Intel обіцяє усунути проблеми з ігровою продуктивністю процесорів Core Ultra 200

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Volodya811: 10.11.2024 11:41
Vlad Nodster: 10.11.2024 11:05 Конкуренцию с амд они уже проигрывают. Если бы прекратили менять сокеты и заняли свою нишу, то может бы что-то и получилось. Но навряд ли они до этого додумаются
Станом на сьогодні Інтел контролює значно більшу частину ринку процесорів, ніж АМД. Коли буде техпроцес Інтел 18А, а потім і 14А, можна буде робити висновки щодо майбутнього заводів Інтела. АМД уже давно свої заводи втратила.
А тебя не смущает тот факт что на кор ультра 200 не все чиплеты делает интел? Тем более это не первые процы на подложке у интел, по техничке они сплавились, а с софтом обоср@лись! :-/
Creature4O
Member

Хтось мені тут розказував, що софт писати складніше ніж розробити новий процесор. А що ж тоді у Інтел пішло не так?
q1nex
Member

Это типа через месяц после выхода обзоров они заметили, что что-то не так с производительностью? Оперативность интела бьёт рекорды :lol:

Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
StingerYar: 10.11.2024 10:46 Ну подивимось що придумають, хоча би одразу підтвердили існування проблеми, і почали чухатись, а не як з дефектними флагманами 13-14 серії, та демонстративно-показове переведення стрілочок на користувача з заливанням сorporate bullshit коли деградація побила всі рекорди :gigi: :laugh:
Сразу? Это вы называете сразу?) Ну и перевод стрелок уже наблюдается. Вон уже назвали виноватых - ОС и биос, т.е. майкрософт и производители мамок опять виноваты. Ещё как бы НЕИЗВЕСТНО в чем проблема, только начинают вести расследование (дежавю какое-то), но виновные уже точно известны :lol:
Gelonyrum
Member

IronWithin: 10.11.2024 13:18
Sashkotem: 10.11.2024 12:16 Я не зрозумів, шо значить нижче ніж очікувана, вони шо узагалі свій продукт не тестують, клоуни :mad: . Ну там перед запуском у серію включити комп і запустити гру вони не пробували? Це навіть гірше ніж проблеми 13/14 покоління.
Ну от таке писати це вже край, повірте там тестування є на всіх етапах виробництва, досить цього скаму на форумі!
Ага, тестують так шо гай шумить!
Досить цього скаму на інтелі! :gigi:
MetalistForever
Member

Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать
Sanьka
Member

"Дякую за бета тест проців"
З повагою Інтел
Alligator
Member

TheDmytrius: 10.11.2024 10:53
виявили низку багатофакторних проблем на рівні ОС, на рівні BIOS,
але клянусь, на рівні архітектури CPU все бездоганно. Це вони в усьому винні, як завжди
Наші процесори розумні, потужні та незламні. А ваші ОС та BIOS тупі та не розуміють геніальність наших процесорів! :shuffle:
Volodya811
Member

GreeD_AxiViLoN: 10.11.2024 13:30 А тебя не смущает тот факт что на кор ультра 200 не все чиплеты делает интел? Тем более это не первые процы на подложке у интел, по техничке они сплавились, а с софтом обоср@лись! :-/
Я вважаю, що 15-те покоління від Інтелу - прохідне. Це Метеор Лайк, який мав вийти ще восени минулого року. Це через затримку техпроцесу Інтел 18А. Тому, тут мова не йде про те, що технічно все добре. У виправлення не вірю. Глобально нічого не змінити. Покоління нормальне, а мало бути передовим.
Kashtan
Member

Creature4O: 10.11.2024 14:26 Хтось мені тут розказував, що софт писати складніше ніж розробити новий процесор. А що ж тоді у Інтел пішло не так?
Нехай хто це стверджує - покаже який в нього вийшов процесор. Раз це легше.
Sashkotem
Member

IronWithin: 10.11.2024 13:18 Ну от таке писати це вже край, повірте там тестування є на всіх етапах виробництва, досить цього скаму на форумі!
Ніякого скаму, забули як випустили 12 покоління із новини малими ядрами і воно не працювало і народ їх виключав у бівісі?
Шось там десь завищує напругу у якихось сценаріях на якісь мілісекунди і це приводить в часі до деградації кристалу - цю проблему тяжко виявити і діагностувати. А тут бляха дістав проц із коробки сунув в комп уключив і воно не працює, що тут такого складного. Або відділ тестування брехав керівництву шо всьо чікі пукі догоним перегоним.
Kashtan
Member

MetalistForever: 10.11.2024 15:06 Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать
Інвесторам. Які вимагають щоб норма прибутку не падала. Роками. Як їх до йього главбухи привчили.
MetalistForever
Member

MetalistForever: 10.11.2024 15:06 Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать( всему высшему звену ,кроме Пэта Гелсингер)
Afit
Member

А где те кто был за вырезания НТ :nunu: ? Ну как, помогло? Ну ну)) :popcorn:
nochnik89
Member

Afit: 10.11.2024 16:06А где те кто был за вырезания НТ :nunu: ? Ну как, помогло? Ну ну)) :popcorn:
справедливости ради, есть софт рабочий где интел гораздо бодрее конкурентов. Но я бы всеравно не купил бы :gigi: Сильно сыро пока. Подождем пол годика допилов )
Earanak
Member

Вы там про тестирование Интелом говорите, а я вот вспомнил ситуацию с 9900K, вот там хохма была с этими тестеровщиками...

https://youtu.be/D1mJMI_uaa8?feature=shared
Видимо тестировать процы в играх Интелу слишком сложно, непосильная задача.
Afit
Member

Earanak: 10.11.2024 16:08 Вы там про тестирование Интелом говорите, а я вот вспомнил ситуацию с 9900K, вот там хохма была с этими тестеровщиками...

https://youtu.be/D1mJMI_uaa8?feature=shared
Видимо тестировать процы в играх Интелу слишком сложно, непосильная задача.
Такое впечатление, что они тестируют в каком то ПО на базе линукса, в идеальных условиях для их процов. А потом под злощасной виндой всё разбивается о реальность :weep:
WWQ
Member

оптимизациями и адаптацией биоса вытянут процентов 10-12 край, это не особо поможет обойти 3д... а если они вытянут больше то это будет означать что кто-то зафакапился, а на таком уровне факапы не прощают.
Afit
выпиливание ht это огромная глупость... тому кому надо сами его могли отключать...
Earanak
Member

WWQ, тут форумные эксперты поясняли что физическое устранение HT и просто его отключение это типа совершенно разные и несоизмеримые вещи. Но в нюансы я не вникал.
Sashkotem
Member

WWQ
В наступному поколінні зроблять патч який включить гіпертрейдинг на усіх ядрах.
Sanьka
Member

WWQ: 10.11.2024 16:16 оптимизациями и адаптацией биоса вытянут процентов 10-12 край, это не особо поможет обойти 3д... а если они вытянут больше то это будет означать что кто-то зафакапился, а на таком уровне факапы не прощают.
Afit
выпиливание ht это огромная глупость... тому кому надо сами его могли отключать...
Не витягнуть.
Як правило їхні праву якраз зменшують продуктивність.

Єдиний нормальний вихід для Інтел в даній ситуації - зменшити ціни.
Нема поганих проців, є неправильна ціна.
Ответить