Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

Безвесть: 10.09.2024 12:53він же юсб, ше шарю в цьому.
можна програмно. почитай. крім того - мікрофон з фільтром ? стойка правильна ?

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
LiquidStorm: 10.09.2024 12:47Зараз є звуковуха Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, працює 10+ років, все влаштовує окрім драйверів, які не мають підтримки memory integrity відтак відповідну опцію безпеки Windows увімкнути неможливо. Думаю оновити її на шось типу AE-5 чи AE-7, або можливо порадите щось інше цікаве?
якогось модного китайця якщо акустика гарна. якщо погана - немає сенсу
Radio Bay
Member

lewerlin: 10.09.2024 10:55Дефолтна порада була б взагалі ЮСБ-мікрофон
Не шарю у мікрофонах, але за загальною практикою та логікою так і зрозумів що не треба намагатися тут зібрати "все у одному". Якщо це не який-нібудь Adi2Dac звісно

Відправлено через 14 хвилин 58 секунд:
Nutbar: 10.09.2024 13:06Дірка так, в деяких з тих карт малопотужна, але для навушників з середнім чи невеликим опором норм
Не треба пов'язувати потужність та опір, тим більш, що важливіше дивитися на чутливість. От тут собака зарит. Також не треба пов'язувати потужність та гучність, там не пряма залежність. Насамперед потужність - це змога контролю випромінювача, тобто дінаміка, детальність і т.д. Потужному підсилювачу легше швидко рухати діфузор туди-сюді, як потужній автомобіль більш контрольовано повиводить себе на шляху
Scoffer
Member

Mackie Onyx Artist/Producer зараз на амазоні зі знижкою 40%+. В цій ціновій категорії для мікро мабуть краще нічого і немає.
Hotspur
Member

Radio Bay: 10.09.2024 15:19але за загальною практикою та логікою так і зрозумів що не треба намагатися тут зібрати "все у одному"
так

Відправлено через 36 секунд:
Scoffer: 10.09.2024 15:33 Mackie Onyx Artist/Producer зараз на амазоні зі знижкою 40%+. В цій ціновій категорії для мікро мабуть краще нічого і немає.
хто сказав що воно краще того що є вибач ?
Nutbar
Member

Radio Bay: 10.09.2024 15:19 Не треба пов'язувати потужність та опір, тим більш, що важливіше дивитися на чутливість. От тут собака зарит. Також не треба пов'язувати потужність та гучність, там не пряма залежність. Насамперед потужність - це змога контролю випромінювача, тобто дінаміка, детальність і т.д. Потужному підсилювачу легше швидко рухати діфузор туди-сюді, як потужній автомобіль більш контрольовано повиводить себе на шляху
Зрозуміло, що на кінцеву гучність впливає багато факторів і не лише вона важлива. Не буду сперечатись, в цьому питанні у вас явно більше досвіду. В будь-якому разі, людині якість відтворення звуку взагалі не цікава - і так норм, це можна зрозуміти і прийняти
Radio Bay: 10.09.2024 15:19 зібрати "все у одному". Якщо це не який-нібудь Adi2Dac звісно
А навіть ця штука не для запису. То скоріше ADI-2 Pro, але ж ціна трохи не в межах :laugh: Але це вже ну прям дуже професійний рівень, не для дому, не для стрімів і навіть не для кожної студії.
Scoffer: 10.09.2024 15:33 Mackie Onyx Artist/Producer зараз на амазоні зі знижкою 40%+. В цій ціновій категорії для мікро мабуть краще нічого і немає.
Дійсно, за 50 баксів щось краще буде знайти дуже складно :up: Це низ ринку і конкуренти з нюансами.
Последний раз редактировалось Nutbar 10.09.2024 15:58, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

Hotspur
Гірше ніж нуль зробити важко :D У нього ж нічого немає, тільки юсб мікро.
Hotspur
Member

Scoffer: 10.09.2024 15:57У нього ж нічого немає, тільки юсб мікро.
в нього нормальний мікрофон
Scoffer
Member

Hotspur
Незначні подробиці. Особисто мені і петличка від аудіотехніки нормальна :D
Людина хоче інший мікро - хай обирає. Тим паче хоче менше шуму, а це значить або динамічні, або кріплення павук. Або і те і інше.
Hotspur
Member

Scoffer: 10.09.2024 16:11 Тим паче хоче менше шуму, а це значить або динамічні, або кріплення павук. Або і те і інше.
це все робиться з цим мікрофоном
feson
Member

Безвесть: 10.09.2024 12:53
Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого.
Може краще буде якийсь динамічний мікрофон, щоб менше шуму вльовлював?
У Вас дуже крутий мікрофон. Як для Ютубу.
Вам потрібно просто навчитися його правильно використовувати за допомогою різних программ.
Ви нічого кращого в бюджеті до 100 не купите.....це точно....

Проте включати Сюперлюкси в ту дЮрку в микрофоні Samson - це повний отстой..... :insane:

Всі гроші вкладіть в аудіокарту. Яка з підсиленням для навушників - і буде Вам щастя...... :super:
(Там діло не в гучності - півник теж громко оре...але не той....)
DEVES
Member

Безвесть
Микрофон улавливает шум, потому что у C01U Pro направленность Суперкардиоидная, другими словами он слышит спереди и сзади.
Тебе нужен микрофон с функцией смены направленности.

P.S. Могу предложить за $100 Blue Microphones Yeticaster Bundle.
спойлер
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
По сути новый комплект, только без заводской упаковки и крепления к столу. Вот этой детали не хватает.
спойлер
Изображение Изображение
Hotspur
Member

DEVES: 10.09.2024 20:57Микрофон улавливает шум, потому что у C01U Pro направленность Суперкардиоидная, другими словами он слышит спереди и сзади.
Тебе нужен микрофон с функцией смены направленности.
йому достатньо правильно поставити мікрофон і можливо купити якісний фільтр а не інший мікрофон
feson
Member

DEVES: 10.09.2024 20:57 P.S. Могу предложить за $100 Blue Microphones Yeticaster Bundle.
Ну какие Yeticaster китай......у человека уже есть Samson.....там норм начинка и схемотехника... :super:

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Да и еще за 100...там 30 - красная цена...этому чуду китай-прома....

Отправлено спустя 7 минут 4 секунды:
Я вот недавно разбирал ЮСБ свисток китай-пром.
Так там всего 1 микросхема размером с пол-мухи.
И в ней - и usb приемник (и стабилизатор питания если есть) и тактовка PLL видимо от юсб и цап и ацп и усилитель микрофона и усилитель наушников как оно работает....загадка... :rotate:
Но к качеству звука это не относится....... :gigi:

Отправлено спустя 54 секунды:
Ну вернее в колл-центрах работать будет хорошо...... :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
В ES9280 PRO хотя бы кварц PLL опорный есть.......
Безвесть
Member

feson: 10.09.2024 18:18
Безвесть: 10.09.2024 12:53
Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого.
Може краще буде якийсь динамічний мікрофон, щоб менше шуму вльовлював?
У Вас дуже крутий мікрофон. Як для Ютубу.
Вам потрібно просто навчитися його правильно використовувати за допомогою різних программ.
Ви нічого кращого в бюджеті до 100 не купите.....це точно....

Проте включати Сюперлюкси в ту дЮрку в микрофоні Samson - це повний отстой..... :insane:

Всі гроші вкладіть в аудіокарту. Яка з підсиленням для навушників - і буде Вам щастя...... :super:
(Там діло не в гучності - півник теж громко оре...але не той....)
З тої дюрки гучності мені вистачає :) а з компа ну зовсім тихо
Можу і в аудіокарту вкласти. Ви кажете про карту в комп, зовнішню карту чи аудіоінтерфейс? цих штук дуже багато :) . Щось порадите?
Hotspur
Member

Безвесть: 10.09.2024 22:41Ви кажете про карту в комп, зовнішню карту чи аудіоінтерфейс?
це одне і те саме. можна взяти ЦАП (це та сама звукова карта). обов'язково зовнішній і зі своїм живленням окремим. мікрофон не міняти. можливо купити підставку під мікрофон типу павук

Відправлено через 7 хвилин 23 секунди:
я собі купив FX-Audio DAC-X3PRO буквально за 30 баксів і дуже задоволений. за 100 можна взяти краще
DEVES
Member

feson
Yeticaster это комплект (микрофон+стойка+ паук) стоимостью +10000грн

Если твои познания ограничены разборкой ноунейм свистка, с какой целью тогда тут ошиваешься?

А что касается микрофона Blue Yeti, то в нём установлены 3 (три) реальные капсуля, которые обеспечивают на выбор 4 (четыре) типа направленности, выбираемые галетным переключателем. Даже на потенциометры не поскупились и поставили японские ALPS. Ну и собрано это на двух платах...
так что не надо ля-ля
feson
Member

DEVES: 10.09.2024 23:39 feson
Yeticaster это комплект (микрофон+стойка+ паук) стоимостью +10000грн

Если твои познания ограничены разборкой ноунейм свистка, с какой целью тогда тут ошиваешься?

А что касается микрофона Blue Yeti, то в нём установлены 3 (три) реальные капсуля, которые обеспечивают на выбор 4 (четыре) типа направленности, выбираемые галетным переключателем. Даже на потенциометры не поскупились и поставили японские ALPS. Ну и собрано это на двух платах...
так что не надо ля-ля
Мои знания более чем ты себе даже можешь представить.
Разборку свистка - привел как пример продукции от дяди ЛЯО.....
Три капсюля - звучит.....однако качество какое этих капсюлей....и вообще если твой мик такой крутой - зачем ошиваешься тут с своей продажей..... :mad:

Отправлено спустя 8 минут 20 секунд:
Hotspur: 10.09.2024 23:00 я собі купив FX-Audio DAC-X3PRO буквально за 30 баксів і дуже задоволений. за 100 можна взяти краще
О а якби ще поміняв два опорних конденсатора Charge Pump и Power у ES9023 на тантал 10-20мкф замість кераміки 1Мкф.
ТО був би такий задоволений....такий задоволений.... :super:

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Тільки полярність не переплутай....

Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
З кондерами 1мкф та 20мкф - це просто два різних цапи.....они там питают плечи оу в цапе......
Radio Bay
Member

feson: 11.09.2024 00:15З кондерами 1мкф та 20мкф - це просто два різних цапи.....они там питают плечи оу в цапе......
Так може домовитися? На які-нібудь Нічікони. По серії тут я не дуже у темі Fine Gold, або не Fine Gold )
feson
Member

Безвесть: 10.09.2024 22:41 З тої дюрки гучності мені вистачає :) а з компа ну зовсім тихо
Можу і в аудіокарту вкласти. Ви кажете про карту в комп, зовнішню карту чи аудіоінтерфейс? цих штук дуже багато :) . Щось порадите?
Штук всяких багато. Але гарних - кілька.
Аудіоінтерфейс Вам не потрібен. У Вас вже є Самсон.

Зовнішня карта чи внутрішня не має значення для звуку.
Це тільки що кому потрібно - кому мобільність взяв у сумку та поїхав на роботу слухати улюблені треки.
Але USB карти вразливі по живленню та шині.
Або - гравцю щоб усе було безумовно швидко та надійно без затримок та тресків при великих нагрузках ПК - внутрішня PCIex карта.

Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Radio Bay: 11.09.2024 00:22
feson: 11.09.2024 00:15З кондерами 1мкф та 20мкф - це просто два різних цапи.....они там питают плечи оу в цапе......
Так може домовитися? На які-нібудь Нічікони. По серії тут я не дуже у темі Fine Gold, або не Fine Gold )
Нічікони Fine Gold там не підійдуть. Дуже висока частота преобразования и електролиты там плохо плохо..... :insane:
А делает ли танталы Ничикон - я не знаю. :laugh:
Безвесть
Member

feson: 11.09.2024 00:31 Штук всяких багато. Але гарних - кілька.
Аудіоінтерфейс Вам не потрібен. У Вас вже є Самсон.

Зовнішня карта чи внутрішня не має значення для звуку.
Це тільки що кому потрібно - кому мобільність взяв у сумку та поїхав на роботу слухати улюблені треки.
Але USB карти вразливі по живленню та шині.
Або - гравцю щоб усе було безумовно швидко та надійно без затримок та тресків при великих нагрузках ПК - внутрішня PCIex карта.
Зрозумів. Дайте кілька варіантів зовнішніх і внутрішніх карт
Ответить