lewerlin: ↑
30.07.2024 11:11Та господи! Автобатл на потрібний данж - через місяць потрібний сет з потрібними статами. Не ідеал, але вже цілком робочий. От в гачах без автобатлу - вішайся.
Ну ви говорите про ХСР, а я ще й Геншин з Зенлессом маю на увазі.
Але навіть якщо взяти лише ХСР, то знову ми повертаємося до того, що навіщо мені заради безодні зливати місяць смолу на ту ж Сушан, яка мені не дуже подобається саме в плані геймплею? У мене вже є досвід гри за Сампо, якого я гарно зібрав заради Кафки і при першій же нагоді замінив його, бо мені не подобається ним грати.
Для мене збирати стандартного персонажа, який мені не подобається, і потім проходити ним безодню — майже те саме, що й крутити персонажа, який не подобається, заради безодні. За виключенням того, що крутки залишаться цілими. Але ресурси на нього ти витратиш. Я б із задоволенням повернув хоча б частину ресурсів з персонажів, якими не граю.
Місяць фарму реліквій і дві неділі на прокачування слідів та рівня персонажа вартують 7,5-22,5 круток на рік, які ви не отримаєте за повне проходження безодні?
Я зараз в Геншині навіть не заходжу на 12 поверх. Ну тобто навіть заради 50-100 примогемів, які можна отримати хоч якось пройшовши його. Я не отримую по 150 примогемів за ротацію. Тобто я не отримую 22,5 крутки на рік. Це один 5* персонаж раз на чотири роки. І не гарант, а 50/50.
Але різниця в плані ресурсів і зусиль між 11 поверхами, які ти закриваєш за 10 хвилин будь-яким персонажами і 12 поверхами— величезна. Ну особисто для мене. ХРС тут стоїть осторонь, адже більшу частину безодні закриваєш на авто, а часто і всю. Я був би радий, якби і в Зенлессі додали таку можливість, бо я вже задовбався прокачувати кнопки та рівень персонажам. А це ще навіть не фарм дисків, яких тут треба шість, а не чотири, як в Геншині. Я тому і в ВуВу майже не граю, бо я ще на старті гри задовбався фармити. Це при тому, що у мене там непоганий аккаунт в плані персонажів і везіння. У мене і Їньлінь є, і Чанлі.