_clawfinger_: ↑
07.06.2024 22:03У мене підписка епл тв, там є можливість закачувати та дивитися офлайн. В цьому ідея, розширити через флешку пам’ять телефону. Завантажити й зберегти там, а у вільний час дивитися офлайн й не паритись стосовного якості мобільного інету.
Є підозра, що аплікація не дасть зберегти офлайн відео на з'ємний носій, або його не можна буде витягати.
tablestikus
Там віртуалки підтримуються. Можна хоч вінду зверху підняти.
Щодо заміни віндою стандартної ОС не в курсі якщо чесно, якщо біос не залочений, то мабуть теж можна, воно звичайна пекарня по нутрощам.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Це тобі знову ж таки в темі про наси треба питати, там є власники.
tablestikus
Розумію, але в мене фізично нема стільки часу щоб дивитися, ось епл дав підписку на шару, тож користуюся.
Я б робив би так. В цьому місяці нетфлікс, щоб подивитися щоб подивитися що подобається, якщо не встиг, то в наступному теж. А коли хороше подивився, то в наступний місяць на інший сервіс.
Хоча згоден пакетний варіант набагато краще й зручніше.
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд: Tesseract
Можливо, але думаю що проблем не буде, якщо програма буде думати що то додаткова памʼять. Інша справа якщо перенести й пробувати іншою програмою програти файл, то працювати не буде.
Scoffer: ↑
07.06.2024 22:29tablestikus
Там віртуалки підтримуються. Можна хоч вінду зверху підняти.
Щодо заміни віндою стандартної ОС не в курсі якщо чесно, якщо біос не залочений, то мабуть теж можна, воно звичайна пекарня по нутрощам.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Це тобі знову ж таки в темі про наси треба питати, там є власники.
я все розумію і все бачу що зможу зробити, але я хочу щоб все що я хочу і з коробки було з мінімум плясок з бубном.
в тій темі пару раз обговорював - то тіки колхоз і пляски якщо я хочу зробити так як хочу і окремо від мого десктопу(
KLUZO
Цена прям на грани для 5Ггц - это будет полный дешман... AX3000T и то стоит дороже (1300-1500грн). Это будет цена Redmi AX1500 (китайской версии), ну или всякие TP-Link, Netis в приблизительно этом ценовом диапазоне (1200-1300грн).
Avenger80:
ну или всякие TP-Link, Netis в приблизительно этом ценовом диапазоне (1200-1300грн).
Не существует ТП-Линк серии АХ по таким ценам. Самый дешёвый АХ12 - от 2000 грн.
Серия АХ за 1000 грн - это должен быть откровенный хлам. Или какой-то демпингующий бренд, выходящий на рынок. Потому что само понятие wifi 6 подразумевает определенные требования к процессору, памяти, обвязке.
crumd
Та понятно, что в 1000грн AX сложно впихнуть, разве что Redmi AX1500 (китайской версии) - очень даже ничего работает за свою цену. И он не говорил, что нужен AX, я так понял, что может быть и AC. В общем, расширив бюджет до 1500 грн, он получит и AX уже разных бюджетных марок (не обязательно TP-Link ).
Борщ: ↑
08.06.2024 12:06
А в когось був досвід використання так званих ONU SFP Stick з роутерами, щоб позбавитись ONU термінала?
Там залежить від того яке підключення.
Наприклад: активна оптика, то там нема жорстких вимог до sfp моделей, то його можна було напряму в термінал. Я вставляв в убік, й жодних проблем, у мікротік теж можна, головне щоб роутер підтримував й щоб того ж стандарту модуль.
Зараз в мене гпон, то там sfp модулей взагалі нема, йде в онучку а звідти виходить rj-45 який йде в роутер.
_clawfinger_
Та я розумію, в мене є і EPON і GPON підключення, це трошке інше від звичайної активної оптики та звичайних:) Ну тобто 2 прова, просто думаю апатись на WiFi7 роутер, щоб з SFP роз'ємом, і хожу виключити зі звена ONU термінал, тому цікавить чи хтось мав з ними досвід, та чи дозволить це сам пров.
Я кажу про щось типу такого - https://gazik.ua/catalog/optychni-abone ... ce=organic
Последний раз редактировалось Борщ 08.06.2024 12:49, всего редактировалось 1 раз.
Avenger80:
ну или всякие TP-Link, Netis в приблизительно этом ценовом диапазоне (1200-1300грн).
Не существует ТП-Линк серии АХ по таким ценам. Самый дешёвый АХ12 - от 2000 грн.
Серия АХ за 1000 грн - это должен быть откровенный хлам. Или какой-то демпингующий бренд, выходящий на рынок. Потому что само понятие wifi 6 подразумевает определенные требования к процессору, памяти, обвязке.
Если бы. На +/- одном и том же самом дешёвом реалтеке или десятилетнем медиатеке с прикрученным AX радио - на любой вкус, для ценителей сортов.
Только цены отличаются в зависимости от шильдика и магазина. Спрос рождает предложение: люди хотят АХ, но главный критерий - цена. ))
08.06.2024 12:46_clawfinger_
Та я розумію, в мене є і EPON і GPON підключення, це трошке інше від звичайної активної оптики та звичайних:) Ну тобто 2 прова, просто думаю апатись на WiFi7 роутер, щоб з SFP роз'ємом, і хожу виключити зі звена ONU термінал, тому цікавить чи хтось мав з ними досвід, та чи дозволить це сам пров.
Я кажу про щось типу такого - https://gazik.ua/catalog/optychni-abone ... ce=organic
з таким питанням вам до свого провайдера, чи зможуть (схочуть? ) налаштувати під свою мережу. Бачив відгуки, що в 99,9% випадків провайдер відмовляється активувати таку онушку в мережі.
08.06.2024 12:46_clawfinger_
Ні в якому разі. Має бути чітка зона відповідальності провайдера - він Вам продає послугу на ВИХОДІ З ONU.
Танці з Вашим SFP нікому не потрібні, нащо провайдеру зоопарк клієнтських пристроїв та проблем?