Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
Dell G3223Q краще, хоча і дорожче.
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
-
Сidonix
Member
-
n+gibat[]r
Member
Там HDMI 2.1 ненастоящий, с урезанной пропускной способностью, да и диагональ больше, не совсем корректно сравнивать цену в таком случае.Сidonix: ↑ 02.09.2024 15:05 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
-
TarikMetalist
Junior
Панове привіт. Порадьте будь ласка монітор QHD варіант на 32" без кривизни, не OLED, матриця VA чи IPS щось для іграшок. Дякую
-
Inqizitor2022
Member
Asus TUF Gaming VG32AQA1A, Samsung Odyssey G51C 32" (LS32CG510EUXEN), AOC AGON AG325QZN/EU - это из тех, что вменяемые негнутые и не танкощели остались, выбирать не из чего. Самсунг вполне можно попробовать, я его вживую не видел, но, скорее всего - не ерунда.TarikMetalist: ↑ 02.09.2024 19:24 Панове привіт. Порадьте будь ласка монітор QHD варіант на 32" без кривизни, не OLED, матриця VA чи IPS щось для іграшок. Дякую
-
TarikMetalist
Junior
Inqizitor2022
Дякую
Дякую
-
Kashtan
Member
В чому? Щільність пікселів і частота менша.Сidonix: ↑ 02.09.2024 15:05 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
-
Сidonix
Member
Жартуєш? По перше ти на моєму моніторі окремі піксели і не розгледіш. По друге частити в 144гц вистачає з головою. По трете у Dell HDR600, це словами не передати, треба бачити, коли тебе реально сліпить екран в яскравих сценах, або як в Metro Exodus на локації Волга сходить Сонце і тебе сліпить.Kashtan: ↑ 03.09.2024 10:27В чому? Щільність пікселів і частота менша.Сidonix: ↑ 02.09.2024 15:05 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
А навіщо мені HDMI2.1, якщо він не підтримує G-Sync? Я підключав, не працював. З Display Port 1.4b проблеми не бачу. Все працює ідеально.n+gibat[]r: ↑ 02.09.2024 16:28Там HDMI 2.1 ненастоящий, с урезанной пропускной способностью, да и диагональ больше, не совсем корректно сравнивать цену в таком случае.Сidonix: ↑ 02.09.2024 15:05 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 27″ 4K-монітора MSI MPG 274URF QD
-
Kashtan
Member
Сidonix
В мене значно кращі та дорожчі монітори, по всім практично параметрам, тому стверджувати що я у твоєму моніторі не розгляну пікселі або мене осліплять 600хдр - кумедно читати такі необґрунтовані заяви, власник яких навіть не потрудився наперед дізнатись, а які моделі у його співрозмовника.
В мене значно кращі та дорожчі монітори, по всім практично параметрам, тому стверджувати що я у твоєму моніторі не розгляну пікселі або мене осліплять 600хдр - кумедно читати такі необґрунтовані заяви, власник яких навіть не потрудився наперед дізнатись, а які моделі у його співрозмовника.
-
Smok
Member
якийсь дитячий садок.Сidonix: ↑ 04.09.2024 00:00 Жартуєш? По перше ти на моєму моніторі окремі піксели і не розгледіш. По друге частити в 144гц вистачає з головою. По трете у Dell HDR600, це словами не передати, треба бачити, коли тебе реально сліпить екран в яскравих сценах, або як в Metro Exodus на локації Волга сходить Сонце і тебе сліпить.
комусь вистачає мівіни з головою, але це не значить що вона всім підходить, і не треба всім доводити що ваша "мівіна" всім підійде
-
Сidonix
Member
В тебе може і садочок. А я кажу за практичну сторону технічних специфікацій, саме те що я бачу користуючись реальним девайсом.Smok: ↑ 05.09.2024 03:47якийсь дитячий садок.Сidonix: ↑ 04.09.2024 00:00 Жартуєш? По перше ти на моєму моніторі окремі піксели і не розгледіш. По друге частити в 144гц вистачає з головою. По трете у Dell HDR600, це словами не передати, треба бачити, коли тебе реально сліпить екран в яскравих сценах, або як в Metro Exodus на локації Волга сходить Сонце і тебе сліпить.
комусь вистачає мівіни з головою, але це не значить що вона всім підходить, і не треба всім доводити що ваша "мівіна" всім підійде