Ремонт видеокарт [оборудование, технологии]

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

В ТЕМЕ ОБСУЖДАЮТСЯ ТОЛЬКО ВОПРОСЫ ПОЧИНКИ ВИДЕОКАРТ, ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДОВАНИЕ!!! - тема для мастеров и разбирающихся

Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек

Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Последний раз редактировалось pasha4ur 20.02.2010 22:57, всего редактировалось 2 раза.
Alvaro
Member

Melki: 09.08.2024 09:51а ты почем купил?
17
Melki: 09.08.2024 09:51покупают
ты сам то знаешь что с ней было до тебя? вот так и покупают
Да, но при продаже я в первую очередь уточняю или была в ремонте. Это один из ключевых для меня вопросов при покупке.
GreenMile
Member

Alvaro: 09.08.2024 05:53 Звідки я знав що обовязково треба живити з двух рукавів 12 лінії а не з одного? Це ж вже взагалі такі тонкощі що це ще треба здогадатись про це самому.
З мануалу на відеокарту, прикиньте? З усіма такими відяхами лежить попередження для чайників, що підключати потрібно окремими шлефйами. Але хто ж читає мануал, перед тим, як щось робити і слухає попередження форумі, ага?
спойлер
video.jpg
"Я не винен, що не послухався і почав хріначити стрес тести", хоча вам прямо написали не запускайте тести і важкі ігри з одного кабеля :facepalm:
Alvaro
Member

GreenMile: 09.08.2024 12:51мануалу на відеокарту,
Щрозуміло. Ніколи не звертпв увагу на це, або на середьобюддетних картах такого можливо не позначали. А ця в мене була без нічого.
GreenMile: 09.08.2024 12:51Я не винен, що не послухався і почав хріначити стрес тести", хоча вам прямо написали не запускайте тести і важкі ігри з одного кабеля
Я і не запускав спочатку. Зробив андервольт і тестив десь до 50% навантажень. Там більше 200ват не грузило. Робив мякі тести. Це вже під кінець втратив страх та влуптв короткий стрес тест думаючи що максимум просто якшо що, то вирубить. Це так і було по суті. Спочатку просто вирубило . Я подумав типу, окей, це було занадто, спрацювали якісь запобіжні заходи. Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все. Ну от я і подувам що теж запущу спокійно і просто бвльше не буду навантажувати стльно поки кабель не дістану. Ну і запустив...
lewerlin
Member

Alvaro: 09.08.2024 13:22Я і не запускав спочатку. Зробив андервольт і тестив десь до 50% навантажень. Там більше 200ват не грузило. Робив мякі тести. Це вже під кінець втратив страх та влуптв короткий стрес тест думаючи що максимум просто якшо що, то вирубить. Це так і було по суті. Спочатку просто вирубило . Я подумав типу, окей, це було занадто, спрацювали якісь запобіжні заходи. Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все. Ну от я і подувам що теж запущу спокійно і просто бвльше не буду навантажувати стльно поки кабель не дістану. Ну і запустив...
Можна ж було купити 3.0 голд БЖ і не парити мозок взагалі? Можна. За оце " я з лайна зліпив лялю" треба гарним прутом по сраці, поки не відпустить(сам такий був, знаю про що кажу).
І на майбутнє, в лізі "якісні БЖ" - Чіфів немає. До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
Alvaro: 09.08.2024 13:22Я таке бачив на ютубах там також вирубались при важких тестах. Але там спокійно запускали назад все.
От як на ютубах. Помічали, чим там залізо живлять?
GreenMile
Member

lewerlin: 09.08.2024 13:32 До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
А є БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам? :think:
Alvaro
Member

lewerlin: 09.08.2024 13:32За оце " я з лайна зліпив лялю"
Ну так я ж і зліпив лялю то по факту , в мене ж буквалтно все вийшло. Я тому і ліпив що знав що вийде по інформації яку мав на руках. В самому кінці просто хрінь впоров і все. Це просто був постріл собі в голову. Це не означає що план я поганий створив. Це означає що я просто взяв пістолет та виніс собі мізки. А все інше було чудово спланвано. Просто втомився враховувати цілу купу речей за короткі проміжки часу, та поспішив від втоми та роздратованості.

lewerlin: 09.08.2024 13:32До речі хороший бж, ваш косяк зі шнурками відпрацював би штатно.
Ну, буду знати тепер. Краще б звісно не знати . Не таким досвідом.
lewerlin: 09.08.2024 13:32От як на ютубах. Помічали, чим там залізо живлять?
Ну так. Я не думав що в мене настільки гірше бп і немає якизось функцій настільки важливиз по запобіжникам як в них. Я просто втомився і не мав сили вже все зрівнювати знов і знов. Це безкінечно тривало.
lewerlin
Member

GreenMile: 09.08.2024 13:53А є БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам? :think:
Всі, що відповідають стандарту EPS12V, починаючи з версії 2.8. Тобто буквально всі, не древні, БЖ на ринку.
GreenMile
Member

lewerlin: 09.08.2024 14:22
GreenMile: 09.08.2024 13:53А є БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам? :think:
Всі, що відповідають стандарту EPS12V, починаючи з версії 2.8. Тобто буквально всі, не древні, БЖ на ринку.
Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?
lewerlin
Member

GreenMile: 09.08.2024 14:26Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?
240VA на дірку 8pin CPU/PCI-E. Розписано не буквально так, але виходить по факту. Обмеження на шину(не плутати з лінією), а далі обмеження одна шина - одна дірка 8pin CPU/PCI-E
GreenMile
Member

lewerlin: 09.08.2024 14:50
GreenMile: 09.08.2024 14:26Шоб я правильно зрозумів - вони контролюють струм на кожному окремому шлейфі?
240VA на дірку 8pin CPU/PCI-E. Розписано не буквально так, але виходить по факту. Обмеження на шину(не плутати з лінією), а далі обмеження одна шина - одна дірка 8pin CPU/PCI-E
Цікаво, дякую :up:
Melki
Member

GreenMile: 09.08.2024 13:53БЖ, які контролюють струм по окремим 12В виходам?
BeQuiet DP pro 11 (FSP)?

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Alvaro: 09.08.2024 14:03Я не думав що в мене настільки гірше бп і немає якизось функцій настільки важливиз по запобіжникам як в них
помню ты интересовался (или то не ты был?), чем блоки отличаются и зачем платить больше, если в Ваттах они одинаковые...
den2451984
Member

Доброго времени суток
Интересует ремонт GTX 1070 JetStream (нет изображения), выставил её уже на форуме на продажу как не рабочую, но возможно удастся отремонтировать, СЦ не особо доверяю, нужен мастер. Вот тема, где подробно постарался описать симптомы, причины:

viewtopic.php?f=26&t=281868&p=3835658#p3835658
Alvaro
Member

А насколько стоит примерно мертва видеокарта уровня 3090? Т.е. если на запчасти продажа?
Hells Angels
Member

Alvaro: 13.08.2024 12:11Т.е. если на запчасти продажа?
только охлад
Alvaro
Member

Hells Angels: 13.08.2024 12:19только охлад
А сколько примерно берут за охлад плюс минус? Или зависит сильно от модели? Вот такой если https://a-techno.com.ua/prod-1088228/
processsor_ua
Member

Alvaro
Так а що в сервісі сказали за неї?
Alvaro
Member

processsor_ua: 13.08.2024 13:55Так а що в сервісі сказали за неї?
Ше нічо. Я наперед прикидую. Та і треба також ще прикинути які там ціни будуть по ремонту якщо буде можливість ремонту. Бо платити за ремонт більше половини від того що я за неї дав, напевно не варто. Тільки щоб щось можно було більш менш вернути на продажі потім.
ziben
Junior

Мо хтось підкаже сервіс по ремонту в Києві. Є рх580 8гб при навантаженні комп в ребут уходе( тепер просто лежить собі мо її якось можна її підлатати, хочу старий пк на благодійність віддати
gl
Junior

Подскажите пожалуйста, кто может обслужить gigabyte rtx3070 с форума? если в Одессе то вообще отлично.
Alko
Junior

Rx 5600 xt xfx
Купив відеокарту но є проблема зелений екран,також коли граю гру відеокарта зависає і вилітає комп'ютер йде в перезагрузку.
Ответить