Залишу відгук , може комусь пригодиться .
Купив термоінтерфейсу у автора на 80 баксів .
Обслуговував Asus 3080 ti tuf ,проц, і дуже горячий PCH у Asus Maximus XIII Hero.
паста DOW TC-5550:
Мені вона сподобалась по своїй консистенції ,не така рідка як мх-4 ,і не цемент на вигляд як якась mx-6.Дуже гарно прям прилипає,вот якраз ставив на PCH , маленьку мідну пластину , замість прокладки, і прям прилипло все гарно , пластина нікуда не з'їхала .Тому для якихось ноутбуків плюс )
По поводу температур, ніякого чуда не було , тому досить дивно що тут люди пишуть такі відгуки , не мов вони 5-20 градусів скинули на картах , які вони не обслуговували по 3 + років ) Я намазав на 3080 ti після mx-4 різниця була хіба що в hotspot на 2+ градуса.Але в цеї карти і так різниця між гпу і хотспотом була не більше 7-9 градусів,такої карти в мене ще ніколи не було,на 2080 асус стріх була 10-12 +градусів ) зараз десь 6-7 градусів різниця.Тому ті хто казали що в них нічого не змінилось , це правда
Тому висновок:якщо для вас гроші мають значення можете брати звичайну пасту і не паритись. Її плюс в тому що вона не витікає і гарно і дійсно тоненько розпливається по чіпу.І плюсом буде якщо дійсно там більше року температури не міняються з такою пастою
Лайфхак для тих кому тяжко пасту цю наносити , я просто видавлював зі шприця пасту , а потом сірником відривав і притамбував, не так сильно до дерева чіплялась як до чогось іншого . Виглядає це ось так :
- спойлер
Потім просто придавлювати і все , в мене це заняло 1 + хвилину
LAIRD Tflex HD90000
На вид вони якісь дуже липкі , мені в жару , взагалі прийшли якісь дуже липкі і мокрі.Автор сказав так має бути , це їх фішка , щоб легче було ставити
- спойлер
Про температури нічого сказати не можу , тому що ставив на пам'ять Teucer Thermal Grease Pad ( називають графітовими прокладками ) Нічого ліпшого за них немає ( окрім міді ) але треба бути досить обережними , а то вони проводят ток , я покривав ізоляційним лаком довкола.
А вот про товщину можу сказати , вони рівно 2 мм, і дуже м'які , як пластилін .Як пояснити то ... якщо взяти різних виробників на 2 мм прокладок , і поставити іх по висоті , то ви помітите що деякі будуть вище за інші ) хоча всі вони будуть 2мм , но десь буде 2.2 , десь навіть 1.9.Наприклад на моєму тафі на память пише 2мм , но я поставив графітові 2.2 мм і вони майже не прижимаются ) але стали чудово , ці прокладки я думаю слабо би сіли там , тому що дуже м'які і тонкі.
Також між радіатором на память і основним радіатором , стоять там 2 мм або чуть вище , я поставив туди ці 2 мм і вони ледь торкнулися , пришлось замінити на 3мм такі ж, і вони чудово стали і прижались .Так що будьте уважними,якщо не впевнені що є куда прижимати , то ліпше ставити чуть товстіші,вони гарно прижмутся
Так що в цілому не варто вірити тому що пишуть або як рекламують продукт , тільки реальні тести вам покажуть саму суть