Dragon Age: The Veilguard не отримає DLC, BioWare концентрує зусилля на наступній Mass Effect

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

destructX: 03.11.2024 21:11
kairo: 03.11.2024 21:06
Андромеда вийшла 7 років назад.
Ну андромеда курить в стороні в порівнянні з вейлгардом :eek:
Андромеда отримала розгромні оцінки від гравців. Мало того, що сама гра була посередньою, так в неї ще й технічний стан був жахливий. Взагалі, я не розумію на що тут жаліються гравці. ДА2 була ніякою, ДА Інквізішн була провальною. Оригінальна ДА зараз має оцінку 76%. Оцінка Веілгард така сама, що й в попередніх РПГ Байовер.
Последний раз редактировалось kairo 03.11.2024 22:43, всего редактировалось 1 раз.
vsx
Member

kairo: 03.11.2024 22:22 Оригінальна ДА зараз має оцінку 76%. Оцінка Веілгард така сама, що й в попередніх іграх РПГ Байовер.
де це в неї оцінка 76%?
kairo
Member

vsx: 03.11.2024 22:38
kairo: 03.11.2024 22:22 Оригінальна ДА зараз має оцінку 76%. Оцінка Веілгард така сама, що й в попередніх іграх РПГ Байовер.
де це в неї оцінка 76%?
Screenshot 2024-11-03 224217.png
vsx
Member

це нещодавні огляди а не оцінка, ніколи у DAO не було 76%
yariksom
Member

Fiend: 03.11.2024 19:29 Чекнув піратку, хоча планував купувати: поганий сюжет, діалоги, такий собі комбат, навіть не торкаючись лгбт теми - просто нудна гра. Надія на файний наступний Mass Effect розтанула.
Я теж чеканув, після того як довелося визволяти ворона - зацікавило, а це через 6 годин гри.

Вона другорядна у всьому, але не так щоб не грати, платити за неї не буду але до кінця можливо пройду.

Вже років 20 ДНД для мене еталон іграшок РПГ, але і з них сподобалися ті які в повній ізометрії (мається на увазі тип BG3 з новіших, NWN - зі старіших).

Але все таки головне як поставлена сама гра, мої улюблені рпг:
Лицарі старої республіки 1 і 2, NWN 1 і 2, перша частина Dragon Age, Відьмак (всі частини) і Mass Effect (всі частини).
Останні дві не ДНД а все ж таки пройшов з задоволенням, МЕ - чудова космоопера а Відьмак - чудовий сюжет.

Зараз Готику чекаю, кажуть, що перші частини чудові, якусь із них грав ще років 20 назад і там можна було вбивати корисних і сюжетних персонажів і далі якась фігня у зв'язку з цим творилася, не сподобалося.

Сталкера чекаю теж, це не в повному розумінні РПГ звичайно але елементи шутера мені також подобаються.

ГТА не граю тому, що не подобається взагалі, не знаю чому.

Так от, хотів сказати, що у всіх свої вподобання :shuffle:
destructX
Member

kairo: 03.11.2024 22:22
destructX: 03.11.2024 21:11
Ну андромеда курить в стороні в порівнянні з вейлгардом :eek:
Андромеда отримала розгромні оцінки від гравців. Мало того, що сама гра була посередньою, так в неї ще й технічний стан був жахливий. Взагалі, я не розумію на що тут жаліються гравці. ДА2 була ніякою, ДА Інквізішн була провальною. Оригінальна ДА зараз має оцінку 76%. Оцінка Веілгард така сама, що й в попередніх РПГ Байовер.
87. І це по стіму. То за останній місяць 76, там навіть це написано)
Перша ДА - дуже крута й атмосферна дарк фентезі. вейлгард - квірна шляпа з відгуками від додіків, які хвалять гру тільки через те, що її об'єктивно хейтять.
kairo
Member

Я буквально написав зараз що відповідає оцінці гри за останній місяць.
вейлгард - квірна шляпа з відгуками від додіків, які хвалять гру тільки через те, що її об'єктивно хейтять.
Звичайно, 10500 гравців, які написали відгуки в Стім, додіки, бо ставлять оцінки, які не відповідають очікуванням парочки інтернет-воїнів із форуму на Оверах :lol:
Enjthesilence
Member

драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
kairo
Member

Enjthesilence: 03.11.2024 23:37 драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
Ві не понимаете, єто другое
destructX
Member

kairo: 03.11.2024 23:04
Я буквально написав зараз що відповідає оцінці гри за останній місяць.
вейлгард - квірна шляпа з відгуками від додіків, які хвалять гру тільки через те, що її об'єктивно хейтять.
Звичайно, 10500 гравців, які написали відгуки в Стім, додіки, бо ставлять оцінки, які не відповідають очікуванням парочки інтернет-воїнів із форуму на Оверах :lol:
А нашо сетувати на оцінку ЗАРАЗ? :-P
Я зрозумів, ти один з них :lol:
еврогеймер теж 5 з 5 поставив, я повинен мабуть схавати й це тіки шоб бути нетакусьой і не називати лайно - лайном :rotate: навіть умовний скілл-ап зібрав яйки в кулак і сказав правду

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Enjthesilence: 03.11.2024 23:37 драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
За це просто зачепились, бо модно. Об'єктивно - візуал - лайно, геймплей, діалоги і в цілому стерильність - шляпа. Тут від ДА тільки два слова в назві.
kairo
Member

А нашо сетувати на оцінку ЗАРАЗ?
Ну така сформувалась, я тут нічим не допожу. Я ДАО грав колись, хороша гра. Усі наступні скіпнув, Веілгард скоріш за все також грати не буду, в мене і без нього величезний беклог.
Я зрозумів, ти один з них :lol:
Людей? Ви ельф, гном чи гібрид? :laugh:
я повинен мабуть схавати й це тіки шоб бути нетакусьой і не називати лайно - лайном
Цей пасаж взагалі до чого тут? Ви все, що вище 70% на Стім зобов'язані грати чи що? На рахунок "лайна", то комусь і БГ3 лайно, на Метакрітік купа нулів є.
destructX
Member

Цей пасаж взагалі до чого тут? Ви все, що вище 70% на Стім зобов'язані грати чи що? На рахунок "лайна", то комусь і БГ3 лайно, на Метакрітік купа нулів є.
Ладно, ми, мабуть, про різні речі говоримо. :idea:
StingerYar
HWBOT OC Team

Enjthesilence: 03.11.2024 23:37драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
Тому що в BG3 все це просто є, ніхто не акцентує на цьому увагу, ніхто не тичить цим в обличчя, і не будує гру навколо таких "прогресивних" убер-фіч. Роби що хочеш і живи з наслідками своїх рішень. Брама відмінно демонструє справжню толерантність якою вона і повинна бути - пофігізм :up:
Inqizitor2022
Member

В БГ3 если не хочешь быть нетрадиционным - никто тебя не заставляет и никто не пытается это навязывать. Поэтому все кто против извращений - просто это всё не замечают.
Может я скажу сейчас что-то не то, но в драгон эдже я пока ничего такого тоже не заметил, просто игра с неба звезд не хватает, но пройти разок можно, ничего особо не выглядит плохо.
Меня намного больше повестка в homeworld 3 возмутила, там негр - командир флота вообще у инопланетян. :(
kairo
Member

StingerYar: 04.11.2024 01:10 Тому що в BG3 все це просто є, ніхто не акцентує на цьому увагу, ніхто не тичить цим в обличчя, і не будує гру навколо таких "прогресивних" убер-фіч. Роби що хочеш і живи з наслідками своїх рішень. Брама відмінно демонструє справжню толерантність якою вона і повинна бути - пофігізм :up:
Inqizitor2022: 04.11.2024 01:15 В БГ3 если не хочешь быть нетрадиционным - никто тебя не заставляет и никто не пытается это навязывать. Поэтому все кто против извращений - просто это всё не замечают.
ЛОЛ, це про гру, яку усюди піарили сексом із медведем. Виявляється, зоофілія, це вже не збочення. А те, що в грі до ГГ чоловіка пристають інші чоловіки, це норм. Єто другоє.

Gamers Cry Over Male Baldur's Gate 3 Characters Hitting On Them
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... gay-lgbtq/
Baldur's Gate 3 Nominated For LGBTQ+ Representation Awards
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... sentation/
Inqizitor2022
Member

kairo: 04.11.2024 01:49 ЛОЛ, це про гру, яку усюди піарили сексом із медведем. Виявляється, зоофілія, це вже не збочення. А те, що в грі до ГГ чоловіка пристають інші чоловіки, це норм. Єто другоє.

Gamers Cry Over Male Baldur's Gate 3 Characters Hitting On Them
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... gay-lgbtq/
Baldur's Gate 3 Nominated For LGBTQ+ Representation Awards
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... sentation/
Лол, я игру прошел и сексом с медведем не занимался, с мужиками не мутил тоже :eek: . Значит я не имел права так делать, раз это одна из основных фич игры? Какой я нехороший! :weep:
На самом деле это и есть правильная РПГ - если ты натурал адекватный и играешь как хочешь - никогда не увидишь извращения или извращенцев. Если ты зоофил - превед медвед. :rotate:
Геральт
Member

Можна приклад темношкірого ельфа в BG3? Або транса? Діалоги там божественні, а не написані для галочки аби тільки лиш щось повісточне пропхати.
А так, все правильно. BG3 чудова гра і на ті недоліки закривали очі. Тут дуже посередня (і то ще м'яко кажучи) гра і пробачити повістку немає за що.
kosoy2004
Member

yariksom: 03.11.2024 22:47Зараз Готику чекаю, кажуть, що перші частини чудові, якусь із них грав ще років 20 назад і там можна було вбивати корисних і сюжетних персонажів і далі якась фігня у зв'язку з цим творилася, не сподобалося.
Ну основний квест так не запороти, ті кілька нпс які для основного сюжету незамінні там все ж були або до кінця або до певного сюжетного моменту невразливими до шкоди. Та й фішка всіх частин готіки, що там, коли на мечах б'єшся з мирним нпс, ти його спочатку лише оглушуєш і щоб саме вбити треба окрему анімацію прожати на добиття. Відповідно "випадково" там нікого мирного не вб'єш, це якщо і трапиться то буде свідомим вибором саме вбивати. І якщо ти так вбив якогось торговця, або єдиного вчителя якоїсь навички, то хто тобі винен, окрім тебе самого?)
Samilo
Member

StingerYar
У хвалебній другій частині вже це було (Міранда, Джейкоб)
Shaolin_Style
Member

ЕА сами не верили в успех и популярность гендерно-нейтрального Dragon Age, вот и не заложили бюджеты на доп контент.
Ответить