графика это самое плохое,что там есть,это меньшее из проблем.Я не внушаю кому-то.что игра провал,но это явно бета версия в самой раннеей стадии и выкатили её зря так рано.MqM: ↑ 22.11.2024 15:31Вас в одному місці зомбують, як блін можна не помічати різницю? Чи вам кольорова гамма - це і є вся графіка?OmiHal: ↑ 22.11.2024 13:09
Если так размышлять,что это всё тот же Сталкер то напрашивается вопрос,а зачем он нужен тот же если есть старый да ещё и с кучаей модов которые по уровню графики как 2 часть?.![]()
В модах немає й приблизно такої деталізації, таких великих лайтмап, мовчу про якість динамічного освітлення, та й текстури теж відстають. А о ці квадратні дерева в модах ще за кілометр помітні, але ні, будуть унікуми це порівнювати з графою Сталкера 2 і казати, що це краще![]()
Мод де вся одна локація це мільйон полігонів, а в Сталкері 2 напевно лише персонаж 50-100к полігонів маєОдне лише звалище техніки та транспорту в Сталкер 2 напевно вже по кількості полігонів, як десяток локацій в модах на перший Сталкер
![]()
-
MqM
Member
Я розписав по пунктах, з чого складається графіка. Можу ще згадати шейдери яких практично немає в модах. Можливо вам варто вивчити з чого складається графіка? Бо є універсальне плгяття, а не ваше бачення з якогось одного аспекту графіки. Та ви вже самі собі суперечите, то моди краще за Сталкер 2. То графіка 2014 року, ні один мод не дотягує по графіці до ігор 2014 року, максимум до 2010 року.OmiHal: ↑ 22.11.2024 22:46Пахнет каким-то нездоровым псевдо патриотизмом с надетыми розовыми очками и полным отсутсвием понимания слова графика,а не детализация.Мне хоть 1млрд полиговнов на батоне,но то,что она выглядит как игра с графикой 2014 года это её не оправдывает.И ктсати,графика это самое плохое,что там есть,это меньшее из проблем.Я не внушаю кому-то.что игра провал,но это явно бета версия в самой раннеей стадии и выкатили её зря так рано.MqM: ↑ 22.11.2024 15:31
Вас в одному місці зомбують, як блін можна не помічати різницю? Чи вам кольорова гамма - це і є вся графіка?![]()
![]()
Гра графікою дійсно виглядає не передовою, хоча пр певному освітленні доволі фотореалістична (пасмурна погода робить дива). Частина текстур дійсно розмита і може з 2014 року, а по шейдерам ні гра так не відповідає. Графіка суперечлива, бо явно збирали з есетів різної якості, а освітлення отптимвзували під консолі. Я бачив ааа з подібною графікою і в 2018-19 роках:) То ж не драматизуйте:)
І все ж ми говорили у порівнянні з модами, і тут явний наклеп.
-
OmiHal
Junior
Она не плохая,но всё же я не верю,что такое можно было выпустить в 24г имея колоссальную поддержку от Майков в денежном плане.Где-то были сравнения Аномалии и Сталкера 2 и вот если бы текстуры обладали бы большим количеством полигонов то Аномали явно бы выиграла бы даже за счёт освещения динамического.MqM: ↑ 22.11.2024 23:29Я розписав по пунктах, з чого складається графіка. Можу ще згадати шейдери яких практично немає в модах. Можливо вам варто вивчити з чого складається графіка? Бо є універсальне плгяття, а не ваше бачення з якогось одного аспекту графіки. Та ви вже самі собі суперечите, то моди краще за Сталкер 2. То графіка 2014 року, ні один мод не дотягує по графіці до ігор 2014 року, максимум до 2010 року.OmiHal: ↑ 22.11.2024 22:46
Пахнет каким-то нездоровым псевдо патриотизмом с надетыми розовыми очками и полным отсутсвием понимания слова графика,а не детализация.Мне хоть 1млрд полиговнов на батоне,но то,что она выглядит как игра с графикой 2014 года это её не оправдывает.И ктсати,графика это самое плохое,что там есть,это меньшее из проблем.Я не внушаю кому-то.что игра провал,но это явно бета версия в самой раннеей стадии и выкатили её зря так рано.
Гра графікою дійсно виглядає не передовою, хоча пр певному освітленні доволі фотореалістична (пасмурна погода робить дива). Частина текстур дійсно розмита і може з 2014 року, а по шейдерам ні гра так не відповідає. Графіка суперечлива, бо явно збирали з есетів різної якості, а освітлення отптимвзували під консолі. Я бачив ааа з подібною графікою і в 2018-19 роках:) То ж не драматизуйте:)
І все ж ми говорили у порівнянні з модами, і тут явний наклеп.
-
Maxim0529
Member
Як казав Сергій Григорович"найголовніші тестери це геймери"так що не скаржимося,працюємо спільно з розробниками і вдосконалюємо гру.
-
Dremjke
Member
Техническое состояние не очень, но патчами исправят. На данный момент вполне играбельно.
Позабавил факт сравнения с Киберпанком на релизе в теме. Ребята, кто пишет, что КП2077 на релизе был хорош - вы просто забыли, какой это был багодром с нулевой оптимизацией и что на игру это стало похоже только к 2022 году. Сталкер2 на релизе в куда лучшем состоянии.
Позабавил факт сравнения с Киберпанком на релизе в теме. Ребята, кто пишет, что КП2077 на релизе был хорош - вы просто забыли, какой это был багодром с нулевой оптимизацией и что на игру это стало похоже только к 2022 году. Сталкер2 на релизе в куда лучшем состоянии.
-
Donate
Member
Нуль практично багів... І те що СДР зробили у DLC я взагалі не розумію так як у мене абсолютно той самий фпс який був на релізі... Де там та оптимізація я не знаю.Dremjke: ↑ 23.11.2024 01:01 Техническое состояние не очень, но патчами исправят. На данный момент вполне играбельно.
- спойлер
- спойлер
-
ramm
Member
Декому пам'ять відбило на рахунок релізу КП2077, особливо той сором з відкликанням гри з консолей через незадовільний технічний стан, і хоча гра не мала критичних багів, які не дозволяли сюжетку, мілких було багато і вони до цих пір не всі пофікшені. Тай й звідки сама глумлива назва Кібербаг пішла?
Графіка в модах краще? Якщо для вас моделька зброї = вся гра, то деякі моди дійсно кращі.
Donate
А що в самих папках? Інішка без логів. В мене також десяток папок, по одній на кожен вихід з гри, а зависань чи крашів нуль.
Графіка в модах краще? Якщо для вас моделька зброї = вся гра, то деякі моди дійсно кращі.
Donate
А що в самих папках? Інішка без логів. В мене також десяток папок, по одній на кожен вихід з гри, а зависань чи крашів нуль.
-
Геральт
Member
Donate
В 2077 і зараз фізика баганута. Про що мова?
В 2077 і зараз фізика баганута. Про що мова?
-
Dremjke
Member
Ну вот только не рассказывайте, пожалуйста, что на релизе КП2077 "Нуль практично багів...". Просто не надо, прошу. Это не соответствует действительности.Donate: ↑ 23.11.2024 01:21Нуль практично багів... І те що СДР зробили у DLC я взагалі не розумію так як у мене абсолютно той самий фпс який був на релізі...
-
Donate
Member
Ну навіщо мені захищати поляків? Гра то мені сподобалося дуже так натягнуто. Окрім дуже гарної основної сюжетної компанії там не було нічого, 60 годин лайна і 20 годин цукерочки. Але що що те що кидалося в очі я не бачив взагалі.Dremjke: ↑ 23.11.2024 10:39Ну вот только не рассказывайте, пожалуйста, что на релизе КП2077 "Нуль практично багів...". Просто не надо, прошу. Это не соответствует действительности.Donate: ↑ 23.11.2024 01:21Нуль практично багів... І те що СДР зробили у DLC я взагалі не розумію так як у мене абсолютно той самий фпс який був на релізі...
Added in 2 minutes 23 seconds:
Це потрібно сидіти і ламати гру. Якщо ти бігаеш до точок інтересу та по квестам в цілому проблем ніяких. Бігати всюди та шукати баги в мене бажання нуль я проходжу "цікаве".
Added in 4 minutes 26 seconds:
Це проблеми консолей і тих геніїв які туди це все виклали. Якщо в тебе був непоганий ПК на той час то без РТ можна було без проблем пройти всю гру не розуміючи про що взагалі всі розмовляють.ramm: ↑ 23.11.2024 07:53 Декому пам'ять відбило на рахунок релізу КП2077, особливо той сором з відкликанням гри з консолей через незадовільний технічний стан, і хоча гра не мала критичних багів, які не дозволяли сюжетку, мілких було багато і вони до цих пір не всі пофікшені. Тай й звідки сама глумлива назва Кібербаг пішла?
Donate
Ну доберуся до ПК подивлюся в логах вінди якщо ви не вірите... Але падає дуже часто...
-
neonglaу
Member
Ну навіщо брехати? Жлоб він завжди жлоб. Нема у тебе ніяких ліцензійних версій0kie: ↑ 22.11.2024 12:04 Fen1xz
Одна из прелестей пираток - если работает, то уже никто не сламает.![]()
Пиратку качнул для теста, первые три Сталкера есть лицензионные, но никогда в них не играл, ибо не нравится.
Відправлено через 40 хвилин 17 секунд:
Я звісно поки що в сталкера не грав, але вже купа відео на YouTube з тестами різних відеокарт. В тому числі і з доволі застарілими. У людей все працює. Кому ж вірити, блогерам з авдиторією, які показують бенчмарки, чи ноунейм коментаторам на форумах? Складне питання.
Враховуючи відношення до гри в країні-гній, в країні де не шкодують гроші на пропаганду.
Поки що не буду категоричним, звісно баги можуть бути. Але розповідати, що гра не грабельна, коли купа відеооглядів і геймплейних відео...
-
0kie
Member
neonglaу: ↑ 24.11.2024 10:45Нема у тебе ніяких ліцензійних версій
- моя коллекция на GOG:
У меня на 12700K + RX 6800XT + 32 Гб DDR5 при 1440р игра без FSR3+FG выдаёт 45-55 кадров. У "блогеров с аудиторией" эти же значения с включенными FSR3+FG. "Никому нельзя верить. Мне - можно." (с) Мюллер из "17 мгновений весны".neonglaу: ↑ 24.11.2024 10:45ому ж вірити, блогерам з авдиторією, які показують бенчмарки, чи ноунейм коментаторам на форумах? Складне питання.
-
7_s_7
Member
Не такого я сталкера ожидал после десятилетия его "рождения".
Выглядит все убого за исключение анамалий. "Бетонные" тряпки которые нельзя пройти, "коридор" в открытом мире. Даже старые игры серии выглядели лучше на момент релиза чем это.
Вся надежда на модеров, так как эти криворукие не вызывают доверия. За пару дней они сделали больше по оптимизации чем разрабы на момент релиза.
Выглядит все убого за исключение анамалий. "Бетонные" тряпки которые нельзя пройти, "коридор" в открытом мире. Даже старые игры серии выглядели лучше на момент релиза чем это.
Вся надежда на модеров, так как эти криворукие не вызывают доверия. За пару дней они сделали больше по оптимизации чем разрабы на момент релиза.
-
Rederst
Member
Поки сира іграшка. За пів року мають полагодити. Ютуб едішн вразив пластиковими пиками та відверто поганою анімацією персонажів. 

-
Romko888
Member
Ні, 30 серія ще тоді не поступила в продажу, так само як зараз немає 50 серії. Так що аналогія моя правильнаFen1xz: ↑ 22.11.2024 16:151080 на релизе киберпанка уже была устаревшей на 2 поколения и сравнивать релиз киберпанка и релиз сталкера 2 по аналогии тогда стоит с 2080. А обычная 2080 в сталкере в нативе 2к так же умирает. Только масштабирование и спасает.Romko888: ↑ 22.11.2024 15:57
Шо ти несеш за фігню? На релізі в кіберпук моя 1080 ледве дихала і вмирала в 2к на середніх (20-30 фпс було). Зараз аналогічна їй на момент виходу гри 3080 взагалі нормально тяне Сталкер в 2к, от і все
-
Nutbar
Member
Dremjke: ↑ 23.11.2024 01:01Ребята, кто пишет, что КП2077 на релизе был хорош - вы просто забыли, какой это был багодром с нулевой оптимизацией и что на игру это стало похоже только к 2022 году.
Споживачі оглядів на ютубі досі не можуть визначитись чи вже можна грати в кіберпанк, чи можна було ще в 2022ramm: ↑ 23.11.2024 07:53 Декому пам'ять відбило на рахунок релізу КП2077, особливо той сором з відкликанням гри з консолей через незадовільний технічний стан, і хоча гра не мала критичних багів, які не дозволяли сюжетку, мілких було багато і вони до цих пір не всі пофікшені.

Тим часом, реальні гравці пройшли його ще до завершення 2020 року.
- спойлер
-
Барбарис
Member
Rederst, ютуб ріже якість, все там нормально та й це не найбільша частина гри. Сталкер це про дослідження нового та пошук ніштяків. Чо задивлятися на пики
?
Навіщо взагалі про щось судити не з власного досвіду?

Навіщо взагалі про щось судити не з власного досвіду?