вагу їх спитай а так нормальноbig_bang: ↑ 10.06.2024 16:36А, як що до таких ?
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
Crossbow
Member
"Похвастаюсь"
Зробив фулл ТО двухколісного ну і тепер починаю "вбивати" нову трансмісію
касета "ХТ" (лежала в запасі і була давно куплена ще при "старих" цінах)
Зірки передні (також були заготовлені давно) - замінив на нові 36\22 - Deore (36т) \ slx (22т). Але зараза виявився нюанс, при BCD 104\64, кріплення мого паука щось там 96 і т.д. -- коротше "пиляти треба було".
"Цепідля" - як завжди Campagnolo Record 10s + KMC замочок.
Треба ще зношені метал колодки буде замінити, поки що є "тимчасова" органіка, але це і не хочу її ставити
Доречі раджу юзати Divinol Fett Top 2003, в підшипники - дуже круто себе показує і вже не перший раз його юзаю і навіть якщо була вода в підшипнику- трохи змінить колір, але все буде ок і буде працювати, без вмирання підшипа.
Зробив фулл ТО двухколісного ну і тепер починаю "вбивати" нову трансмісію
- спойлер
касета "ХТ" (лежала в запасі і була давно куплена ще при "старих" цінах)
Зірки передні (також були заготовлені давно) - замінив на нові 36\22 - Deore (36т) \ slx (22т). Але зараза виявився нюанс, при BCD 104\64, кріплення мого паука щось там 96 і т.д. -- коротше "пиляти треба було".
"Цепідля" - як завжди Campagnolo Record 10s + KMC замочок.
Треба ще зношені метал колодки буде замінити, поки що є "тимчасова" органіка, але це і не хочу її ставити
Доречі раджу юзати Divinol Fett Top 2003, в підшипники - дуже круто себе показує і вже не перший раз його юзаю і навіть якщо була вода в підшипнику- трохи змінить колір, але все буде ок і буде працювати, без вмирання підшипа.
-
Hotspur
Member
так чудова штукаCrossbow: ↑ 10.06.2024 22:12 Divinol Fett Top 2003
-
murzik
Member
ого ти оптимістbig_bang: ↑ 10.06.2024 16:36Та вирішив цей рік покатати на тому що є, а вже з наступного брати велосипед)
бери сьогодні, поки життя йде ..
Відправлено через 41 секунду:
Hotspur завжи казав, що обслуговування двопідвіса це дуже дуже дорого. які цифри в грн?Crossbow: ↑ 10.06.2024 22:12Зробив фулл ТО двухколісного
-
Crossbow
Member
так у мене хардтейл, а це дешевше.murzik: ↑ 11.06.2024 09:39Hotspur завжи казав, що обслуговування двопідвіса це дуже дуже дорого. які цифри в грн?
ціни кусючі 1600 + 700 (вилка), а взагалі то вилка 1000+
-
Hotspur
Member
підвіс дуже дорого але в людини хардтейлmurzik: ↑ 11.06.2024 09:39Hotspur завжи казав, що обслуговування двопідвіса це дуже дуже дорого. які цифри в грн?
-
murzik
Member
Crossbow: ↑ 10.06.2024 22:12двухколісного
я прочитав двухПІДвісногоHotspur: ↑ 11.06.2024 10:31хардтейл
-
Crossbow
Member
я ж навіть фотки під спойлер сховав -- там видно який "лісапеТ"murzik: ↑ 11.06.2024 13:16я прочитав двухПІДвісного
Відправлено через 36 хвилин 43 секунди:
-
phobosse
Member
На моєму дорожнику Big Ben. Пару років катаю - все добре ) чудово себе почувають на асфальті та грунтових доріжках. Для гравію вже не дуже, для піску взагалі не варіант. Єдине що - вони доволі важкі.big_bang: ↑ 10.06.2024 16:36А, як що до таких ?
-
big_bang
Member
а проколи ?phobosse: ↑ 11.06.2024 18:54На моєму дорожнику Big Ben. Пару років катаю - все добре ) чудово себе почувають на асфальті та грунтових доріжках. Для гравію вже не дуже, для піску взагалі не варіант. Єдине що - вони доволі важкі.big_bang: ↑ 10.06.2024 16:36А, як що до таких ?
-
phobosse
Member
Жодного не було, хоча катався інколи по страшним грєбєням )big_bang: ↑ 12.06.2024 09:02а проколи ?
-
big_bang
Member
читав, шо там якась модна технологія від проколів, тому то і важка.phobosse: ↑ 12.06.2024 09:07Жодного не було, хоча катався інколи по страшним грєбєням )big_bang: ↑ 12.06.2024 09:02а проколи ?
-
murzik
Member
покришки "з досвідом" можна продати як "сліки"?
-
odessitmws
Member
+ Ультра лёгкие пускай доплачивают за премиумmurzik: ↑ 13.06.2024 21:13досвідом" можна продати як "сліки"?
-
murzik
Member
odessitmws
слід вже широченний. поміняв задню і передню місцями. не знаю, чи буде якийсь профіт від заміни на нові при прогулянкових покатух.
слід вже широченний. поміняв задню і передню місцями. не знаю, чи буде якийсь профіт від заміни на нові при прогулянкових покатух.
-
Hotspur
Member
1 так, діапазон трансмісії буде більшеБарбарис: ↑ 16.06.2024 18:22Відео про сучасність та майбутнє гревелів
2 так, шини будуть ширші, і собі думаю 45 ставити а не 40
3 загалом уже зараз гревел їде краще ніж старий МТБ бо компоненти стали дорожчі значно більш якісні і легкі
-
Барбарис
Member
Hotspur.
1. Буде, але поки мій grx підтримує лише 36 зубів.)
2. В мене 47, а на мтб - 50.
3. Дивлячись де, в середньому гревел буде краще, але на спусках завдяки амортизаційним вилкам мтб виграють.
Хоча для любителів різниця буде невелика, головна відмінність по асфальту.
1. Буде, але поки мій grx підтримує лише 36 зубів.)
2. В мене 47, а на мтб - 50.
3. Дивлячись де, в середньому гревел буде краще, але на спусках завдяки амортизаційним вилкам мтб виграють.
Хоча для любителів різниця буде невелика, головна відмінність по асфальту.
-
Hotspur
Member
в мене 1х10. була передня 40, поставив 38, стало в горку трохи краще їздити. ззаду 11-48Барбарис: ↑ 16.06.2024 19:121. Буде, але поки мій grx підтримує лише 36 зубів.)
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
на МТБ особливо по мокрому чи просто піску їхати значно спокійніше, бо гревел то їде але в мені все одно стрьомно. гревел 40мм. МТБ 57-58мм покришкиБарбарис: ↑ 16.06.2024 19:122. В мене 47, а на мтб - 50.
-
murzik
Member
некомфортно дивитися на лису покришку на крейсенній швидкості шо робить
п.с: як жеж я всіх замахав може і з армії виженуть у випадку чого це ж писець
вчора 2 мошки зловив. з року в рік Мурзік купує собі окуляри ... що за дебіл (я, не Мурзік)
п.с: як жеж я всіх замахав може і з армії виженуть у випадку чого це ж писець
вчора 2 мошки зловив. з року в рік Мурзік купує собі окуляри ... що за дебіл (я, не Мурзік)