kairo: ↑
10.11.2024 21:20По-перше, золото мабуть найгірша валюта. Навіть біток легле обміняти ніж золото. Гірше мабуть тільки дорогоцінне каміння. По-друге, інфляція звісно впливає на ціну золота. По-третє, при конвертації воно сильно втрачає в ціні.
Хлопці - якщо ви збираєтесь золото / квартиру / машину "конвертувати" найближчим часом - то ви насправді не на стільки "багаті" і воно Вам не треба. Заробив купу Лишніх грошей що карман не тиснуть Вже, за сезон - купив ціпуру якорну на 40гр і носиш в своє задоволення. Наступного року браслета на 80гр і т.д. через декілька років воно Завжди стоє більше - ніж при купівлі навіть у ломі.
Не вистачає бабла на закупівлю товару на початок сезону? Заложив валютчикам під 7% на місяц. Через діва місяці забрав цяцьки і заробив ще купу грошей незважаючі на відсотки зверху. Це всяко швидше і вигідніше ніж брати грошовий кредит у банкові під 50% річних. Який банк вам зараз дасть хоча б 300 000грн без застави? ДумайТЕ
Погуглив. Грам золота 85$, ну хай 100$.
Тобто умовні 100к то треба більше кілограма таскати в кармані як циганський барон? І не стрьомно буде по вулиці ходити?
Дітвора, ну чого ви всі так образилися? Знаю - є тут Дорослі Дядьки . Але вони такі коменти с посмішкою читають.
Так от продовжу:
Ну хоч трішки увімкніть уяву. Якщо ви на стільки Спроможні по життю. Талановитий Програміст/3Д Дизайнер чи ще Якийсь Варіант - оформленні по Кведу, заробляєте хоча б від увомних 1000$ на місяць. То о Диво витрати на ЖКП/ліки/нормальне харчування (без червоної ікри зранку та вечеря у кафе лише 3-5 разів на місяць сім'єю) - сплата Оренди або Іпотеки - складатимуть щонайменше 500-800$ на місяць. якЩо у Вас є змога купити кілограмм золота - то це значить що Авто (від 2020р.в.) у Вас Є/ Файне житло Не у Іпотеку - Є/ Ви Самі, Ваша Гарна Дружина, Діти - усі Нагодовані/Удіті/Убуті/Здорові/Счастливі - лишень тоді ви можете Дозволити - робити Довгостроковий вклад сімейних накопичень у цінні папери/дорогоцінні метали/крипту та інше. Способів цього робити чимало. А якщо хтось зібравсь кіло таскать в кишені по дворах....
Таких людей - підкреслюю Чесно Працюючих і сплачуючих Податки - 3% в нашій Державі. Вони доречі надають робочі місця іншим Українцям. Створюють Продукцію "Зроблено в Україні" - підтримують Аграрний сектор економіки нашої Держави.
Є одиниці Щасливчиків/тих - хто вчасно намайнив/або просто купив кріпти. Та й на здоров'я Але коли мені починають розповідать що віртуальною картою з біржи можна купити будь що Ну й віслюків же у нас Багато
Наприклад Робив я колись перевезення 12т Рідкого мила Для роздрібної мережі магазинчіків у м. Рівне.
Так от щоб це сталося необхідно:
1) Дві Офіційно Оформленні Фірми "Продавець" - "Виробник" + "Перевізник"
2) Ці фірми Обмінюються Установчими Документами факсимільними копіями (Витяг З Реєстру /Реєстраційні Доки/ Свідоцтво Платника ПДВ/ Реквізити Безготівкового рахунку і багато чого іншого)
3) Бухгалтери цих фірм роблять відповідну перевірку Доків на Ліквідність. Перевіряють платоспроможність контрагентів на відповідних Платних Сайтах.
4) Заключають Письмову Угоду про Надання Послуг / купівлю-продаж та постачання продукції
5) З Безготівкового на Безготівковий рахунок заходять кошти відповідно до п.2 та умов Договору п.4
6) Лишень потім приїжджає фура - грузить продукцію і везе її покупцеві.
7) Перевезення теж Прописується таким самим Договором і Умови оплати ті самі.
8) Якщо Щось пішло "не по плану" - або продукція не відповідає заявленій у Договорі якості/кинули з оплатою - то суд і примусове стягування На Підставі Офіційної діяльності. Якщо криптою сплатили судіть свої вчинки самі. Ніхто нічого Вам не винен.
Віртуальною карткою крипти з Біржі - ви зможете купити собі паперу в супермаркеті для друку документів. Недорого компутера і прінтера у супермаркеті щоб ті доки надрукувати. Кави на заправці. Якісь інші продовольчі товари у межах лімітів НБУ. Серйозних Речей на більші гроші не зробить ніяк. Я акщо і зробить - то чим ви тоді відрязняєтесь від корумпованої гнилі паразитів на тлі нашої Держави?
Яле контрактне постачання Палива У обсязі від 20т на рік. Ремонт КПП на СТО. Сировину та інші моменти неможливо оплатити карткою Будь якою взагалі - якщо сумма платежу перевищує ліміти НБУ. Для особливо "упоротих" - почитайте закон України чинний
Я ось це все взгалі тут виписую для дітворят - бо захворів, є трішки часу. Роблю плюс у Карму - щоб хоч трохи сирок плавлений у мамкиних майнерів на мізки став схожий. Доречі за 200грн за номером телефону - можна купити Повне дос'є на Вас та вашу Родину. Цілком легально Звісно тут посилань не буде - з питань етичності до чесного Бізнесу.
таки вам отдадут...если залог им гешефт Х2 Х3 принесёт и более парочки тысяч долларей... И использование мутных схем приводит к попаданию в списки к мутным личностям, и вас могут начать разрабатывать - раз кабанчик жирный и не пуганный.
Крипта это про торговлю наркотой, рабами (запчастями с них), оружием, ... будет жить крипта пока власть имущим это выгодно.
Ну шо туть сказати Тому успішних самозайнятих Людей так мало у нашій країні. Бо Очі у страху великі. Тому не всі можуть бути ФОП, мовчу вже про ТОВ
Це що ви не знаєте як за крипту чи золото купити хліба в АТБ це ще не значить що це неможливо, ви просто абсолютно не в темі та мелете дурниці
Для цього є спеціальні віртуальні картки, які списують крипту по поточному курсу на момент покупки.
В тому числі за USDT/USDC (долар) чи PAXG (золото).
Писати конкретні сервіси тут не буду бо реклама
Довіри таким сервісам - не більше ніж мавродію свого часу. Назовіть хоч один Офіційний Банк України - котрий такі послуги надає. Тоді вибачусь перед усією аудиторією нашої спільноти.
Дорослі дядьки вже закінчили школу та вміють користуватися правилами української мови, ставлячи заголовні літери так, як того вимагають правила, а не там де заманеться. Я розумію, що наразі дістанційка через пізню тривогу, але-ж чому батьки за тобою не стежать, що ти прогулюєш заняття?
Дорослі дядьки вже закінчили школу та вміють користуватися правилами української мови, ставлячи заголовні літери так, як того вимагають правила, а не там де заманеться. Я розумію, що наразі дістанційка через пізню тривогу, але-ж чому батьки за тобою не стежать, що ти прогулюєш заняття?
О вчитель граматики знайшовся.. На форумі (тілько слово дИстанційка (від слова дистанція) сам з помилкою написав ) Може по контексту питання Є що сказати дільного?
Утім мені байдуже. Судячи "по залізу профіля" та темам - в яких відповідаєте форумчанам, з таким "майном" - ви точно в Україні мешкаєте. точно не ЕС чи де інде. Або ви за допомогою заліза гроші заробляєте, або це все що у вас є зі "статків". І на цім можна поставити крапку.
А ви про дядьок в контексті чогось дільного писали? Чи так, аби казатися самому собі вище інших?
Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Slon_76Kg: ↑
11.11.2024 13:38Судячи "по залізу профіля" та темам - в яких відповідаєте форумчанам, з таким "майном" - ви точно в Україні мешкаєте. точно не ЕС чи де інде. Або ви за допомогою заліза гроші заробляєте, або це все що у вас є зі "статків". І на цім можна поставити крапку.
LordTornado: ↑
10.11.2024 18:34
Чем сильнее надуется пузырь, тем быстрее и громче лопнет. И "криптоинвесторы" уйдут в длительный запой или даже в окно...
Скоро будет 16 лет лопающемуся пузырю. Всё никак не лопнет, зараза
Таке враження що люди не читають "многабукв". Навпаки - якщо покопати мої повідомлення но форумі - це очевидьки що я Завжди до Усіх з повагою ставлюся і на Особистості не переходжу. Не "тикаю" нікому. Багато хто з пересічних українців довіряють свої Кровно зароблені крихти Банкам? тим паче крипто біржам?
- Це поодинокі випадки просунитих у IT гіків. Мій меседж полягає у тому - що "інвестиційний капітал" може бути різним - але він Завжди, підкреслюю Завжди буде не універсальним, масовим платіжним засобом для більшості громадян. Я на відміну від інших - поділився Власним досвідом. як можна заробляти гроші, звідки вони беруться і як витрачатися можуть. практично чи теоретично - це вже самі собі фантазуйте. Як то раніше тут писали ИМХО - маю на це право. такого в "ынтернете" здебільшого не пишуть взагалі.. і те що я тут писав - це багаторічний досвід тернистого шляху до сталого життя. Чесної праці і самовідданості своїй справі 24/7.
Але типова людина ніколи не прислухається до дільних речей - чийсь успіх визиває тільки заздрість та злобу. Це підтверджує і дописи під моїми думками і мінуси . Утім люди заслуговують того життя яким живуть. Подивіться навколо - чи став світ краще який би там курс крипти не був?...
Slon_76Kg: ↑
10.11.2024 19:19
В Усі часи, усіх Епох - Золото - найкраща валюта Не дякуйте. Золоту не страшні ніякі інфляції. Воно не залежно від розетки і фаз луни має ціну. Його не відслідкувати за серійним номером. Усю новітню історію воно постійно потроху дорогшає І навіть якщо уся система встане колом, а $ перетвориться на папірці - ви не втратите свій капітал.
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Так - хліба у АТБ за нього не купиш. Та й за бітка і доляри теж
Только золото покупаешь по одной цене, а продаешь у нас по другой, по цене лома.
Slon_76Kg:
380$ - дуже серйозна покупка до того ж у сіру...
Шо ти мелеш? Всі вже побачили що ти не в темі, а ти продовжуєш тільки в цьому розписуватись.
Я купляв макбук за майже 3000$, а денний ліміт на картці 5000$ і є можливість його збільшити при необхідності в 10 раз.
Спробуйте купити щось типу 7+ років БУ вантажівку вартістю 40 000$ у лізинг чи кредит без перевірки Податкової за крипту чи як там ще можна "Я мак купив" Ще одна обізяна...
Погугліть контору WestUkrTrans - більше 300 фур на балансі. Мак він купив
11.11.2024 14:34В банк такі купюри здати можна без проблем, але й курс буде гіршим.
спойлер
бариги спокійно забирають купюри і девяностих за курсмо ЧР, взагалі не паряться, у світі "курсують" і постаріше купюри, це у нас розповідають казочки про те що старий бакс не будуть брати і все таке
11.11.2024 14:34В банк такі купюри здати можна без проблем, але й курс буде гіршим.
спойлер
бариги спокійно забирають купюри і девяностих за курсмо ЧР, взагалі не паряться, у світі "курсують" і постаріше купюри, це у нас розповідають казочки про те що старий бакс не будуть брати і все таке
Заберуть із комісією. І який такий курс чорного ринку??
на одному місці я вертів банки, треба було купити євро, так перед мною здала одна панянка трішки, ну я думав куплю відразу, а касирша така, а валюти не має
той який краще за банківський в плані купівлі у тебе
Якраз навпаки. Банк спокійно приймає купюри до 1996 року. Навіть, якщо вони заношені, можна банально їх в банкомат здати. Валютчики ж цю історію із неприйманням купюр до 2006 р. і вигадали, щоб розводити людей на додаткову "комісію".