Так зачем сканер убрали я так и не понял?))То они type c не хотели как все ставить,странная шарага.leif: ↑ 22.10.2024 20:53госпадє, та що ж ти так серйозно все сприймаєш. ні, епл не можна розблокувати фоткою, там все значно складніше. ні це не для зручності, а і для безпеки також. ацфони мали сканер відбитку, ти пам'ятаєш? вони перейшли з нього на фейсайді, як на більш зручну альтернативу, яка не поступається по рівню безпеки.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 20:21Это больше для удобства себе включается, а не ради безопасности))
Відправлено через 37 секунд:
я б не сказав, що фейсайді прям сильно зручніше, але як альтернатива цілком має право на життя.
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
leif
Member
хотіли зробити як краще, вийшло не те що б як завжди, але десь так само як було, але принаймні модно стильно молодьожно.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 21:02Так зачем сканер убрали я так и не понял?
та вони б і далі його не ставили, їм просто вибору не залишили)snapdragon999: ↑ 22.10.2024 21:02То они type c не хотели как все ставить,странная шарага.
-
snapdragon999
Member
Хотели как лучше, а получилось как всегдаleif: ↑ 22.10.2024 21:27хотіли зробити як краще, вийшло не те що б як завжди, але десь так само як було, але принаймні модно стильно молодьожно.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 21:02Так зачем сканер убрали я так и не понял?
Я думаю если б они оставили один пинкод и убрали все остальное, то вы б и это схавали.
-
leif
Member
так так, дуже поганий айфон, немає сечі терпіти ці пекельні борошна.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 22:03Хотели как лучше, а получилось как всегда
КУПЛЮ РІАЛ МІ ДОРОГО, ПРОПОЗИЦІЇ в ПП. регіон тільки близький схід.
хом'яки, що з нас взяти. якщо маректолог сказав, що це краще, хто ми такі щоб йому не вірити.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 22:03Я думаю если б они оставили один пинкод и убрали все остальное, то вы б и это схавали.
-
YumaX
Member
Pixel 4, LG G8 ще якісь там хуавеї, влом гуглитиleif: ↑ 22.10.2024 19:58на якій моделі? саме така технологія як у епл була?
-
leif
Member
YumaX
і правда, в цих майже те саме. навіть трохи дивно, що фіча прижилась тільки у еплу. конкуренти також вклались в розробку своїх аналогів (не думаю, що це коштує три копійки), але не злетіло чомусь і було дропнуто.
і правда, в цих майже те саме. навіть трохи дивно, що фіча прижилась тільки у еплу. конкуренти також вклались в розробку своїх аналогів (не думаю, що це коштує три копійки), але не злетіло чомусь і було дропнуто.
-
snapdragon999
Member
Да все могут эту хрень сделать, просто никому не надо, всем удобнее и дешевле сканер пальца, когда ты это уже поймёшь. Это экономически не целесообразноleif: ↑ 23.10.2024 00:36 YumaX
Вкладывать в разработку этой ерунды никто не хочет десятки или сотни тысяч доларов, проще сканер влепить.Тем более на андроиде.
-
YumaX
Member
leif
Бо еплу потрібні островки які тирять корисну площу екрану + fid програє по надійності сканеру пальця, якщо епл додасть сканер або зробить едж екран тут хом'яки відразу почнуть кричати як це круто
Бо еплу потрібні островки які тирять корисну площу екрану + fid програє по надійності сканеру пальця, якщо епл додасть сканер або зробить едж екран тут хом'яки відразу почнуть кричати як це круто
-
Dark-seer
Member
Имхо бесполезный спор, а-ля интел vs амд.
Кому что нравится, тот то и юзает
Кому что нравится, тот то и юзает
-
snapdragon999
Member
Именно так и есть. Андроиды юзают обычные нищие задроты и технари,а вот яблоки - уровень отражающий успешность. Надо братьleif: ↑ 22.10.2024 23:50 хом'яки, що з нас взяти. якщо маректолог сказав, що це краще, хто ми такі щоб йому не вірити.
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Даже если они уберут fid, то эти же хомяки будут заливать что пароль или пин код надёжнее и так далее и ничем не уступает сканеру в удобстве использованияYumaX: ↑ 23.10.2024 07:29 відразу почнуть кричати як це круто
-
kolesnukm
Member
Сканер не такий вже і ідеальний, особливо коли мокрі, спотівши, чи брудні руки і щей паритися із підбором скла, бо там то працює то не працює.
-
snapdragon999
Member
Сканер дублирует фейс анлок с помощью камеры днём или при освещении, а ночью можно сканер юзать или у тебя ночью руки брудні вспотівши?kolesnukm: ↑ 23.10.2024 07:56 Сканер не такий вже і ідеальний, особливо коли мокрі, спотівши, чи брудні руки і щей паритися із підбором скла, бо там то працює то не працює.
Даже ночью можно включить подсветку экрана и нормально распознает в темноте.Но кому оно надо, проще палец присунуть.
-
kolesnukm
Member
Класна логіка я роблю так і так, мені це не треба і т.д. ))) значить і іншим не треба і це фігня. Мені тоді виходить в день потрібно постійно перебувати або на сонці або в добре освітленому приміщенні що б фейс ід через камеру спрацював
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Dark-seer вірно підмітив не існує ідеального варіанту виконання, кому що подобається і як користувати, але і не треба комусь розказувати як користуватися кожен обирає сам ))
І до того що всі це можуть зробити на андроїд, ні не можуть. Це не так просто, це треба всіх виробників софту заставити це все реалізувати а ніхто це не буде робити під якийсь бренд, а не масовий перехід. Вот приклад піксель 4, так був фейс ід, до роботи якого теж було не мало питань, але толку коли в тебе 50% софту його не підтримують і ти вводиш пін код
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Dark-seer вірно підмітив не існує ідеального варіанту виконання, кому що подобається і як користувати, але і не треба комусь розказувати як користуватися кожен обирає сам ))
І до того що всі це можуть зробити на андроїд, ні не можуть. Це не так просто, це треба всіх виробників софту заставити це все реалізувати а ніхто це не буде робити під якийсь бренд, а не масовий перехід. Вот приклад піксель 4, так був фейс ід, до роботи якого теж було не мало питань, але толку коли в тебе 50% софту його не підтримують і ти вводиш пін код
-
snapdragon999
Member
можуть ,але цей гімор нікому не потрібен .Зачем изобретать велосипед как говориться.Лучше допилить то что есть ,а это сканер.Спроси любого юзера на андроиде,нужен ему этот фейсайди,никому он не нужен ,а кому надо айфон купят.kolesnukm: ↑ 23.10.2024 08:18
-
Dark-seer
Member
snapdragon999
У меня айфон и мне не нужен фейс ид
У меня айфон и мне не нужен фейс ид
-
snapdragon999
Member
А мне не нужен какой то дебильный островок на полэкрана))
-
анти__бот
Member
leif
Я думав це він так прикол тягне про фейс айді
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Я думав це він так прикол тягне про фейс айді
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Ну так для реалізації цієї технології треба місце під екраном, все-таки як мінімум там два ік випромінювача точок і ік сенсор(камера) додатковаsnapdragon999: ↑ 23.10.2024 09:32островок
-
YumaX
Member
Конкретно еплівський fid ні але ж по камері і так працює, при чому у мене миттєво, що камера, що сканер, у нас є вибір, у епла ні!snapdragon999: ↑ 23.10.2024 09:13Спроси любого юзера на андроиде,нужен ему этот фейсайди,никому он не нужен ,а кому надо айфон купят.
Щодо казок про жирні руки, так і з лицем можуть бути проблеми
-
анти__бот
Member
Ну картинку Ісус на котику я десь побачив, але сам вже в чаті згенерував про крилатого і в супроводі ф22, я ще хотів щоб там був напалм і демократія, але чат блокує такі запитиleif: ↑ 22.10.2024 19:33потужно. сам аішці це написав чи в когось поцупив?
-
YumaX
Member
Звичайно але нахіба якщо по фотці розблоковується? Яка перевага перед просто камерою, а лише в абсолютній темряві є перевага Та банально увімкнути ліхтар подвійним натисканням на клавішу увімкнення або двічі потрусити на мото і цього достатньо для розпізнавання обличчя на андроїд але кому це потрібно якщо є сканеранти__бот: ↑ 23.10.2024 10:01Ну так для реалізації цієї технології треба місце під екраном, все-таки як мінімум там два ік випромінювача точок і ік сенсор(камера) додаткова