Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Donate
В мене з системою все в порядку, дай бог, щоб у кожного так було все в порядку:) Антивірусами ніколи в житті не користувався) Короче, ви мене не зрозумієте:)
Тут все відносно, люди грають з відкритим у фоні Armory Crate, iHue, ще якійсь мусор, купа софту невідомо якого, діскорди і тп, і їм норм. Для мене це все - мусор. В мене система вичищена настільки, що я навіть не можу сказати наскільки) Мені просто некомфортно і сам сам стім - гівно. Я вище описав як для мене виглядає ідеальний лаунчер.
SERGBILL
Member

Борщ: 07.11.2024 00:39 Стім як був глючним шматком лайна, так ним і залишився. Від його встановлення і запуску ігор через нього - різниця в фпс доходить до 10-20, а то і більше.
взагалі нема різниці, навіть на старому компі з 3770к та 1070. раніше ввімкнутий оверлей трохи садив фпс, зараз і з ввімкнутим ніякої різниці
Последний раз редактировалось SERGBILL 07.11.2024 17:24, всего редактировалось 1 раз.
Борщ
Member

SERGBILL: 07.11.2024 17:23взагалі нема різниці
Для вас нема, для мене - є :)
SERGBILL
Member

Борщ: 07.11.2024 17:24 Для вас нема, для мене - є :)
буває, компи та софт у всіх зі своїми нюансами)
already_over
Member

я тоже думал что стим не очень, пока не попробовал ea лаунчер для баттлфилда, или то что было в третьей баттле: когда игра сворачивалась, открывался браузер и battlelog, там ты логинишься лагаешь и пробуешь найти сервер, потом игра опять разворачивалась, вылет, установите античит как аддон для браузера и давай опять все сначала.

Еще оригинальный лаунчер у колл оф дьюти былл, не помню там баттлнет или шо. Игра запускается, ищешь сервер, заходишь, играешь, и потом у тебя окно на весь экран что игра нашла обновление, тебя выкидывает прям с онлайн сессии в игре, игра закрывается, качает 40 гигов обновы, тебя банят в игре на 3ч за то что ты ливнул. Песня)

стим пожалуй из всех игровых лаунчеров самый норм)
destructX
Member

Борщ: 07.11.2024 17:22 Donate
В мене з системою все в порядку, дай бог, щоб у кожного так було все в порядку:) Антивірусами ніколи в житті не користувався) Короче, ви мене не зрозумієте:)
Тут все відносно, люди грають з відкритим у фоні Armory Crate, iHue, ще якійсь мусор, купа софту невідомо якого, діскорди і тп, і їм норм. Для мене це все - мусор. В мене система вичищена настільки, що я навіть не можу сказати наскільки) Мені просто некомфортно і сам сам стім - гівно. Я вище описав як для мене виглядає ідеальний лаунчер.
Окрім браузеру на пк шось є? Чи в комп.клуб ходити приходиться, бо браузер оперативу жре і багато процесів одночасно запускає :lol:
Про музику боюсь запитувати, бідний магнітофон... :rotate:
Shkrabaliuk
Member

Борщ: 07.11.2024 13:09
Якщо гра мені реально подобається, я її купую через веб, але граю у торент. Наприклад - обидва Horizon Zero Dawn, Resident 2,3,4,7,8, Обидва GoW, Silent Hill 2 останній. І ще там щось було. Я розробнику/видавцеві свою копійку віддав, але грати через цей ублюдочний софт - самі так робіть. Я бачив ПК пересічного такого юзера типу вас, там все гівно світу встановлено.
є люди які спочатку пишуть, а потім думають, це не твій випадок, ти тільки написав :lol:
Борщ
Member

Мдам-с)
Shkrabaliuk
Member

ще скажи, що ти виробникам ігор гроші в конвертах надсилаєш, ти або пірат-балабол або ж просто займаєшся дичиною на рівні збочення
Alligator
Member

Donate: 07.11.2024 17:14
Борщ: 07.11.2024 03:34 Donate
Смішно) Мене впринципі дратує такого роду софт, мені ментально і метафізично некомфортно, якщо в мене там якийсь лаучер в фоні генерить статери і краде фпс, тому що йому треба все моніторити. В моєму розумінні, лаунчер має важити пару мб, підтягувати з онлайну куплені ігри, зкачувати іх і запускати, а не бути одороблом, яке своїми метастазами засирає всю систему. Мені не треба все те лайно, що в ньому там є.
Ще раз на чому?
В тебе антивірус в фоні жере більше чим стім + треї в фоні... Якщо карта він нвіде їх там може бути взагалі три :gigi:
А взагалі на більш менш початковому залізі немає ніяких питань, якщо у вас там щось статтерить. Будь ласка перевірте систему :shuffle:
Якщо людина так пише отже воно йому заважає, коли на компі 24 потоки, 24 Гб відео пам'яті та від 100Гб ОЗУ то паралельно, що там стім клієнт робить, да хоч фіксики пентагон зламують це ніяк не впливає на FPS у іграх.
Але якщо я беру ноут без дискретки то незакрита вкладка стім на весь екран настільки впливає на Intel® UHD Graphics 620, що різниця доходить до 15 fps у тій же Дота 2. Т.е. 45 fps при відкритому клієнті на робочому столі та 60 fps при стімі у треї. І ця різниця у ММО між неможливо грати до прийнятно.

Але у мене інше питання, Windows + G для Game Bar у Windows 10/11, PrntScrn у Ubuntu дозволяють знімати відео з екрану. Це інше? :spy:
Борщ
Member

Shkrabaliuk: 07.11.2024 18:36ще скажи, що ти виробникам ігор гроші в конвертах надсилаєш, ти або пірат-балабол або ж просто займаєшся дичиною на рівні збочення
Ти ніхто і ніщо і ніде, що б я перед тобою виправдовувався. А ти на основі того, що сам у всіх крадеш гроші, напевно у бабулі/мамкі пенсію з віджимав, екстраполюєш це на мене. Ти мене ні на йоту не знаєш, щоб у чомусь звинувачувати, миколотарас вкраїнчикович. Так що завали пащедло і сиди мовчки, поки не дозволять розмовляти.
Последний раз редактировалось Борщ 07.11.2024 19:11, всего редактировалось 2 раза.
destructX
Member

Alligator: 07.11.2024 18:50
Donate: 07.11.2024 17:14

Ще раз на чому?
В тебе антивірус в фоні жере більше чим стім + треї в фоні... Якщо карта він нвіде їх там може бути взагалі три :gigi:
А взагалі на більш менш початковому залізі немає ніяких питань, якщо у вас там щось статтерить. Будь ласка перевірте систему :shuffle:
Якщо людина так пише отже воно йому заважає, коли на компі 24 потоки, 24 Гб відео пам'яті та від 100Гб ОЗУ то паралельно, що там стім клієнт робить, да хоч фіксики пентагон зламують це ніяк не впливає на FPS у іграх.
Але якщо я беру ноут без дискретки то незакрита вкладка стім на весь екран настільки впливає на Intel® UHD Graphics 620, що різниця доходить до 15 fps у тій же Дота 2. Т.е. 45 fps при відкритому клієнті на робочому столі та 60 fps при стімі у треї. І ця різниця у ММО між неможливо грати до прийнятно.

Але у мене інше питання, Windows + G для Game Bar у Windows 10/11, PrntScrn у Ubuntu дозволяють знімати відео з екрану. Це інше? :spy:
Це все зрозуміло. Але це проблема старющого заліза а не софту, який повинен нормально працювати на мамонтах, логічно ж?
Борщ
Member

destructX: 07.11.2024 19:11Але це проблема старющого заліза а не софту
Даа лаааднаа :lol:

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Я ж нікого не заставляю, вам подобається - юзайте, я висловив власну думку і підхід, це відкрита платформа для спілкування. Хоч яндекс браузер і однокласнікі поставте, мені всеодно. Але ви намагаєтесь мені щось довести, типу що стім - це ок.
Alligator
Member

destructX: 07.11.2024 19:11Це все зрозуміло. Але це проблема старющого заліза а не софту, який повинен нормально працювати на мамонтах, логічно ж?
І так і ні. Intel® UHD Graphics 620 з'явилось у процессорах в 2017 року, наприклад тоді вийшов Ryzen 5 1600. Intel® UHD Graphics 630 і новіші мають туж саме проблему і пристрої з цією інтеграшкою продаються зараз новими, т.е. на гарантії і люди їх беруть. :rotate:
P.S. тут у половини форума i7-2600k, навіть вище писали, що на 3770k сидять і все гуд, який випустили у 2012 році :gigi:
destructX
Member

Alligator: 07.11.2024 19:22
destructX: 07.11.2024 19:11Це все зрозуміло. Але це проблема старющого заліза а не софту, який повинен нормально працювати на мамонтах, логічно ж?
І так і ні. Intel® UHD Graphics 620 з'явилось у процессорах в 2017 року, наприклад тоді вийшов Ryzen 5 1600. Intel® UHD Graphics 630 і новіші мають туж саме проблему і пристрої з цією інтеграшкою продаються зараз новими, т.е. на гарантії і люди їх беруть. :rotate:
P.S. тут у половини форума i7-2600k, навіть вище писали, що на 3770k сидять і все гуд, який випустили у 2012 році :gigi:
Ну... В мене ж ніколи проблем не було, я на фх6300 сидів до початку 2024, знаю про шо кажу. Єдина проблема з чім дійсно стикався це з оперативкой. Бо 8 це точно вже не юзабельно з актуальним софтом. А так... Якби дійсно було так, як каже Борщ, про кількість потенційно втрачених фпс, стім комьюніті з'їло б Габена. Так шо то вже просто шиза :lamer:
Alligator
Member

destructX: 07.11.2024 19:28
Alligator: 07.11.2024 19:22
Ну... В мене ж ніколи проблем не було, я на фх6300 сидів до початку 2024, знаю про шо кажу. Єдина проблема з чім дійсно стикався це з оперативкой. Бо 8 це точно вже не юзабельно з актуальним софтом. А так... Якби дійсно було так, як каже Борщ, про кількість потенційно втрачених фпс, стім комьюніті з'їло б Габена. Так шо то вже просто шиза :lamer:
Вангую у пару з фх6300 у вас була відеокарта? Да старі процесори прожерливі та відносно малоефективні в порівняні з сучасними, але коли у тебе 6 ядер, 12 потоків то воно "повільно, але їже". У прикладі з Intel® UHD Graphics 620 несчастий ноут з CPU на 4 ядра переварює ОС, відкриті ПЗ та саму гру включно з обробкою графіки, він і міг би, щось там показати проте банально нема вільних ядер =)

А Борщ то людина з шапочкою з фольги, не звертайте увагу на фріка. :rotate:
destructX
Member

Alligator: 07.11.2024 19:41
destructX: 07.11.2024 19:28

Вангую у пару з фх6300 у вас була відеокарта? Да старі процесори прожерливі та відносно малоефективні в порівняні з сучасними, але коли у тебе 6 ядер, 12 потоків то воно "повільно, але їже". У прикладі з Intel® UHD Graphics 620 несчастий ноут з CPU на 4 ядра переварює ОС, відкриті ПЗ та саму гру включно з обробкою графіки, він і міг би, щось там показати проте банально нема вільних ядер =)

А Борщ то людина з шапочкою з фольги, не звертайте увагу на фріка. :rotate:
Ну, звісно була, 7850HD :D Ну так, я згоден, шо на такому прикладі яка завгодно аппка буде на вагу золота, але то вже й умова специфічна, в цілому ж то все норм ;) Ну короче, всі все прекрасно розуміють :beer:

А по темі, Габен як завжди вчасно. не знаю навіщо це потрібно коли є Shadow Play та ReLive. В худому випадку OBS. Краще б Half Life 3 випустив :super:
Борщ
Member

:facepalm:
almazmusic
Король клавиатуры

Як тобі таке, Хуанг з 5 хвилинами?
А как я тогда на своей 4070 пишу по три часа записи каток? И на ютуб сразу выкладываю.

Ответить