Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

dead_rat: 14.11.2024 16:26 big_bang
Поважно :up:

Подивимося чи я кататиму на нову роботу на вєліку. Тоді теж десь 40км на день буде.
не знаю, я на роботу не поїду - буде екологічна катастрофа)))
вечором у своє забоволення
виїхав - покатав 1.5-2 години і додому)

що, правда, як похолодало не викатував ні разу)
Hotspur
Member

big_bang: 14.11.2024 16:32що, правда, як похолодало не викатував ні разу)
треба одяг мати
big_bang
Member

Hotspur: 14.11.2024 16:34
big_bang: 14.11.2024 16:32що, правда, як похолодало не викатував ні разу)
треба одяг мати
треба натхнення мати, а все інше не проблема)
Kauil
Member

Написав у телеграм магазин велопоток, на рахунок Kalkhoffа. Типу чого ціна на старий велосипед така велика. Відповіли, що вас дивує в ціні, він як новий, є в два рази дешевші на планетарці. От так і купуй в інтернеті, невідомо який експерт їх оцінював. Може і він і правда як новий, але ви мене переконали, мабуть, не варто платити за вел якому 10+ років такі гроші. У мене вже з'явилась думка, відремонтувати свою пантеру, та і все :) Місяць тому лопнула вісь на задньому колесі.
Hotspur: 14.11.2024 16:34треба одяг мати
big_bang: 14.11.2024 16:38треба натхнення мати, а все інше не проблема)
А ще треба здоров'я в таку погоду їздити :up:
waryag
Member

Kauil: 14.11.2024 19:47У мене вже з'явилась думка, відремонтувати свою пантеру, та і все :) Місяць тому лопнула вісь на задньому колесі.
Часта болячка у втулок під трещітку. Замінити нескладно, потрібна нова вісь і ключі. Але рама нікуди не дінеться (хіба заварити шарнір :D )

Що вертає нас до початкової пропозиції: візьміть нормальний вел на 26 (опційно 27,5) колісах замість свого ашан двоподвісу, найпростіший алюмінієвий хардтейл на сантурі і з дисковою механікою буде легшим, зручнішим і краще їхати.
Ответить