Последние статьи и обзоры
Новости
Кто во что играет?
-
exception
Junior
Привет народ Ведьмак 3 (старая версия) пойдет на таком ноуте: i5 7200u , gtx 950m , 16 ram , ssd . ?
Интернет паршивый, не хочу зря качать
-
jumanji
Member
Я играл на встройке Intel® Iris® Xe Graphics, на ноуте, играть было можно. на вашей карте я думаю что нет.exception: ↑ 22.09.2024 22:04 Привет народ Ведьмак 3 (старая версия) пойдет на таком ноуте: i5 7200u , gtx 950m , 16 ram , ssd . ?
Извиняюсь, в старую не играл.
-
exception
Junior
Мда , печально однакоjumanji: ↑ 22.09.2024 22:46Я играл на встройке Intel® Iris® Xe Graphics, на ноуте, играть было можно. на вашей карте я думаю что нет.exception: ↑ 22.09.2024 22:04 Привет народ Ведьмак 3 (старая версия) пойдет на таком ноуте: i5 7200u , gtx 950m , 16 ram , ssd . ?
-
Igor_1974
Member
Я колись грав на 1050Ті, все йшло Ок. Крім того, в стімі пишеexception: ↑ 22.09.2024 22:04 Привет народ Ведьмак 3 (старая версия) пойдет на таком ноуте: i5 7200u , gtx 950m , 16 ram , ssd . ?
- спойлер
- МІНІМАЛЬНІ:
ОС *: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1)
Процесор: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD A10-5800K APU (3.8GHz)
Оперативна пам’ять: 6 GB ОП
Відеокарта: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
DirectX: версії 11
Місце на диску: 50 GB доступного місця
-
man1242
Member
Играл в ведьмака на релизе на 650печ в 1366х768 all low, 35фпс с посадками до 25 в Новиградеexception: ↑ 22.09.2024 22:04 Привет народ Ведьмак 3 (старая версия) пойдет на таком ноуте: i5 7200u , gtx 950m , 16 ram , ssd . ?
-
jumanji
Member
exception: ↑ 22.09.2024 23:17Мда , печально однакоjumanji: ↑ 22.09.2024 22:46
Я играл на встройке Intel® Iris® Xe Graphics, на ноуте, играть было можно. на вашей карте я думаю что нет.
Я вам советую geforce now подписку за 10 долл в мес, если есть нормальный интернет 100 мегабит, вы сможете поиграть. Это лучший вариант. Хотя я опять шляпу написал у вас паршивый интернет . Сам не знаю куда смотрю
-
AmigoPhoenix
Member
Для любителів ігор типу Commandos, Desperados, Shadow Tactics, Shadow Gambit.
Раджу спробувати Sumerian Six.
Раджу спробувати Sumerian Six.
-
Blockader
Junior
Не сказать що прям забанили, було діло нещодавно друг взяв собі гта 5 і почав реєстрацію. Нічого не вдалось зробити, поки країну не обрав Польщу. Наразі це таке як просто невеличке обмеження діє, з чим пов'язане не знаю. Але наче вони за Україну, тому що навіть прапор з гольф клубу Кацапський прибрали. З РДР2 ситуацію не знаю, там здаєтья сама проблема в лаунчері рокстар показується, з іграми в цілому все ок. Єдине що нема інтерфейсу на солов'їнній.mult: ↑ 22.09.2024 20:30 А що Рокстар я так зрозумів не реєструє гравців з України?
Тут дійшли руки до рдр2, почав реєструватись, а фіг там, почав гуглити, а виявляється нашу країну забанили
Просто чудесно.
Реєструватись від імені іншого регіону не маю бажання.
Ще як на зло я цю гру купив давненько вже, стім фіг поверне кошти якщо пройшло 14 днів з покупки, навіть якщо не грав.
Я то оформив повернення, але думаю марно.
За такі приколи від Рокстар, як на мене їх ігри треба тільки піратити, мало того що щоб запустити гру мені потрібен лівий лаунчер, так ще і наша країна виявляється не така.
Якщо думали де замовити поминальний обід на дім, раджу вам звернути увагу на перевірений сервіс Хуторець. Вони давно займаються цією справою, в них дуже багато різноманітних страв доступно і все доставляють дуже швидко. Якщо вам справді цікаво дізнатись скільки це все коштує, то вся актуальна інформація доступна в них на офіційній сторінці.
-
JKrl
Member
Що нині на практиці можна зібрати з великим запасом для path of exile?
Але є одна умова - енергоефективність, бо банка скінченна. Бажано не більше 350 ват.
Але є одна умова - енергоефективність, бо банка скінченна. Бажано не більше 350 ват.
-
man1242
Member
если без смузера тогда только 14900к в такой пакет влезет может свои 60фпс получишь а так офтоп иди нужную тему по сборкамJKrl: ↑ 04.10.2024 10:13 Що нині на практиці можна зібрати з великим запасом для path of exile?
-
kairo
Member
Lies of P.
Спочатку здалось, що гра клон Бладьорна, не дарма її в жарт називають ББ для ПКшників) На ділі гра виявилась самобутньою лором та із хорошим сюжетом, що для соулслайків рідкість. Сподобались персонажі в грі, гарно прописані. Хороша бойова система, цікаві моби та боси. Гарна графіка та звук. Пройшов за 36 годин на справжню кінцівку. Із недоліків, гра досить лінійна, що погіршує реіграбельність. З того, що грав не Фромівське, це найкраща соулслайк гра, дуже сподобалась. 10/10
Спочатку здалось, що гра клон Бладьорна, не дарма її в жарт називають ББ для ПКшників) На ділі гра виявилась самобутньою лором та із хорошим сюжетом, що для соулслайків рідкість. Сподобались персонажі в грі, гарно прописані. Хороша бойова система, цікаві моби та боси. Гарна графіка та звук. Пройшов за 36 годин на справжню кінцівку. Із недоліків, гра досить лінійна, що погіршує реіграбельність. З того, що грав не Фромівське, це найкраща соулслайк гра, дуже сподобалась. 10/10
-
Геральт
Member
Не було чим зайнятись, вирішив вкотре перепройти Gordian Quest з іншою паті/білдами. Хоч і награно там щось під 300год, все одно цікаво. Комбінація рогалика/рпг/картярської.
-
Wahoo
Member
Попробовал тут The Forever Winter.
Багованная в смерть. Оптимизации - ноль. Косяков- вагон (нет смысла их перечислять).
Но вот атмосфера, работа художников, музыка - моё почтение.
Никому не рекомендую, но попробовать стоит. Как ни странно.
Багованная в смерть. Оптимизации - ноль. Косяков- вагон (нет смысла их перечислять).
-
man1242
Member
Тоже видел, отличная игра в преспективеWahoo: ↑ 09.10.2024 16:49 Попробовал тут The Forever Winter.
Відправлено через 3 години 31 хвилину 47 секунд:
Хотел бы поделится впечетлениями от генерации кадров амд в сочетании с анти лагом и бустом в фф16, это просто пушка. Boost прям очень сильно уменьшает задержку ввода пре фрейм гене надеюсь побольше в будуем будет таких проектов где будут внедрять буст
-
domi_nator
Junior
Купив відносно недавно SQUAD, перший годин 40 то повна шляпа, але вроді роздуплився, по гемплею то наче реальні бойові дії. Інколи можу пограти, але основа гри це комунікація, в соло не побігаєш там
-
shnok
Member
є досвід порівнювати?по гемплею то наче реальні бойові дії.
-
Prescott
Member
Прохожу СХ2, уже около 2 часов прошло, как по мне где-то на 7/10, ремейки РЕ играются куда бодрее и интереснее, здесь по сути кроме музыки и тумана я особо никакой атмосферы не прочуствовал, одни и же враги CTRL+C -> CTRL +V, требования вообще с потолка и в целом полигональность жиденькая, текстуры тоже не так чтобы поражают воображение, но куда деваются 9 гб памяти ГПУ - я не понимаю. В целом на 1 раз сугубо пройти, те же ремейки РЕ прошёл пару-тройку раз с удовольствием.
PS
2к + лучи + эпик пресет + длсс качество = 75-100 фпс +-, периодически какие-то неприятные микростаттеры возникают, особо процесс не портят, но я их замечаю.
PS
2к + лучи + эпик пресет + длсс качество = 75-100 фпс +-, периодически какие-то неприятные микростаттеры возникают, особо процесс не портят, но я их замечаю.
-
kairo
Member
Черговий UE-статтерфест.Prescott: ↑ 13.10.2024 13:55 периодически какие-то неприятные микростаттеры возникают, особо процесс не портят, но я их замечаю.
-
Prescott
Member
Это просто ужас какой-то. В общем чуда не произошло, инди-контора не смогла в движок и оптимизацию, я не удивлен.kairo: ↑ 13.10.2024 15:51Черговий UE-статтерфест.
-
man1242
Member
Смотрел сегодня с утра, оранул в голос с начала видео. Сделал рефандл как дошел до города где пошла свистопляска с фреймтаймом, взял потом Метафоруkairo: ↑ 13.10.2024 15:51Черговий UE-статтерфест.Prescott: ↑ 13.10.2024 13:55 периодически какие-то неприятные микростаттеры возникают, особо процесс не портят, но я их замечаю.
Відправлено через 54 секунди:
Почему, авторам удалось решить проблему но жалко разработчики не спешат признавать ее я уже не говорю о решении. Вот к примеру hellblade2 на той же версии движка проблем с статерами 0Prescott: ↑ 13.10.2024 22:50Это просто ужас какой-то. В общем чуда не произошло, инди-контора не смогла в движок и оптимизацию, я не удивлен.kairo: ↑ 13.10.2024 15:51Черговий UE-статтерфест.