Огляд та тестування 15,6″ ноутбука Dream Machines RG4060-15UA46 на базі процесора Intel Core i9-14900HX та відеокарти Nvidia GeForce RTX 4060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Захар Беркут: 22.06.2024 22:17 Так і не зрозумів часткового хейту до ДМ, в мене до них позитивне відношення.
Єдине мабуть зауваження - АМД+Нвідія більше б продукції.
А так наче у ДМ є майже на любий смак та гаманець варіант, ну тільки що по зауваженню - на 9-10 Інтел ноутів, один на АМД.
Дякуємо :beer:

Насправді ситуація з AMD дивна, 7ххх серію вони представили на CES 2023, але фактично процесори доїхали до партнерів у липні серпні того ж року, ще через кілька місяців вони представляють 8ххх, які по суті не відрізняються від попереднього покоління, крім +100 МГц. Фактично деякі компанії навіть не встигли розпродати законтрактовані процесори попереднього покоління. А тут уже нове...

Сподіваємося цього року ситуація покращиться, але поки що в цьому плані Intel більш надійний партнер.
divs
Member

radeon5870: 20.06.2024 17:12 Клавіатура ЕТАЛОННА :super: :super: :super:
У меня точно такая же клавиатура и я бы её променял на какую-то механику. Очень трудно постоянно проживать левый шифт, он, можно сказать через раз работает, из-за малого хода клавишь.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

сайт помер? Є питання по ремонту)
https://dreammachines.com.ua
angry_machine
Member

leo925: 21.06.2024 11:25
angry_machine: 21.06.2024 00:45 Вайтлейбл по ціні А бренду :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: :D :gigi: :laugh:
Не згоден. Ціни помітно нижчи за конкурентів. Ось наприклад фільтрація по 32 гб ОЗУ та 4060 відеокарті (це мінімум для ігрового ноута або ПК)
спойлер
Изображение
не там шукаеш )))) GIGABYTE AORUS 17; 17.3" 360Hz FHD/i7-13700H/16GB/RTX 4080 12GB/1TB SSD/Win11H US (BXF-74US554SH-R) 73 800=)
Impulse101
Member

Захар Беркут: 22.06.2024 22:17 Так і не зрозумів часткового хейту до ДМ, в мене до них позитивне відношення.
А так наче у ДМ є майже на любий смак та гаманець варіант, ну тільки що по зауваженню - на 9-10 Інтел ноутів, один на АМД.
У мене теж взагалі позитивне, але бувають дивні продукти. Сам юзаю їх мишу DM5 - дуже зручна, ідеальна вага, гарні характеристики (для мене це не дуже важливо), дизайн, чудовий м'який кабель, як шнурок (таких ні у кого більше не бачив), ргб для поцінювачів. Але вона скрипить коли береш в руку і трохи притискаєшь. Жахливо скрипить. Вот все наче добре, і ціна демократична, але якість зборки це жах. :-/
Денис Коваленко
Junior

Impulse101: 24.06.2024 19:02
У мене теж взагалі позитивне, але бувають дивні продукти. Сам юзаю їх мишу DM5 - дуже зручна, ідеальна вага, гарні характеристики (для мене це не дуже важливо), дизайн, чудовий м'який кабель, як шнурок (таких ні у кого більше не бачив), ргб для поцінювачів. Але вона скрипить коли береш в руку і трохи притискаєшь. Жахливо скрипить. Вот все наче добре, і ціна демократична, але якість зборки це жах. :-/
Дивно, у мене DM4 Evo, та я приємно вражений якісттю, нічого не скрипить, не люфтить і т.д.

Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
radeon5870: 20.06.2024 17:12 Клавіатура ЕТАЛОННА :super: :super: :super:
Згоден, як на мене - найзручніша :)
Denyk
Junior

По платформі такий самий як GIGABYTE G6X. Тільки в гігабайта невстановлений додатковий вентилятор та не розпаяний третій m.2. Система охолодження така сама, єдине Dream Machines пофарбувало її в чорний.
Денис Коваленко
Junior

Denyk: 25.06.2024 15:46 По платформі такий самий як GIGABYTE G6X. Тільки в гігабайта невстановлений додатковий вентилятор та не розпаяний третій m.2. Система охолодження така сама, єдине Dream Machines пофарбувало її в чорний.
Так, і дорожче на пару тисяч)
Ответить