ніp0_x_1: ↑ 08.08.2024 22:43Панове, підкажіть, чи є сенс ставити антипрокольну стрічку між камерою та покришкою?
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
timetron666
Member
Теж цікаво, а чому ні? Я думав таку прикупити Стрічка антипрокольна Zefal Z, від йожиківHotspur: ↑ 09.08.2024 02:24ніp0_x_1: ↑ 08.08.2024 22:43Панове, підкажіть, чи є сенс ставити антипрокольну стрічку між камерою та покришкою?
-
Hotspur
Member
купи покришку антипрокольну. ці ленти перетирають камеруtimetron666: ↑ 09.08.2024 06:05Теж цікаво, а чому ні? Я думав таку прикупити Стрічка антипрокольна Zefal Z, від йожиків
-
p0_x_1
Junior
Покришки тільки купив, panaracer. До цього на старому велі були покришки з антипроколом брав у господарському магазині колись за 400грн пару, то вони за 2 роки стерлися повністю, але ні разу не проколювались скільки б колючок не ловив.Hotspur: ↑ 09.08.2024 10:36купи покришку антипрокольну. ці ленти перетирають камеруtimetron666: ↑ 09.08.2024 06:05Теж цікаво, а чому ні? Я думав таку прикупити Стрічка антипрокольна Zefal Z, від йожиків
А ось ці нові начебто теж з захистом від проколу, але по факту одна колючка вже є, накатав всього 50км по асфальту, боюсь навіть подумати що буде якщо на траву виїхати
-
murzik
Member
це ккккколи на роботі вважають тебе фахівцем в яккккійсь області , а це не такКК))
-
Piter Cantrope
Member
Та я хотів поставити, але мені сказав майстр що не вийде поставити бо щось з колесами... А більш нікого я не знайшов у себе в місті._Andrik_: ↑ 06.08.2024 17:14 Камери з герметиком то гемор ще той і не варте уваги, тільки перехід на безкамерку має сенс.
Купив я прості камери, словом.
-
murzik
Member
а де можна купити легке б-у покришки?
-
Hotspur
Member
на ОЛХ буває і харків туристmurzik: ↑ 11.08.2024 07:57 а де можна купити легке б-у покришки?
Відправлено через 40 секунд:
варіант купити камеру з герметиком. такі продають вже готовіp0_x_1: ↑ 09.08.2024 11:25Покришки тільки купив, panaracer. До цього на старому велі були покришки з антипроколом брав у господарському магазині колись за 400грн пару, то вони за 2 роки стерлися повністю, але ні разу не проколювались скільки б колючок не ловив.
А ось ці нові начебто теж з захистом від проколу, але по факту одна колючка вже є, накатав всього 50км по асфальту, боюсь навіть подумати що буде якщо на траву виїхати
-
waryag
Member
Антипрокол не панацея і він є лише на частині покришки, боковини звичайно без захисту.p0_x_1: ↑ 09.08.2024 11:25Покришки тільки купив, panaracer. До цього на старому велі були покришки з антипроколом брав у господарському магазині колись за 400грн пару, то вони за 2 роки стерлися повністю, але ні разу не проколювались скільки б колючок не ловив.
І взагалі, на проколи впливає маса факторів.
Може ви не порозумілися і він мав на увазі безкамерку з герметиком?Piter Cantrope: ↑ 10.08.2024 19:45Та я хотів поставити, але мені сказав майстр що не вийде поставити бо щось з колесами... А більш нікого я не знайшов у себе в місті.
-
Piter Cantrope
Member
waryag
Та ні, все правильно. Я пішов до нього щоб поставити безкамерку з герметиком, а він сказав, що не зможе. А більше я тут нікого не знайшов у місті.
Та ні, все правильно. Я пішов до нього щоб поставити безкамерку з герметиком, а він сказав, що не зможе. А більше я тут нікого не знайшов у місті.
-
waryag
Member
Під безкамерку бажано сумісні обода. Роблять і на звичайних, але з нюансами.Piter Cantrope: ↑ 12.08.2024 09:52 Та ні, все правильно. Я пішов до нього щоб поставити безкамерку з герметиком, а він сказав, що не зможе. А більше я тут нікого не знайшов у місті.
Також бажано мати компресор, щоб надути без костилів.
-
murzik
Member
коли є сенс міняти покришки?
читаю прикол
читаю прикол
а у мене NYLON якийсь до сих пір живий. може ну його ті брендовані?Загалом, ви можете очікувати від стандартної покришки Schwalbe пробіг від 2000 до 5000 кілометрів. На покришках сімейства Marathon можна проїхати від 6000 до 12000 км.
Последний раз редактировалось murzik 17.08.2024 18:39, всего редактировалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
коли є бабки)
-
_VlaD_
Member
Существуют безвоздушные шины. Не путать с безкамерными. Это такая сплошная колбаса, которая одевается на обод. Там нет воздуха, сплошной материал. Можно пробивать, сверлить - спускать нечему. Но, то что у меня было - очень жесткое. Если по грунтовкам ездить и по кирцам - самое то. Можно врагов звать на покатушки и заводить их в самое "кирцовое" место.p0_x_1: ↑ 08.08.2024 22:43 підкажіть, чи є сенс ставити антипрокольну стрічку між камерою та покришкою? З варіантів як зберегти собі час від власноруч поклейки камери після кожної покатушки бачу лише або герметик в камеру лити, або стрічку цю спробувати
-
dead_rat
Member
Сам як гадаєш, чому цей геніальний витвір не прижився ні в авто ні в вєло?_VlaD_: ↑ 17.08.2024 20:12Существуют безвоздушные шины. Не путать с безкамерными. Это такая сплошная колбаса, которая одевается на обод. Там нет воздуха, сплошной материал. Можно пробивать, сверлить - спускать нечему. Но, то что у меня было - очень жесткое. Если по грунтовкам ездить и по кирцам - самое то. Можно врагов звать на покатушки и заводить их в самое "кирцовое" место.p0_x_1: ↑ 08.08.2024 22:43 підкажіть, чи є сенс ставити антипрокольну стрічку між камерою та покришкою? З варіантів як зберегти собі час від власноруч поклейки камери після кожної покатушки бачу лише або герметик в камеру лити, або стрічку цю спробувати
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
З тим скільки ти катаєш, покришка скоріше розсиплеться від старості ніж зноситься, тож не переймайся.murzik: ↑ 17.08.2024 18:37 а у мене NYLON якийсь до сих пір живий. може ну його ті брендовані?
Я поміняв свої Continental gp5000 після десь 7-8к, але можна було ще катати
-
_VlaD_
Member
Зависит от условий. Где-то на нуле такие шины будут плюсом, ибо на спущенной далеко не уедешь, а заменить колесо тебе не дадут. Ну и на веле если ты собрался ездить по .овнам, тоже вариант. Да и я бы себе такие поставил, будь вел на нормальных амортизаторах. А у меня все жестко и даже стык на плитке чувствуется.dead_rat: ↑ 17.08.2024 20:42Сам як гадаєш, чому цей геніальний витвір не прижився ні в авто ні в вєло?
P.S. Недавно пробил колесо куском стекла. При том, что у меня две покрышки натянуто. Пробило две покрышки и камеру с двух сторон. Та часть что на ободе тоже продырявилась. Пришлось две латки ставить с внешней и внутренней стороны камеры. И в прошлом году точно такая ситуация была.
-
waryag
Member
Они не едут. Вообще. И особенно не едут на ручном (ножном) приводе._VlaD_: ↑ 17.08.2024 21:00Зависит от условий. Где-то на нуле такие шины будут плюсом, ибо на спущенной далеко не уедешь, а заменить колесо тебе не дадут. Ну и на веле если ты собрался ездить по .овнам, тоже вариант. Да и я бы себе такие поставил, будь вел на нормальных амортизаторах. А у меня все жестко и даже стык на плитке чувствуется.
В армейских машинах что-то подобное могут ставить внутрь покрышки, получается аварийная докатка
Відправлено через 5 хвилин 7 секунд:
Почему не купить условный гаторскин?_VlaD_: ↑ 17.08.2024 21:00P.S. Недавно пробил колесо куском стекла. При том, что у меня две покрышки натянуто. Пробило две покрышки и камеру с двух сторон. Та часть что на ободе тоже продырявилась. Пришлось две латки ставить с внешней и внутренней стороны камеры. И в прошлом году точно такая ситуация была.
-
Piter Cantrope
Member
В мене рафки (ободи) tubeless ready. Але він сказав, що не буде робити чомусь. Сам я не буду пробувати, бо в мене якраз нема такого компресора щоб накачати, і ніколи цим не займався. Та й не хочу, я не з тих людей які абсолютно все роблять своїми руками, від покришок на ровері до проводки в хаті. Хочу просто віддати майстрові і забрати за кілька годин готове. Але це хіба у Франківську зроблю. Тільки от не буду ж я везти ровер задля цього в інше місто...waryag: ↑ 12.08.2024 10:14Під безкамерку бажано сумісні обода. Роблять і на звичайних, але з нюансами.Piter Cantrope: ↑ 12.08.2024 09:52 Та ні, все правильно. Я пішов до нього щоб поставити безкамерку з герметиком, а він сказав, що не зможе. А більше я тут нікого не знайшов у місті.
Також бажано мати компресор, щоб надути без костилів.
Словом, купив просто камери та й поставив.
-
_VlaD_
Member
Почему не едут? Не заметил такого.waryag: ↑ 18.08.2024 15:04Они не едут. Вообще. И особенно не едут на ручном (ножном) приводе.
Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
А что это такое?waryag: ↑ 18.08.2024 15:04Почему не купить условный гаторскин?
-
waryag
Member
Там немає нічого складного: подивіться відео, купіть необхідне (ніпеля, герметик, при потребі - лопатки, стрічку і перехідник преста-шредер), зберіть колеса і надуйте на будь-якому шиномонтажі.Piter Cantrope: ↑ 18.08.2024 15:34В мене рафки (ободи) tubeless ready. Але він сказав, що не буде робити чомусь. Сам я не буду пробувати, бо в мене якраз нема такого компресора щоб накачати, і ніколи цим не займався. Та й не хочу, я не з тих людей які абсолютно все роблять своїми руками, від покришок на ровері до проводки в хаті. Хочу просто віддати майстрові і забрати за кілька годин готове. Але це хіба у Франківську зроблю. Тільки от не буду ж я везти ровер задля цього в інше місто...
Словом, купив просто камери та й поставив.
Їдуть, але погано. 10 хвилин на роботу ще якось, далі - пекельні борошна._VlaD_: ↑ 18.08.2024 16:09 Почему не едут? Не заметил такого.
continental gatorskin. Хвалять в плані стійкості._VlaD_: ↑ 18.08.2024 16:09 А что это такое?