Последние статьи и обзоры
Новости
Netflix готує анімаційні серіали за мотивами Splinter Cell, Devil May Cry і Tomb Raider
-
John Doe
Member
Предлагаю обсудить Netflix готує анімаційні серіали за мотивами Splinter Cell, Devil May Cry і Tomb Raider
Астанавітєсь (с)
Астанавітєсь (с)
-
heidfeld
Member
ну Devil May Cry и аниме топ. а тизер вроде ниче. может и годнота будет
-
kalakawa
Member
DMC та Arcane походу дивимось
так званий Tomb Raider очевидний скіп, хай модерн аудієнсе дивиться. а, стоп, вони ж не дивляться і не грають
Splinter Cell поки не зрозуміло
так званий Tomb Raider очевидний скіп, хай модерн аудієнсе дивиться. а, стоп, вони ж не дивляться і не грають
Splinter Cell поки не зрозуміло
-
Геральт
Member
В Netflix тільки документалки про природу норм. Все решта - ігнор.
-
Telcontar
Member
Там ще був тизер аніме по Cyberpunk 2077
-
Nekros
Junior
А мені більше трейлер томб райдер сподобався, показали багато та виглядає взагалі топ
-
Ramzes82
Member
Любов, смерть і роботи -це краще що я бачив за останні роки.Геральт: ↑ 20.09.2024 14:13 В Netflix тільки документалки про природу норм. Все решта - ігнор.
-
firestarter256
Member
Про Данте фильм надо, но его не снимумт бо месиво. А я ой ой как хочу, ладно мулты поспострю
-
Геральт
Member
Аж загуглив. І глянув кілька серій. 1-скривджена паскудами-чоловіками дівчина, помста, лесбійки, покемони. 2,3 - якась наркоманія, промотав. 4-сяк так можна дивитись, але нічого особливого. Ітого, якщо це "краще за останні роки", мої співчуття. Як на мене, то вже краще Лема почитати ніж таке дивитись.Ramzes82: ↑ 20.09.2024 18:53 Любов, смерть і роботи -це краще що я бачив за останні роки.
-
zaqik
Member
Упомянуто, чтоб на этом фоне всё предыдущее из новости выглядело менее убого?гру Blood Line: A Rebel Moon Game за мотивами «Бунтівного Місяця»
-
Ramzes82
Member
Згадав старий анекдот - Не слушал. Но мне Мойша напел.Геральт: ↑ 20.09.2024 21:40Аж загуглив. І глянув кілька серій. 1-скривджена паскудами-чоловіками дівчина, помста, лесбійки, покемони. 2,3 - якась наркоманія, промотав. 4-сяк так можна дивитись, але нічого особливого. Ітого, якщо це "краще за останні роки", мої співчуття. Як на мене, то вже краще Лема почитати ніж таке дивитись.Ramzes82: ↑ 20.09.2024 18:53 Любов, смерть і роботи -це краще що я бачив за останні роки.
-
Donate
Member
Там нічого японського немає, жадібні компанії побачили що на тайтл з 12 серій потрібно десь так 1.5-3 мільйони по программі мінімум і пішли до студій подешевше щоб вони зробили, взагалі пофігу якої якості потрібно зробити "продукт"...heidfeld: ↑ 20.09.2024 13:42 ну Devil May Cry и аниме топ. а тизер вроде ниче. может и годнота будет
Я взагалі не розумію як в недавній Термінатор 0 взагалі знайшов гроші... Тому що DC в свій Isekai Squad дали 5 гривень
-
daesz
Member
Не очікував на повернення СС в такому вигляді, але глянемо. Мальовка, схоже, буде в тому ж самому стилі що й короткометражка на початку кожної операції в р6с
-
Евгений King
Member
По DMC є анімеха якби, от буде ржака якщо нетфлікс випустить щось гірше за стару аніме адаптацію
-
MqM
Member
Якби тільки добре зробили. В очікуванні Лари на екранах, екшен є, гробниці є, Лара звісно на вигляд не така, як у грі
Відправлено через 31 секунду:
Якби тільки добре зробили. В очікуванні Лари на екранах, екшен є, гробниці є, Лара звісно на вигляд не така, як у грі
Відправлено через 31 секунду:
-
heidfeld
Member
анимеха крутая кстати. но чета не в топе. зато всякая срань типа книга смерти, и Код Гиасс: Восстание Лелуша это топ типаЕвгений King: ↑ 21.09.2024 02:47 По DMC є анімеха якби, от буде ржака якщо нетфлікс випустить щось гірше за стару аніме адаптацію