Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
звичайно. тому я знаю що таке 17 025 а ти ніRadio Bay: ↑ 05.09.2024 22:33Не впевнений, але нехай буде так. Але тут ще дивне питання хто такі "ми". Одне діло науковий співробітник фізичної лабораторії з червоним діпломом, аспірантурою та науковою ступеню, друге діло - форумний балабол
-
Radio Bay
Member
Скажу відверто, не знав, але подививсяHotspur: ↑ 05.09.2024 22:44тому я знаю що таке 17 025 а ти ні
-
Hotspur
Member
от бачиш. а я людям лабу допомагав робити по 17 025Radio Bay: ↑ 05.09.2024 23:47Скажу відверто, не знав, але подивився
-
Radio Bay
Member
Так це чудово, що ми різні та маємо абсолютно різні знанняHotspur: ↑ 06.09.2024 01:55от бачиш. а я людям лабу допомагав робити по 17 025
-
feson
Member
Та ладно..ніфіга ми не знаємо...що таке електричний струм (який носій і чи є він взагалі).
І чому при зменьшенні відстані між обкладинками конденсатора його емніть зростає.
Тобто якщо відстань -бескінечність то емніть конденсатора +бескінечність....це вражає мене особисто.....ну а Ви мабуть все знаєте.....
Отправлено спустя 4 минуты 36 секунд:
Куди пропадає +бескінечність заряду та енергії конденсатора якщо відстань між обкладинками конденсатора -бескінечніть.
Тут парадокс......наприклад бутерброд - чим товще ковбаса тим він калорійніший.......
Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
А тут - ковбаси зовсім нема....а енергія кудись преться......многовимірність...чи простір....х.з....
-
Radio Bay
Member
Я теж до цього схиляюсь, але не хочу тему перетворювати на флудfeson: ↑ 06.09.2024 16:33Та ладно..ніфіга ми не знаємо...
-
Безвесть
Member
Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
Зараз маю мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
Хочу поміняти мікро і якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
З'явилось трошки грошенять, хочеться побавитись з такими штуками
Граю в ігри + стріми
Последний раз редактировалось Безвесть 10.09.2024 00:53, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
по мікрофонам я не спец, тут не скажу. карта щоб записувати ти слухати ? в обох випадках краще зовнішня з окремим живленнямБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро і якусь аудіокарту до нього. Що порадите?
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
мікрофон не поганий а навушники - можна купити оце - Beyerdynamic Dt 770 Pro Black 250 ОмБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:41мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
-
Безвесть
Member
Я і хочу зовнішню. Треба було написати.Hotspur: ↑ 10.09.2024 00:46по мікрофонам я не спец, тут не скажу. карта щоб записувати ти слухати ? в обох випадках краще зовнішня з окремим живленнямБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро і якусь аудіокарту до нього. Що порадите?
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:мікрофон не поганий а навушники - можна купити оце - Beyerdynamic Dt 770 Pro Black 250 ОмБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:41мікрофон samson c01u pro і навушники superlux hd669
Ну ти заліпив про навушники ціна нічого така.. але мої мені дуже подобаються, поки не хочу міняти.
-
Radio Bay
Member
Creative G6 мабуть. По мікрофонам lewerlin норм давав расклади, почекаємоБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:41Аудіокарта і мікрофон до 100$
-
Hotspur
Member
вона гарна але живлення не дуже. краще Hell хай шукаєRadio Bay: ↑ 10.09.2024 00:55Creative G6 мабуть.
Відправлено через 54 секунди:
це дуже дуже непогані навушники а про тому що вони більш дубова версія ніж не проБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:53Ну ти заліпив про навушники
Відправлено через 43 секунди:
Schiit HelБезвесть: ↑ 10.09.2024 00:53Я і хочу зовнішню. Треба було написати.
-
Radio Bay
Member
Згоден, але він 199 на офсайті коштує, сюди доїде за 240 (32 розмитнення, доставка, допакування, щоб не бахнули, НП)Hotspur: ↑ 10.09.2024 02:46краще Hell хай шукає
Юсбішники в них тільки A-B, то тут вже щось знайде, там ліпше 2 дроти, на сігнал та на живлення, от як тут
Чи потрібно воно камраду тут я не впевнений. Собі б я, звісно, Хел взяв
-
Nutbar
Member
Не влізе в бюджет 100 зовнішня карта і ще й мікрофон. І туди ж ще й XLR кабель нормальний Навіть просто тільки зовнішню карту хорошу взяти - вже може бути замало. Можете спробувати в цьому бюджеті пошукати якийсь інший USB мік, але може вийти шило на мило. Наче ж адекватний в вашого мікрофона звук, невже прям так сильно не подобається?Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41 Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
Людині ж до мікрофону, ця не підійдеHotspur: ↑ 10.09.2024 02:46 Schiit Hel
І ця теж для відтворення звуку. Ну, там звісно є якийсь мікрофонний вхід, але просто для галочки.Radio Bay: ↑ 10.09.2024 00:55 Creative G6 мабуть
З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
-
Radio Bay
Member
Так там не просто писати, а й погатися, мабуть музику послухати. Ті ультрабюджетні карти не про це, та в них дуже слабка вушна дірка і все це не $100. Ділема. Що потрібно від мікрофона? Записати стрім для Ютьюба, який більшість буде слухати на встройці? Я б вкладався у звук, а мікрофон на другому місці, але то вже нехай камрад обирає пріорітети. Загалом ми йому все описалиNutbar: ↑ 10.09.2024 04:18Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2
Не лякай людинуNutbar: ↑ 10.09.2024 04:18І туди ж ще й XLR кабель нормальний
-
Безвесть
Member
Бюджет дві сотні. 100 на карту і 100 на мікро.Nutbar: ↑ 10.09.2024 04:18Не влізе в бюджет 100 зовнішня карта і ще й мікрофон. І туди ж ще й XLR кабель нормальний Навіть просто тільки зовнішню карту хорошу взяти - вже може бути замало. Можете спробувати в цьому бюджеті пошукати якийсь інший USB мік, але може вийти шило на мило. Наче ж адекватний в вашого мікрофона звук, невже прям так сильно не подобається?Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41 Аудіокарта і мікрофон до 100$
Граю в ігри + стріми
З'явилось трошки грошенять, хочеться побавитись з такими штукамиЛюдині ж до мікрофону, ця не підійдеHotspur: ↑ 10.09.2024 02:46 Schiit HelІ ця теж для відтворення звуку. Ну, там звісно є якийсь мікрофонний вхід, але просто для галочки.Radio Bay: ↑ 10.09.2024 00:55 Creative G6 мабуть
З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
Або більше в карту і менше на мікро, якщо це буде краще мого юзб мікро
Дякую за варіанти. Подивлюсь огляди, щось виберу
-
lewerlin
Member
Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41samson c01u pro
Емм... а нащо власне? Що в ньому не влаштовує?Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікро
Всі масс-маркет ЗК мають мікрофонні входи за залишковим принципом. Винятки є, але вони внутрішні і там ще й постає питання якості мами і БЖ.Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
Дефолтна порада була б взагалі ЮСБ-мікрофон, щось типу fifine A6T(або аналогічний хатор, чи хайпер), але у вас вже гарний мік(ціною в заявлений бюджет) який хоче лише гарного інтерфейсу.
Типу перерахованого, але як і будь-який аналог, його зв'язку з самсоном треба вживу тестити.Nutbar: ↑ 10.09.2024 04:18З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
- спойлер
- Що точно можу підказати(але будете довбатися з драйверами ) - колись до топових мам, Асус клала платки СупрімФХ(ерзац дискретна ЗК) і пара модельок були на кодеку AnalogDevices. Я з ними стикався кілька раз( а ще в мене була мама леново, з аналогічним кодеком - AD1988A) - більш якісного звуку з міка(в ПК) я не чув ніде, якщо не враховувати зовнішні аудіоінтерфейси.
-
Hotspur
Member
в нього юсб мікрофонNutbar: ↑ 10.09.2024 04:18Людині ж до мікрофону, ця не підійде
Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
вони є китайські не дорогі але йому воно не требаNutbar: ↑ 10.09.2024 04:18І туди ж ще й XLR кабель нормальний
-
LiquidStorm
Member
Зараз є звуковуха Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro, працює 10+ років, все влаштовує окрім драйверів, які не мають підтримки memory integrity відтак відповідну опцію безпеки Windows увімкнути неможливо. Думаю оновити її на шось типу AE-5 чи AE-7, або можливо порадите щось інше цікаве?
-
Безвесть
Member
Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого. Чи можна покращити звук мого мікрофона якимось аудіоінтерфейсом? він же юсб, ше шарю в цьому. Мені в ньому подобається моніторинг і підсилення навушників. Гучності навушників з компа мені не вистачає, а з мікрофона з запасомю. Єдине що не подобається то це шум коли слухаєш себе + шум комп додає. Може краще буде якийсь динамічний мікрофон, щоб менше шуму вльовлював?lewerlin: ↑ 10.09.2024 10:55Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41samson c01u proЕмм... а нащо власне? Що в ньому не влаштовує?Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41Хочу поміняти мікроВсі масс-маркет ЗК мають мікрофонні входи за залишковим принципом. Винятки є, але вони внутрішні і там ще й постає питання якості мами і БЖ.Безвесть: ↑ 10.09.2024 00:41якусь зоавнішню аудіокарту до нього. Що порадите?
Дефолтна порада була б взагалі ЮСБ-мікрофон, щось типу fifine A6T(або аналогічний хатор, чи хайпер), але у вас вже гарний мік(ціною в заявлений бюджет) який хоче лише гарного інтерфейсу.Типу перерахованого, але як і будь-який аналог, його зв'язку з самсоном треба вживу тестити.Nutbar: ↑ 10.09.2024 04:18З недорого може Focusrite Scarlett Solo, Presonus AudioBox GO. Ще дешевше M-Audio M-Track Solo, Behringer U-Phoria UM2, але чи буде воно прям сильно краще USB міку питання відкрите. Ще є Swissonic Audio 1 - по звуку (і драйверам/софту, що також дуже важливо) не знаю що там, але набір функцій за такі гроші ледь не дивовижний.
- спойлер
- Що точно можу підказати(але будете довбатися з драйверами ) - колись до топових мам, Асус клала платки СупрімФХ(ерзац дискретна ЗК) і пара модельок були на кодеку AnalogDevices. Я з ними стикався кілька раз( а ще в мене була мама леново, з аналогічним кодеком - AD1988A) - більш якісного звуку з міка(в ПК) я не чув ніде, якщо не враховувати зовнішні аудіоінтерфейси.
-
Nutbar
Member
Так це зараз, але ж Безвесть написав, що веде стріми, йому хочеться купити інший мікрофон (очевидно, звичайний конденсаторний) і звукову карту до нього з XLR входом і фантомним живленням.Hotspur: ↑ 10.09.2024 12:37 в нього юсб мікрофон
Я так зрозумів, що пріорітет це саме запис, а не прослуховування. Дірка так, в деяких з тих карт малопотужна, але для навушників з середнім чи невеликим опором норм. Що до встройки, то навіть на ній можна почути різницю між будь-якими мікрофонами, більше від навушників залежить.Radio Bay: ↑ 10.09.2024 05:59 Так там не просто писати, а й погатися, мабуть музику послухати. Ті ультрабюджетні карти не про це, та в них дуже слабка вушна дірка і все це не $100. Ділема. Що потрібно від мікрофона? Записати стрім для Ютьюба, який більшість буде слухати на встройці?
Ну бачите, ви б вклались, а автору воно не дуже цікаво, як я зрозумів. І навушники і якість відтворення звуку і так влаштовують. Погоджуюсь, дійсно, пріорітети за ним, і дійсно все описали.Radio Bay: ↑ 10.09.2024 05:59 Я б вкладався у звук, а мікрофон на другому місці, але то вже нехай камрад обирає пріорітети. Загалом ми йому все описали
Ні, в юсб мікрофон вбудований свій аудіоінтерфейс, тож покращити його не вийде. Я не знаю як ви виводите звук для стріму, але можливо гарним варіантом було б використовувати сторонню прогу для прийому звуку, обробки, а далі вже оброблений звук відправляти в ОБС через віртуальний аудіокабель. Це покращить якість, бо обс одразу все стискає з втратами і спотвореннями.Безвесть: ↑ 10.09.2024 12:53 Він мене влаштовує, просто хочется кращого звучання чи просто якось іншого. Чи можна покращити звук мого мікрофона якимось аудіоінтерфейсом? він же юсб, ше шарю в цьому.
А що придбати - з сумарним бюджетом в $200 - якийсь юсб мік дорожче ніж той що зараз.