Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

The_Rusik: 16.05.2024 12:49 docentlx
То местный балабол. Ему лучше тормознутый глючный пиксель взять, какой-то реф бракованый и прыгать связь искать, чем взять что-то нормальное. И у него других вариантов нет.
Знову перуку і красного носа забув вдягнути, як там єсім на 14 андроїді поживає на твоєму мото едж 40?
docentlx
Member

Donate: 16.05.2024 12:52
The_Rusik: 16.05.2024 12:49 docentlx
То местный балабол. Ему лучше тормознутый глючный пиксель взять, какой-то реф бракованый и прыгать связь искать, чем взять что-то нормальное. И у него других вариантов нет.
Там вже 60 фпс в ютубі на салямі пофіксили? Багу там роки 4 мінімум :laugh:
Я не в курсі за баги. порівнював просто сухі факти характеристик заліза телефонів та їх цін. Ідея така, спочатку - знайти кілька апаратів залізо/ціна в мому бюджеті, а потім знайти про них відгуки, почитати огляди, покурити форуми а вже потім прийняти зважене рішення. Взнавши слабкі та сильні сторони піддослідних. В мене абсолютно нема ніяких упереджень до бренда чи ще там чогось. просто холодний розрахунок та логіка. Те що я сам хожу з мі9 вже пятий рік аж ніяк не зробило мене фаном салямі. просто на той час це був найкращий телефон за мій бюджет. і я досі ні разу про це не пожалкував. а зараз вперше за багато років оглянув ринок і як недивно знову не бачу альтернативи китайському флагману 21-22 року. зараз все знову стає схоже що я топлю за китай (хоча фокскон що збирає піхель це теж китай, правда кажуть вони перевели виробництво пікселів у вьєтнам а тепер ще хочуть у індію).
JKrl
Member

docentlx: 16.05.2024 10:04 дякую за пораду. Проаналізував характеристики Пікселья7 проти Салямі12. Ну чесно кажучи Салямі впевнено виграє: частота екрана вища, процесор потужніший, батарея більша, швидка зарядка потужніша, ціна краща.
порівняння характеристик застаріло вже так у році 2018му. Навіть у програмістів краще виходить продавати софт скілз і лідершип, ніж KLOC та метрикі.
ви ще подивиться кітайські ноутбуки, там х-ки топ, але на практиці так саме як і с салямі.
ну і я ще не бачив людину, яка б повернулася на китайфони після брендів. Ходять з телефонами по 5+ років, але не змінюють. Девайс це більше ніж попугаї в бенчах.
Сухі факти...
docentlx
Member

JKrl: 16.05.2024 13:56
docentlx: 16.05.2024 10:04 дякую за пораду. Проаналізував характеристики Пікселья7 проти Салямі12. Ну чесно кажучи Салямі впевнено виграє: частота екрана вища, процесор потужніший, батарея більша, швидка зарядка потужніша, ціна краща.
порівняння характеристик застаріло вже так у році 2018му. Навіть у програмістів краще виходить продавати софт скілз і лідершип, ніж KLOC та метрикі.
ви ще подивиться кітайські ноутбуки, там х-ки топ, але на практиці так саме як і с салямі.
ну і я ще не бачив людину, яка б повернулася на китайфони після брендів. Ходять з телефонами по 5+ років, але не змінюють. Девайс це більше ніж попугаї в бенчах.
Сухі факти...
Зрозуміло, ваша думка без конкретики, фактів, аргументів дуже важлива для нас (с) китайські нотубуки? це типу якийсь ноут для внутрішнього ринку китая чи що? де зібраний і виготовлений конкретно ваш ноут? і ким? комплектуючі до вашого ПК і монітора? телевізор і мільон інших речей що поруч з вами кожен день? та господи що ви за люди такі з двойними стандартами? обсирати китай а самі користуєтись у вжитку китайськими товарами більше ініж нашами вітчизняними. скілс лідершип прости господи....срамота
JKrl
Member

Тобто ви виходите на ринок і берете надешевшу відекарту, наприклад, не дивлячись на то є там охлад взагалі чи ні? :rotate:
а характеристи у всіх однакові.
kolesnukm
Member

docentlx: 16.05.2024 12:09 Божечко, ну за що мені таке? Я ж вище написав тобі ковбою реальні сухі факти порівняння заліза пікселя7 та салямі12, де піксель програє з великим грохотом. А ти щось можеш видати адекватне окрім піни/слини?
ну візми загугли салямі12 vs піксель7. чи може ти був власником обох апаратів та можеш щось сказати людське?
я вкотре повторюю я не фант ні салімі ні пікселя. просто шукаю збалансований апарт за адекватні гроші.
В мене був 7-мий а друг якраз оновив свій мі 9 на 12, йому піксель не зайшов, та і звик він до оболонки і їх фішок, тоді 7 на 128 коштував на старті 26-28 тис, а 12 на 256 на розпродажі перед виходом 13, біля 21. Екран в 12 класний, хто любить фішки сяомі але трохи косяків із софтом і рекламою є, 7 фоткає краще в темряві. 12 трохи компактніша і краще в руках лежить, швидші зарядки і звук із динаміка і інфрачервоний. Трохи заморочитися із форумам з налаштуваннями і 12 можна норм налаштувати, 7 за рахунок чистого андроїду інколи швидше працює, ну і оновлення теж швидше отримує. Камера в 12 від купівлі ні разу не запотіла ))
Последний раз редактировалось kolesnukm 16.05.2024 14:41, всего редактировалось 1 раз.
docentlx
Member

kolesnukm: 16.05.2024 14:20
docentlx: 16.05.2024 12:09 Божечко, ну за що мені таке? Я ж вище написав тобі ковбою реальні сухі факти порівняння заліза пікселя7 та салямі12, де піксель програє з великим грохотом. А ти щось можеш видати адекватне окрім піни/слини?
ну візми загугли салямі12 vs піксель7. чи може ти був власником обох апаратів та можеш щось сказати людське?
я вкотре повторюю я не фант ні салімі ні пікселя. просто шукаю збалансований апарт за адекватні гроші.
В мене був 7-мий а друг якраз оновив свій мі 9 на 12, йому піксель не зайшов, та і звик він до оболонки і їх фішок, тоді 7 на 128 коштував на старті 26-28 тис, а 12 на 256 на розпродажі перед виходом 13, біля 21. Екран в 12 класний, хто любить фішки сяомі але трохи косяків із софтом і рекламою є, 7 фоткає краще в темряві. 12 трохи компактніша і краще в руках лежить, швидші зарядки і звук із динаміка і інфрачервоний. Трохи заморочитися із форумам з налаштуваннями і 12 можна норм налаштувати, 7 за рахунок чистого андроїду інколи швидше працює, ну і оновлення теж швидше отримує. Камера від купівлі ні разу не запотіла ))
Оце красава. саме за такою інфою і приходять на форум люди. Дякую, справді.

Отправлено спустя 8 минут 13 секунд:
JKrl: 16.05.2024 14:15 Тобто ви виходите на ринок і берете надешевшу відекарту, наприклад, не дивлячись на то є там охлад взагалі чи ні? :rotate:
а характеристи у всіх однакові.
ти зосвім з дуба впав? я зараз обираю телефон, порівнюючи зодва десятка технічних характеристик та ціну. І відеокарту коли обираеш ти будеш порівнювати також певні її характеристики і також ціну. в смислі вихожу і купую найдешевшу? а от вже як працюватиме відеокарта/телефон одразу без досвіду користування і не зрозумієш до купівлі або просто в тебе є сумніви з поміж кількох варіантів і тоді ти також пошукаєш якісь огляди, форуми чи відгуки і спитаєш пораду там. Я трохи вже мабуть виріс з категорії "понти дороще грошей"....тому ми може не на одній хвилі з тобою. пардон за фамільярність прошу всюди "ти" вважати за "ви".
Donate
Member

The_Rusik: 16.05.2024 12:54 Donate
А где я сказал что сяоми? Я не покупаю сяоми и никому не советую. А тебе лишь бы ляпнуть?
Ну так без різниці що. Вам би купити китайський непотріб да й все. Вони в себе по низький ціні продали кинули на глобал ціну х2. Фани бренду побігли купувати і кричати як здорово :laugh:
docentlx
Member

Donate: 16.05.2024 14:50
The_Rusik: 16.05.2024 12:54 Donate
А где я сказал что сяоми? Я не покупаю сяоми и никому не советую. А тебе лишь бы ляпнуть?
Ну так без різниці що. Вам би купити китайський непотріб да й все. Вони в себе по низький ціні продали кинули на глобал ціну х2. Фани бренду побігли купувати і кричати як здорово :laugh:
Кумедно таке чути від людини яка навіть собі на автарку - обрала модний образ зі східної культури і цінностей.
чи нас має здивувати що будь який адекватний виробник збільшує ціну експортного товару? Регіональні/Локальні ціни на той самий товар, ні, ми таке не чули? от ми наприклад, українці, скільки "х"-ів робимо на свій експорт наприклад зерна в європу? і скільки воно коштує тут у нас? якись дитячий садок а не форум -))
login55
Member

docentlx
є в сім'ї один Pixel 7 Pro. з київстаром за містом зв'язок часто відпадає, заряджається повільно у порівнянні з іншими пересічними трубками, іноді суттево гріється. тривалість роботи "рвана" бо розряджається по різному - не знаю по якому алгоритму при +/- рівних умовах використання. Це якщо взагалі по взагалям.
kolesnukm
Member

login55: 16.05.2024 15:20 docentlx
є в сім'ї один Pixel 7 Pro. з київстаром за містом зв'язок часто відпадає, заряджається повільно у порівнянні з іншими пересічними трубками, іноді суттево гріється. тривалість роботи "рвана" бо розряджається по різному - не знаю по якому алгоритму при +/- рівних умовах використання. Це якщо взагалі по взагалям.
Є таке, піксель дуже хороший варіант якщо брати за адекватні грощі десь із закордону, чистий андроід (правда не без багів), класна камера за недорого. В мене теж таке із авномністю на 7 про було, а вот знайоми взяв і в нього стабільно 7-8 годин а інколи і більше. А вот КС дуже розчарував ((
docentlx
Member

Теж дуже вдячний за інформацію про досвід використання. А який би аналог Пікселя 7 в залізі або по ціні ви могли б порадити? бо знову куплю китай махровий і буду 5 років ходити з нам мінімум =)) бугага
але насправді обираю телефон для жінки, а вона не любить лопатофони, а я просто мушу проконтролювати що "бюджетні" кошти потрачено не дарма -))
JKrl
Member

Я так розумію основная проблема з пікселем це 5G, там біда з модемом, тому і гріється, і розряджається
я одразу виставив на LTE за замовчення, на роботі та вдома він одразу падає на вайфай, тому мабуть в мене ніяких дорікань не.
Donate
Member

docentlx: 16.05.2024 15:09
Donate: 16.05.2024 14:50

Кумедно таке чути від людини яка навіть собі на автарку - обрала модний образ зі східної культури і цінностей.
чи нас має здивувати що будь який адекватний виробник збільшує ціну експортного товару? Регіональні/Локальні ціни на той самий товар, ні, ми таке не чули? от ми наприклад, українці, скільки "х"-ів робимо на свій експорт наприклад зерна в європу? і скільки воно коштує тут у нас? якись дитячий садок а не форум -))
1. Це вже особисте. Але проблема друга що цьому захопленню/хоббі років напевно років 18 не менше, а це ті часи коли це було крінжово і щось дістати було дійсно проблема, так як основний спосіб передачі були одноразові DVD/CD диски.
спойлер
Изображение
одному тільки профілю на малі 13 років... :laugh:
2. Тільки проблема в тому що збільшуючи ціну ти повинен вже конкурувати з більш іменитими брендами.
Ще на відміну від продажі сировини чи готової продукції тобі як вендору потрібно займатися додатково підтримкою, оновленнями ПЗ та гарантією... Так як завжди там все щось оновлюється, щось написано криво і т.п. Це для кінцевого користувача написано що "Підвищенна продуктивність і стабільність" що там оновленно і змінено ніхто не наголошує...
kolesnukm
Member

docentlx: 16.05.2024 15:28
Теж дуже вдячний за інформацію про досвід використання. А який би аналог Пікселя 7 в залізі або по ціні ви могли б порадити? бо знову куплю китай махровий і буду 5 років ходити з нам мінімум =)) бугага
але насправді обираю телефон для жінки, а вона не любить лопатофони, а я просто мушу проконтролювати що "бюджетні" кошти потрачено не дарма -))
а тут важко щось порадити, тут важливо який попередній телефон був і чи перехід на нову оболонку не буде проблемою, який бюджет. Піксель кланий телфон але не без недоліків, ну і якщо на років 5 то хіба їх 8-ку брати, що б компакт, але може бути нюасн із звязком якщо КС і за містом. Сяомі як варінт але не знаю, чи він 5 років стягне і підтримка в них так собі, і треба мати рохи часу і бажажння що б зайве відключити і нлаштувати, є знайомі які їх побрали і бавляться із касомами але це час і бажання, і це має бути глобальна версія, китайські прошиті не мають всіх бендів. Компактними можуть бути ще самсунг с23-24, але там автономність середня (хоча для компакту не погана), камери трішки перенасичені по кольорах і треба дивтися яку версію купувати, США чи Європа. Ще компакт асус зенфон 10. Айфони 13-14 версії

Відправлено через 3 хвилини :
JKrl: 16.05.2024 15:29 Я так розумію основная проблема з пікселем це 5G, там біда з модемом, тому і гріється, і розряджається
я одразу виставив на LTE за замовчення, на роботі та вдома він одразу падає на вайфай, тому мабуть в мене ніяких дорікань не.
Та ні, на всіх пікселях тільки LTE, так як 5Г в нас немає, але чогось по розряду чи нагріву навіть якщо втикнув одразу вимкнути 5 не помітив, в мене гріються при зйомці відео і якщо якесь оновлення чи бекап, також багато залежить від софту в фоні, з цим в них трохи біда, тому і розряд коли просто лежить
login55
Member

docentlx
щось конкретно порадити важко, бо у кожного свої забаганки. тут на форумі думки сильно різняться, комусь водопад до вподоби, хтось преться від камер, кому обов'язково Снап повинен стояти, а є такі хто топить за ксяомі, моторолу чи виключно за піксель. не знаю чому так, можливо у них є в користуванні саме такі девайси і вони намагаються збільшити поціновувачів свого табору...?
Читайте форум, тут часто бувають і слушні пропозиції, тільки їх потрібно вичленяти та сприймати у порівнянні з власним переконанням та вивченням технічної бази і відгуків на інших ресурсах.
якщо зупинилися на 12-му то чому б і ні. для жінок, на мій погляд, достойна трубка, заліза якої вистачить ще на пару років точно.
JKrl
Member

login55
Все так. В мене перший пріорітет на камеру, тому піксель.
В когось пріоритет на зв`язок та автономність, тим самсунг і топовий китай, якто ванплас.
В когось на пограти, тут мабуть сяомі з їх залізом кращий вибір
Кому працювати, у тих нема альтернативи епплу.
docentlx
Member

Donate: 16.05.2024 15:36
docentlx: 16.05.2024 15:09

1. Це вже особисте. Але проблема друга що цьому захопленню/хоббі років напевно років 18 не менше, а це ті часи коли це було крінжово і щось дістати було дійсно проблема, так як основний спосіб передачі були одноразові DVD/CD диски.
спойлер
Изображение
одному тільки профілю на малі 13 років... :laugh:
2. Тільки проблема в тому що збільшуючи ціну ти повинен вже конкурувати з більш іменитими брендами.
Ще на відміну від продажі сировини чи готової продукції тобі як вендору потрібно займатися додатково підтримкою, оновленнями ПЗ та гарантією... Так як завжди там все щось оновлюється, щось написано криво і т.п. Це для кінцевого користувача написано що "Підвищенна продуктивність і стабільність" що там оновленно і змінено ніхто не наголошує...
1. Ок. Най буде.
2. Звичайно що повинен конкурувати. і компанія яка зо двадцять років вже продає по світу смартфони повинна. більше того як вона не буде жити ринковими законами то вона і не виживе. Конкуренція це те що нам покупцяв завжди вигідно. Люди голосують гаманцем, чули ж про таке? можна ж купувати якесь китайське чи чієсь інше сміття як тут кажуть, але то не довго триватиме. Люди (багаторічна статистика продажів) все розставить на свої місця та полиці. я звичайно ж не маю перевіреної інформації по продажам у розрізі брендів але зуб даю що ви знаєте або здогадуєтесь хто там буде в лідерах. китай дорослішає, змінюється, дорощає. це нормально і закономірно.
JKrl
Member

docentlx: 16.05.2024 16:02 Люди (багаторічна статистика продажів) все розставить на свої місця та полиці. я звичайно ж не маю перевіреної інформації по продажам у розрізі брендів але зуб даю що ви знаєте або здогадуєтесь хто там буде в лідерах. китай дорослішає, змінюється, дорощає. це нормально і закономірно.
так, кітайськи бренди релевантні тільки за рахунок домашнього та індійсько-азіатського ринку.
Изображение
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Omelya: 16.05.2024 11:24 Привіт. А хто що скаже за Samsung z flip ? В магазинах такий клацав.то прікольний, кортить прикупить але ж... Може хто має опит користування?
Сам я юзаю останні роки s20+, до цього 9плюс, 6,5 3 моделі...Короче на самсунгах сижу.
Подивися на фотки б/у фліпів на ібеї. У них у всіх слід від згинання є, десь очевидно видно десь лише під кутом. Таке...
спойлер
Изображение
Ответить