Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

snapdragon999: 23.10.2024 14:22
7mindfields: 23.10.2024 10:13 Доставляє, як спредтрум і той фанат заокруглених екранів на мото розповідають що фейс айді не потрібен в кожному пості, і там же додають що не важко увімкнути ліхтарик для розблокування через камеру, типові клоуни
Клоуны,китайский мотлох. Пластинку заело? Завидуй молча :laugh:
Чому саме заздрити? Це ж ти постійно виправдовуєшся, що в ксяомі рілмі камера не гірша (флагманські самсунги так взагалі анігілює), і звук не як з відра топовий (з дешевими tws за 50$), і дисплей з купою сертифікацій не шимить, і навіть фейс айді є, ти їм все життя користуєшся з ліхтариком, але він непотрібен, бо ти всюди в полароїдах своїх фірмових ходиш (можливо навіть спиш). Таку шизу тільки під ранкову каву читати
snapdragon999
Member

7mindfields: 23.10.2024 14:26
snapdragon999: 23.10.2024 14:22

Клоуны,китайский мотлох. Пластинку заело? Завидуй молча :laugh:
Чому саме заздрити? Це ж ти постійно виправдовуєшся, що в ксяомі рілмі камера не гірша (флагманські самсунги так взагалі анігілює), і звук не як з відра топовий (з дешевими tws за 50$), і дісплей з купою сертифікацій не шимить, і навіть фейс айді є, ти їм все життя користуєшся з ліхтариком, але він непотрібен, бо ти всюди в полароїдах своїх фірмових ходиш (можливо навіть спиш). Таку шизу тільки під ранкову каву читати
У тебя что осеннее обострение? :lol:
Нормальные телефоны Китай делает и наушники и часы.Кроме тебя тут люди, даже владельцы айфонов согласны с этим. Один ты отрицаешь как дурачок что это мотлох и прочее, несерьёзно воспринимаешь как обиженный хейтер.И закругленный экран это не недостаток, раз его выпускают, значит он нравиться людям.
leif
Member

snapdragon999: 23.10.2024 06:47Да все могут эту хрень сделать, просто никому не надо, всем удобнее и дешевле сканер пальца, когда ты это уже поймёшь. Это экономически не целесообразно

Вкладывать в разработку этой ерунды никто не хочет десятки или сотни тысяч доларов, проще сканер влепить.Тем более на андроиде.
ти знову починаєш вчити епл як правильно бізнес вести? :laugh: форумний "фахівець" з ріал мі vs компанія з капіталізацією 3.6трлн баксів :write:
YumaX: 23.10.2024 07:29Бо еплу потрібні островки які тирять корисну площу екрану
навіщо вони йому потрібні? а ну а ну, розкажи, в чому задум?
YumaX: 23.10.2024 07:29 fid програє по надійності сканеру пальця
як саме програє? в чому? і одразу питання, ти сам користувався айфоном як основним телефоном тривалий час чи пан теоретизує?
YumaX: 23.10.2024 07:29 якщо епл додасть сканер або зробить едж екран тут хом'яки відразу почнуть кричати як це круто
ахахахах, ну лошари
snapdragon999: 23.10.2024 09:13Спроси любого юзера на андроиде,нужен ему этот фейсайди,никому он не нужен
так ти ж нещодавно писав, що постійно користувався таким розблокуванням. ти не юзер андроіду чи як?

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
kolesnukm: 23.10.2024 10:13епловий фейс ід по фото розблоковується? щось нове ))
чекаємо пруфів, але шось їх немає і немає. "пацани розповідали" (с) мабуть.
snapdragon999: 23.10.2024 10:16Очки летом одел и фсьо ,заглохла технология
та ти шо :laugh:
Lekrs
Member

Підскажіть, який сенс в ваших суперечках айфони - китайфони? Юзаю китайфон, мені норм, на днях поюзав трішки айфон 15про, ну не погано, але нічого дивовижного. Свій китайфон на нього навряд чи змінив, через невелику батарейку і слабку зарядку, хоча камера там дійсно класна, але для мене це не важливо. Кожному своє. Як малі діти...
анти__бот
Member

Lekrs: 23.10.2024 17:05 Як малі діти
Так в цьому і весь кайф :gigi: :beer: :beer: :beer:
Bender911
Member

Lekrs: 23.10.2024 17:05 Підскажіть, який сенс в ваших суперечках айфони - китайфони? Юзаю китайфон, мені норм, на днях поюзав трішки айфон 15про, ну не погано, але нічого дивовижного. Свій китайфон на нього навряд чи змінив, через невелику батарейку і слабку зарядку, хоча камера там дійсно класна, але для мене це не важливо. Кожному своє. Як малі діти...
Так це просто люди виливають свою біль:) Хтось хоче здаватись унікальний і нетупим як "ховрахи які беруть те що їм впарили", хтось випрадовує свій вибір і доказує що не дурак. Але це все від попаяної кукухи, тому це не про телефони.

Думаю такі самі накидують в каналах про авто, де розказують "от я на своєму дастері можу холодильник перевезти, а ти зі своїм мінікупером так не можеш))))".
snapdragon999
Member

leif: 23.10.2024 16:12 так ти ж нещодавно писав, що постійно користувався таким розблокуванням. ти не юзер андроіду чи як?

Ты разницу понимаешь между фейс айди и разблокировкой по лицу. Объясню, это просто когда камера определяет лицо, а не какие то там замороченные датчики, которые целую полосу экрана отъедают.

Никто никого не учит бизнес вести, причём тут это. Кто я чтоб их учить 😂. Просто разбираем преимущества и недостатки смартфонов.Мы тут ищем универсальный смартфон, который бы многих устраивал по цене качество, а не айфон какой то из айфонов.

Для тех людей, кто юзает топовый андроид, твой айфон просто смешон своей убогостью функционала. Даже если у него фейсайди какое то, которое со сканером отпечатка никому нафиг не интересно.Андроид уже догнал и обогнал тот иос по плавности, скорости и безглючности. Взять тот же 16 линейку, которую изначально выпустили глючную, хуже дешёвого китайца.
За 8 лет использования китайцев, такой откровенной лажи там никогда не было даже в тех, что я юзал, не говоря уже про премиум сегмент. Так что по прошивкам тоже яблоки уже не лидеры.Ушли в прошлое времена когда ios был символом стабильности и надежности,а андроид был глючной и уязвимой ОС. Последние года андроид очень хорошо подтянули и он работает отлично.

Единственное у них преимущество, у яблок это может лучшая безопасность, закрытая оболочка все таки.И экосистема своя,хорошо развитая.
leif
Member

snapdragon999: 23.10.2024 17:41Ты разницу понимаешь между фейс айди и разблокировкой по лицу.
звичайно, я розумію, я ж кажу, що користувався як звичайним розблокуванням без 3д сканування на пікселі 8 про і це зовсім не те, що фейс айді, але ти ж пишеш, що весь час користувався навіть в такому урізаному вигляді, цим недо-фейс айді на своїх китайцях:
snapdragon999: 22.10.2024 17:38я пользуюсь всю жизнь этим фейс анлоком
це хто написав?

про що власне я і кажу: і сенсор відбитку норм і фейс айді норм (але не в урізаному, а в повноцінному вигляді як на айфоні), а ти щось намагаєшся довести, я вже загубив лінію що саме :laugh:
snapdragon999: 23.10.2024 17:41Просто разбираем преимущества и недостатки смартфонов.
потужно ти розібрав, коли у тебе айфону ніколи не було і про роботу фейс айді ти робиш висновки по тому як працює фейсанлок на ріалмі та салямі :up: :up:
snapdragon999: 23.10.2024 17:41Для тех людей, кто юзает топовый андроид, твой айфон просто смешон своей убогостью функционала.
от якби я знав що таке топовий андроід, от якби була можливість взяти на місяць флагман від конкурента та поюзати, та зробити свої висновки і обрати кращий апарат для себе. єслі би да каби, ееех... oh wait

snapdragon999: 23.10.2024 17:41аже если у него фейсайди какое то, которое со сканером отпечатка никому нафиг не интересно.
так а хтось каже, що це конкурентна перевага? я тут послідовно пишу, що між цими способами розблокування, на мою думку і мого практичного досвіду як з відроідом так і з айфоном - паритет.
snapdragon999: 23.10.2024 17:41Последние года андроид очень хорошо подтянули и он работает отлично.
та хто ж сперечається, добре працює і то і то.
snapdragon999: 23.10.2024 17:41Взять тот же 16 линейку, которую изначально выпустили глючную, хуже дешёвого китайца.
ващє ацтой, фу таке випускати. 15 "перегрівається", 16 "зависає" (півтора юзера редіта не збрешуть!), просто жах, брак і глюкодром.
snapdragon999
Member

leif: 23.10.2024 19:11
звичайно, я розумію, я ж кажу, що користувався як звичайним розблокуванням без 3д сканування на пікселі 8 про і це зовсім не те, що фейс айді, але ти ж пишеш, що весь час
ващє ацтой, фу таке випускати. 15 "перегрівається", 16 "зависає" (півтора юзера редіта не збрешуть!), просто жах, брак і глюкодром.
мне все равно 2д или 3д ,главное что быстро и четко работает .Ну 1.5 юзера то полтора,покупайте дальше :lol:
leif
Member

snapdragon999: 23.10.2024 19:22мне все равно 2д или 3д
і дарма. це, як то кажуть, дві великі різниці ;)
jumanji
Member

Думаю взять пиксель 9, какие у него конкуренты за 27-30к? кто в теме.
Dark-seer
Member

У меня был самс s22 и у него случались глюки, хотя телефон достойный,на 11 ифоне с июня прошлого года ни одного глюка, одно время юзал 12про, сейчас 15про - ни одного глюка, это я просто такой фартовый? Про сяоми я вообще молчу- они начинали глючить на 2-3месяц :dontknow:
Что до сканеров и фейс ид, пофиг как-то

Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
jumanji: 23.10.2024 20:20 Думаю взять пиксель 9, какие у него конкуренты за 27-30к? кто в теме.
На сколько я знаю пиксели считаются топовыми андроидами на равне с топовыми самсами. Я бы назвал ваш выбор удачным
snapdragon999
Member

Dark-seer: 23.10.2024 20:22 У меня был самс s22 и у него случались глюки, хотя телефон достойный,на 11 ифоне с июня прошлого года ни одного глюка, одно время юзал 12про, сейчас 15про - ни одного глюка, это я просто такой фартовый? Про сяоми я вообще молчу- они начинали глючить на 2-3месяц :dontknow:
Что до сканеров и фейс ид, пофиг как-то
Нету никаких глюков уже в самсунгах, oneUI допилили очень хорошо,даже автояркость нормально работает, а в сяоми мелкие встречаются фризы и в бюджетных линейках в основном, в более дорогих ПО лучше вылизано, но нету перезагрузки по 20 раз в день как в 16 айфонах. Реалми с ColorOS и RealmeUI это очень стабильные и хорошо оптимизированные оболочки. Я очень доволен этой оболочкой. Почти полгода юзаю ничего не было ни 1 глюка или фриза.На первой самой прошивке было такое что не сохранялись приложения в списке заморозки после перезагрузки, но потом это устранили. На этом и всё.
Donate
Member

jumanji: 23.10.2024 20:20 Думаю взять пиксель 9, какие у него конкуренты за 27-30к? кто в теме.
Це з боку чого. Якщо іграшки то сенсу для купівлі немає абсолютно.

Якщо користуватися окей, але різниці між 8 та 9 не багато, треба рахувати ціну...
Ну і якщо потрібно щоб тримав дуже довго це теж не про цей телефон... Він тримає десь середнє...

Взагалі інфи немає по PTS/W змінилося там щось чи ні, все що я бачу що оновили парк ядер і в цілому усе...
snapdragon999: 23.10.2024 20:46 Нету никаких глюков уже в самсунгах, oneUI допилили очень хорошо,даже автояркость нормально работает, а в сяоми мелкие встречаются фризы и в бюджетных линейках в основном, в более дорогих ПО лучше вылизано, но нету перезагрузки по 20 раз в день как в 16 айфонах. Реалми с ColorOS и RealmeUI это очень стабильные и хорошо оптимизированные оболочки. Я очень доволен этой оболочкой. Почти полгода юзаю ничего не было ни 1 глюка или фриза.На первой самой прошивке было такое что не сохранялись приложения в списке заморозки после перезагрузки, но потом это устранили. На этом и всё.
Оце як почитаєш, хлопець живе в світі рожевих поні не менше...

JKrl: 22.10.2024 14:45 reports are emerging that the Android 15 update is causing Pixel 6 devices to brick unexpectedly, leaving them unusable…
Тут основне питання в тому що поки невідомо що призводить до такого стану... І скільки там таких телефонів взагалі...
Те що зявляється новина це взагалі нічого не значить. Там боти на основі тем з реддіту новини роблять по таймеру :laugh:
snapdragon999
Member

Donate: 23.10.2024 22:08

Нормально сейчас работают и у самсунга и сяоми и реалми оболочки, какие пони розовые?лишь бы ляпнуть какой то бред.
По поводу пикселей, то с ними больше косяков и люди правильно пишут на форумах.Вообще такое ощущение что разработчики этого пикселя просто делают вид что они работают, одни косяки исправляют и тут же в других обновах другие косяки и так на протяжение всего времени поддержки :laugh:
Donate
Member

snapdragon999: 23.10.2024 22:40
Donate: 23.10.2024 22:08

Нормально сейчас работают и у самсунга и сяоми и реалми оболочки, какие пони розовые?лишь бы ляпнуть какой то бред.
По поводу пикселей, то с ними больше косяков и люди правильно пишут на форумах.Вообще такое ощущение что разработчики этого пикселя просто делают вид что они работают, одни косяки исправляют и тут же в других обновах другие косяки и так на протяжение всего времени поддержки :laugh:
Нормально для людини яка в залізі не бум бум. А коли ти +/- починаєш в цьому ритися вже взагалі інша справа виходить...
Там десь стандарти API ігнорують і наприклад мікрофон працює але не той
Там десь задля автономності ігнорують стандарти енергосбереження
Там десь в цілому API зламали з кінцем і софт не працює
Там десь щось криво виглядає тому що не змінили до кінця
Там десь взагалі немає такої функції
Там десь кинули на підтримку тому що ніхто нічого не обіцяє
За то в ОС є реклама і куча софту який не робить нічого. Чудово коли ти такє купуєш знаячи що ти купуєш і для чого ти це купуеш...
Клініка коли маючи на руках гроші на гарний девайс ти купуеш взагалі напевно гарний аппарат але який тут в ціну х2 з невідомою якістю підтримки...
snapdragon999
Member

:weep:
Donate: 24.10.2024 02:05
Клініка коли маючи на руках гроші на гарний девайс ти купуеш взагалі напевно гарний аппарат але який тут в ціну х2 з невідомою якістю підтримки...

Пиксель это гарний девайс? :laugh:
Для меня лично это шляпа, которая задаром не нужна. С кучей косяков и ущербным процом.И дизайном как у робокопа))
А поддержка одно слово, минорные обновления и патчи безопасности, ещё и умудряются новые косяки заносить на голом андроиде.
То он греется, то симки отваливаются, то лицо не срабатывает, зарядка аж 25вт, круто . Для наших рынков радиочасть не предназначена вообще, Япония или США, не ремонтопригоден. Бред такое брать вообще.И гарантия непонятно от кого, если она вообще есть, а некоторые дегенераты берут такое с ebay, ещё и восстановленое, вот это точно лютый треш.
Единственное что там стоит внимания это камера, среди недорогих китайцев может она и лучшая, а так в целом полное дно.

Тоже сяоми берешь которое вы не любите и у тебя отличная связь, полная агрегация частот, volte vowifi, сеть ловит там где можно и где нельзя. Гарантия нормальная, куча запчастей. ДА и он проработает без проблем годами. Ну да, камера конечно похуже чем в пикселе, зато остальное железо на высоком уровне.
kolesnukm
Member

где нельзя
це як? ))
И дизайном как у робокопа))
мені теж, не то що дизайн Realme GT 6
Вложения
6.png
snapdragon999
Member

kolesnukm: 24.10.2024 08:37
где нельзя
це як? ))
И дизайном как у робокопа))
мені теж, не то що дизайн Realme GT 6
нормально ))почти как айфон ,который вы благотворите :laugh:
спойлер
изображение_viber_2024-08-04_14-55-54-483.jpg
kolesnukm
Member

нормально ))почти как айфон ,который вы благотворите :laugh:
неа, мені якраз і піксель 9 подобається ))
Ответить