S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

doc-oc: 22.11.2024 15:31
Skiff93: 22.11.2024 15:09 :super:
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
Не ссы Сталкер, после первых патчей можешь врываться) Только не выкручивай всё на максимум и будет тебе счастье)
в fullHD с FSR*
oh_boy
Member

Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
Abracadabra
Member

Ну не знаю, взяв, підтримав виробника на профільному пк 1080р без генератора й фср 40-60 кадрів все крім волосні високо. побігав пару годин ну не знаю графон гарний, але я вже сліпий вдивлятись що там по корчах вештається у пітьмі, а фанариком тим що є світити тільки коли на горшок ідеш :lamer: , або шукати в коморі старий СRT монітор там можна з темної ночі зробити місячну, всім добра, розробникам велих продаж в придачу
ramm
Member

Jay228: 22.11.2024 16:35тим часом у болотників такі коменти
спойлер
які ж ці расіяни гниди
Більшість росіян ненавиділа "Волю" ще з бородатих часів, наче щось нове.
ma_rch41
Member

Filantrop: 22.11.2024 15:34 Хай зароблять грошенят побільше :beer: :beer: :beer:
На диво, на 3080, доволі непогано грається :super:
це як 30-60 фпс в 2к на ультра?
byaka
Member

Згадую як я 5 рокiв тому з задоволеням проходив metro exodus ,а зараз я просто через силу вислуховую тупi дiалоги котрi нiчого не означают вiд персонажей якi просто статисти i нiяк невписанi в свiт гри.Граю більше 7 годин і так не дізнався, що це за "Варат", яка її мета, нащо вони захищають сталкерiв.
Озвучка інколи настільки задовбує манірністю i cхожiстью голосiв що хочеться ввiмкнути англiйску.Ще бiсить картинка яка майже постiйно темна,якась не чiтка i має баги текстур якi майже постiйно блимають.
Я не знаю де люди знайшли "круту гру" ,тому що саме зараз грати в цю гру боляче,вона майже в всiх аспектах програє старому metro exodus.
Последний раз редактировалось byaka 22.11.2024 21:59, всего редактировалось 1 раз.
Abracadabra
Member

byaka
:beer:
Delfin4ick
Member

oh_boy: 22.11.2024 20:37 Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
Не злись, відпиши системки, видає на те, що шмат лайна твій комп, у людей працює, стріми на ютуб вже є, багато
AceDeLaeda
Member

Devijack: 22.11.2024 15:06 Сама гра вийшла дуже крута, це той самий сталкер але на максималках. Ось тільки грати боляче, бо 10хв і дроп фпс+ дикий імпутлаг, завантажив сейв і знову грай 10хв. Короче не буду псувати враження, почекаю ще.
Один в один, краще почекати. Бо трошки нерви беруть.
MqM
Member

oh_boy: 22.11.2024 20:37 Шмат лайна, один раз запустив, дало подивитися інтро декілька хвилин, а після - не запускається більше :gigi:
В людей на актуальних відяхах запускається, якзо у вас 6гвгова відяха тисячної серії, то що ви хочете? Таки більш ніж впевнений справа у вашому пк
AlSaintUk
Member

Delfin4ick: 22.11.2024 22:55
Не злись, відпиши системки, видає на те, що шмат лайна твій комп, у людей працює, стріми на ютуб вже є, багато
так в профиле описано все. Худшей оптимизации за последних 5 лет я не видел чем в ждалкере. Даже старфилд и ву конг лучше.
Prescott
Member

AlSaintUk
У приятеля тоже рыкса 6800хт, всё ок, играет без проблем.
Skiff93
Member

Джон_Иваныч: 22.11.2024 15:16
Skiff93: 22.11.2024 15:09 :super:
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
Цій карті в 2к було важко навіть на момент її виходу, чи варто запускати сталкера в 2к на цій карті - питання риторичне.
Ну скрізь високі чи ультра налаштування, текстури завжди максимальні, зрідка FSR на якісь - і все норм тягне досі. І це в андервольті до 100(+/- 10)w.
60+ скрізь.
Donate
Member

byaka: 22.11.2024 21:55 Згадую як я 5 рокiв тому з задоволеням проходив metro exodus ,а зараз я просто через силу вислуховую тупi дiалоги котрi нiчого не означают вiд персонажей якi просто статисти i нiяк невписанi в свiт гри.Граю більше 7 годин і так не дізнався, що це за "Варат", яка її мета, нащо вони захищають сталкерiв.
Озвучка інколи настільки задовбує манірністю i cхожiстью голосiв що хочеться ввiмкнути англiйску.Ще бiсить картинка яка майже постiйно темна,якась не чiтка i має баги текстур якi майже постiйно блимають.
Я не знаю де люди знайшли "круту гру" ,тому що саме зараз грати в цю гру боляче,вона майже в всiх аспектах програє старому metro exodus.
1. Це називаеться простими словами театр. Більшість голосів і акторів саме там десь начинали. А ось як раз у театрі потрібно громко розмовляти, а не вживатися в роль та змінювати тон/тембр/ємоції під час "говоріння", вже не говорячи про те що діалоги в реальному житті особливо від таких людей які на зоні повинні бути менш манірними...
Ну хоча б трішки, а то я вояк, сталкерів, ученого яких може проводити спічі взагалі не відрізняю. Вони всі, с**а, розмоляють одинаково...

І це проблема я не знаю культури якоїсь відкриваєш будь який практично серіал СНГ там рівно такіж проблеми...

2. На рахунок лору тут тобі більше до середини гри почнуть пояснять що до чого. Дякувати богу не як в атомік харті коли тобі просто в кінці гри бахнули інфо бомбу і живи тепер з цим...
vitalikgrn
Junior

7500f, 6700xt, 32 озу, максимальні, фср на якість 60 +- фпс, як на мене гра сира і не дуже оптимізована тому що той самий хогвартс, ласт оф ас, кібер баг, малює набагато більше кадрів та з кращою картинкою навіть в кваді, а тут фулл хд і таке собі :spy:
Volodya811
Member

AlSaintUk: 22.11.2024 23:31

так в профиле описано все. Худшей оптимизации за последних 5 лет я не видел чем в ждалкере. Даже старфилд и ву конг лучше.
Замініть процесор на 5700 3Д і все буде добре. 3600 ніколи не був ігровим. Він у іграх 2018 року деяких фрізив
yariksom
Member

Devijack: 22.11.2024 15:06 Сама гра вийшла дуже крута, це той самий сталкер але на максималках. Ось тільки грати боляче, бо 10хв і дроп фпс+ дикий імпутлаг, завантажив сейв і знову грай 10хв. Короче не буду псувати враження, почекаю ще.
А як тобі стріляти по людях які говорять українською?

Отправлено спустя 15 минут 52 секунды:
В мене нормально працює, гра - гівно, хоч в бан мене киньте, але українська озвучка - гівно, і англійська - гівно.
Не розмовляють так люди, це тут я пишу, намагаючись дотримуватись правил мови (не завжди правильно), на Поліссі є своєрідна говірка, та й по всій Україні є.
Не раз був в Чорнобилі, Прип'яті, на ЧАЕС, в Славутичі - там конкретний суржик з російської і української мов, є ще й польські словечки, хоча по різному.
Озвучука текстів на рафінованій українській мові - це блін той самий воук, тільки під іншим соусом.
Атмосфери нема, пейзажі хороші, але як тільки розмова то крінж, дикий.
Я розумію, що ми боремося за нашу мову і автентичність, але в грі мова занадто не людська і англійська на дивовиж противна.
Devijack
Member

yariksom
Ти плутаєш персонажей у компьютерній грі з людьми. Не пропускай пігулки, повернись до реальності.
А взагалі озвучка на дуже високому рівні, аж приємно, те що україньскою то авжеж окремий лайк але без того озвучка крута.
yariksom
Member

Prescott: 22.11.2024 23:36 AlSaintUk
У приятеля тоже рыкса 6800хт, всё ок, играет без проблем.
В мене 5600 і 6700х працює нормально, викидів за 3 години не було, мабуть не все залізо гра сприймає, або навпаки. :-P

Отправлено спустя 6 минут 26 секунд:
Devijack: 23.11.2024 03:23 yariksom
Ти плутаєш персонажей у компьютерній грі з людьми. Не пропускай пігулки, повернись до реальності.
А взагалі озвучка на дуже високому рівні, аж приємно, те що україньскою то авжеж окремий лайк але без того озвучка крута.
Заїдь, наприклад, в село Дитятки Вишгородського (зараз, а колись Іванківського, а ще раніше Чорнобильського району) тоді ти мені розкажеш як і хто говорить.

Найкрутіша озвучка українсько була в мультфільмі Теркель і Халепа, який мало хто бачив.

Я висловлюю особисту думку.
Guest003
Member

Співчуваю xD
Награв вже 30 годин, з багів поки що тільки левітація сталкера над ліжком, і один раз дроп фпса під час входу у селище сталкерів.
Порівнювати з кіберпанком 2077 навіть не буду, бо там багів у мене було набагато більше.
Ответить