Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Блин,было у меня пару артопедических мега кресел,что вы в них находите?все про дал и купил год назад это и души
нечаю..тут советовать дело дрянь,ибо у каждого свое телосложение и тд.
Вложения
IMG_20231019_090432.jpg
Smok
Member

Vader: 21.09.2024 19:28 Блин,было у меня пару артопедических мега кресел,что вы в них находите?все про дал и купил год назад это и души
нечаю..тут советовать дело дрянь,ибо у каждого свое телосложение и тд.
боковини не всім подобаються,
жорсткувате,
спина пряма та жорстка,
подушка - таке собі, бо з'їжджає,
шкіра дермонтина - зимою холодно, а літом жарко, з часом облізає

але мені за ті 5 чи 6 тис, коли я його брав, цілком ок
Vader
Member

В мене за 1,5 года кожа даже не смялась,фото свежее...подушки я снял,мне с ними неудобно.А вообще,я ж говорю,кому что удобно и у всех комплекции разные.Мне это кресло в кайф.да этом фото креслу 1,5 года,а оно как новое,кстати ухаживать надо переодически,есть средство я в машине кожу протираю,так и это кресло раз в месяца 4 примерно. :super: нерта вроде называется,надо глянуть не помню,оно кроме как очищает ещё и увлажняет что ли не знаю короче,норм тема.

Отправлено спустя 11 минут 58 секунд:
Я ща в больнице просто лежу,выпишусь спецом ещё ближе сфоткаю...Ещё от хозяина вещи зависит его состояние,я привык аккуратно относится..если на нем баб тр...ь да котам когти теребить,то понятно,что там вафли будут :gigi:
Hotspur
Member

Vader: 21.09.2024 19:28все про дал и купил год назад это и души
нечаю..
не найкраще крісло. не знаю що тут хвалити
mult
Member

Vader
У мене дхрейсер кінг в тканинній оббивці.
Чудове крісло, якісне.
Але як вам писали люди і я з ними погоджуюсь, по комфорту сидіння таке собі.
Ну це суто для мене, вірю що вам в ньому комфортно, у кожного своє особливе тіло, свої болячки і тд.
У мене хвора спина то бачу треба це продавати і шукати щось більш ортопедичне.
Бо ота подушка під поперек мені не комфортна, під голову взагалі не користуюсь.
Не вистачає якоїсь правильної посадки я в ньому постійно наче спливаю в низ :)
А от що взяти на заміну не за всі гроші світу і якісне і комфортне, це вже реальна проблема :)
Vader
Member

Hotspur
Хвалю,потому что мне в нем комфортно и только...Вам хорошего поиска и выбора... :beer:
Smok
Member

ну давайте порівняємо ще моменти, бо мені самому стало цікаво
було в мене китайське крісло з масажем та підігрівом за 5к грн (на той момент), мені воно подобалось, підігрів дуже виручав зимою, поки не лопнув силумін і воно не зламалось в спинці
купив DXRacer King OH/KF06/N, році в 16-17 (вже не пам'ятаю за скільки, щось ближче до 10 тис), був неприємно здивований - дуже жорстке, холодне та жарке, без подушки під поперек сидіти неможливо, а вона постійно кудись зповзає
навіть не уявляю як можна на ньому сидіти з хворою спиною
зате підлокітники тут сама потіжність, на них можна висіти як на брусьях
по роботі довелось сидіти в кріслі з сітки - набагато приємніше і м'якше, після цього зрозумів що всі ці "геймерські" крісла - паралонова фігня (хоч і кріпке, з товстого металу)

зараз дивлюсь на aeron і бачу те, чого мені не вистачало - регульована підтримка поясниці, ну це ж просто топ
спойлер
Screenshot_1.png
хтось пропонує OKAMURA CONTESSA SECONDA, виглядає дуже стильно, краще аніж aeron, але я не бачу де там регулювання поясниці, що є дуже важливим в кріслах для ПК, зате підлокітники виглядають набагато сильнішими аніж в aeron, бо не висять від спинки і на них можна обпертись всім тілом
спойлер
7867.png
Відправлено через 7 хвилин 56 секунд:
добре, я знайшов, що ця підтримка регулюється, але всього на 15мм
спойлер
Screenshot_5.png
Vader
Member

Було в мене во це дело,кроме маркетинга ничего,еле продал в пол ценыи опять же,мое это дх рейсер :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
За компом сидишь как горбатый
Вложения
Screenshot_2024-09-22-09-35-16-711_com.android.chrome.jpg
Mavromatis
Member

Tesseract
Якщо людина може собі дозволити крісло за 50к грн - це зовсім ще не означає, що в неї є проблеми зі спиною :lol: :lol: :lol:
Просто людина може дозволити собі придбати надійне, якісне, ергономічне крісло від виробника, якому майже 80 років.
Цей японський виробник в 1953 році випустив літак, а в 1955 році - перші в Японії розробили автоматичну коробку для автомобілів, а в 1957 році - навіть почали виробляти легкові автомобілі.
Це приклад розвитку однієї компанії, і це все офіційна інформація яку можна прочитати на офіційному сайті - https://www.okamura.com/en-eu/company/c ... our-story/. Інші легендарні виробники, якість яких визнана світом.....чи ринком - мають, як правило, подібні історії.
Подібних історій не мають тільки такі виробники як дх рейсер, кулік систем, та виробники інших подібних "витворів" які вони називають кріслами.

Отправлено спустя 9 минут 22 секунды:
Vader
просто питання - як у Вас могли бути "мега артапедические" крісла, якшо їх не було взагалі на ринку? Я маю справу з кріслами, але знаю що зараз на ринку є тільки крісла одного виробника, які мають право називатися ОРТОПЕДИЧНИМИ - це крісла південнокорейского виробника DUOREST. Бо іхня орторпедичність - підтверджена відповідною міжнародною документацією. Але з'явилися вони зовсім недавно.

Раджу бути обережним зі словом "ортопедичне крісло", бо ортопедія - це все ж таки медицина, і відповідно "ортопедичне крісло - це лікарство яке Вам має призначити лікар-ортопед/вертебролог, і т.д.

Отправлено спустя 11 минут 13 секунд:
Smok
Ви показуєте картинки крісла CONTESSA - це крісло зняти з виробництва вже років три-чотири назад. В цьому крісла поперекова підтримка йшла в базовій комплектації вже.
На зміну цій моделі - прийшла модель CONTESSA SECONDA - https://www.okamura.com/en-eu/product-d ... ntessa-ii/ - листайте до розділу OPTIONS - там є інформація про поперекову підтримку та підголівники.
В двох словах - в порівнянні з першою версією - змінений вигин спинки, і в плетіннні сітки на спинці - є "зональність" сітки. Тобто там де спина торкається спинки крісла - сітка тугіша. І саме тому поперекову підтримку вивели в опцію. Коли вага людина нище середньої - вона, можна сказати, і не потрібна. Але якщо вага середня і вище середнього - в ній є сенс.
Mavromatis
Member

Інформація для геймерів - https://ergohuman.com.ua/6-gejmerski-krisla
Ось так великі відомі виробники починають вливатися в сегмент "задротів", щоб перекрити кисень всяким дх рейсерам, джіті рейсерам, анда сітам, і т.д..
І пишуть просто - "геймер теж має право сидіти на якісному ергономічному кріслі". І в них це добре получається.
Можна як хоч називати крісло ERGOHUMAN обізвати хоч і геймерським - але це все одно ERGOHUMAN.

Завтра постараюсь прислати що в цьому напрямку робить компанія OKAMURA
Hotspur
Member

Mavromatis: 25.09.2024 20:52Інформація для геймерів - https://ergohuman.com.ua/6-gejmerski-krisla
це цікаво. в них якісні крісла
Ijachok
Member

Підкажіть, будь-ласка, на які матеріали варто дивитись, маючи кота, який любить зарапнути диван/звичайний стільчик із замінником шкіри?
Vader
Member

Антикоготь только-остальному хана...Как вариант,покупаете кресло с зазором на пару тысяч,ищите человека,который перешивает,ремонтирует автокресла и перешиваете на антикоготь..Тут все просто-или кот или деньги на кресло :gigi: Слава Богу у меня кот равнодушен к точке когтей об мебель..

Отправлено спустя 2 часа 6 минут 10 секунд:
Ijachok
С кожзамом будет шикарный дизайн))котэ поможет :gigi:
Вложения
фото-котэ-кресло-шерстяной-пидорас-7224858.jpeg
Ijachok
Member

Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
Smok
Member

Ijachok: 14.10.2024 00:11 Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
спойлер
11.jpeg
Vovchic_jrc
Advanced Member

Пересів нещодавно в Haworth Zody II.

Із плюсів:
- ергономіка сидіння та спинки чудова
- спинка рухається та вигинається разом із рухом спини
- спинка не видає звуків, коли вигинається
- багато налаштувань

Із мінусів:
- невистачає підголівника
- обовʼязково потрібно брати версію із forward tilt. При базових наоаштуваннях сидіння занадто відкинуте назад
Lekrs
Member

Ijachok: 14.10.2024 00:11 Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
Hotspur
Member

Vovchic_jrc: 14.10.2024 15:39Пересів нещодавно в Haworth Zody II.
грошей скільки ?
Vovchic_jrc
Advanced Member

Hotspur
З урахуванням акції біля 1000
Ijachok
Member

Lekrs: 14.10.2024 16:17 але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Регулярно обрізаю, але час від часу любить тикнути кігті то в диван, то в крісло

Lekrs: 14.10.2024 16:17
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
А не порадите якесь тканинне крісло бюджетом до 8 тис. грн.?

_____

О, знайшов за відгуками і фільтром "текстиль" https://rozetka.com.ua/ua/gt-racer-x-23 ... 411270978/
Як вам такий варіант?
Ответить