Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор телевизора
-
odessitmws
Member
heidfeld
Ну так в видео оба телека с зональной подсветкой, просто у одного их больше от того и называют миниледом... а тут сравнивают с задней/боковой
Ну так в видео оба телека с зональной подсветкой, просто у одного их больше от того и называют миниледом... а тут сравнивают с задней/боковой
-
GentleAlex
Junior
Маю схожого Самсунга та 65-го Філіпса цього ж покоління - поки що Філіпс подобається більше. Джентельменський набір ПО (лампа, num, vimu, torrserv), якість зображення, звук, підсвітка ембі вже кілька місяців щовечора змушують проводити вечора за переглядом біля нього.korea: ↑ 17.04.2024 22:09 Допоможіть обрати один з трьох ТВ:
Samsung QE55LS03BAUXUA
Philips 55PUS8818/12
TCL 55C805
Гратись не планую, в основному беру для перегляду фільмів/серіалів.
Десь з 2018 користуюсь LG UK6200PLA звук і кольори подобаються. Кріпити буду на стіну, переглядати з трьох метрів.
Завтра/після завтра буду дивитися їх оффлайн. Знаю що вони абсолютно різні, але +/- в одній ціні і мають свої переваги. У самсунга це тоненький провід і матовий екран + цікаве кріплення до стіни, у філіпса навколишня підсвітка, а ТЛС - не певен, але кажуть, що за ці гроші краща матриця![]()
Якщо хтось вкаже на що варто звернути увагу буду вдячний![]()
-
video777
Junior
Підкажіть будь ласка де у Києві купити новий сірий олед Samsung QE55S90C без ньюансів і у рідній плівці не вітринний
Як його перевірити на биті піксели та чи можна безпосередньо з рідного пульта побачити скільки він працював в хвилинах
Як його правильно розпакувати і встановити
Хто реально купив и задоволений продавцем
1раз вже спробував закинув 500 гр задатку
Через 10 днів кажуть є тільки з браком давайте інший купите...
Гроші повернули але не одразу і тягли час...
І чи можна безпосередньо у них купити і самому забрати а не доставка додому
https://licost.com.ua/ua/samsung-qe55s9 ... I4QAvD_BwE
Тут хтось купував
Дайте будь ласка відеоролик на розпаковку и установку
Як його перевірити на биті піксели та чи можна безпосередньо з рідного пульта побачити скільки він працював в хвилинах
Як його правильно розпакувати і встановити
Хто реально купив и задоволений продавцем
1раз вже спробував закинув 500 гр задатку
Через 10 днів кажуть є тільки з браком давайте інший купите...
Гроші повернули але не одразу і тягли час...
І чи можна безпосередньо у них купити і самому забрати а не доставка додому
https://licost.com.ua/ua/samsung-qe55s9 ... I4QAvD_BwE
Тут хтось купував
Дайте будь ласка відеоролик на розпаковку и установку
-
1985god
Member
Я тут скачав 2 роздачі з гуртом толока
Тривалість: 01:58:59
Якість: UHD BDRemux 4K 2160p
Відео:
кодек: H.265 (HEVC)
розмір кадру: 3840x2160
бітрейт: 70109 кб/с
бітова глибина: 10 біт
кольоровий простір: BT.2020 (HDR)
https://toloka.to/t109146
І запустив з компа serviio media server на свій телевізор 55 lg 4k досить бюджетний куплений років 6-7 тому
І що я бачу у фільмах бітрейт 60 70 мегабіт/сек Телевізор весь час пригальмовує тобто таке враження що під вантажує , Ну таке враження що не вистачає швидкості інтернету але насправді Мережа моніторингу з комп’ютера не завантажується більше 86 мегабіт
від комп’ютера до роутера Gigabit , але от на телевізорі 100 мегабіт , Комп хороший роутер теж, Моніторив завантаження роутера тп лінк ах1800 в нормі 5-10%.
Виходить телевізор просто не стягує перекодовувати ?
А який у вас телевізор та чи лагає він при відтворенні 60 Мегабіт потоку ?
Може якщо щось повидаляти на телевізорі якісь додатки це йому допоможе ?
якщо це взагалі можливо видалити додатки
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Можливо спробувати інший медіа сервер. Просто я вже більше ніж півроку не включав телевізор і трохи забув як воно працює
Отправлено спустя 53 секунды:
В яких телевізорах Gigabit лан порт ? Чи можна це вважати опосередкованою ознакою того що телевізор стягне?
Тривалість: 01:58:59
Якість: UHD BDRemux 4K 2160p
Відео:
кодек: H.265 (HEVC)
розмір кадру: 3840x2160
бітрейт: 70109 кб/с
бітова глибина: 10 біт
кольоровий простір: BT.2020 (HDR)
https://toloka.to/t109146
І запустив з компа serviio media server на свій телевізор 55 lg 4k досить бюджетний куплений років 6-7 тому
І що я бачу у фільмах бітрейт 60 70 мегабіт/сек Телевізор весь час пригальмовує тобто таке враження що під вантажує , Ну таке враження що не вистачає швидкості інтернету але насправді Мережа моніторингу з комп’ютера не завантажується більше 86 мегабіт
від комп’ютера до роутера Gigabit , але от на телевізорі 100 мегабіт , Комп хороший роутер теж, Моніторив завантаження роутера тп лінк ах1800 в нормі 5-10%.
Виходить телевізор просто не стягує перекодовувати ?
А який у вас телевізор та чи лагає він при відтворенні 60 Мегабіт потоку ?
Може якщо щось повидаляти на телевізорі якісь додатки це йому допоможе ?
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Можливо спробувати інший медіа сервер. Просто я вже більше ніж півроку не включав телевізор і трохи забув як воно працює
Отправлено спустя 53 секунды:
В яких телевізорах Gigabit лан порт ? Чи можна це вважати опосередкованою ознакою того що телевізор стягне?
-
Avenger80
Member
1985god
Может быть несколько составляющих - не вытягивает процессор телевизора, не вытягивает поток через сеть, дело в том, что у вас может быть и больше 100Мбит/с иногда и тут начинаются тормоза, не вытягивает встроенный плеер. В общем, если это телевизор, та ещё и старый, та ещё не на Андроиде - то всё может быть.
Выход - купить приставку типа того же Mi Box S 2-й генерации за 2 тыс. грн и будет всё ОК, плюс добавится куча возможностей.
Может быть несколько составляющих - не вытягивает процессор телевизора, не вытягивает поток через сеть, дело в том, что у вас может быть и больше 100Мбит/с иногда и тут начинаются тормоза, не вытягивает встроенный плеер. В общем, если это телевизор, та ещё и старый, та ещё не на Андроиде - то всё может быть.
Выход - купить приставку типа того же Mi Box S 2-й генерации за 2 тыс. грн и будет всё ОК, плюс добавится куча возможностей.
-
Tesseract
Member
Схоже, що комп не встигає перекодовувати, бо коли я останній раз дивився цю штуку, то не знайшов там можливості вимкнути перекодування. Тому я зараз користуюся прогою Universal Media Server, яка дозволяє вписати в конфігу "disable_transcoding =true" і просто стрімити файли як вони є.1985god: ↑ 10.05.2024 00:17serviio media server
-
Kassatka
Member
1985god
У мене телевізор Sony XR-50X94J (Google TV) також через 100 Мбіт/с Ethernet фільми з подібним бітрейтом лагає. А якщо перекину на 512-гігову флешку і потім вставлю флешку в ТВ, то через USB працює без лагів. Там і USB 2.0 цілком вистачить, бо 480 Мбіт/с значно вище, ніж 100 Мбіт/с. Спробуйте цей фільм запустити з великого обсягу флешки або з зовнішнього HDD. Якщо лаги зникнуть, значить таки винен 100 Мбіт/с. Чи це комп декодує, а телик старий телик на WebOS такого формату відео не розуміє, бо я не уявляю собі поки що, що таке serviio media server? А то якщо обзаведетеся приставкою також зі 100 Мбіт/с, то знов можуть бути такі ж самі лаги вже на приставці і на Андроїд ТВ. Там де 70 Мбіт середній бітрейт, там він туди-сюди коливається і місцями може доходити й до 100 Мбіт та й сам інтерфейс не факт що всі 100 Мбіт/с чесно й завжди пропустить.
Проблему з 100 Мбіт/с буває, що вирішують підключенням через Wi-Fi, якщо вдасться досягти при цьому більше 100 Мбіт/с. А ще на деяких телевізорах вирішували підключенням Ethernet-кабелю в телевізор через USB-свисток, але не факт що на вашому старому телеку таке можливо.
У мене телевізор Sony XR-50X94J (Google TV) також через 100 Мбіт/с Ethernet фільми з подібним бітрейтом лагає. А якщо перекину на 512-гігову флешку і потім вставлю флешку в ТВ, то через USB працює без лагів. Там і USB 2.0 цілком вистачить, бо 480 Мбіт/с значно вище, ніж 100 Мбіт/с. Спробуйте цей фільм запустити з великого обсягу флешки або з зовнішнього HDD. Якщо лаги зникнуть, значить таки винен 100 Мбіт/с. Чи це комп декодує, а телик старий телик на WebOS такого формату відео не розуміє, бо я не уявляю собі поки що, що таке serviio media server? А то якщо обзаведетеся приставкою також зі 100 Мбіт/с, то знов можуть бути такі ж самі лаги вже на приставці і на Андроїд ТВ. Там де 70 Мбіт середній бітрейт, там він туди-сюди коливається і місцями може доходити й до 100 Мбіт та й сам інтерфейс не факт що всі 100 Мбіт/с чесно й завжди пропустить.
Проблему з 100 Мбіт/с буває, що вирішують підключенням через Wi-Fi, якщо вдасться досягти при цьому більше 100 Мбіт/с. А ще на деяких телевізорах вирішували підключенням Ethernet-кабелю в телевізор через USB-свисток, але не факт що на вашому старому телеку таке можливо.
-
Avenger80
Member
Kassatka
Через что смотрите фильмы, через какой плеер на своём Google TV? Поставьте тот же Vimu. На счёт приставки - так можно ж задействовать 5Ггц частоту wifi и будет счастье, если приставка не сильно прям далеко от роутера, то свободно будет выше 100Мбит/c на 5Ггц, в отличие от 100Мбит/c Lan. Поэтому приставка будет лучше в любом случае для 1985god - человек получит более мощное железо, более совершенную ОС с большими возможностями (установки программ apk - Torrserve, NUM, VImu, Lampa и т.д. и т.п.), дальше - получит более скоростное соединение по wifi. Т.е. получит тот же Google TV как и у вас, только на более мощном железе, чем у вас.
Отправлено спустя 27 минут 18 секунд:
1985god
А вообще, Kassatka, правильно написал - попробуйте фильм этот через USB проиграть и это всё покажет. Но в любом случае при покупке приставки с голосовым управлением, Андроид TV, Google TV будет совершенно другой экспириенс, чем с этими Tizen или WebOS.
Отправлено спустя 2 часа 21 минуту 16 секунд:
А может дело не в самой сети (скорости сети), а в serviio media server и вашем плеере в телевизоре (железе и ПО). Просто у себя проверил на Gemini 80Гб (HEVC, 80973 Kбит/с) и без участия приставки, а чисто телевизор и DLNA сервер на роутере - что по wifi (2,4Ггц), что по проводу на телевизоре Самсунг 7 серии (2019г.) не увидел тормозов.
Через что смотрите фильмы, через какой плеер на своём Google TV? Поставьте тот же Vimu. На счёт приставки - так можно ж задействовать 5Ггц частоту wifi и будет счастье, если приставка не сильно прям далеко от роутера, то свободно будет выше 100Мбит/c на 5Ггц, в отличие от 100Мбит/c Lan. Поэтому приставка будет лучше в любом случае для 1985god - человек получит более мощное железо, более совершенную ОС с большими возможностями (установки программ apk - Torrserve, NUM, VImu, Lampa и т.д. и т.п.), дальше - получит более скоростное соединение по wifi. Т.е. получит тот же Google TV как и у вас, только на более мощном железе, чем у вас.
- спойлер
Отправлено спустя 27 минут 18 секунд:
1985god
А вообще, Kassatka, правильно написал - попробуйте фильм этот через USB проиграть и это всё покажет. Но в любом случае при покупке приставки с голосовым управлением, Андроид TV, Google TV будет совершенно другой экспириенс, чем с этими Tizen или WebOS.
Отправлено спустя 2 часа 21 минуту 16 секунд:
А может дело не в самой сети (скорости сети), а в serviio media server и вашем плеере в телевизоре (железе и ПО). Просто у себя проверил на Gemini 80Гб (HEVC, 80973 Kбит/с) и без участия приставки, а чисто телевизор и DLNA сервер на роутере - что по wifi (2,4Ггц), что по проводу на телевизоре Самсунг 7 серии (2019г.) не увидел тормозов.
-
1985god
Member
дякую за пораду ! Ніколи не стикався з цими девайсами , хоча з технологіями товаришую. Якщо вам не тяжко прояснити пару деталей, лікбез схеми роботи ?Avenger80: ↑ 10.05.2024 08:22 1985god
1) чи зможу я тягнути сам фільм = файл з компа на приставку і далі на ТВ ? Яким шляхом файл з ПК буде потрапляти на приставку якщо в ній нема LAN порту
2) у мене додасться 3-й пульт один від ТБ другий від акустичної системи третій від смарт ТВ , буду як діджей телеоператор
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
приставка https://www.mi.com/global/product/xiaom ... -gen/specs
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
диився по диспечеру завдань і по AIDA64 навантаження на проц щось порядка до 10% Ryzen 5 3600 + RTX3060 12 Gb , хоча райзен на частоті 4,2 переважноTesseract: ↑ 10.05.2024 10:35Схоже, що комп не встигає перекодовувати, бо коли я останній раз дивився цю штуку, то не знайшов там можливості вимкнути перекодування. Тому я зараз користуюся прогою Universal Media Server, яка дозволяє вписати в конфігу "disable_transcoding =true" і просто стрімити файли як вони є.1985god: ↑ 10.05.2024 00:17serviio media server
заарз спробую вашу програму медіасервера ?
-
Avenger80
Member
1985god
1) Будет попадать через wifi (приставки)-роутер-компьютер. Можно по сети, открыв папку на компьютере, можно через DLNA (у меня к роутеру подсоединён внешний жесткий диск). К примеру, в том же проигрывателе Vimu (та и MX player, VLC), которые можно поставить с помощью apk есть сетевые функции, есть DLNA функции. Но наиболее продвинутый Vimu. Какая разница LAN или Wifi? Просто это тип соединения разный, но везде вы получаете связь с роутером и компом.
2) По пультам особо не скажу, у меня сейчас два пульта от телевизора и приставки - приставочным пультом управляю самой приставкой, а от телевизора просто громкостью телевизора. Хотя в том же пульте Mi Box S обещают управлять и телевизором (громкостью).
Просто купив приставку, вы получите обновлённую функцию смарт возможностей своего телевизора, может и не нужно будет тянуть фильмы с компа, будете их смотреть онлайн или запускать торренты с Torrserve. Телевизор превращается в монитор в таком случае, который выводит изображение, а приставка уже это мозги (системник). Если вы не совсем довольны мультимедийной частью своего телевизора, то приставка его снова оживит.
1) Будет попадать через wifi (приставки)-роутер-компьютер. Можно по сети, открыв папку на компьютере, можно через DLNA (у меня к роутеру подсоединён внешний жесткий диск). К примеру, в том же проигрывателе Vimu (та и MX player, VLC), которые можно поставить с помощью apk есть сетевые функции, есть DLNA функции. Но наиболее продвинутый Vimu. Какая разница LAN или Wifi? Просто это тип соединения разный, но везде вы получаете связь с роутером и компом.
2) По пультам особо не скажу, у меня сейчас два пульта от телевизора и приставки - приставочным пультом управляю самой приставкой, а от телевизора просто громкостью телевизора. Хотя в том же пульте Mi Box S обещают управлять и телевизором (громкостью).
Просто купив приставку, вы получите обновлённую функцию смарт возможностей своего телевизора, может и не нужно будет тянуть фильмы с компа, будете их смотреть онлайн или запускать торренты с Torrserve. Телевизор превращается в монитор в таком случае, который выводит изображение, а приставка уже это мозги (системник). Если вы не совсем довольны мультимедийной частью своего телевизора, то приставка его снова оживит.
-
Kassatka
Member
Avenger80
Ну так, через ViMu великі графонисті HDR-ні фільми й дивлюся, щось дрібне невеличке через VLC-плеєр. Купив ViMu Media Player for TV через те, що він підтримує відтворення Dolby Vision, і дійсно таки відтворює Dolby Vision прямо з MKV-файлів. VLC та стандартний плеєр Dolby Vision не вміють.
Стосовно WiFi, то я купив собі потужний маршрутизатор Mikrotik RB4011iGS+RM з розрахунку для торентів без функціоналу WiFi, з розрахунку що не дуже то мені той WiFi вдома й потрібен, а коли знадобиться, то докуплю окрему точку доступу WiFi. Можна було за +2000 грн. купити варіант з WiFi, причому дуже потужним, але не хочу зайвий раз опромінюватися, краще коли все по-стародавньому через дроти працює. Тож малобітрейтні фільми буду розшарювати через LAN, а 70+ Мбіт перекидати на USB-носій.
А так якщо приставка, то я переживаю, що вона не буде використовувати фірмові покращувалки зображення, вбудовані в телік, особливо у моєї Sony, та й два пульти й два окремих увімкнених пристрої замість одного не дуже добре, тому я б надавав перевагу дивитися фільми безпосередньо теліком, а не приставкою, якщо це можливо і Android Tv/Google TV у цьому дають перевагу. Але коли вже є телевізор з обмеженим функціоналом, тоді звісно простіше купити приставку, ніж замінити телевізор.
Ну так, через ViMu великі графонисті HDR-ні фільми й дивлюся, щось дрібне невеличке через VLC-плеєр. Купив ViMu Media Player for TV через те, що він підтримує відтворення Dolby Vision, і дійсно таки відтворює Dolby Vision прямо з MKV-файлів. VLC та стандартний плеєр Dolby Vision не вміють.
Стосовно WiFi, то я купив собі потужний маршрутизатор Mikrotik RB4011iGS+RM з розрахунку для торентів без функціоналу WiFi, з розрахунку що не дуже то мені той WiFi вдома й потрібен, а коли знадобиться, то докуплю окрему точку доступу WiFi. Можна було за +2000 грн. купити варіант з WiFi, причому дуже потужним, але не хочу зайвий раз опромінюватися, краще коли все по-стародавньому через дроти працює. Тож малобітрейтні фільми буду розшарювати через LAN, а 70+ Мбіт перекидати на USB-носій.
"Torrserve, NUM, VImu, Lampa" У принципі крім VImu, я нічим з цього не користуюся. Торренти з компа, а потім уже скачані плейером ТВ дивитися. У принципі в мене Full HD телік LG 2014 року моделі часів 3D, користувався перед своїм Соні, зараз віддав у кімнату до батьків. Так у ньому на Web OS такий чудовий всеїдний стандартний плейер, що на 200 фільмів різних кодеків може хіба якийсь один не відтворить. Звісно без 4K та H265, але ж це ще з епохи Full HD. Проте й DTS відтворює і взагалі з кодеками чудово. Зараз звісно у нових Tizen або WebOS буде з DTS та Dolby Vision проблеми, чого нема на моєму Google Tv Соні, ще й дуже зручно, що VLC та WiMu вміють з Samba-протоколом працювати, замість того, щоб лише з одним DLNA мучитись. А ще під Android TV зручний додаток для онлайн IPTV та фільмів, для WevOS він менш функціональний, встановлюється вручну й вимагає постійно вставленої флешки й запускається через дупу з десятої спроби.Avenger80: ↑ 10.05.2024 14:33более совершенную ОС с большими возможностями (установки программ apk - Torrserve, NUM, VImu, Lampa и т.д. и т.п.), дальше - получит более скоростное соединение по wifi. Т.е. получит тот же Google TV как и у вас, только на более мощном железе, чем у вас.
Честно, если на телевизоре нет Андроид TV, Google TV - я не понимаю, как можно пользоваться нормально всеми благами СМАРТ функций, на всяких Tizen или WebOS и особенно на телевизорах 5-10 летней давности - это же всё очень неудобно, урезано и вообще.
А так якщо приставка, то я переживаю, що вона не буде використовувати фірмові покращувалки зображення, вбудовані в телік, особливо у моєї Sony, та й два пульти й два окремих увімкнених пристрої замість одного не дуже добре, тому я б надавав перевагу дивитися фільми безпосередньо теліком, а не приставкою, якщо це можливо і Android Tv/Google TV у цьому дають перевагу. Але коли вже є телевізор з обмеженим функціоналом, тоді звісно простіше купити приставку, ніж замінити телевізор.
-
1985god
Member
телевізор має Wi-Fi 2,4 ГГц? в принципі діапазон у мене не дуже запаскуджений , але щойно замірив телефоном спідтестом на місці де стоїть ТВ там 35 Мбіт\секAvenger80: ↑ 10.05.2024 16:04 1985god
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
universal media server не подобається два пункти одразу 1) просить авторизацію без неї не запускається ...2) навіщось запускає браузер ...буду шукати інший
або прийдеться змиритися і качати ільми з нижчим бітрейтом
приставки які по LAN зєднуються яку обрати ?
https://ek.ua/ua/ek-list.php?katalog_=3 ... 4957,44958 такі штуки вирішать питання ? яку з них краще взяти ?
щось я туплю у Xiaomi TV Box S (2nd Gen) буде на вай фай 5 підключатися до роутера , а вже HDMI до ТV
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Avenger80
Member
1985god
Посмотрите Технозон (Youtube) и прошу, не берите всякие приставки за 1000грн (всякие Х96 и т.д.). На счёт отсутствия LAN - это не правило, а особенность Mi Box S, в основном есть Lan у приставок (а у многих даже 1Гбит). Раньше были популярные Mecool, Ugoos.
Скажите, а 35Мбит/c это на какой частоте wifi у вас в телефоне?
Посмотрите Технозон (Youtube) и прошу, не берите всякие приставки за 1000грн (всякие Х96 и т.д.). На счёт отсутствия LAN - это не правило, а особенность Mi Box S, в основном есть Lan у приставок (а у многих даже 1Гбит). Раньше были популярные Mecool, Ugoos.
-
1985god
Member
я спробую hdd , інший медіаплеєр на ПК , та останнім буде дивитися в бік Gelius Pro Smart TV Box AirMax 4/32 (GP-TB001) https://ek.ua/ua/prices/gelius-pro-smar ... rmax-4-32/ а може ноутбука , який буде працювати як медіаплеєрAvenger80: ↑ 10.05.2024 17:02 1985god
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
хоча теле виявився не таким древнім як я думав 2019 рік lg 55uk6400plfHigh Efficiency Video Coding або HEVC) — сучасний стандарт стиснення відео, який розглядається як наступник нині популярного H. 264, затверджений Міжнародним союзом електрозв'язку (МСЕ) в кінці січня 2013 року.
https://www.displayspecifications.com/ru/model/82311217 навіть є 5 ГГц Wi Fi s yfdsnm gslnhbve' H.265 / MPEG-H Part 2 / HEVC
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
- спойлер
- 3GPP (3rd Generation Partnership Project, .3gp)
AVI (Audio Video Interleaved, .avi)
DivX (.avi, .divx, .mkv)
Flash Video (.flv, .f4v, .f4p, .f4a, .f4b)
H.263
H.264 / MPEG-4 Part 10 / AVC video
H.265 / MPEG-H Part 2 / HEVC
MKV (Matroska Multimedia Container, .mkv .mk3d .mka .mks)
QuickTime (.mov, .qt)
M2TS (Blu-ray Disc Audio-Video (BDAV) MPEG-2 Transport Stream, .m2ts, .MTS)
MP4 (MPEG-4 Part 14, .mp4, .m4a, .m4p, .m4b, .m4r, .m4v)
MPEG-4
TS (MPEG Transport Stream, .ts, .tsv, .tsa)
VC-1
VP9
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
значить є сенс розбиратися та експерементувати
-
Avenger80
Member
1985god
https://ek.ua/ua/ek-item.php?resolved_n ... ew_=review - 8k
и т.д. - вот это о чём я и писал, какая-то сомнительная китайщина подвального уровня. Те же Mecool, Ugoos, Mi Box S (тем более) себя зарекомендовали на 100% среди пользователей, а здесь даже непонятна начинка и плюс маркетинговые 8k, говорит о высоком уровне китайщины в худшем его смысле, вот из-за таких приставок люди и разочаровываются в них, говорят, что это гадость, понакупив приставок уровня X96 за образно говоря 600грн, которые глючат и тормозят.
Кстати, есть ещё TOX3, как дешёвая альтернатива Ugoos. В общем, эту тему надо изучать и это здесь оффтоп. Но тема интересная и очень сильно расширяет возможности телевизора с плохим СМАРТом.
https://ek.ua/ua/ek-item.php?resolved_n ... ew_=review - 8k
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
- спойлер
Последний раз редактировалось Avenger80 10.05.2024 17:48, всего редактировалось 1 раз.
-
ADv
Member
Положение роутера относительно тв многое решает. Например у меня через 1 стену на 5ггц канала хватает на высокий битрейт, но достаточно открыть одну стеклянную балконную дверь между роутером и тв - всё, пропускная падает ниже 100мбит и начинаются тормоза высоких видеопотоков. Получить больше 100мбит на 2.4 - из разряда фантастики даже в идеальных условиях. Потому если и покупать приставку, то либо с возможностью подключить кабелем гигабит, либо переносом роутера ближе к приставке и работе на 5ггц.
-
1985god
Member
Всім дякую !
підключив зовнішній HDD і той фільм гладко плавно без глюків без гальм ...
Значить питання не на стороні ТВ . Значить продовжуєм мучити медіасервери підбирати
Отправлено спустя 21 минуту 58 секунд:
поки що буду писати негативний досвід Simple DNA , universal media server, Serviio, 5kplayer. kodi
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Значить питання не на стороні ТВ . Значить продовжуєм мучити медіасервери підбирати
Отправлено спустя 21 минуту 58 секунд:
поки що буду писати негативний досвід Simple DNA , universal media server, Serviio, 5kplayer. kodi
-
Tesseract
Member
Якщо приставка підтримує протокол HDMI-CEC то нею можна керувати пультом від телевізора. Але в налаштуваннях телевізора можливо доведеться ввімкнути цю фічу. До того ж різні виробники її по різному називають.1985god: ↑ 10.05.2024 15:172) у мене додасться 3-й пульт один від ТБ другий від акустичної системи третій від смарт ТВ , буду як діджей телеоператор![]()
Також цей протокол дозволяє робити навпаки, і керувати телевізором з приставки. Акустикою таким чином також можна керувати, якщо вона підтримує цей протокол і підключена через HDMI.
Це історія про те, що "а давайте усе перепишемо з нуля" це майже завжди погана ідея. У них був звичайний інтерфейс з купою налаштувань, але вони вирішили зробити новий на основі вебу. Звичайно ж не доробили і кинули на півдорозі. Але старий інтерфейс усе ще доступний, якщо клікнути правою кнопкою мишки по іконці в трею і вибрати "Налаштування (старі)". Всередині є кнопка "Edit UMS configuration manually" куди треба додати рядок "disable_transcoding =true". Решта налаштувань на ваш смак.1985god: ↑ 10.05.2024 16:52universal media server не подобається два пункти одразу 1) просить авторизацію без неї не запускається ...2) навіщось запускає браузер ...
Там скоро новий Chromecast від гугла буде виходити, собі я мабуть його візьму.Avenger80: ↑ 10.05.2024 17:36В общем, эту тему надо изучать и это здесь оффтоп. Но тема интересная и очень сильно расширяет возможности телевизора с плохим СМАРТом.
-
Kassatka
Member
Думаю, що це нічого не допоможе, якщо піки бітрейту в 100 Мбіт LAN впираються. Ще якщо багато бітрейту займають оригінальна англійська чи якісь інші доріжки, то можна перезібрати MKV-файл за допомогою MKVToolNix, викинувши зайві аудіодоріжки. Заодно зменшує розмір файлу. Але все рівно звук не надто багато займає у порівнянні з відео навіть якщо дуже якісний. Треба якось обходити обмеження 100 Мбіт LAN для фільмів високого бітрейту.1985god: ↑ 10.05.2024 18:18 Значить продовжуєм мучити медіасервери підбирати
-
1985god
Member
Я вирішив костилем - зовнішньою кишенею для ssd sata