Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

AccessDenied: 10.09.2024 18:39 maksim2020
Бо це потужно!
Щоб було. :rotate:
І незламно. :gigi:

Нормально. А як ще? :up:

(сам такий, але посиджу ще з 15 Pro B-))
stoned
Member

SE4 би :lick:
dead_rat
Member

І не кажи, чекав на нього але ніт :(
S
Member

AccessDenied: 10.09.2024 12:18Бюджетными моделями накушался в своё время. Когда-то о флагманах мечтал, сейчас могу себе позволить и хочется иногда чем-то себя радовать.
Смотря что считать бюджетным, например я считаю Xiaomi redmi note 13 бюджетником, но мне подобного телефона, на мои сценарии использования, полностью достаточно. Какой мне смысл тогда брать топ типа Samsung S24 Ultra который раз в 5 дороже?
AccessDenied
Member

S
Без понятия. Последние лет 5 вообще не слежу за рынком. Может одним глазом почитаю новость и тут же её забуду.
До этого был Meizu 16S и не сказал бы, что он флагман. О других даже вспоминать не хочется.

Кстати, отлипли и всякие просьбы помочь выбрать смартфон, а потом морочить голову "а чего оно у меня так?" (к слову, Redmi Note 9 Pro от которого у меня сгорела ж). И ты такой сидишь, тебе надо вникать в этот весь винегрет и помогать, подсказывать, потому что не чужой человек (остальным до побачення). Вот теперь вообще красота. У девушки айфон, у её мамы айфон, у меня айфон, вопросов минимум. Моя нервная система наладилась. :D
tablestikus
Member

pelia: 10.09.2024 16:41
tablestikus: 10.09.2024 15:56 Тіки порівнювати треба не з урізаним пікселем а-версії, а звичайним)
Я не знаю що там з 8а, наприклад, але той же 7а по залізу відмінностей від 7 не має (мається на увазі чіп, бо камера дійсно ТРІШКИ гірша)
Ну якщо ти не знаєш, то як можеш про це щось казати?

Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
dead_rat: 10.09.2024 20:19
І не кажи, чекав на нього але ніт :(
Наче таки в січні 2025 буде
shnok
Member

S: 10.09.2024 20:25
AccessDenied: 10.09.2024 12:18Бюджетными моделями накушался в своё время. Когда-то о флагманах мечтал, сейчас могу себе позволить и хочется иногда чем-то себя радовать.
Смотря что считать бюджетным, например я считаю Xiaomi redmi note 13 бюджетником, но мне подобного телефона, на мои сценарии использования, полностью достаточно. Какой мне смысл тогда брать топ типа Samsung S24 Ultra который раз в 5 дороже?
Redmi note 13 немного не то, а вот 13 pro 5g нормальный аппарат который дешевизной не отдает
Sanьka
Member

Той випадок коли купив Піхель 8 ще на початку року і споглядаєш за цирком :popcorn:
Donate
Member

shnok: 10.09.2024 21:02
S: 10.09.2024 20:25
Redmi note 13 немного не то, а вот 13 pro 5g нормальный аппарат который дешевизной не отдает
Просто скажу що ні. За 15к недосяжно дорогий смарт без адекватного заліза та ПЗ :rotate:
dead_rat
Member

tablestikus: 10.09.2024 20:56 Наче таки в січні 2025 буде
То занадто пізна, я вже вибʼю на фірмі щось інше

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Sanьka: 10.09.2024 21:50 Той випадок коли купив Піхель 8 ще на початку року і споглядаєш за цирком :popcorn:
Так нема цирку, дупи ледве теплі, всім 99% паралельно
Ray2000gt
Advanced Member

А коли буде змінний аккум, в наступному?
Последний раз редактировалось Ray2000gt 11.09.2024 00:11, всего редактировалось 2 раза.
Vlaad13
Member

Ray2000gt: 11.09.2024 00:03 А коли буде змінний аккум, в наступному?
може у Самсунга чи Ксяомі зараз змінні акуми ? :lol:
viperest1
Member

Панове вибачте , що заважаю вашому срачу тут :gigi: :gigi: .
Но тут така справа : я так зрозумів , що ультра вотч крім ремінця і чорного кольору - не змінили нічого ? , і що малому можу купляти будь-який , що є в наявності в магазинах . А і мало не забув . Хочу з синім ремінцем йому взяти ( кажуть , що він спецом для дайвінгу ) - мій син і дайвінг :lol: :lol: :facepalm: , а от по горах лазити любить но от ремінець там - дитяча срачка :gigi: . Суть питання: на нього ставиш проги для гір і відпочиваєш :shuffle: ?
Будь ласка -- без іронії і т.д. , я не завжди маю інтернет і хотів би почути адекватні відповіді :beer: .
Всім перемоги і миру нам.
Ray2000gt
Advanced Member

Vlaad13: 11.09.2024 00:05
Ray2000gt: 11.09.2024 00:03 А коли буде змінний аккум, в наступному?
Чув, наче якесь законодавство в Європах готують під це. По типу як з Type-C зобовʼязаловка.
P.S. Взяв XR в 2019 за смішні $600 в Цитрусі. 5 років працює ідеально, оновлюється, не тормозить, камера хоч і одна, але на рівні Андроїдних топів окрім Самсунга. І ще зараз улетить за $200. Який смисл купувати Андроїдний хлам на 1-2 роки? Тут навіть економічно не вигідно.
SoVaR
Member

Ray2000gt: 11.09.2024 00:12камера хоч і одна, але на рівні Андроїдних топів окрім Самсунга.
Це жарт, чи якийсь аутотренінг?
Ти хоч бачив як фотають останні топи на андроїді? Та що там останні, піксель 5 краще фотає.
dead_rat
Member

viperest1: 11.09.2024 00:06 Панове вибачте , що заважаю вашому срачу тут :gigi: :gigi: .
Но тут така справа : я так зрозумів , що ультра вотч крім ремінця і чорного кольору - не змінили нічого ? , і що малому можу купляти будь-який , що є в наявності в магазинах . А і мало не забув . Хочу з синім ремінцем йому взяти ( кажуть , що він спецом для дайвінгу ) - мій син і дайвінг :lol: :lol: :facepalm: , а от по горах лазити любить но от ремінець там - дитяча срачка :gigi: . Суть питання: на нього ставиш проги для гір і відпочиваєш :shuffle: ?
Будь ласка -- без іронії і т.д. , я не завжди маю інтернет і хотів би почути адекватні відповіді :beer: .
Всім перемоги і миру нам.
Де еппл вотч, а де гори?

Для навігації в таких місцях треба відповідні девайси, а не іграшку для читання смс
Vlaad13
Member

SoVaR: 11.09.2024 00:33
Ray2000gt: 11.09.2024 00:12камера хоч і одна, але на рівні Андроїдних топів окрім Самсунга.
Це жарт, чи якийсь аутотренінг?
Ти хоч бачив як фотають останні топи на андроїді? Та що там останні, піксель 5 краще фотає.
Піксель і камера - камера і піксель :lol: :lol: :lol: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
SoVaR
Member

Vlaad13: 11.09.2024 00:58Піксель і камера - камера і піксель
Владік, іди дитинка вже спати :)
7mindfields
Member

Ray2000gt: 11.09.2024 00:12
Vlaad13: 11.09.2024 00:05
Чув, наче якесь законодавство в Європах готують під це. По типу як з Type-C зобовʼязаловка.
P.S. Взяв XR в 2019 за смішні $600 в Цитрусі. 5 років працює ідеально, оновлюється, не тормозить, камера хоч і одна, але на рівні Андроїдних топів окрім Самсунга. І ще зараз улетить за $200. Який смисл купувати Андроїдний хлам на 1-2 роки? Тут навіть економічно не вигідно.
На ios17 вже iPhone 11 не дуже себе почував, тому майже повірив у ідеальну роботу xr з останніми оновленнями :lol:
Alligator
Member

WorthyWizard: 10.09.2024 16:42
Scoffer: 10.09.2024 11:59 А 120 герців з якою метою? Шоб від розетки ніколи не відривати?
Много видел не отрывающихся от розетки владельцев 15 про?
Scoffer: 10.09.2024 16:54 WorthyWizard
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про :laugh:
Пішов загуглив, в 14 Pro Max також 120 ГЦ, в чергах за розеткою не стою, більше того телефону спокійно вистачає на мессенджери, навігатор та ігрульку, а при поїздках на 500+ км якраз власники самсунгів з ксяомі всі павербанки та юсб в машині позаймали і це при тому, що фізична sim + esim часто мережу шукали в дорозі :lol:

Так сказати "щасливий" володар Xiaomi Mi Mix2, Mi9, Mi 10T Pro... китайці дійсно прикольні, за свої гроші топ... на перших два тижні всім розповідаєш про 108 МП камеру, 100500 ядер...через рік стабільно проблеми з батареєю, заміна на іншу приводить до здуття ще через пів року. Короче один 14 Pro Max 1 Tb мені вийде дешевше парку ксяомі з розрахунку якщо він буде без проблем оновлюватись та не перейме проблеми батареї від китайців. :rotate:
7mindfields: 11.09.2024 01:26На ios17 вже iPhone 11 не дуже себе почував, тому майже повірив у ідеальну роботу xr з останніми оновленнями
iPad Pro 9.7" 2016 оновлюється і по цей день, працює не гірше виданого в офісі 10" iPad 2022 року. :shuffle:
Ответить