Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Також за 2400 на алі зараз можна взяти пребілд cidoo v65 v2 на quark matte свічах з безкоштовною доставкою, якщо хтось шукає бюджетний гарний варіант борду
leif
Member

7mindfields
так а ти рейні таки замовив десь в іншому місці? лоу профайл вже не розглядаєш?

до речі, хочеш прикол про лофрі? мій товариш закинув гроші за лофрі лайт ще на ранніх етапах проекту на КС, і ось там все затягували-затягували з доставкою, а потім до того ж на редіті помітили, що на таобао з'явилась лофрі лайт за 55 доларів купуй не хочу. і це до того як люди, які заплатили за неї місяць-два-три тому на КС, її почали отримували :lol: :lol: врешті решт, товариш мій не витримав і накатав їм листа: або кажіть якісь конкретні терміни доставки або я буду робити рефанд. і вони просто відмінили його замовлення :laugh: :laugh: всцик
7mindfields
Member

leif: 18.11.2024 23:37 7mindfields
так а ти рейні таки замовив десь в іншому місці? лоу профайл вже не розглядаєш?

до речі, хочеш прикол про лофрі? мій товариш закинув гроші за лофрі лайт ще на ранніх етапах проекту на КС, і ось там все затягували-затягували з доставкою, а потім до того ж на редіті помітили, що на таобао з'явилась лофрі лайт за 55 доларів купуй не хочу. і це до того як люди, які заплатили за неї місяць-два-три тому на КС, її почали отримували :lol: :lol: врешті решт, товариш мій не витримав і накатав їм листа: або кажіть якісь конкретні терміни доставки або я буду робити рефанд. і вони просто відмінили його замовлення :laugh: :laugh: всцик
Так і не взяв рейні, хотів саме red velvet pro версію, хто шукає доречі, тут на форумі можна ще взяти про версію в білому кольорі в перевіреної людини.
Лоупрофайл все ще розглядаю, але передумав купувати лофрі (забагато нюансів), а на iqunix magi65 знижок так і не було на алі.
Поки що замовив тільки баребон monsgeek m1 v3 за 50$ (забрав один з останніх в синьому кольорі), мабуть на ньому і буду тестувати свої замовлені сайлент свічі (akko pinguin, ttc silent frozen v2) і ті що ще в роздумах придбати (durock silent t1 shrimp, durock daybreak, akko fairy, haimu heartbeat)
З приводу передзамовлення сумна історія, це реально показує відношення до клієнта. Wobkey до речі теж через алі можна замовити і отримати через пару тижнів з безкоштовною доставкою , а з оф сайту можна чекати замовлення декілька місяців, ще й заплатити за доставку зверху баксів 30
Ramiras
Member

7mindfields: 18.11.2024 17:43
artko: 18.11.2024 14:47 leif
за сотню це вже і monsgeek m3 алюмініева база є
Нащо те одоробло м3 якщо можна взяти бейрбон м1 в3 за 2200 з купонами
leif: 18.11.2024 17:33 7mindfields
Ну буває, не пощастило. Це ж не означає, що на Алі не можна купувати чи що там завжди таке. В більшості випадків все окей. Я останнім часом купував там різне, і клавіатурне в тому числі і все вдало пройшло, без жодних проблем.
Не означає, з фірмовими магазинами на алі, типу Akko, durock, gl.inet таких проблем немає, все інше сраний скам (виключно мій експірієнс)

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
destructX: 18.11.2024 15:58
Весь той перелік, шо я писав треба замовляти з Алі або олх, клави в ціні 2000-2700~, на розеткі оверпрайс.
Граю в танки і пабг на Епомейкері, як пишуть у неї 10мс, в 100+ фпс / 100 герц, затримок в управлінні не відчуваю
Про яку модель мова?
У меня сейчас вот такая модель https://hard.rozetka.com.ua/ua/a4_tech_ ... c5EALw_wcB
:gigi:
Ramiras
Member

Нашел здесь продавца на форуме...он продает аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
Как думаете почему свитчи другие от оригинальных и лучше ли они оригинальных reaper для игр?
7mindfields
Member

Ramiras: 19.11.2024 12:24 аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
Через 3 дні такий борд з купоном алі можна буде знайти за 1800грн, безкоштовна доставка містом/нп 1-2 тижні, а на зекономлені гроші можна взяти собі гарних свічів, наприклад akko rosewood 2 комплекти (45шт кожен) по 413грн (теж безкоштовна доставка за 1-2 тижні через нп/міст)
Ramiras
Member

7mindfields: 19.11.2024 14:27
Ramiras: 19.11.2024 12:24 аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
Через 3 дні такий борд з купоном алі можна буде знайти за 1800грн, безкоштовна доставка містом/нп 1-2 тижні, а на зекономлені гроші можна взяти собі гарних свічів, наприклад akko rosewood 2 комплекти (45шт кожен) по 413грн (теж безкоштовна доставка за 1-2 тижні через нп/міст)
А можете скинуть проверенного продавца на Али по клаве аула ф75 и по свитчам проверенного.
Свитчи которые вы назвали для игр предназначены?мне чисто под гейминг
Спасибо
leif
Member

7mindfields: 19.11.2024 00:52мабуть на ньому і буду тестувати свої замовлені сайлент свічі (akko pinguin, ttc silent frozen v2) і ті що ще в роздумах придбати (durock silent t1 shrimp, durock daybreak, akko fairy, haimu heartbeat)
а як же альпака сайлент? і глянь ще може Bsun Silent Linear. я не дуже вникав в тему сайлент світчів, але побіжно оці два ніби норм.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Ramiras: 19.11.2024 16:54Свитчи которые вы назвали для игр предназначены?мне чисто под гейминг
якщо ви не мега затятий геймер, то вам підійдуть будь-які світчі направду, ніяких особливих геймерських світчів вам не портібно. ну можна взяти з коротшою дистанцією актуації, але то таке, не обов'язково взагалі.
Ramiras
Member

Мне все нравиться у аула ф75
Но смущает одно,что она толстая и будет ли мне комфортно играть на ней?
Не будет ли кисть на весу из-за этого или не будут ли пальцы уставать из-за того что я их выше буду подымать?
Вроде бы на своем выдвижном столике прикинул что все норм должно быть. :insane:
destructX
Member

Ramiras: 20.11.2024 07:08 Мне все нравиться у аула ф75
Но смущает одно,что она толстая и будет ли мне комфортно играть на ней?
Не будет ли кисть на весу из-за этого или не будут ли пальцы уставать из-за того что я их выше буду подымать?
Вроде бы на своем выдвижном столике прикинул что все норм должно быть. :insane:
Не запарюйся так, любий перший дискомфорт перекриється кайфом від тактильних, візуальних та звукових відчуттів, особливо якшо раніше механіки не було
Як буде високо то можна підкласти шось під лікоть :laugh:
Ramiras
Member

А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
Интересует сине-темная модель с оранжевыми вставками
Извините если что за оффтоп
Не хочу белую,из за того что она будет сильно пачкаться
destructX
Member

Ramiras: 20.11.2024 09:43 А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
А не простіш на олхі замовити? там як раз темні моделі є на Leobog GreyWood

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Ramiras: 20.11.2024 09:43 А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
насправді pbt капи стійкі до бруду, треба довго не доглядати за клавой)
Ramiras
Member

destructX
На олх боюсь что разведут как лоха,я там ни разу не брал...может и зря что не брал,незнаю
Пока ещё решаю где купить
7mindfields
Member

leif: 19.11.2024 16:58 а як же альпака сайлент? і глянь ще може Bsun Silent Linear.
За bsun не чув, але durock dolphin це і є перефарбована альпака по суті. Зупинився на дейбрік бо вони йдуть 67g, коли долфін/альпака - 62g.
destructX
Member

Ramiras: 20.11.2024 11:24 destructX
На олх боюсь что разведут как лоха,я там ни разу не брал...может и зря что не брал,незнаю
Пока ещё решаю где купить
ну, я там брав клави, мишки, вуха, все норм, вибирайте по кількості відгуків, відсіюйте стрьомні пропозиції від новорєгів
свою останню Epomaker брав з олх

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/v-na ... shop_basic
виглядає як норм варіант, подзвоніть-напишіть продавану, розпитайте
MobileLord
Member

Есть владельцы Nuphy Air75 V2? Там вышла аналогичная ей Keychron K3 V3, думаю ее взять, хотя стоят примерно одинаково в районе 100$. И я больше к keychron склоняюсь, так как уже есть мышка от них. :rolleyes:
leif
Member

7mindfields: 20.11.2024 12:12За bsun не чув, але durock dolphin це і є перефарбована альпака по суті. Зупинився на дейбрік бо вони йдуть 67g, коли долфін/альпака - 62g.
bsun непоганий виробник, особливо в тому, що стосується заводського змащення. альпаки чи дюроки тобі в будь-якому випадку доведеться змащувати і філмити перед використанням, а бсани можна сходу в бій. цим мені і hmx подобається. змащені та зафілмлені дюроки/альпаки (до чого цей реколор був щось не зроз, альпаки мали цілком гарне і ім'я і репутацію на ринку) будуть покраще трохи, але це і різниця в вартості/затрачених зусиллях, яка може підштовхувати до роздумів в дусі: "а чи треба ті 10-15% переваги мені взагалі такою ціною?"

Відправлено через 6 хвилин 22 секунди:
взагалі, заводське змащення останнім часом помітно прогресує практично в усіх сегментах світчів: як преміальному так і бюджетному. те, що робить hmx це дуже потужний зсув в нижньому сегменті, я досі не бачу якоїсь адекватної відповіді за ті ж гроші на те, що вони пропонують. звісно, ці світчі не рівня дорогим світчам чи чері, в них немає тієї глибини та вишуканості. але за свою вартість це просто королівська пропозиція.

p.s. пост написаний на iron165 з карбоплетйтом, без фоамів, та стоковими світчами hmx xinhai (heavy). дуже прикольний клакі білд вийшов, просто кайф. думав поставити ненадовго затестити світч, але щось вже кілька тижнів тестую і немає бажання розбирати, щоб поставити щось наступне :kbd:

Відправлено через 2 години 17 хвилин 27 секунд:
на геонворкс знижки, замовив три плейти собі для ф2 та глейру (халф алю на ф2 і халф та фулл пом на глейр). але доставка з кореї це той ще прикол. 30 баксів тільки до штатів. по 10 баксів за плейт :laugh: фактично вся знижка по розпродажу в акурат покриває доставку до штатів. ну а звідти ще в Україну додатково заплати. але інакше ніяк, плейти ніде більше не продаються, а алю халф плейт на ф2 має бути прикольно. та і халф пом на глейр теж дуже цікаво. фулл пом вже взяв просто до колекції - 6 плейтів буде з 8, що всього пропонувались для глейра. юракуватиме тільки фулл фр4 і халф полікарб. але то таке, невєліка потєря, як на мене, обидва не сильно на мій смак.

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
до речі, там зараз також можна купити екстри evil dolch з доставкою в січні 25 року. я собі вже замовив фул сет, з акцентами, пробілами і новелтіс. не знаю, наскільки тут присутні поціновувачі, але івл дольч це прям базована база, шикарнючий сет. до того, як стало відомо, що буде другий ран, ціни на нього були досить чималі по гмк-мірках, особливо на нові запаковані сети.
7mindfields
Member

leif: 21.11.2024 00:04 екстри evil dolch з доставкою в січні 25 року. я собі вже замовив фул сет, з акцентами, пробілами і новелтіс. не знаю, наскільки тут присутні поціновувачі, але івл дольч це прям базована база, шикарнючий сет. до того, як стало відомо, що буде другий ран, ціни на нього були досить чималі по гмк-мірках, особливо на нові запаковані сети.
Чорний сет? Ніколи :rolleyes:
leif
Member

7mindfields: 21.11.2024 00:13Чорний сет? Ніколи
хаха) ну це таке, на вкус і цвєт. під окремі комбінації кольорів клавіатур дуже підійде. я собі обов'язково купуватиму Geon F1 8x v2, коли вони з'являться на початку наступного року. її є і чисто червона версія (правда не знаю, чи можна буде саме червону придбати взагалі, чи це був ексклюзив для корейської клавовиставки на початку року) і burgundy і raptor (червоно-чорний), як раз під сабжевий сет ідеально, на мій смак. та і зі сріблястим глейром норм буде. тим паче там колись в 25 році ще джейн3 вийде чи принаймні стартане групбай, її теж треба буде обов'язково купити і також хочу або в червоному або в чорному кольорі, то може на неї стане. коротше, більше комбінацій кольорів і більше кейкапів!
спойлер
Изображение
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
а щодо чорного сету, я все ходжу навколо гмк wob katakana за 140$ на дропі. трохи дорогувато за чорнобілу базу без новелтіс/акцентів/пробілів, але ж яка краса. якось обов'язково візьму, WOB наше все.
7mindfields
Member

leif: 21.11.2024 00:30 а щодо чорного сету, я все ходжу навколо гмк wob katakana за 140$ на дропі. трохи дорогувато за чорнобілу базу без новелтіс/акцентів/пробілів, але ж яка краса. якось обов'язково візьму, WOB наше все.
Ні, я з іншої ліги, жаба дозволяє максимум якісь клони gmk купити :rotate:
Ответить