Последние статьи и обзоры
Новости
Elden Ring: Shadow of the Erdtree стала головним кандидатом на звання «Гра року» на The Game Awards
-
Tetronga
Member
Длс, ремейк, платформер по старому айпі і тільки 3 оригінальні гри. Причому одна з них це інді.
Метафор або Вуконг.
Метафор або Вуконг.
-
Vlaad13
Member
при тому що він дійсно більш схожий на мод (хоча й дуже гарний) але проходиться дуже швидко і легко вкладаешься в 20 годинstakanctl: ↑ 19.11.2024 10:55В прошлом году номинировали The Phantom Liberty.Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
в той же Елден я граю вже 60 годин і поки кінця не видно ...
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
ти можеш взагалі нічого не купляти - заходиш на торент і качаешГеральт: ↑ 19.11.2024 11:41Та невже? То я можу придбати і пройти незалежно (не купуючи) від основної?Skiff93: ↑ 19.11.2024 11:37 Та це повноцінна гра по суті.
Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Фарум Азул я ще довго буду згадувати і жахатися - локацію малював якийсь генійmult: ↑ 19.11.2024 11:23 Я ще не був у цьому доповненні
Гра задушила своєю довжиною в самому кінці на середині разрушающийся фарум азула
Пройшов всі сюжетні лінії (не без гайдів з ютуба звісно)
Дослідив все на 100 відсотків і приховані локи теж.
Саме важче було стрибати по могилам в низ по квесту хьойти, це якась срака я декілька днів з переривами пробував спуститись.
То не дострибнув, то перестрибнув по тій могилі, я думав не пройду.
Малєнію завалив спроби з 10 а тут просто пострибать ще той квест
Мабуть через те що виконував все і вся воно і задушило аби просто пробігав локи було б менш втомливо але то не цікаво, бо досліджувати світ цікавішеяк на мене
Перепочиваю вже місяць, граю в фалоут 4, коли відпочину то допройду вже з доповненням.
Забагато лишнього в цьому елден рінг, зробили б більш лінійною, менші локації, воно і повторів босів менше було б і душило б менше, це як на мене
Так саму і Башту де треба стрибати
у ДЛЦ боси ще важчі також є гарні локи - теж вважаю грою року
-
Геральт
Member
Vlaad13
Та хоч торент хоч не торент. Це DLC можна окремо від основи скачати/зіграти?
Ось на що номінувався Phantom Liberty:
- Best Narrative
- Best Performance
- Players' Voice
Та хоч торент хоч не торент. Це DLC можна окремо від основи скачати/зіграти?
Ось на що номінувався Phantom Liberty:
- Best Narrative
- Best Performance
- Players' Voice
-
vsx
Member
Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
-
Telcontar
Member
Якось дивно номінувати гру, у яку ще ніхто не пограв.vsx: ↑ 19.11.2024 11:59 Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
-
Skiff93
Member
Спейс Марін лише для фанатів вахи буде дійсно хорошою грою.Геральт: ↑ 19.11.2024 11:41Skiff93: це DLCSkiff932: Dragon Age The VeilguardВсі 3 не варті "гри року". Але з різних причин. Вже краще мабуть фіналка, хоч і не грав. В ідеалі - Сталкер.Skiff93: Space Marine 2.
Space Marine-ом навіть не хочу диск забруднювати.
Та невже? То я можу придбати і пройти незалежно (не купуючи) від основної?Skiff93: ↑ 19.11.2024 11:37 Та це повноцінна гра по суті.
Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне (ну майже, цього разу) фентезі, що для мене улюблений жанр.
А доповнення від Фромів ще з DS3 були більше ніж DLC, а в Elden Ring то взагалі колосальні масштаби.
Японщину всяку завжди стороною обходив, хоч останні Фіналки уже більше під західний ринок адаптують.
Сталкер для жителів пострадянського простору і решти світу - різні ігри. Ніякі нагороди Сталкеру і близько не світять, те що він на хайпі і в топі продажів Стіму не означає, що він дійсно комусь сподобоється. Варто чекати багів і поганої оптимізації (ну з UE5 поки що майже у всіх так).
Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
А сильно ти гру за 2 доби оціниш?vsx: ↑ 19.11.2024 11:59 Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
Та його фізично нереально за 48 годин пройти вперше.
-
waryag
Member
Якщо ФС почне випускати фанатські моди - номінують і їх.Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
А взагалі ганьба виставляти на гру року ліниве і безідейне ДЛС. Я би ще зрозумів щось рівня "фантом ліберті" чи "крові і вина", але це...
-
Геральт
Member
..але топ. До речі. Читав відгуки "фанатів" і там не всі в захваті. То якщо навіть проігнорити, що гра руснява.Skiff93: ↑ 19.11.2024 12:56 Спейс Марін лише для фанатів
Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне
там з темного хіба що шкіра ельфів
А доповнення від Фромів
це всього лиш доповнення.
Сталкер те все просто розірвав би. При умові, що не було б вже геть критичних багів.
А так звісно, люди ж купують гру, яка їм не подобається і яку не чекають
-
Skiff93
Member
Мені здається що Сталкер лише пукани фанатів розірве, а в кращому разі буде середньою грою.Геральт: ↑ 19.11.2024 13:11..але топ. До речі. Читав відгуки "фанатів" і там не всі в захваті. То якщо навіть проігнорити, що гра руснява.Skiff93: ↑ 19.11.2024 12:56 Спейс Марін лише для фанатів
Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне
там з темного хіба що шкіра ельфів
А доповнення від Фромів
це всього лиш доповнення.
Сталкер те все просто розірвав би. При умові, що не було б вже геть критичних багів.
А так звісно, люди ж купують гру, яка їм не подобається і яку не чекають
Я надіюсь, що сильно помиляюсь.
Звідки така впевненість що це буде дійсно шедевр? Чи "зроблено в Україні" і назви "Сталкер" достатньо?
-
Геральт
Member
Skiff93
Це буде аРПГ-шутер у відкритому світі та ще й з елементами виживання на UE5. В цій ніші в принципі цього року нічого більше нема. Та й за попередні роки не так щоб дуже густо: Старфілд, 2077...
А пукани фанатів атоміка він вже, бачу, рве. Ще навіть не вийшовши.
Це буде аРПГ-шутер у відкритому світі та ще й з елементами виживання на UE5. В цій ніші в принципі цього року нічого більше нема. Та й за попередні роки не так щоб дуже густо: Старфілд, 2077...
-
Skiff93
Member
"Фанатів атоміка"Геральт: ↑ 19.11.2024 13:30 Skiff93
Якщо я раз дійсно об'єктивно оцінив гру не через призму патріотизму, як 90% тут роблять я її фанатом не являюсь. Раз прийшов із геймпасу і забув.
Я облизувати те чого ще і близько не бачив і апріорі його на Олімп висовувати це що тоді
Нічого від Сталкера не чекаю, щоб не розчаруватися, от Veilguard взагалі зарання вважав мобілкою з повісточкою у кожному діалозі і був приємно здивований. Але якби я чекав хорошу РПГ чи нормальний Dragon Age - був би сильно незадоволений.
-
Vlaad13
Member
Судячи по твоєму коменту ти в неї так і не грав, всі фанати серії залишилися в захваті, а такі як ти можете скиглити і даліwaryag: ↑ 19.11.2024 13:01А взагалі ганьба виставляти на гру року ліниве і безідейне ДЛС. Я би ще зрозумів щось рівня "фантом ліберті" чи "крові і вина", але це...Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
-
Skiff93
Member
Ти ігри великого метра Бабадзакі не розумієш.waryag: ↑ 19.11.2024 13:01Якщо ФС почне випускати фанатські моди - номінують і їх.Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
А взагалі ганьба виставляти на гру року ліниве і безідейне ДЛС. Я би ще зрозумів щось рівня "фантом ліберті" чи "крові і вина", але це...
Але обізвати його "лінивим" це уже занадто
-
Геральт
Member
Skiff93
Тю. То я знову вгадав. Space Marines, atomic.. все з тобою ясно. Не дивно що тебе приємно дивує Veilguard
Тю. То я знову вгадав. Space Marines, atomic.. все з тобою ясно. Не дивно що тебе приємно дивує Veilguard
-
Skiff93
Member
Що не дивно? Що вгадав?Геральт: ↑ 19.11.2024 14:19 Skiff93
Ще "зраду" мені предяви
Ще більше виривай з контексту.
Немає про що сперечатися.
-
Геральт
Member
Skiff93
Що ти в атомік нарізав. 1 раз не 321
Що ти в атомік нарізав. 1 раз не 321
-
Skiff93
Member
0 -1 -2 -3
Хто я? Сеператист, колаборант, зрадник Батьківщини.?
як мені з цим жити.
СБУ вже в дорозі.
О ще "кремлебот" забув
Відправлено через 6 хвилин 36 секунд:
Хто я? Сеператист, колаборант, зрадник Батьківщини.?
як мені з цим жити.
СБУ вже в дорозі.
О ще "кремлебот" забув
Відправлено через 6 хвилин 36 секунд:
-
waryag
Member
"Всі в захваті" це палаючі стримери на релізі і переважно схвальні/змішані відгуки в стім після фіксів на фоні дуже схвальних оригінальної гри?Vlaad13: ↑ 19.11.2024 13:54Судячи по твоєму коменту ти в неї так і не грав, всі фанати серії залишилися в захваті, а такі як ти можете скиглити і даліwaryag: ↑ 19.11.2024 13:01
-
Vlaad13
Member
Палаючі дупи стрімерів від тяжких босів - це те що багато хто чекав від гриwaryag: ↑ 19.11.2024 16:00"Всі в захваті" це палаючі стримери на релізі і переважно схвальні/змішані відгуки в стім після фіксів на фоні дуже схвальних оригінальної гри?Vlaad13: ↑ 19.11.2024 13:54
Судячи по твоєму коменту ти в неї так і не грав, всі фанати серії залишилися в захваті, а такі як ти можете скиглити і далі
Гра стала дещо складнішою і багато кому це не сподобалося, хоча ті ж самі люди писали - "Чого так легко?"
-
waryag
Member
Що такого нового там з'явилося, щоб давати гру року ?Skiff93: ↑ 19.11.2024 13:56Ти ігри великого метра Бабадзакі не розумієш.
Але обізвати його "лінивим" це уже занадто
Зробили чергову порцію босів, навалили їм небачених хп і дамагу, та ввели грінд уламків, щоб якось компенсувати?