S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Кстати, интересно. А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ? Я прост всего часов 15 поиграл и ниче такого не заметил. Прост пока не вижу какого то воя на эту тему, по крайней мере в Стиме от россиян :think: Не то что бы это меня парило, просто любопытно - есть/нету. Что делать с этой информацией не знаю, банальное любопытство.
MaxZema
Member

дивний ти чувак :spy:
Барбарис
Member

Earanak, політота? Ти, що малєнькая люда чи внє палітікі? Що за рускі переконання? Політика всюди.
XpertVision
Member

Robostyle: 22.11.2024 16:22 P.S. В конфигах нащьол ray reconstruction кожанки. Он замещает люмен?... :puzzle:
Розробники казали, що вони не встигають реалізувати hardware трасування і додадуть його з патчем. А поки все працює на lumen, а точніше, на його убогій software реалізації
Serg IX
Member

фср генерація добавля кадрів але мало добавля плавності. не знаю як то працює. звернути гру це теж виявилося квест ще той... декілька раз вдалося на наступний раз зависло намертво (це з 32 ОЗУ)... ну якщо відкинути технічні проблеми, то гра топчик. давно так не залипав
st0k
Member

Serg IX: 23.11.2024 10:30 то гра топчик. давно так не залипав
підтримую. Сьогодні пилососив мапу до 4х ранку, трошки поспав - і знову піду в Зону.
Давно так ігри не затягували, просто 10 кровососів з 10 :super:
VirusikZloy
Member

Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
destructX
Member

VirusikZloy: 23.11.2024 11:11 Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
Норм граєш, я 20 годин з першої локи ще не вийшов :lol:
Avenger80
Member

Earanak
Им (блогерам) методичку спустили хейтить игру. Они даже сами от себя в шоке в комментариях.
спойлер
Earanak
Member

Avenger80, эы... да мне в общем то без разницы :dontknow: Вопрос то про другое был.
Барбарис
Member

destructX: 23.11.2024 11:51
VirusikZloy: 23.11.2024 11:11 Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
Аналогічно, навіть ще не все прошерстив в першій - є декілька недосліджених місць. Але мабуть піду першу закрию, щоб можна було до Сидоровича зганяти - для ностальгії. Може на легкому і просто ганяв по сюжету, але щось слабо віриться. Навіть на першій локації з додатковими квестами - годин з 6 треба.
Stvoryuvach
Junior

Первый миллион обречённых игроков страдать в виртуальном мире.
yariksom
Member

avuremybe: 22.11.2024 19:09 Хто зміг пробитися через краш при запуску гри?
Які поради?
Torrent edition без лагів і багів, йде нормально, шкода, що аномалій нема :gigi:
Бігав хвилин 15, не сподобалося через жахливу озвучку, якщо модери щось придумають то куплю десь через рік.
VirusikZloy
Member

destructX: 23.11.2024 11:51
А что там делать ? Пустой мир , в домах лазить одинаковых ? Нет спс :D мне мое время дороже , прошел и забыл , я все игры прохожу быстро ( а то сейчас свет бывает отключают )
toto
Junior

статистика интересная вещь - 1 млн за 2 дня + 2 года предзаказов
Dremjke
Member

Earanak: 23.11.2024 05:21 А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ?
Нету.
VirusikZloy: 23.11.2024 11:11Уже прошел
VirusikZloy: 23.11.2024 11:11потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
Балабол.
amfiton
Junior

Avenger80: 23.11.2024 13:08 Earanak
Им (блогерам) методичку спустили хейтить игру. Они даже сами от себя в шоке в комментариях.
спойлер
якщо чесно то навіть кумедно виглядають їхні потуги, розказують про баги сталкера, а показують кіберпанк, рассея .улі)))
dead_rat
Member

VirusikZloy: 23.11.2024 15:24 А что там делать ? Пустой мир , в домах лазить одинаковых ? Нет спс :D мне мое время дороже
Я лишень уточнити, вас ніхто не примушує. Ви можете не витрачати свій час на ігри. ;)
VirusikZloy
Member

Dremjke: 24.11.2024 00:13
Earanak: 23.11.2024 05:21 А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ?
Нету.
VirusikZloy: 23.11.2024 11:11Уже прошел
VirusikZloy: 23.11.2024 11:11потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
Балабол.
Давай тг я тебе видео запишу время сейва и карту что вся открыта со всеми точками и закрытыми нычками сталкеров и не одного квеста на карте , все закрыто , и посмотрим кто балабол если ты лох играть не умеешь быстро в игры и реакции 0
avuremybe
Member

yariksom: 23.11.2024 14:13
avuremybe: 22.11.2024 19:09 Хто зміг пробитися через краш при запуску гри?
Які поради?
Torrent edition без лагів і багів, йде нормально, шкода, що аномалій нема :gigi:
Бігав хвилин 15, не сподобалося через жахливу озвучку, якщо модери щось придумають то куплю десь через рік.
Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dll
Тепер шукаю як побороти виліт при старті нової гри.
Було б дуже дивно, якби сталкер почав самостійно запускатися в перші пів року після релізу
Ответить