Последние статьи и обзоры
Новости
Dragon Age: The Veilguard отримує високі оцінки від рецензентів — епічна пригода та гендерні проблеми
-
Wahoo
Member
IGN в восторге?
Значит проходим мимо.
Значит проходим мимо.
-
Борщ
Member
Геї проти лезбіянок проти драконів. Звучить як сюжет для прно.
-
dead_rat
Member
Тобто абсолютно мертва гра що пішла у смітник - все ще 7/10kairo: ↑ 29.10.2024 11:24Та ніхто Конкорд не "вигоражував", не вигадуйте. Соні мабуть вже бачила, що то мертвонароджене і не завезла валізи у видання.Sailor Popeye: ↑ 29.10.2024 11:10
Було вже прям зовсім недавно, як вони ігрові "журналісти" хотіли вигородити Concord
IGN 7/10
PCgamer 45/100
Eurogamer 3/5
Gamesradar 3/5

-
Борщ
Member
Дивлюсь на це все, і хочу ремейк, чи хоча б ремастер Postal 2. Оце б гра зірвала топи продажів.dead_rat: ↑ 29.10.2024 12:12Тобто абсолютно мертва гра що пішла у смітник - все ще 7/10
-
kairo
Member
Випустити чергову посередню гру на і так вже перенасиченому ринку онлайн-дро*илен, звісно це рецепт до повного провалу. Гра не пропонувала абсолютно нічого нового, це ж далеко не перший провал, просто найгучніший за останній час.dead_rat: ↑ 29.10.2024 12:12Тобто абсолютно мертва гра що пішла у смітник - все ще 7/10kairo: ↑ 29.10.2024 11:24
Та ніхто Конкорд не "вигоражував", не вигадуйте. Соні мабуть вже бачила, що то мертвонароджене і не завезла валізи у видання.
IGN 7/10
PCgamer 45/100
Eurogamer 3/5
Gamesradar 3/5![]()
-
starinfo
Member
Випускати гру я так розумію для меншинств і дивуватись чому більщість її не купує
десь прорахувались, але де?
десь прорахувались, але де?
-
dead_rat
Member
Саме так, для мене це звучить як 3/10, але IGN якось насмакували аж на 7/10kairo: ↑ 29.10.2024 12:25Випустити чергову посередню гру на і так вже перенасиченому ринку онлайн-дро*илен, звісно це рецепт до повного провалу. Гра не пропонувала абсолютно нічого нового, це ж далеко не перший провал, просто найгучніший за останній час.
-
Mainkoon
Member
beeer
та ні, це просто на фоні іншого лайна Інквізиція шоколадом здалася.
та ні, це просто на фоні іншого лайна Інквізиція шоколадом здалася.

-
kairo
Member
3/10, це вже рівень польских шутанів за три копійки. Тут просто посередня гра, яка нічим не зацікавила гравців, а візуал лише відштовхнув.dead_rat: ↑ 29.10.2024 12:29Саме так, для мене це звучить як 3/10, але IGN якось насмакували аж на 7/10kairo: ↑ 29.10.2024 12:25
Випустити чергову посередню гру на і так вже перенасиченому ринку онлайн-дро*илен, звісно це рецепт до повного провалу. Гра не пропонувала абсолютно нічого нового, це ж далеко не перший провал, просто найгучніший за останній час.
-
neo89skynet
Member
Перша частина і сьогодні добре грається, тем паче з модами на графіку 

-
tcpdump
Member
Цей во. я канєш погоджуюсь з кожним коментатором вище, всі мають рацію, ІГН відомі "оглядачі" наразі своїм підходом до оцінки, але може давайте гру дочекаємось і власну думку сформуєм перед тим як нить?)
-
Lekrs
Member
Ні, ти що. Всі обсерають, як не приєднатися. А яка там гра вийшла, взагалі не важливо. Ось такі сучасні хомячки... За них вже все рішили, власна думка таким не потрібна.tcpdump: ↑ 29.10.2024 13:06 Цей во. я канєш погоджуюсь з кожним коментатором вище, всі мають рацію, ІГН відомі "оглядачі" наразі своїм підходом до оцінки, але може давайте гру дочекаємось і власну думку сформуєм перед тим як нить?)
Последний раз редактировалось Lekrs 29.10.2024 13:20, всего редактировалось 1 раз.
-
MetalistForever
Member
Dragon Age : They/ Them , He ( She ), She ( He ) , IT

Woke мусор умноженный на бесконечность ! Назвали бы игру " RPG November Pride" и не было бы вопросов
P.S. Сюжет : всю игру будем гоняться через порталы, убивать драконов , эльфийских богов, чтобы в конце убедить Соласа , что он небинарная личность
P.P.S. Эльфы негры мдааааа.... никаких матов не хватит

Woke мусор умноженный на бесконечность ! Назвали бы игру " RPG November Pride" и не было бы вопросов
P.S. Сюжет : всю игру будем гоняться через порталы, убивать драконов , эльфийских богов, чтобы в конце убедить Соласа , что он небинарная личность
P.P.S. Эльфы негры мдааааа.... никаких матов не хватит
- Вложения
-
- А в выборе персонажа вот эта срань будет
-
Conqistador
Member
культура отмены обоюдно острый меч, сперва трансы отменяют трансфобов, потом трансфобы отменяют трансов и те не получают прибыль ибо их меньшинство, но и гомноеды всегда были есть и будут, потребляющие всё что им насыпят
-
waryag
Member
Спочатку прочитав як портал2.Борщ: ↑ 29.10.2024 12:14Дивлюсь на це все, і хочу ремейк, чи хоча б ремастер Postal 2. Оце б гра зірвала топи продажів.

А постал, навіть якщо дистанціюватися від ідеологічних проблем, буде мало кому цікавий через низьку якість оригіналу.
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Питання не у валізах. Ігрожур може трішки підтягнути оцінку у спірних моментах, але йому не дуже цікаво підставлятися у спробах витягнути відверто погану гру.kairo: ↑ 29.10.2024 11:24Та ніхто Конкорд не "вигоражував", не вигадуйте. Соні мабуть вже бачила, що то мертвонароджене і не завезла валізи у видання.
IGN 7/10
PCgamer 45/100
Eurogamer 3/5
Gamesradar 3/5
-
daesz
Member
Там ж чітко написаноГеральт: ↑ 29.10.2024 12:05 Журналіст пройшов гру три рази за різних персонажів
Там сюжету на пару год чи що?
Значить проходили тільки прологЖурналіст

-
Геральт
Member
Пфф. В свіжому серіалі про власника перснів - не тільки ельфи, але й гноми і навіть напівросликиMetalistForever: ↑ 29.10.2024 13:14 P.P.S. Эльфы негры мдааааа.... никаких матов не хватит

-
IC9517
ATI&Vmod_fan
Я сейчас перепрохожу Kingdom Come Deliverance, и игра затянула даже больше чем при первом прохождении 6 лет назад. Я уже наиграл больше часов в этом прохождении чем в первом и прошел только половину сюжета (хотя наверное уже большую часть побочек). Кто не играл точно стоит попробовать, а кто играл на старте возможно стоит перепройти.Alekss: ↑ 29.10.2024 11:13После Baldur’s Gate III ещё не было интересных RPG подобного уровня.
-
Shaolin_Style
Member
скорее всего дисковую версию расшарили за месяц до релиза, а еще более вероятно - занесли чумоданы денех.Геральт: ↑ 29.10.2024 12:05 Журналіст пройшов гру три рази за різних персонажів
Там сюжету на пару год чи що?
-
YoDA_91
Member
Месье знает толк в извращениях. Я ее недавно поставил чисто посмотреть, на какое уг я потратил 112 часов своего времени и снес, так и не прошелAlekss: ↑ 29.10.2024 11:13 Когда вышла Dragon Age: Inquisition в 2014 году, я несколько раз пытался пройти её, но дальше 30 минут меня не хватало. Это было не то, чем были Dragon Age: Origins и Dragon Age II — другие механики игры, мир изменился. Но, поставив её в 2020 году, я прошёл её с удовольствием, понял геймплей, и мне игра очень понравилась.